|
|
| Názory na vaše Warlordy | |
|
+18Syntax gendar Cody Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Vikinger Ultimate Jaldithas Padme von Kell Darth Gryat Checkman keny Potan von Kell Stopa Undertaker Darth Assmondeus Horox Derk Yall 22 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 10:04 | |
| Keny: Jelikož v boha nevěřím, padá hodností stupeň jedna. Čeština je známým problémem. Krátké příspěvky do misí, no někdy neni moc prostoru na rozepsání, ale většinou by se měli psát delší příspěvky. Popisovat podorbněji okolí a to co postavi dělají. Chechk: Co jsi myslel s AS? | |
| | | Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 10:06 | |
| Derk: 1.napsal jsi špatně moji přezdívku 2.AS = Akademie Sithu | |
| | | Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 10:08 | |
| No to mi došlo, že AS je Akademie Sithů, ale jaká je spojitost? | |
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 10:10 | |
| nechapu...AS je akademie sithu jaka by v tom měla být spojitost??? | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 11:20 | |
| - checkman napsal:
- nechapu...AS je akademie sithu jaka by v tom měla být spojitost???
No žes najednou vytáhl že stojí za ho*no _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 11:24 | |
| - Potan napsal:
- checkman napsal:
- nechapu...AS je akademie sithu jaka by v tom měla být spojitost???
No žes najednou vytáhl že stojí za ho*no Tak co...Já to tvrdím furt a stejně tam dávám do SB odkaz na tohle forum tak mě brzo daj ban... | |
| | | keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 11:44 | |
| Re. pro Derk Yall:
Taky na boha s**u... a za to mě teď panbíčkáři asi ukamenujou; ale byl to citát jednoho učitele ze ZŠ. A měl být chápán asi takto: vše kolem nás funguje už miliardy let bezchybně, akorát člověk všechno posere! (jinak se to říci prostě nedá) | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 11:59 | |
| Ale dá se to říct, ted je období vinit člověka ze všeho. I zvířata dělají chyby. Vše v galaxii nefunguje jak má. I jiné civilizace, které jsme zatím nenašli dělají chyby. | |
| | | keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 12:12 | |
| no dobře s těma novejma civilizacema bych to bral, ale zvířata do toho neber Mě řekni jeden příklad zvířecí chyby... Všichni tvorové se snaží žít v rovnováze se svym prostředím Jenom člověk ( homo sapiens) díky mozku povíšil, ale díky své lenosti všechno začal předělávat, tak aby se mu to hodilo do krámu... Když se podívám třeba 150 let zpět tak jsme žili taky jinak, víc s přírodou A pak přišel nápad udělat první auto (příklad)...a proč? Samo kvůli prachům, ale stejnou měrou i kvůli tomu aby se nemuselo chodit pěšky...a tak je to se vším co dělá, ale tomu už se říká pokrok Těď nevím jestli mě pochopíš, co tím chcu říct. | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 12:23 | |
| Ale no tak, i zvířata předělávají své okolí ke svému užitku. Zvířata se doupouštějí chyb, stačí se dívat kolem sebe. Byl jsem svědkem kdy se dva ptáci srazili v letu a jestli tohle neni chyba, tak nevim.
Auto nebylo prvně dělané kvůly penězům, ale protože koně to moc zatěžovalo. Nebo by jsi chtěl, aby koně do dneška tahali ty těžké vozy. Lidé pracovali v nebezpečných a špatně zajištěných dolech, kde hrozí udušení a i výbuch. Chtěl by jsi, aby lidé třeba umírali jen proto, že neyl způsob jak je přepravit (např helikoptéra) A pokrok to je, přináší mnohé věci, které se ještě musí vylepšit, ale taky přinesl mnohé věci co pomáhají. Nebo jsou veterináři zlí lidé? Chápeš co tím chci říct? | |
| | | keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 12:54 | |
| chápu to velice dobře, prostě s dobrým umyslem se dá vše omluvit...asi tak? To beru, ale nemohu s tím sto procentně souhlasit. Ale i kdyby si koně krmil čočkou( hypoteticky) tak ti nevytvoří za celej život tolik jed. plynů jako kára. Koní trus se dá taky dobře využít..a to několika zpuboby, ale kára se dá využít pouze jedním způsobem. A teď se tě na něco zeptám. Není to tak dávno, co jsem slyšel, že průměrná rodina v naší zemi vlastní dvě auta i víc. Proč...nestačilo by snad jedno? Není tohe známka pohldlnosti? Chápu dopravní obslužnost...atp. ale v loni vyrobila nějaká "šikmooká" automobilka přes milion os. aut. To mi jako přirozený nepřipadá... Zhrnul bych to asi takle: vše co je z přírody... najde vždy bez problému druhotné využítí, ať už v podobě rozkladu či jinak. A tohle se o lidských výtvorech rozhodně říci nedá...př. PET flaška která přežije nás všechny A teĎ mi odpovíš, že se na tom pracuje... Abych nezapoměl, s těma ptákama: dobře chybička se vloudila, ale odnesli to jen oni dva...jejich blbost Co takle ropnej tanker...kapitám udělá chybu a odnese to celá generace všech živočíchů na pobřeží; tohle jsem myslel těmi chybami | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 13:07 | |
| Nepochopil jsi mě. Nemyslel jsem to tak, že se to dá omluvit, ale že s pokrokem nepřichází jen to špatné, ale taky mnohé dobrého. Nepřehlížím ty špatné věci, ani nepřehlížím ty dobré. Automobil, no ten se dá využít také mnoha způsoby - dopravní prostředek, obdlí. Také záleží na co jezdí, spalovací motor je zastaralá technologie a předpokládám, že se brzi přejde na masové používání elktického a vodíkového pohonu. Ohledně těch aut, pravda, někteří lidé si kupují auta jen protože nemají co dělat s penězma, ale zas pochop situaci, že někdy jsou dvě auta zapotřebí. Ale osobně si myslím, že by těch aut nemělo být jen tolik, když vidím kolik vraků se válí na vrakovištích, tak mi to přijde jako plýtvání zdroji. BTW: Pet flaška je přírodní, říkej si co chceš, ale reakce které při její výrobě byly přírodní Samozřejmě že neschvaluji jejich odhazování, ale jsem pro recyklování a zachování přírody. No pokud mluvíš o ožralém kapitánovi, ano, je to strašné. Proto se vždy všichni snaží pomáhat těm tvorům, a tady se právě pak ukazuje i ta dobrá stránka vývoje, díky prostředkům jsme schopni z těch zvířat tu ropu odstranit, takže to nejde brát jen tak černě. To je to samé jako když nějaké zvíře schodí lavinu, která zavalí město. Taky to odnese ten co s tím neměl nic společného. | |
| | | keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 13:32 | |
| Více méně s tvými názory souhlasím. Myšlenka je vždy čístá, dokud ji někdo nezneužije. Ironií všeho je, že člověk se posunuje dopředu, skrze myšlenku jak nejlépe zabit toho druhého. Když si vezmu takovýho Mengeleho (naci dr.) kde by byla naše medicína dnes. Cesta pokroku je vždy lemována kříži padlých a to i těch neviných Osvětim, Hirošima, pracovní tábory na urale a pod. A stou PET-kou...nebudu se s tebou přít, jaké tech. postupy byly při její výrobě použity, ale příroda na ni pohlíží s velkým otazníkem a bezpochyby si sní poradit neumí. A to myslím ty staré, nikoliv nové s použítím glukozy a podobných věcí. S dobou rozkladu jakou výrobce chce. | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 13:43 | |
| tázka je jak získat nadhled od přírody, že?
No Hirošima a Nagasaki byly kvůly jedné věci. Japonsko ke konci války mělo stále velkou odhodlanost bojovat, což by přineslo obrovské ztráty na obou stranách. Takže se zničila tyto dvě města, japonsko se vzdalo. Je to kruté, ale zároven tahleta prohra pomohla japonsku přehoupnout se přes svůj dosavadní systém a stát se jednou z nejvíce technologicky vyspělých zemí této planety.
Osvětim - no tam moc užitku nevidím, tam se spíš dokazuje fanatická odhodlanost několika blbců, kteří zabili miliony.
Pracovní tábory na Urale taky nebyly žádný pokrok, prostě likvidace nepohodlných, v tom pokrok nevidím.
Jinak k té myšlence, ne všechno se zneužilo. Nebo si myslíš, že auto bylo zneužito pro získání peněz? | |
| | | keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 14:10 | |
| No co se týče Japonska souhlasím stou odhodlaností,ale: Veškeré jap. námořní síly byly v troskách. Amíci měli to dobou tuším 5-6 aktivních letadlových lodí ana dálších se kvapně pracovalo. Po sestřelení gen. Yamota (mimochodem Kenyho 15. elitní perutí) by to byla jen otázka několika měsíců. Válka v evropě byla u konce a veškeré letecké síly mohli být nasazeny tam. Také mohli využít čínských letišť a z jap. by toho zbylo asi jako z Drážďan. Ale převládla touha vyzkoušet novou tech. v podobě atom. bomby. Jinak souhlasím že kdyby se amíci vylodili, byli by ztráty obrovské. Pokrok v technologii
Co se týče Osvětimi- tam úřadoval dr. Mengele, který měl za ůkol zjistit, jak a proč jsou navzájem ovlivnitelná dvojčata a trojčata. Např. oba cítili bolest atp. A to za ůčelem,že německých vojáků rapidně ubývalo a Dolfa mu dal rozkaz aby přišel na způsob, jak by německé ženy rodili min. dvojčata. Což se mu mimichodem povedlo. Pokrok v medicíně
A ty prac. tábory zas takovým pokrokem nebyly. Sice se tam těžil nějakej uran do hlavic ale nic zasadního to moc nepřineslo. Pravda... | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 14:19 | |
| Uran se těžil na vícero místech, nejen v pracovních táborech. Mimoto uran se používá i v atomových elektrárnách a ejhle, ty jsou méně škodlivé než ty uhledné. Mimoto se ten Uran z hlavic nyní přesouvá právě do těch elektráren. No jinak zpět k tomu japonsku, to by jsi chtěl smrt několika desítek milionu? Totální anihilaci japonska, ono to tak zní, že pokládáš za velké zlo, že se kvůly tomu, aby se ukončila válka dřív použila velká bomba. Mimoto jistě všichni vojáci co byly rádi, že dobojovali v evrpoě by šli s obrovskou radostí bojovat zase o několik tisíc kilometrů dál proti nepříteli, který se nebál smrti. No mengele, to byl pokrok v medicíně, ale mohl nastat i v neválečném období, prostě nastal v době války. Mimoto počítače se taky rozvinuly v době války, pomohli odhlait kod Enigmy, ale kdyby se to nestalo, kdo ví, třeba by británie padla a nikdo z nás by tu nebyl. Prostě nenáhlížet na to, že lidstov dělá vše jen kvůly tomu aby to zneužilo, nemyslet si, že přiroda je neomylná a jediná správná cesta a je to. | |
| | | Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| | | | Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 18:02 | |
| | |
| | | Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 18:08 | |
| Sakra! já fandim Derkovi! | |
| | | Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| | | | keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 20:16 | |
| Re: Pro Derk Yall: Tak o tom Uranu: Nikde nebyl kvalitnější něž u nás. Proto nás komanči tak vydracovali. A pak z Uranu 237( tuším) musíš udělat Plutonium 275 ( taky tuším; ty čísla si už najdeš, když tě to bude zajímat) a to není žádná chem. hračka, aby jsi mohl udělat z paliva pro jadr. el. nukleární bomb. K tomu Japonsku: Základní cílem byly byly vždy továrny. Jedinou vyjímkou je zfilmovanej "Pearl Harbr". Ten konec,ala útok na japonsko se opravdu udál, ale samo,žě ve filmu je to vše velký. Popravdě, co jsem dokázal zjistit, tak ten útok neměl žádné měřítko. Šlo sice odvetu, ale směšnou. A myslel jsem to tak,že Amíci měli už v té době takovou převahu, aby to srovnali tak jak tak. Tam to jinak nešlo. Hold Japonci měli smůlu a jinej šěstí, tak to chodí, jinak by jsme si takhle krásně česky nepovídali A nezapoměň že byla válka a nikdo se na nic neptal...další mrtvej? A pak ten Mengele... Beru to jako history...co se muselo stát, stalo se... to je ten "rádoby pokrok? ale to se docení až později... ...až voda odteče a je to jen vzpomínka....na zvěrstva jež válka způsobila... A samozřejmě počítače nejsou jedinou novinkou té doby, Co taklhe : Ponorky samy o sobě, letadlové lodě, na sklonku éry tryskový pohon... P.S. konečně jsme se dostali k jádru věci,můžu říci, že si s tebou 100 procentně rozumím, až mě to překvatilo.... Máme v podstatě stejněj názor na věc... A Re. na tvoji poslední větu: Nahlížej na to jen a jen svýma očima...to je to co svět dělá světem...a nás odlišuje jednoho od druhýho...!!!!! Kámo... | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 20:34 | |
| Jo, to uranium nám už rusáci nevrátěj. ohledně těch hlavic. Jde to složitě, ale stále to pokračuje dál. Ohledně filmu na Pearl Harbor (což je vlastně vykradenej scénář Tmavomodrého světa) tak tam japonci měli za cíl anihilovat tichomořskou flotilu, která pro ně byla hrozba v boji za rozšíření Impéria a získání ropných zdrojů, na kterých byli japonci závislí. No sice byla válka, ale rozhodně si nemysli, že by si přáli všichni smrt i civilistů. Fanataci byly na obou stranách, ale taky tam byly normální lidé, kterým zabití žen a dětí bylo proti žaludku, takže by to značné části i vadilo. Ponorky nevim přesně kdy byly vynalezeny, pokud se nemýlím první byl Turtl, za konfederace Států Amerických (USA občánská válka) Letadla však nebyla vynalezena pro boj, to je faktem. Bratři Wrightové je nestavěli jako zbran, ale jako naplnění svého snu. K tomu konci: Nevím jestli jsem to zcela pochopil, ale já také nahlížím na svět svýma očima. Je tady mnoho zlého, ale taky mnoho dobrého. | |
| | | Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:09 | |
| Sakra Derku do toho! Teď nevim jestli ti mám fandit, pač jsi dobrák a nebo nemám protože si Imperiál, ale jelikož to je jenom jakoby nerealistický tak ti fandim! ale štve mě že vedeš R x I ty když jsi Imperiál! a to jsi prohlašoval že jsi neutrál...... | |
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:11 | |
| Jsme Imperiál v Cardisjkém Impériu - což je mé vlastní universum, které se nevztahuje do SW. Takže jsem Neutrál v SW a Imperiál v CI. | |
| | | keny Sith
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy Tue Oct 28 2008, 21:12 | |
| jj s tvamomodrým světem s tebou souhlas. Ty zřejmě nevíš, ceho byli schopni japonci za 2. sv. vátky... a co spáchali v Thajjsku a Indočíně a vůbec na všech angl. provinciích. A to bylo dřív než amici šli do války... De facto to stejný co němci ve spojení s rumunama na východě... slyšels si od rumunské větvi SS ? I my Bohren in Mohren jsme byli byly v SS. Ale nebyli jsme takový hovada...!!!
S letadly a ponorkami s tebou souhlas. ale bavím se o válečném využítí... A to byl sakra velkej rozdíl... samo sebou srovnávám válečnej konflikt 1. a 2. sv. válka. To bylo to poslední velky best... Bavíme se pořád jěště o tom pokroku...
K tomu konci:
To je dobře že říkáš, je tu mnoho dobrého... naprosto potvrzuji a říkám:
Sice to tady stojí za p****, hnusu je tu dost, ale jsme to my co sme tu doma... Jaký si to uděláš takový to máš,Né ? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Názory na vaše Warlordy | |
| |
| | | | Názory na vaše Warlordy | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |