| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Sep 10 2008, 22:48 | |
| Ja tam jsem, to ty tam nejsi Když už se o tom tak hezky bavime, kdo mi muze necim rozsirit sbirku postav v Jedi outcast? Mam : Anakina EII Obiho EIV Obiho EI Aaylu Shaak Ti Plo Kooona Yaraela Ki-Adiho Maru Mace Jacena (NJO) Fista Trebora Qui.-Gona Yodu Jereca Vadera Maula Tyranuse Sidiouse EIII Sidiouse EVI Kuna Gammorreana Jar Jara Krisharu Sirryu Wookieho Někde bych jeste nasel Battle droida, Clonnove vojaky, Aurru a padmé... Mam za to, ze jsem mel i Fetta, Vose, Hana, tuskena a vonga, ale nějak se mi ztratili... Asi jsem si je nevypalil _________________
| |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Nov 02 2008, 19:03 | |
| jo docela good gamesa jedna z mála kde si můžete zvolit meč :sith: | |
|
| |
LaMpA SPAMER
Poeet p?íspivku : 926 Age : 31 Vyznamenání : Král Spamerů Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Nov 02 2008, 19:11 | |
| Tuskena bych tam fakt nechtěl ale jinak hezká sbírka... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Nov 02 2008, 19:18 | |
| jo, jedi academy bych někdy dal... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Nov 18 2008, 18:18 | |
| někdy zapaříme, ale teď před tim jsem si to omylem odinstaloval a teď mě to nejde nain..... kvůli nějakýmu souboru assets či co..... poraďte pls! BTW: soubor nejde z počítače klasickym spůsobem odstranit. tak mě napadlo pouze odstranit ten soubor z disku, ale radši nechci nic riskovat..... Píše mě to chybu na tom disku tam kde je ten soubor, jenže teď jestli ho mám odstranit nebo ne.... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Nov 18 2008, 18:55 | |
| | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Nov 22 2008, 19:16 | |
| | |
|
| |
Plo Koon Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 106 Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Nov 23 2008, 18:37 | |
| já mám jenom demo verzi ale je good dávám jim to na chendrile jedna radost | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sun Nov 23 2008, 21:44 | |
| Lidi pomozte mi, nemůžu najít patch na MP aby mi fungoval, a už si nepamatuju jak se to dělá aby mi fungoval, párkrát jsem to už dělal, ale nepamatuju si už jak......... BTW: né aby to někdo pochopil blbě a pak si z toho tady dělal prdel! | |
|
| |
Plo Koon Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 09 2008, 20:36 | |
| lidičky,neví někdo kdy to koupit? | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 09 2008, 21:32 | |
| jo zítra ve 12:30 přesně | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 10 2008, 16:08 | |
| to nebylo vtipný.... pokud jsi myslel kde tak jedině přez Internet, jinak nvm. Lidi.... pojďte někdo zapařit! | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 10 2008, 16:37 | |
| | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 10 2008, 16:57 | |
| Gryate rád dám Chce to jen se domluvit _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 10 2008, 17:44 | |
| fajn.... dáme match. BTW: teď se mě povedla super věc na mapě HOTH. Víte jak dobijete to druhý stanovíště s tim mostem? a pak tam jak musíte jít pro astrodroida tak já jsem tam šel, hodil jsem meč do těch velkej hangárovejch dvěřích, tam vybouchli miny, pak jsem tam vběh, mečem jsem probodl dva najednou, vyskočil na vejtah a vyjel. Pak jsem hodil meč do těch malejch dvěří a tam bouchnul blbeček kterej tam dáva min(furt) tak vybouchl a pak jsem tam vběhl těma druhejma dveřma(na ty zapomíná) tak jsem rozbil droida, vzal ho a sjel výtahem, skočil jsem na světlo(nikdo si mě nevšiml) tak jsem seskočil a přeskoči ženskou s kanónem ve dveřích takovim tim kombem jak přeskakujete hlavou dolu, seknul jsem ji a ona chcípla no.... pak jsem se rozeběhl jenže oni tam měli miny(nebyli vidět) a tak jsem tam vběhl a vybouch, ale věc to byla dobrá | |
|
| |
Darth_Coconut Pitomější, než co je blbější než Ewok
Poeet p?íspivku : 161 Age : 33 Vyznamenání : Sith Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 23 2008, 17:32 | |
| | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| |
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 23 2008, 18:15 | |
| | |
|
| |
Plo Koon Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 24 2008, 11:53 | |
| | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 18:53 | |
| tak... ják mám aktivovat mód, skin či mapu atd... kterej jsem stáhl? | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 19:08 | |
| - Darth Gryat napsal:
- tak... ják mám aktivovat mód, skin či mapu atd... kterej jsem stáhl?
mod nevím, ale skin dělám přes konzoli... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 19:17 | |
| tak to napiš! | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 20:54 | |
| tak mó d aktivuješ přes setup- mods, vybereš kterej chceš a on se zaktivuje | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 21:16 | |
| - Xavier napsal:
- tak mó d aktivuješ přes setup- mods, vybereš kterej chceš a on se zaktivuje
j dík ale jak mám udělat aby se mi ten mód v tom seznamu zobrazil? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Jan 10 2009, 21:46 | |
| Přetáhnot ty složky do Gamedata. pak by se to tam mělo zobrazit | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|