| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 15 2008, 17:45 | |
| | |
|
| |
Anonymn? Anonymní
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 15 2008, 17:47 | |
| |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 15 2008, 17:48 | |
| kdyz zabijes roche, zabijes tavion a vemes ji zezlo, k oziveni ragnose vubec nedojde to za A a za B je to nekanonicky konec | |
|
| |
RomanArts V.I.P.
Poeet p?íspivku : 55 Age : 35 Registration date : 12. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 15 2008, 17:49 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 15 2008, 18:02 | |
| - RomanArts napsal:
- OMG
Ojel Mně Gungan? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
FuFu Adept
Poeet p?íspivku : 27 Age : 33 Registration date : 02. 02. 08
| Předmět: JA Sun Apr 20 2008, 22:01 | |
| Ve svém žánru je to jedna z nejlepších her a jako fanda SW jsem ji několikrát dohrál. Lepší částí je ale MP ~> zpracování soubojů je zatím nejlepší s kterým jsem se setkal, je znát že je na to kladen důraz =) Jsem dokoncem členem klanu Galactic Warriors, avšak kvůli špatnému připojení neaktivním, takže doporučuji - třeba pomůžete upadající JA scéně. | |
|
| |
Malasorte High Jedi General
Poeet p?íspivku : 441 Age : 30 Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi Registration date : 17. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Apr 20 2008, 22:09 | |
| fakt moc skvělá hra jenom škoda ze je tak krátká.........Multiplayer je skvely harl jsem ho casto a obcas jsem si zahral s Derk Yallem | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Aug 18 2008, 21:34 | |
| Když dám multyplayer tak se mi nechtěj zobrazovat servery. Neví někdo čím to je? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Aug 18 2008, 22:14 | |
| | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Aug 18 2008, 22:15 | |
| Nemám žádnej a mám to samé.. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Aug 18 2008, 22:22 | |
| Warez? Patch? Máte zvolený Lan? | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Aug 19 2008, 00:59 | |
| Kámošovi se to taky jednou stalo, vypl firewall a přestalo mu to ovšem mně to blbne ikdyž vypnu firewall. Patch mám. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
RomanArts V.I.P.
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Aug 20 2008, 17:10 | |
| Tohle způsobuje buď absence patche nebo nějaký pofiderní mod, či mod pofiderně nainstalovaný... | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Aug 20 2008, 17:14 | |
| tak mám tam Japlus v2.3. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Aug 23 2008, 09:16 | |
| | |
|
| |
RomanArts V.I.P.
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Aug 24 2008, 15:00 | |
| jojo MBII je dokonalej mod | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Aug 24 2008, 15:48 | |
| je to dobrý, jen mě štve že mandaloriané jsou v týmu zla.. | |
|
| |
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 28 2008, 11:56 | |
| hele a mate ten datadisk knights of the force.. ten je dost brutalni hrajete tam kdekoliv (mista z ze vsech sw filmu) a s kymkoliv proti komukoliv tak treba mozete zopaknout bitku na naboo qui gon a obi vs darth maul | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 28 2008, 13:20 | |
| OMFG to není datadisk Jen obyčejnej mod, akorát krapet větší _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 28 2008, 21:58 | |
| stane se prostě se přepsal | |
|
| |
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Aug 29 2008, 13:02 | |
| datadisk ci mod neni to jedno? proste je to parba | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Aug 30 2008, 14:06 | |
| už je to řečeno v diskuzi ke hře, ale napíšu i sem, je někdo by si chtěl zahrát JA nebo JO po netu ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Sep 07 2008, 17:56 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Sep 10 2008, 19:07 | |
| Lidi ja bych dal JK po siti. Ale teda spis dvojku, nez trojku... Nebo bychom se museli nejak domluvit a pres icq si preposlat postavy, mapy a tak... ja totiz k trojce nemam vubec nic. Ale u dvojky mam snad vsechno ze SW co stalo za to. _________________
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Sep 10 2008, 19:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|