| Názory na vaše Warlordy | |
|
+18Syntax gendar Cody Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Vikinger Ultimate Jaldithas Padme von Kell Darth Gryat Checkman keny Potan von Kell Stopa Undertaker Darth Assmondeus Horox Derk Yall 22 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:20 | |
| Jsem si zcela vědom, co japonci dělali za druhé světové a před ní. K těmto válkám ale potřebovali především ropu, tu jim američané zabranovali získat, kvůly tomu, že byly ve spojení s německem. Takže se rozhodli zlikvidovat tichomořskou flotilu aby pak měli snažší operace v oblasti a také aby pomohli němcům? V SS bylo mnoho lidí z mnoha národů, nechápu jak někdo může následovat tuhletu myšlenku i dnes. Rozdíly mezi WWI a WWII byly markantní. Bojová letadla, tanky, nové strategie útoku. Mnohé se tehdy změnilo, staré strategie byly zapomentuty a byly vyvynuty zcela nové, takže to přineslo pokro za cenu velkých ztrát. K pokroku, samožřejmě, že jde pokrok rychleji za stavu ohrožení, než když se nic neděje. Ve chvílých, kdy je budoucnost nejistá a závisí na každém dni jsou lidé schopni vyvíjet technologie rychleji. Ao hnusu je tu dost, dělájí ho lidé, přesto bychom neměli všechny lidi odsuzovat. Měli bychom se snažit najít nějakou dobrou cestu, jak se z hnusu dostat, ale přitom neškodit okolí a ostatním. Doufám, že vývoj bude pokračovat tou pomalou a neválečnou cestou | |
|
| |
keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:44 | |
| Naprostý souhas stebou... nejsem naci...jsem demokrat a liberál...i když hraji za sitha... Je naprosto zřejmé že si píši s člověkem znalím historie... Tudíž z toho usuzuji že nejsi nejmladší (cca mladší 20-ti let...ale můj odhad... ) Protože jsi napsal, co bylo hlavním motorem WWII. Re. na Rozdíly mezi WWI a WWII: je to tak ...nové prostředky, nová strategie... další krůček pokroku... A o tom hnusu: konečně to z tebe vypadlo, že ho dělají LIDE... a nikdo jiný...sory ale tohle je fakt. Hnusu je kolem nás všude haba děj, ale prve ho musíš vidět, třeba i pochopit a pak se mu můžeš vyhnout...Souhasíš ? A já doufám jako ty , že půjdeme tou neválečnou cestou i když to nezáleží na nás... P.S. pěkný popsání s tebou je. Rád bych s tebou probral i jiný témata než ošklivou historii... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:48 | |
| No, jsem si zcela jistej, že někde několik světelných let je někde nějaká civilizace se stejnými problémy, abychom mi lidé nebyly tak zlí, že? No, mladší dvaceti? No mě teprve nedávno bylo šestnáct (24.10) To s tím hnusem to bylo pěkně řečeno. Také se mi s tebou dobře píše. Konečně někdo kdo píše něco inteligentního narozdííl od naších spamerů Lampy a Gryata. Taky bych s tebou probíral i jiná témata. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| |
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:58 | |
| I´m Spamer. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:59 | |
| Tak vidíš Derku.... tady bude nadávat jenom na nás dva | |
|
| |
keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 22:21 | |
| Re pro Derk Yall: Tak teĎ si mi vzal vítr z plachet, kámo... Tak jestli nekecáš, jako že nemáš proč, tak to máš k***a přehled. A já si myslel že všici mladí na to s***u, na to co bylo a snad i co bude. Mě je 27. a 16-ti letýho "týpka" s takovým přehledem a vyjadřováním....jsem teda nečekal a dlouho neviděl... No jo hold si hold budu muset zvykat,že už pomalu patřím do starýho železa. P.S. Ale jinak počítej s tím,že někdy zase něco rozeberem, platí... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 22:23 | |
| Dobrá, ještě někdy to rozeberem. | |
|
| |
keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 22:27 | |
| ok tak zatím "čajna" ( jakože čau) Arbeit mach frei... na závěr... a mizím do práce... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Sun Nov 02 2008, 15:04 | |
| Stýská se mi po konverzaci se stopou, naštěstí si sním můžu ještě psát sice mimo forum, ale můžu si s ním psát. Je mi celkem smutno kvůly tomu, jak se k němu někteří členové fora chovali. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Sun Nov 02 2008, 15:14 | |
| každý je svého štěstí strůjcem _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Sun Nov 02 2008, 15:22 | |
| Nepamatuji si, že by stopa někdy něco dělal špatně. Dobře se s nim konverzovalo. Někdy to byl sice až moc detailista, ale byla zábava si snim povídat. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Sun Nov 02 2008, 20:35 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 15:18 | |
| no, takze muj nazor na naseho HZSA: je nejchytrejsi, nejhodnejsi, nejmilejsi, nejkrasnejsi, nejmilejsi, nejsikovnejsi, nejlepsi ve vsem co dela, proste je nej nej nej nej ani ferda mravenec neni lepsi - Spoiler:
toto je trest za provineni, kdyby se nekdo divil, proc tak najednou
_________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 18:28 | |
| na brouka pytlíka nemá | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 20:58 | |
| ale jo, ma _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 21:35 | |
| Grayte, mého pytlíka neřeš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 21:43 | |
| - Potan napsal:
- Grayte, mého pytlíka neřeš
úchyle ja myslel tu kreslenou postavicku. Padme: haha ja to tušil pak že je to pouha pacicka. | |
|
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 21:49 | |
| - Darth Gryat napsal:
- úchyle .
Ts ts ts, urazet nejvyssi vedeni, ty mas ale odvahu.. - Darth Gryat napsal:
- Padme: haha ja to tušil pak že je to pouha pacicka.
a co timhle chtel spammer rici? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| |
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 21:59 | |
| porad nechapu..co tim myslis? jinak nevim jestli spammer je pocta.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| |
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Aug 18 2009, 22:05 | |
| mno tak nez mysleni spammera, tak to radsi svuj mozek..ja tak blba nejsem, mozna jenom nejsem takovy prase _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy | |