| Mise pro Knight | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 08:34 | |
| Ansion
Věděl jsi dobře, že Republika nemlže o ztracených strojích sithské společnosti vědět. Ale stejně tak si věděl že spousta sithů musela být tenkrát na Coruscantu zatčena a mohla jim dát tvůj přesný popis, přecui jen tě s Thrasovým vraahem vidělo moc lidí. Během přemýšlení jsi dorazil na Vortex. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 08:53 | |
| Vortex
Nenamířil jsem si to rovnou k planetě, chtěl jsem si vyzkoušet letecké vlastnosti Kimogily. Aktivoval jsem bojový režim, všechny kontrolky pohasly jen v lehce podsvícený panel. Stíhačka přesně reagovala v souhře s mými pohyby. Těším se, až ji vyzkouším v boji. Zkontroloval jsem senzorový výčet a potěšeně zjistil, že A-wing mé manévry nesnadno a hrbolatě kopíroval. Zajistil jsem zbraně a obrátil se k Vortexu. - Snad se Tharovi podařilo navázat spojení s Hapesem. - Zahájil jsem přistávací sekvenci. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 08:55 | |
| Vortex
Zanedlouho jsi dosedl ale wing stále rkoužil nad vámi. Thar tě přivítal a rozjařeně mával rukama. mám to mám to! Řval ale ztichl , kdžy viděl tvou novou loď. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:03 | |
| Vortex
Získal si spojení? Chtěl jsem vědět nedočkavě, ale pak jsem si všiml jak hledí na moji stíhačku. Líbí se ti? Tohle by tě mohlo přesvědčit, aby sis pořídil taky něco lepšího něž A-wing. Usmál jsem se. Pomůžeš mi vymyslet pro ni jméno? Přináší smůlu, když vesmírné plavidlo nemá jiné přízvisko než svou typovou nálepku. Ale chtělo by to něco smysluplného a výstižného ... třeba "Green phantom". Líbilo se mi to nadšení v jeho očích. A taky bych pro tebe měl dobře placenou prácičku. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:07 | |
| Vortex
Thar poslouchal s velkým nadešením. Ten phantom by byl dobrej! Řekl ale ztichl když jsi začal s prácičkou. O co de?SPojení samozřejmě mám. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:19 | |
| Vortex
Vím, že si můžeš obstarat kredity i nelegálně, ale dám ti příležitost vydělat si poctivě. Usmál jsem se. Tahle loď sotva sjela z montážní linky a může mít nějaký mouchy, takže bys ji mohl prohlídnout okem spolehlivého odborníka. Další věc je namontování rušičky senzorů z mého A-wingu do "Green phantom". Netvářil se moc ochotně, poslední dobou jsem toho od něj chtěl dost. Samozřejmě už to nechci zadarmo. Co takhle 5000kreditů + to co zbude s toho A-wingu? | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:34 | |
| Vortex
Hele za 5000 kreditů si to strč někam.ty můžu mít stiknutím tlačítka Řekl a pomalu odcházel až zmizel z hangárů. Určitě ho najdeš v bytě u konzole | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:40 | |
| Vortex
Zabezpečil jsem loď a vydal se do bytu. Opravdu jsem ho tam našel. No tak jsem tě mírně podcenil. Začal jsem smířlivě. Co kdybych k tomu číslu přidal jednu či dvě nuly? Nečekal jsem na odpověď, protože tyhle prachy už na ulici nesebere. Ale abych ti mohl zaplatit, musím se první spojit s Hapesem. Soukromě! | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:44 | |
| Vortex
No tak spojení je navázáno, když ti nebude vadit projdu se a budu přemýšlet Řekl a odešel. Konzole byla zapnutá, prachy se stále hackovali a spojení bylo navázáno a dokonce váš signál pocházel z Ithoru. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:48 | |
| Vortex
Přistoupil jsem ke komunikátoru a postavil je tak, aby mě Holokamera snímala do pasu. S kým mám tu čest mluvit? Začal se objevovat obrys postavy na druhé straně spojení. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:50 | |
| Vortex
Tady...let..á .ko ..a Ozval se střihaný hlas postavy v letecké kombinéze. Díval se na tebe a přemýšlel jestli tě už neviděl | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 09:56 | |
| Vortex - spojení
Pokusil jsem se vyladit aspoň zvuk. Prosím mohl byste to opakovat? Signál byl rušený, ale byl tam. Chtěl bych mluvit s někým s rodiny Oneriou nebo Istaklau, je to možné? Zvuk už byl dostatečný, ale obraz se silně ztrácel. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:01 | |
| Vortex
Zvuk už byl lepší ale přece jen si musel dávat pozor co slyšíš. Tady letecá kotroa , spojení s rodin o j připraveno. Řekl a jeho obraz zmizel. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:05 | |
| Vortex - spojení
Přes šum jsem nemohl poznat, s kým mluvím. Vyladil jsem zvuk, co nejlépe to šlo, ale obraz se úplně ztratil. Zdravím rodinu Onerio, s kým mluvím? Dlouhá odmlka ... asi taky ladili zvuk. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:20 | |
| Vortex
Tady druhý syn vládnoucí rodiny.. Ozval se hlas už výborně vyladěn | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:24 | |
| Vortex - spojení
Zarazil jsem se a musel se pro ujištění zeptat. Těší mne princi, mohu se zeptat, která rodina vládne? Myslím, že odpověď už mi byla známa. Na Hapesu se toho asi hodně změnilo. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:26 | |
| Vortex
Vládne rodina Istaklau ale to jistě víte. Řekl a odmlčel se. Co potřebujete? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:34 | |
| Vortex - spojení
To sem samozřejmě nevěděl, Istaklau byla v mém dětství 16. v pořadí. Jistě, mohu se vás zeptat na jméno princi? Promiňte, já nevychovaný, jsem Asoawu K´Onerio - syn následnice Liany a vévody Deruna. Představil jsem se a čekal na odpověď, z rodinou Istaklau byla má rodina spřízněná ... teoreticky jsem mohl mluvit se svým bratrancem Etnauem. Doufal jsem v to. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 10:36 | |
| Spojení
jistě, promin nevěděl jsem že jsi to ty...jsem to já Entnaum Řekl a zasmál se. Hele co se děje, v Republice se mluví o tvé smrti!? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Tue Jul 29 2008, 22:08 | |
| Vortex - spojení
Potěšilo mě, že slyším právě jeho. Byl mým nejlepším přítelem z dětství. Slyšíš snad mrtvolný hlas, Etny? zasmál jsem se Takže ty teď patříš do vládnoucí rodiny. To mě těší, ale neříkej prosím tě nikomu, že jsem se ti ozval ... odmlčel jsem se ... hlavně ne poskokům z Republiky. Řekněme, že plním jeden tajný úkol, takže by o mně nikdo neměl vědět. zvážněl jsem a s obavou řekl: Jak se daří mým rodičům? | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 30 2008, 08:48 | |
| Vortex
Abych řekl pravdu, tvé rodiče jsem neviděl od tvého odchodu, Řekl a trochu nejistě se pokusil o povzbuzující ůsměv. Ale neboj, že seš to ty, tak tam zkusím zajít ale nevím co uvidím.. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 30 2008, 09:09 | |
| Vortex - spojení
Dík za snahu, ale hlavní důvod, proč volám je jiný. Můj hlas posmutněl. Chtěl bych tě požádat o pár věcí, ohledně mé rodiny, ale nevím kolik máš teď, jako člen vládnoucí rodiny, času. I když moje prosby byly zcela obyčejné a jejich splnění by nemělo přinést žádné problémy. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 30 2008, 09:11 | |
| Vortex
Na můj čas kašli, co potřebuješ? Zeptal se už trochu vážnějším hlasem. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 30 2008, 09:28 | |
| Vortex - spojení
Těžce jsem vydechl. Na Yavin IV jsem zanechal Dreya, Vornskra, kterého mi dal otec. Potřeboval bych, abys jej vyzvedl, já tam kvůli utajení nemohu a oni ti jej vydají jako pozůstalost po mně. Jsi Můj bratranec a člen vládnoucí rodiny Hapanského konsorcia, neměli by být problémy. Setkali bychom se na Bogdenu v dobu, která se ti bude hodit, a přivedl bys mi jej. Trocha zaváhání a pokračoval jsem ještě smutnějším hlasem. Druhá prosba je trochu ošemetnější. Vím, co mi nechceš říct. Matka je těžce nemocná a otec již zemřel. Cítil jsem to jednou v Síle. Nadechl jsem se. Sjednej mi prosím schůzku s rodinným komorníkem Joqem, nejlépe ještě dřív než se setkáme my dva. Řekněme nejlépe na Sundari během dvou týdnů. Zmlkl jsem a čekal na odpověď. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 30 2008, 18:00 | |
| Spojení
Chvíli přemýšlel ale odpověděl. Neboj se chůzku ti sjednám a ozvu se znovu na této fekvenci...a tvého mazlíčka vyzvednu co nejrychleji.Kam ho mám doručit? Zeptal se? Musel jsi buď prozraditz Vortex, nebo dát jinou planetu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise pro Knight | |
| |
|
| |
| Mise pro Knight | |
|