| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|
+51degy taggmaster Esme du Feu Prophet petr325 joemandel Kiaayla Darth Eternal Hatred Gree2 Vegi Darth_Radim Vikinger Ultimate Jakkob Killer Jaldithas Vyhul666 Padme von Kell Wrait Shred Naki Rocko HoLoW Mandalorian carbon Lance Stone Xavier Undertaker Darth_Coconut Darth Anyt Plo Koon Darth Gryat Syntax LaMpA lord mikerrus William olin kapitán Kirk Ruplikon Malasorte FuFu RomanArts jursky darth t-error ScorpiO Shaf Derk Yall Raziel Cody vooj-tae Cynamon Potan von Kell Jekyll SK 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jul 29 2010, 21:09 | |
| mand: jenže já jsem faktické varle co to prostě na tu jedi master obtížnost nedá a navíc si jí tam nějak záhadně nastaví. \předpokládám že jsem byla pod vlivem alkoholu nebo topinek když jsem JA poprvné hrála | |
|
| |
degy Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 07. 08. 10
| Předmět: server Sat Aug 07 2010, 15:15 | |
| Zdar hraju jedi kinght jedi academy mam verzi 1.01 a chtel bych jestli nemate nekdo IP na nakej CZ server uz me to fakt nebavi u nakych spanelu beru klidne kdyz mi jsem hodite novejsi patch jestli nakej je | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 12 2010, 12:03 | |
| 217.11.249.89:27034 - Insomnia Server. je to posledni českej server tušim | |
|
| |
Rein Steep Adept
Poeet p?íspivku : 40 Age : 30 Registration date : 28. 12. 10
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Tue Dec 28 2010, 14:38 | |
| Parádní hra. Byl jsem z ní opravdu nadšenej. Hlavně že souboje se světelnými meči byly docela realistický (přirovnáváno k filmu) a to i použití síly. Nedávno jsem začal hrát znovu a poprvé jsem si nezvolil dva meče, či dvojitý, ale šel jsem dál s jedním se všemi styly. Docela se to vyplatilo. Na všechny kromě temných jedi jsem používal rychlý styl, hezky to odsejpalo | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Wed Dec 29 2010, 11:47 | |
| me se vzdycky osvedcil spis styl normalni.. ten cervenej byl dobrej obcas na ty temny jedie, rychlej se mi zas osvedcil na konci na tavion/ragnose nebo na kylea.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Jan 06 2011, 18:55 | |
| Nezahral by semnou nekdo mod Moovie Battles? Je to vazne skvostny mod na Jedi Academy.. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 20:21 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 20:57 | |
| Jo, to vim, ale neprijde mi to jak tobe _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Thu Aug 25 2011, 21:08 | |
| neslo to i v JK2? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jaden Korr Padawan
Poeet p?íspivku : 53 Age : 29 Registration date : 27. 06. 11
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Fri Nov 25 2011, 23:36 | |
| ahoj pro mě je jedi academy ta nejlepší hra Star wars, ta jednoduchost ( ne lehká obtižnost, ale neni to taková přeplavana kravina jak kotory ) je užasna, škoda že už neni JK4 JK5 atd. příběh mám taky hrozně rád. a hlavní postavu jakbysmet ( dokonce raději jak velkeho Kenobiho ) proto mě udaj na wookieepedii celkem zarazil JK3 se odehrava v roce 14ABY wookieepedia ale tvrdí že se Jaden narodil roku 1ABY http://starwars.wikia.com/wiki/Jaden_Korr - tudiž v Jedi Academy má 13 let vypadá tedy spíše na 30 . nezdá se mi že by byl o nějak šileně moc mladší jak Luke, a už vubec ne o celých 20 let !! proč tam tedy píšou takove kraviny ?? navíc je tam napsane že zemřel roku 42ABY a později byl oživen jako nějaky klon. S těma klonama to je pěkná hovadina teda, Palpatin několikrát ožil, Darth Maul několikrat ožil, teď koukám že i Jaden, žít v tom světě tak se smrti teda nebojím a přezto že roku 42ABY zemřel ještě dva roky po svojí smrti v 44tém dokonce vyšetřuje nějakou piratskou činnost Škoda, kdybych žil v far far away galaxii chtěl bych být právě on doufal jsem tedy že aspon na te anglické wookieepedii dozvím, když už nemám žádné knihy, ale nemaj to uspořádané. Ještě nedávno tam však jeho rok narozeni ani umrti vymyšlen nebyl, nevím co je to najednou popadlo, kde vzali informaci o tom že ho někdo po 42 roce naklonoval asi jsem odběhl od tematu JK3 ale žádné téma o Korrovi jsem nenašel | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Nov 26 2011, 09:00 | |
| no vis, Wookipedia neni blba, ze tam dala tyhle informace, kere se ti (a uprimne, ani me) vubec nelibi, Oni jen hodily kanononicke info, kere sme se dozvedeli z knih Crosscurrent a jeho pokracovani Riptide, ve kterych je Jaden hlavni postava. Bohuzel, Crosscurrent udava narozeni Jadena mezi rokem 0,5 - 1 ABY nicmene neni to tak uplne jasne, protoze se porat nevi, esli to, co vzniklo 1 ABY, byl "originalni" Jaden, nebo jeho klon. Mno a v Riptide Jaden umre ale vrati se ve svojem klonu......uprimne, prijde mi to strasne debilni a matouci, nicmene stale je to kanon. | |
|
| |
Jaden Korr Padawan
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Nov 26 2011, 20:56 | |
| no jo no, ty canony proč ale autor Riptidu nebral v potaz že v jiné knize ještě v 44ABY žil a proč si nezahrál Jedi Academy (kde se Jaden objevil snad poprvé ) kde je jasně vidět že není od Luka věkově 20 let. Je to škoda že v tom jsou zmatky, protože má SW úžasně rozvinutý příběh. No nic kašlu na Riptide (který vyšel před měsícem, poslední 2 měsíce jsem wookieepedii nesledoval ) a kašlu na canony, pro mě Jaden stále žije Ale přeci jen bych si ten Crosscurent přečetl, v češtině to určo nebude tak aspoň anglicky, seženu to někdě v Česku ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Nov 26 2011, 21:26 | |
| mno pockej, ale on je Jaden porat na zivu, proste jen je jeho vedomi, nebo chces li "duse" v novem tele, ale porat je to ten Jaden s kerym si hral JA a ktery se objevuje v serii Fate of the Jedi. A ee Crosscurrent v cesku neni, a pochybuje ze nekdy vyjde, mam ovsem e-book v anglictine, klidne ti ho poslu. | |
|
| |
Jaden Korr Padawan
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Sat Nov 26 2011, 22:02 | |
| no jo, teď mi to došlo jak jsem si přečetl popis na wookiepedii. Mysl stejná, tělo jiné. Tak nakonec to není zas taková tragedie, už jen to datum narození domyslet a budu spokojený kdybys mi to nějak poslal byl bych Ti moc vděčný, ale asi nakonec na to přečetní nebude moc času, ale aspoň procvičím angličtinu | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 10:12 | |
| Jen par veci na zacatek: kdyz neni tema o postave -> co ho zalozit misto toho hazet to sem, kam to ani moc nepatri? druha vec, kotory jsou dle me star wars hra s nej pribehem.. chapu, ze treba nekomu RPG nesedi, ale proto bych neshazovala celou hru teda.. Ale mas pravo na nazor Kotor ma tisickrat lepsi pribeh nez JA.. Pribeh JA trumfne i jeji predchudce Jedi Knight 2: Jedi Outcast.. Ke canonu o Jadenovi: Holt nektery veci v SW se casem prepisuji, i kdyz to spouste lidem nesedi.. I kdyz mnohdy to novy nema hlavu ani patu a odporuje to zase vecem, ktery se nezmenily (zatim..) _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 10:45 | |
| JK2 ma lepsi pribeh co je lepsi? zachrana Jan nebo zachrana Roshe? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 15:07 | |
| Ja nevim, me proste prijde, ze je to lip staveny, celej ten pribeh.. Ten u JA je az moc pruhlednej dle me.. a jednodussi.. Jinak u Jan prakticky hodne dlouho nevis, ze je vlastne nazivu.. A Roshe by kazdej normalni clovek radsi zabil no, za to jakej je to spratek, tak nevim, proc ma skoncit chudak Jaden na temny strane _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 16:26 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 17:05 | |
| - Padme von Kell napsal:
Ten u JA je az moc pruhlednej dle me.. a jednodussi..
a tedy je lepsi? JA ma u me plusy body za styly a moznost vybrat si druh mece a ty nepribehove mise tomu davaj trosku nadech uveritelnosti (ale pribehove mise mi zas prijdou slabsi) ale zase, kdyz se pasem lenica probojovavas tri mapy, dve mapy na doomgiveru a likvidujes ty kvanta nepritel tak si reknes... jo, Dessan, to je ale zaporak Scorpi: vskutku? podle me to byl vedlejsi efekt zlikvidovani zaporaka _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 17:10 | |
| ehm, Mande, ja psala ze mnohem lepsi pribeh ma outcast a ne academy _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 17:12 | |
| vida druhy nahled na posledni vetu tveho postu a co ze me o tom informujes az ted? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 17:21 | |
| Heled, ale ja uz sem tady na foru v ruznych mistech psala snad 10x, ze pribeh JKO mi prijde lepsi jako _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 19:32 | |
| nu, ja mel na mysli informaci o vyznamu tve vety a ja si nemuzu pamatovat kdo co vse kdy jak a komu napsal _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 19:39 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Mon Nov 28 2011, 20:01 | |
| ale kus, na foru je 591 lidi a 201082 prispevku je sice pravda ze deset nejaktivnejsich uivatelu ma na svem konte vice nez polovinu ale i tak neni v mych silach si to zapamatovat a v JA mi chybi Shadowtrooperi s tema byla aspon sranda _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
| |
|
| |
| Play Star Wars Jedi Knight Jedi Academy | |
|