| Názory na vaše Warlordy | |
|
+18Syntax gendar Cody Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Vikinger Ultimate Jaldithas Padme von Kell Darth Gryat Checkman keny Potan von Kell Stopa Undertaker Darth Assmondeus Horox Derk Yall 22 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:03 | |
| Jaké máte názory na vaše moderátory a redaktory. Řekněte jim to, aby se mohli v nečem třeba zlepšit, ale prosim, nebudte sprostí. Své názory pište slušně a civilizovaně.
| |
|
| |
Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:11 | |
| Pockat... Derk, prosim napis zoznam moderov a adminov, lebo ja fakt neviem kdo je kdo viem len Potan, Stopa (?), ty (derk) a este niekdo | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:15 | |
| Kdyby jsi tuto sekci pořádně prohlédl, zjistil by jsi, že to již několik týdnů je zde | |
|
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:30 | |
| Potan by mohl na webu trochu zlepšit pravopis jelikož jak jsem řekl si z OSW dělají všechny ostatní SW stránky srandu. Proti Derkovi nic nemám a Stopa by mohl plnit svoje adminské povinnosti a ne se jen sr*t do cizích věcí. Sry že jsem to musel říct takhle ale podle mě jedniou věcí co Stopa na foru dělá je kritika a dělat ze sebe génia. | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:44 | |
| Souhlasím s Assem, jak jinka, jedinej moder na kterýho mám názor, který mohu říct aniž bych dostal ban je Derk, ten by měl od potana převzít tohle forum, rptože tady je minimum práce potana, a většina od Derka, za to co dělá pro forum, za to si ho hodně vážím... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 17:48 | |
| To Assmondeus: Stopa své povinosti vykonává, a to velmi dobře.
To Batista: No, díky za důvěru, ale tohle forum patří potanovi a pokud jde o práci na něm, tak ta je výsledkem práce celé redakce, někdo někdy udělá něco a druhý zas někdy něco jinýho. Každý na tom má svůj díl. | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:03 | |
| - Derk Yall napsal:
- To Assmondeus: Stopa své povinosti vykonává, a to velmi dobře.
To Batista: No, díky za důvěru, ale tohle forum patří potanovi a pokud jde o práci na něm, tak ta je výsledkem práce celé redakce, někdo někdy udělá něco a druhý zas někdy něco jinýho. Každý na tom má svůj díl. 1. Co tady na foru Stopan proboha dělá 2. No, když to vezmem ze všech stran... | |
|
| |
Stopa High Jedi General
Poeet p?íspivku : 650 Age : 31 Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:03 | |
| já dělám, řekl bych že docela dost, jen to není vidět, protože nemám potřebu tu přidávat zbytečné témata tohle jsem udělal a tohleto jsem spravil a tomuhle jsem dal ban... jo dobře, v poslední době toho za sebou moc nemám, ale to je spíš tím, že jsem měl na starost milion dalších a důležitějších věcí. Teď o prázdninách bych možná i mohl něco udělat. A nepřehánějte to. Jste na mě naštvaní momentálně, to časem přejde, a nechte toho, mě neurazíte. Na to jste mi moc volní :) | |
|
| |
Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:04 | |
| Stopa: kdo je na teba nastvani? inak vsetci moderi a admini robia svoju pracu dobre, nemam staznosti (jo, som ten prisposobivy typ ) | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:12 | |
| Taker: Nebejt mně, nebylo by nic. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:14 | |
| - Stopa napsal:
- Na to jste mi moc volní
Typicky Stopovské chování které je důvodem proč tě já společně s několika ostatními skuztečně na tomto foru nemusíme. | |
|
| |
Horox High Jedi General
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:17 | |
| a robite iba rozbroje? teraz ste vy Rebeli, takze Assmondeus, nerob zo seba ,,tupeho rebela'' ako im hovoris ty | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:19 | |
| Co to zase kecáš??? | |
|
| |
Horox High Jedi General
| |
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:27 | |
| Typická reakce bezvěreckého barbara nehodného žití ve vesmíru našeho Císaře!!! | |
|
| |
Horox High Jedi General
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:30 | |
| Assmondeus, fakt obdivujem ako dokazes pisat taketo prejavy - ty by si mohol obhajovat aj samotneho Cisara - a tvoj cisar na mna nema dosah | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:36 | |
| Nesvatý Císař má dosah všude! Jeho všemocná vůle překovává vesmír k Jeho obrazu! Dokonce i jeho obyvatele! Podřiďte se moci našeho Sithského Císaře nebo dojdete věčného zatracení v Jeho Irhutteneské kleci! Císař o vás ví! Císař vás zná! Císař se na vás dívá! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:38 | |
| Císař se dívá tak se nestrapnuj a nechovej se jak 5letý dítě co mu berou hračku. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:41 | |
| Když mě tak baví vymýšlet Imperiální propagandu. | |
|
| |
Horox High Jedi General
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:42 | |
| Assmondeus: a co tak napisat prirucku Sprievodca Imperiom? (tvojim) na kazdu druhu stranu napisat roznu propagandu a medzi to nejake tie info | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:44 | |
| A co takhle zpět k tématu? Jinak já proti stopanovy nic nemám, je s ním alepoň pr.. sranda. Akorát prostě pro něj nemám stejnej názor jako na Derka... | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:44 | |
| Co to znamená Sprievodca??? | |
|
| |
Horox High Jedi General
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:45 | |
| po cesky to je: pruvodce, ty imperialna vyduta hlava ani basicom nehovoris uz? | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:45 | |
| - Darth Assmondeus napsal:
- Co to znamená Sprievodca???
Průvodce slovensky _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Mon Jun 30 2008, 18:46 | |
| 2Taker: Derk když s někým nesouhlasí dá to najevo normálním a slušným zbůsobem. Nikoho se nedoktne a nepovyšuje jako Stopa. Víme že Stopa má neskutečnou radost když může někoho pořádně "setřít" ale to může dělat na novinky.cz ne tady na foru. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy | |
| |
|
| |
| Názory na vaše Warlordy | |
|