| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 12:08 | |
| co je natom těžkého? předevčírem sem to prošel na nejtěžší úroveŇ a umřel sem párkrát | |
|
| |
Esme du Feu Handmaiden
Poeet p?íspivku : 1205 Age : 31 Vyznamenání : Potanova služebnice Registration date : 16. 07. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 12:12 | |
| no to je jasny...tak to vidim predem, to mi nepude Garth : nevytahuj se | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 12:13 | |
| co je na tom tezkyho? mno, nebudu se vyjadrovat, proste mi to prislo tezsi nez vsichni temni jediove dohromady _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 12:15 | |
| Lehký. Jinak zkuste Jedi Outcast. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 12:17 | |
| Ten sem hrala, ma o hodne lepsi pribeh _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:18 | |
| Ano. A Desan je taky hezky těžkej. I když Tavion z JKA je taky pěkně těžká. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:37 | |
| Mno, tak Tavion a Desanna bych nesrovnavala, Desann je o mnoho mnoho tezsi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:38 | |
| Jo, pokud myslíš Tavion z Jedi outcastu tak jo, ale v JKA je asi tak stejně těžká. I když jednou se mi povedlo dát desana do 5 minut. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:40 | |
| Mno, me na nej dobre sel force speed, sem ho ani nemusela zasypat tim sloupem ale s tou Tavion nesouhlasim, ta je v klidu, Desann je fakt o dost tezsi.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:42 | |
| JJ, přes force speed, je lehčí. No mě šla tavion z Akademie hůř. Kvůli tomu posr...mu žezlu. To totiž Desan nemá. Jinak je lehká. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:44 | |
| Nema, za to ma nechutnej force grip, ze kteryho se nevyvliknes..Tomu zezlu se da dobre vyhejbat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:46 | |
| Force Gripu se vyhneš - Force Push a nebo taková ta modrá ochrana. Žezlu se vyhneš, ale jen za šutrama. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:49 | |
| Mno, prave ze na Desannuv force grip to nefacha...A nebo mam zabugovanou hru, me to neslo ani jednou.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:49 | |
| Jde to, ale blbě. Mě to šlo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:50 | |
| Divny.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:51 | |
| JJ, ale stejně je větší sranda sundavat u něj ty sloupy. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:54 | |
| no u Tavion mě to žezlo dost sralo teda, ale zase se dá docela dobře dát když máš tyč nebo strong stylem u singlu _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:56 | |
| Cody: tak to mi prave neslo vubec _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 14:58 | |
| Padme: Mě taky ne, proto je to větší sranda. Syntax: Já jedu jedině na strong, proti Dark Jedi a Bosům. | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 15:39 | |
| Zas ale na temnym konci je lepsi pouzivat fast style..se mi lip osvedcil _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 15:55 | |
| Mě ne. | |
|
| |
taggmaster Adept
Poeet p?íspivku : 39 Registration date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Jul 28 2010, 19:19 | |
| Ja jsem pouzival strong jedine s kombinaci s force speed, protoze jinak nez se naprahne tak nepritel je mezitim uplne nekde jinde a jeste stihne zautocit. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 08:56 | |
| jaxme jse bavili o tom umírání v JA... tak mě ještě štvali týpci s obouručáky - hlavně jsem si první hru, co jsem hrála, chytře nastavila na jedi master... jo, v té továrně jak se tam muselo různě sákat přes lis, přes pás na kterém byla horká pára.. tam jsem se pořád nemohla strefit a v jednom kuse jsem padala dolů a rozmlátila se o konstrukci. tavion na konci jsem kupodivu dala asi po 2 zabitích... ještě mě štvalo, jak tam se mnou jednou byl kyle, měla jsem bug že pokaždý spadnul do vody, ječel tam jako pominutý a nešlo mu dostat se ven... | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 09:24 | |
| Mno, me vzdycky mizel nekde na tom vjunu, v ty druhy casti, nez se s nim clovek rozdeli...To taky rve vzdycky ale kdyz byla pak animacka jak pada opravdu dolu, uz bylo vsecko v poho.. huh, tys fakt hrala na jedi master obtiznost? ja se priznam, ja sem se divila ze ti to vubec nejde a delala sem si srandu, kdyz sem mluvila s potanem, ze sis to snad dala na tu jedi master obtiznost _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 18:10 | |
| jedi master je celkem v poho... _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|