| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 15:38 | |
| no, splnujes aspon minimalni pozadavky? jinak doporucuju dat ja jeste jednu sanci, nevim jestli si to dohral uplne, ale zacatek se muze zdat trochu nudnej, kdyz clovek nema moc Sil jeste.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 15:53 | |
| To je pravda, mě osobně taky začátek nijak neuchvátil, jak musím s roshem projít skrze křoví a přeskákat řeku a bůh ví co ještě, to mě taky nebavilo, tréning pak taky moc ne, ale jakmile jsem vlezla na coronetský transportér, chytlo mě to a nepustilo je pravda že příběh není tak silný jako třeba u kotorů, ale rozhodně je to hra co stojí za to, zkus jí dohrát do konce, no a buďto se ti to zalíbí nebo ne. Ten korriban na konci je taky pěkný nářez | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 16:01 | |
| líbí se mi, že si do Jedi Academy můžu stáhnout spoustu věcí, a především Knights of the Force mod _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 102 Registration date : 17. 06. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 16:07 | |
| No s 512 ramkou to asi nerozjedu:D NO ja přešel dvě mise mimo výcvik a tu úvodní a něak mě to nechytlo ale dam tomu ještě šanci...A našel jsem na to mod maldorian academy tak uvidíme:) | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 17:04 | |
| no Mass Effect s 512 určitě ne, a hlavně to chce dvoujádrák _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 17:10 | |
| Jenže mě se do toho nechce cpat prachy.Už tak si šetřím na nový efekt:) | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 23 2010, 23:27 | |
| - Syntax napsal:
- no Mass Effect s 512 určitě ne, a hlavně to chce dvoujádrák
Dvoujádrák netřeba. Odskoušeno na jednojádráku Athalon 3000+. 2 giga ram. Geforce 9800. Ano Mass Effect je super. Eter: Ta mise s Bobou Fettem je na Ord Mantelu a ne na Coruscantu. Jinak pokud chcete nějaký SW v podobě JKA na lepší příběh než má JKA, tak doporučuju Outcast. Řežba s Desanem mi přišla lepší než s Tavion. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 00:00 | |
| to musím souhlasit, Outcast se mi líbil víc no já jen že jsem někdě slyšel nebo i čet že s jednojádrem to dělá problémy, ale asi ne u každýho jo a DEH tam má mezitím čárku a jestli ne, tak ji tam určitě chtěla napsat, takže myslí coruscant a ord mantell jako 2 různá místa _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 00:01 | |
| No, taky to nejede na full detaily, ale jinak se to neseká.
Aha. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 08:01 | |
| jo, 2 různá místa, coruscant a opuštěné město, nemohla jsem si vzpomenout že je to ord mantell. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 09:47 | |
| tak juknete na xku co ma potan za sestavu, ma myslim taky jednojadrovej procesor, pentium 4...a taky to rozjel tusim na stredni detaily, i s 512 ramkou mam pocit, takze pokud do toho nechces hned vrazet prachy, stahni si to, zkus jestli jede a pak investuj, ta hra za koupi urcite stoji.. Jinak souhlasim, outcast ma mnohem lepsi pribeh, JA mi prijde takova vic customizovatelna, co se vasi postavy tyce..Spojit dobrej pribeh a dobry prvky z JA, byla by z toho hodne dobra hra.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 11:50 | |
| No za zkoušku nic nedám:) | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jun 24 2010, 12:44 | |
| to nedas jinak dalsi reseni kolem Mass effectu prosim v prislusnem tematu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jun 30 2010, 18:49 | |
| TAk jsem si to opět stahl a Jedi academy po netu nemá chybu... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 17:27 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 19:20 | |
| Můžeš na jejich server i bez toho abys byl v klanu? Maj ho zaheslovanej? | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 19:50 | |
| Já bych do toho klanu šel | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 19:57 | |
| Já napřed musim vidět lidi a hlavně CL abych se rozhodl. Takhle bez vidění ve hře se nepřihlašuju. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 20:10 | |
| tady je kdyžtak kontakt na CL, jestli máte zájem, jinak server zaheslovanej není, ale nevím přesně jak je to s braním lidí mimo klan - Spoiler:
ICQ [I]: 358790381
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Jul 06 2010, 21:23 | |
| | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Jul 09 2010, 12:55 | |
| Tak jsem si řekl že si zahraju kampan a před chvíli jsem ji dohral.Luxusní příběh... | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Jul 09 2010, 12:58 | |
| mno, pribeh mi prisel slabsi, oproti treba outcastu, ale tak bavilo _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Jul 09 2010, 14:47 | |
| Outcast je dle meho celkove lepsi hra _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Jul 09 2010, 15:01 | |
| Ja outcast nemam tak nemůžu posoudit ale v JA se mi příběh líbil... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Jul 09 2010, 15:10 | |
| mě se taky líbil ale přišel mi krátkej. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|