| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Apr 12 2010, 21:40 | |
| Mám dotaz ale netýká se to multiplayeru jen nevím kam to napsat.. když hraju jedi academy (jaden korr) tak jsem na korribanu v té finální misi. Mám tam otevřít nějaké dveře tak, že pomocí force push zatlačím na určité kameny a dveře se otevřou. Ty kameny jsou kolem dveří. Měly by být označené když se na ně kouknu pomocí force heal (nevím jestli je to přesně ono, prostě zmáčnu F4 a vidím červeně nepřátele, zeleně přátele atd) no a ty kameny jsou "označené" všechny. když se na ně pokouším postupně zatlačit, tak se zase vysunujé nazpátek a dveře se neotevřou... co dělám blbě? mám zašoupnout jenom nějaké? | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Apr 12 2010, 21:58 | |
| na zemi jsou ty znaky taky.. myslim a když si na ten znak stoupneš a zároveň zatlačíš ten co je (samej) na zdi, ty znaky tam jsou (myslim) tři, tak by se to mělo otevřít | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Apr 12 2010, 21:59 | |
| jop, ki ma pravdu, stoupni si na jeden a vytahni ten samej symbol ze zdi...a takhle nez budes mit vsecky... jinak to je force seeing, force heal je leceni pomoci sily _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Apr 12 2010, 22:29 | |
| super, děkuju za radu, tak snad mi to už pujde! | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 08:28 | |
| nemusíš si na ně stoupat, ty co sou na zemi jen označujou, jaký máš zatlačit | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 09:05 | |
| takže děkuju za rady, povedlo se mi dostat za dveře ale zase nevím jak dál - jsem proběhla podzemním tunelem do dalších prostor, nakonec chodby a tam jsem se zasekla, nevím jak se dostat dál - jediné co mě napadlo je vyskočit na takový jakoby balkon ale tam ztěží doskočím... | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 09:07 | |
| jestli je v prostred takova skala, nebo sloup, uz nevim, tak zas zapni force sense (seeing) a podivej se po zdech okolo, sou tam vystupky, co musis vytahnout a vyskakat nahoru..nahore myslim ceka temnej jedi zas.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
joemandel High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1303 Age : 35 Vyznamenání : sivý jedi hľadajúci medzi temnou a svetlou stranou Registration date : 06. 03. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 09:56 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:02 | |
| padme: jo jo to jsem udělala, ale já myslím ještě tam dál, skočím do díry v zemi, proběhnu podzemím, dostanu se do chodby a tou když doběhnu nakonec tak jsem v takové místnosti, kde jsou nějaké sochy, uprostřed je vyvýšenina a na ní dvě "boudy" a pomocí force sense nic nevidím co bych měla vytáhnou nebo zašoupnout... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:13 | |
| hmm, neni to již ta místnost pod dveřma..., se podívej jestli na konci nejsou takový sloupy co jdou zničit, tim by se ti měly otevřít dveře o patro vejš. pak sejmout řetězy u těch "boud", vyskočit na sochu, na boudu a skrz dveře. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:15 | |
| Nějaké řetězy tam jsou, visí na nich lustry, tak to asi budou oni... doufám že najdu tu sochu, díky za rady | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:20 | |
| tam akorát stačí přeseknout ty sloupy na konci místnosti ne? nic s řetězama jsem tam nikdy nedělal _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:22 | |
| tak ty se přeseknuly pokud vim proto, aby se otevřel strop, a tys mohl vyskákat nahoru, pokud si to dobře pamatuju, možná jsi je zničil náhodou, když jsi bojoval s temnejma jedima. Ale je možný že si to už pamatuju blbě. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 10:25 | |
| no, myslim ze ty retezy se presekavat nemusi...ale jista si nejsem, nehrala sem to veky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
joemandel High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1303 Age : 35 Vyznamenání : sivý jedi hľadajúci medzi temnou a svetlou stranou Registration date : 06. 03. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Apr 13 2010, 14:24 | |
| | |
|
| |
Gree2 Adept
Poeet p?íspivku : 38 Age : 27 Registration date : 05. 05. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue May 11 2010, 15:32 | |
| Hele cotak že bychom zapařili přes net Tetˇ | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue May 11 2010, 18:03 | |
| svoji karieru sem skončil naučil sem se hrat docela slušně, taky sem se naučil stavět mapy a pak začala česká JKA scéna tvrdě upadat tak sem stim seknul. | |
|
| |
petr325 Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 15. 06. 10
| Předmět: Multiplayer Tue Jun 15 2010, 21:44 | |
| Ahoj. Právě se snažím rozjet multiplayer JA. Moc se mi líbí, spoustu pěkných postav, akorát nevím, kde nebo jak nastavit aby všechny postavy mohly používat všechny síly. Jako v single, kde jsem mohl používat síly z obou stran. Dokonce mi nejde v multiplayeru ani používat síly jako je rychlost nebo podobné základní síly. Jen odstrčení a přitažení. Ale třeba takoví boti už na mě používali blesky. Jestli někdo ví, jak to nastavit budu jen rád za odpověď. Zatím se tu mějte hezky | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jun 15 2010, 21:58 | |
| v multiplayeru máš body jako v SP, ale můžeš používat jen sithský schopnosti nebo Jediský. | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 102 Registration date : 17. 06. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 14:31 | |
| Ta hra mě něak nechytla.Zdála se mi moc přímočará a nezáživná odinstaloval... | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 14:38 | |
| to je škoda, mě se JA líbí, můžu tam běhat a hopsat jak se mi chce, a líbí s emi i ty prostředí tam, nejradši mám coruscant, to opuštěné město jak mě tam honí bobba fett, hrobku na chandrille a vlak v coronetu. To mi přišlo jako z belmonda, běhám po střeše vlaku a bojuju s padouchy | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 14:44 | |
| jo jo já jí dohrávám také po x-té, ještě s emi líbí široký výběr a úprava postavy. A už se těším na nový PC, až si konečně budu moct zahrát mass efect, všichni o něm tak básní | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 14:46 | |
| mno, ten je moc zajimavej, clovek si tu svoji postavu fakt zosobni, aspon u me to tak bylo.. jinak u ja je dobrej i multiplayer, hravali sme s brachou po siti jeste s botama a byla to sranda _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 102 Registration date : 17. 06. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 15:10 | |
| No to si to asi znovu stahnu a skusim to ještě jednou když o tom tak básníte:) ...A chtěl bych aj Mass efect ale nwm jestli to rozjedu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|