OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy

Goto down 
+51
degy
taggmaster
Esme du Feu
Prophet
petr325
joemandel
Kiaayla
Darth Eternal Hatred
Gree2
Vegi
Darth_Radim
Vikinger
Ultimate
Jakkob Killer
Jaldithas
Vyhul666
Padme von Kell
Wrait
Shred Naki
Rocko
HoLoW
Mandalorian
carbon
Lance Stone
Xavier
Undertaker
Darth_Coconut
Darth Anyt
Plo Koon
Darth Gryat
Syntax
LaMpA
lord mikerrus
William
olin
kapitán Kirk
Ruplikon
Malasorte
FuFu
RomanArts
jursky
darth t-error
ScorpiO
Shaf
Derk Yall
Raziel
Cody
vooj-tae
Cynamon
Potan von Kell
Jekyll SK
55 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
AutorZpráva
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Jul 29 2010, 21:09

mand: jenže já jsem faktické varle Very Happy co to prostě na tu jedi master obtížnost nedá a navíc si jí tam nějak záhadně nastaví. \předpokládám že jsem byla pod vlivem alkoholu nebo topinek když jsem JA poprvné hrála Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
degy
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 07. 08. 10

PříspěvekPředmět: server   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeSat Aug 07 2010, 15:15

Zdar hraju jedi kinght jedi academy mam verzi 1.01 a chtel bych jestli nemate nekdo IP na nakej CZ server Smile uz me to fakt nebavi u nakych spanelu
beru klidne kdyz mi jsem hodite novejsi patch jestli nakej je Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Aug 12 2010, 12:03

217.11.249.89:27034 - Insomnia Server. je to posledni českej server tušim Razz
Návrat nahoru Goto down
Rein Steep
Adept
Adept
Rein Steep

Poeet p?íspivku : 40
Registration date : 28. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeTue Dec 28 2010, 14:38

Parádní hra. Byl jsem z ní opravdu nadšenej. Hlavně že souboje se světelnými meči byly docela realistický (přirovnáváno k filmu) a to i použití síly.
Nedávno jsem začal hrát znovu a poprvé jsem si nezvolil dva meče, či dvojitý, ale šel jsem dál s jedním se všemi styly. Docela se to vyplatilo. Na všechny kromě temných jedi jsem používal rychlý styl, hezky to odsejpalo Smile
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeWed Dec 29 2010, 11:47

me se vzdycky osvedcil spis styl normalni.. ten cervenej byl dobrej obcas na ty temny jedie, rychlej se mi zas osvedcil na konci na tavion/ragnose nebo na kylea..

Admiral of the New Republic
Admiral of the New Republic
Vegi

Poeet p?íspivku : 1969
Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW
Registration date : 01. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Jan 06 2011, 18:55

Nezahral by semnou nekdo mod Moovie Battles? Je to vazne skvostny mod na Jedi Academy.. Wink
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Aug 25 2011, 20:21

Víte, že jde v nastavení měnit audio celé hry? Very Happy takovej jedi Academy vw španělštině, či francoužštině je zcela nový zážitek Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Aug 25 2011, 20:57

Jo, to vim, ale neprijde mi to jak tobe Laughing

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeThu Aug 25 2011, 21:08

neslo to i v JK2?

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Jaden Korr
Padawan
Padawan
Jaden Korr

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 06. 11

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeFri Nov 25 2011, 23:36

ahoj

pro mě je jedi academy ta nejlepší hra Star wars, ta jednoduchost ( ne lehká obtižnost, ale neni to taková přeplavana kravina jak kotory ) je užasna, škoda že už neni JK4 JK5 atd.

příběh mám taky hrozně rád.

a hlavní postavu jakbysmet ( dokonce raději jak velkeho Kenobiho )

proto mě udaj na wookieepedii celkem zarazil

JK3 se odehrava v roce 14ABY

wookieepedia ale tvrdí že se Jaden narodil roku 1ABY http://starwars.wikia.com/wiki/Jaden_Korr - tudiž v Jedi Academy má 13 let Very Happy vypadá tedy spíše na 30 Very Happy. nezdá se mi že by byl o nějak šileně moc mladší jak Luke, a už vubec ne o celých 20 let !! proč tam tedy píšou takove kraviny ??

navíc je tam napsane že zemřel roku 42ABY a později byl oživen jako nějaky klon. S těma klonama to je pěkná hovadina teda, Palpatin několikrát ožil, Darth Maul několikrat ožil, teď koukám že i Jaden, žít v tom světě tak se smrti teda nebojím Smile a přezto že roku 42ABY zemřel ještě dva roky po svojí smrti v 44tém dokonce vyšetřuje nějakou piratskou činnost Very Happy Very Happy

Škoda, kdybych žil v far far away galaxii chtěl bych být právě on Smile doufal jsem tedy že aspon na te anglické wookieepedii dozvím, když už nemám žádné knihy, ale nemaj to uspořádané. Ještě nedávno tam však jeho rok narozeni ani umrti vymyšlen nebyl, nevím co je to najednou popadlo, kde vzali informaci o tom že ho někdo po 42 roce naklonoval

asi jsem odběhl od tematu JK3 ale žádné téma o Korrovi jsem nenašel

Návrat nahoru Goto down
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
ScorpiO

Poeet p?íspivku : 4650
Registration date : 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeSat Nov 26 2011, 09:00

no vis, Wookipedia neni blba, ze tam dala tyhle informace, kere se ti (a uprimne, ani me) vubec nelibi, Oni jen hodily kanononicke info, kere sme se dozvedeli z knih Crosscurrent a jeho pokracovani Riptide, ve kterych je Jaden hlavni postava. Bohuzel, Crosscurrent udava narozeni Jadena mezi rokem 0,5 - 1 ABY nicmene neni to tak uplne jasne, protoze se porat nevi, esli to, co vzniklo 1 ABY, byl "originalni" Jaden, nebo jeho klon. Mno a v Riptide Jaden umre ale vrati se ve svojem klonu......uprimne, prijde mi to strasne debilni a matouci, nicmene stale je to kanon.
Návrat nahoru Goto down
Jaden Korr
Padawan
Padawan
Jaden Korr

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeSat Nov 26 2011, 20:56

no jo no, ty canony Sad

proč ale autor Riptidu nebral v potaz že v jiné knize ještě v 44ABY žil a proč si nezahrál Jedi Academy (kde se Jaden objevil snad poprvé ) kde je jasně vidět že není od Luka věkově 20 let.

Je to škoda že v tom jsou zmatky, protože má SW úžasně rozvinutý příběh.

No nic kašlu na Riptide (který vyšel před měsícem, poslední 2 měsíce jsem wookieepedii nesledoval ) a kašlu na canony, pro mě Jaden stále žije Very Happy

Ale přeci jen bych si ten Crosscurent přečetl, v češtině to určo nebude tak aspoň anglicky, seženu to někdě v Česku ?
Návrat nahoru Goto down
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
ScorpiO

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeSat Nov 26 2011, 21:26

mno pockej, ale on je Jaden porat na zivu, proste jen je jeho vedomi, nebo chces li "duse" v novem tele, ale porat je to ten Jaden s kerym si hral JA a ktery se objevuje v serii Fate of the Jedi. A ee Crosscurrent v cesku neni, a pochybuje ze nekdy vyjde, mam ovsem e-book v anglictine, klidne ti ho poslu.
Návrat nahoru Goto down
Jaden Korr
Padawan
Padawan
Jaden Korr

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeSat Nov 26 2011, 22:02

no jo, teď mi to došlo jak jsem si přečetl popis na wookiepedii. Mysl stejná, tělo jiné. Tak nakonec to není zas taková tragedie, už jen to datum narození domyslet a budu spokojený Very Happy

kdybys mi to nějak poslal byl bych Ti moc vděčný, ale asi nakonec na to přečetní nebude moc času, ale aspoň procvičím angličtinu Smile

Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 10:12

Jen par veci na zacatek:
kdyz neni tema o postave -> co ho zalozit misto toho hazet to sem, kam to ani moc nepatri? Smile
druha vec, kotory jsou dle me star wars hra s nej pribehem.. chapu, ze treba nekomu RPG nesedi, ale proto bych neshazovala celou hru teda.. Ale mas pravo na nazor
Kotor ma tisickrat lepsi pribeh nez JA.. Pribeh JA trumfne i jeji predchudce Jedi Knight 2: Jedi Outcast..

Ke canonu o Jadenovi:
Holt nektery veci v SW se casem prepisuji, i kdyz to spouste lidem nesedi..
I kdyz mnohdy to novy nema hlavu ani patu a odporuje to zase vecem, ktery se nezmenily (zatim..)

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 10:45

JK2 ma lepsi pribeh
co je lepsi?
zachrana Jan nebo zachrana Roshe?

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 15:07

Ja nevim, me proste prijde, ze je to lip staveny, celej ten pribeh..
Ten u JA je az moc pruhlednej dle me.. a jednodussi..
Jinak u Jan prakticky hodne dlouho nevis, ze je vlastne nazivu..
A Roshe by kazdej normalni clovek radsi zabil no, za to jakej je to spratek, tak nevim, proc ma skoncit chudak Jaden na temny strane Laughing Laughing

Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
ScorpiO

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 16:26

Mandalorian napsal:

zachrana Jan nebo zachrana Roshe?

Ani jedno, zachrana Jedijskeho Praxea Razz Razz Razz
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 17:05

Padme von Kell napsal:

Ten u JA je az moc pruhlednej dle me.. a jednodussi..
a tedy je lepsi?
JA ma u me plusy body za styly a moznost vybrat si druh mece
a ty nepribehove mise tomu davaj trosku nadech uveritelnosti (ale pribehove mise mi zas prijdou slabsi)

ale zase, kdyz se pasem lenica probojovavas tri mapy, dve mapy na doomgiveru a likvidujes ty kvanta nepritel
tak si reknes... jo, Dessan, to je ale zaporak

Scorpi: vskutku?
podle me to byl vedlejsi efekt zlikvidovani zaporaka

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 17:10

ehm, Mande, ja psala ze mnohem lepsi pribeh ma outcast a ne academy rofl

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 17:12

vida
druhy nahled na posledni vetu tveho postu Cool
a co ze me o tom informujes az ted? Laughing

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 17:21

Heled, ale ja uz sem tady na foru v ruznych mistech psala snad 10x, ze pribeh JKO mi prijde lepsi jako rofl

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 19:32

nu, ja mel na mysli informaci o vyznamu tve vety
a ja si nemuzu pamatovat kdo co vse kdy jak a komu napsal Cool Laughing

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
ScorpiO
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
ScorpiO

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 19:39

to by si ale mel Razz osobne si taky myslim, ze po pribehove strance je JA velice chuda hra. I kdyz pribeh v JO je dle me neprilis zajimavy, porad je milionkrat propracovanejsi a logictejsi. JA mi prijde jako vicemene Béčko do kereho chteli zasadit hodne cool souboju s temnyma jediema keri i pres prubeh JO presahuji co do poctu Desannovi a Hethirovi Reborny. Jiste, Tavin do nich pumpovala Silu přez žezlo ale i tak. Tam je vice temných Jediů než snad Jediů v Lukově řádu po 44 let jeho existence Razz Razz Razz Razz (nepočitam legacy)
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitimeMon Nov 28 2011, 20:01

ale kus, na foru je 591 lidi a 201082 prispevku
je sice pravda ze deset nejaktivnejsich uivatelu ma na svem konte vice nez polovinu
ale i tak neni v mych silach si to zapamatovat Cool

a v JA mi chybi Shadowtrooperi
s tema byla aspon sranda

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy   Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Stránka 15 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy
Strana 15 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» Star Wars: Dark Force 3: Jedi knight 2: Jedi Outcast
» Star Wars Jedi Knight hry
» Star Wars: Dark Forces 2 - Jedi Knight
» STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk)
» Star Wars Jedi Church

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Jedi Knight-
Přejdi na: