| Mise pro Knight | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 10:34 | |
| Učebna
Na Anothu moje kumulace Síly zabrala, ale Twi'lek očividně tuto možnost čekal a připravil se. Kývl jsem na znamení, že si pochvaly vážím. Nemohl jsem se však dlouho rozptylovat, neboť každou chvílí mohl přijít další útok. Takže, co pro mne máš připraveno dál? Koncentroval jsem kolem sebe Sílu, aby mi případné nebezpečí prozradila předem. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 10:40 | |
| Učebna
já nic? Řekl až s moc velým klidem. Stál proti tobě a koukal ti z příma do očí. Nemohl jsi se zbavit velmi zvláštního pocitu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 10:51 | |
| Učebna
Bylo by bláhové znovu zkoušet proniknout mi do mysli, ale pro jistotu jsem se obrnil. Takže? Připravil jsem se na většinu věcí, co mne napadly. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 11:01 | |
| Učebna
Nevšiml sis ale ůplné blbosti. Zezadu ti na hlavu narazila jeho rukojeť světelného meče. TRochu jsi se sklonil a v tom tě silou převrhl zpět. Rozplácl jsi se na zemi s velkými bolestmi v zádech. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 11:08 | |
| Učebna
On ale taky nebyl výkvětem pozornosti, zatímco se kochal mým potupným válením po zemi, poslal jsem mu do škodolibým úsměvem rozšklebené pusy míček, který mi nechal v pokoji. Chtěl jsem mu ho narvat celý do chřtánu, ale nemohl jsem si být jistý, že tam vůbec doletí. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 18:36 | |
| Učebna
Twilek ale stihl zareagovat mnohem rychleji než si postřehl. Míček se zasvail spadl na zem tam sebou začal cukat a vybuchl. Twilek se na tebe výhružně podíval a řekl. Dobrá druhou část jsi splnil na učedníka sis vedl dobře. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 18:54 | |
| Učebna
Dobře si povedu, až budeš mrtvej. pohrdavě jsem si odfrkl Teď mi už dej nějaký součástky, ať si můžu udělat meč. Naznačil jsem směrem k jeho torně, kterou měl přes rameno. Ten Twi´lek mě začínal pořádně štvát. A ještě něco, umí tady nějaký padlý Jedi Vaapad? Rád bych se naučil ovládat ten meč pořádně. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 18:59 | |
| Učebna
Součástky si měl ale na pracovním stole. Žádnou tornu samozřejmě neměl.! Vaapad?Co to je? nějaký tvůj výmysl...stroj meč až budeš hotov přijď pro mne | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 19:31 | |
| UčebnaDělal jsem na něm asi pár hodin, ale nevím to přesně. Když se člověk baví, čas utíká rychleji. Nakonec jsem jej držel v ruce, nádherný Dual-phase lightsaber, stačilo jen zažehnout. Učinil jsem tak, první krátká rudá čepel ... malé otočení regulátoru a změnila se v dlouhou pro běžný souboj nepoužitelnou žlutou čepel. Tahle věcička mohla zasadit v nestřeženém okamžiku osudový úder. Mohl jsem ho ukázat tomu protivnému Twi´lekovi. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Fri Jul 25 2008, 19:32 | |
| Učebna
Jenže teď tě napadlo, kde ho máš vlastně hledat, nic ti o sobě neřekl. Zkusil jsi vyjít na chodbu a hledal.
PS: Teď máš prostor popsat jak hledáš ale né že ho najdeš!! | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 15:33 | |
| Učebna,Chodby
V tom potrhaném rouchu Jediho, jsem se necítil zrovna dobře. Poprvé za život mě napadlo, že bych si měl pořídit něco lepšího na sebe. Jak jsem procházel chodbami a nahlížel do otevřených místností, zvykl jsem si na občasné podezřívavé pohledy ostatních obyvatel tohoto komplexu. Moje tmavě hnědé roucho už nevypadalo tak podezřele. Tuhle budovu nebo soustavou budov procházelo spoustu bytostí a ras galaxie a ze všech vyzařovala Síla. Potkal jsem sice už tři twi´leky, ale žádný z nich nebyl ten můj přidělenec. Zahnul jsem doprava a octl se ve velkém hangáru plném lodí.
PS:dík za částečnou volnost | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 16:01 | |
| Hangár
V hangáru nikdo nebyl ale byli tu lodi různých ůčelů a různýc hvelikostí. NApadlo tě odletět odtud a dát vědě Skywalkerovi co se tu děje. Přemýšlel jsi o tom a rozhodl ses. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 16:08 | |
| Hangár
- Co kdybych počkal na nějakou misi, ale co kyž můj výcvik bude trvat moc dlouho. - Nemohl jsem se lehce rozhodnout. - No aspoň si prohlídnu co tu mají za hračičky a rozhodnu se podle nabídky. - Prošel jsem kolem kolem dvou lehkých stíhačů Z-95 Headhunter a pokračoval ke korvetám. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 16:10 | |
| Hangár
Bylo tu několik correlianských korvet. Dokonce jsi narazil na starou stíhačku která patřila jedium za období válek. Byla to jedi Starfighter 1.Byla pomlácená. Dál tam bylo několik nákladních lodí a pár a-wingů. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:27 | |
| Hangár
Prošel jsem celým hangárem, vrátil se ke dveřím a vyhlédl na chodbu. Nikdo nešel, - výborně - , uzavřel jsem vchod do hangáru a zapečetil zámek ze vnitř heslem. Vydal jsem se opět ke stíhačkám. Otevřel jsem první A-wing a spustil předletovou přípravu. To jsem udělal i s ostatními. Kdyby se něco pokazilo, musel jsem být připraven na rychlý ústup. Potřeboval jsem hlavně informace, takže nejbližší correlianská korveta byla nejlepší volba. Vlezl jsem do nejbližšího exempláře a vydal se ke konzoli s přístupem na HoloNet. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:29 | |
| Hangár
Přístup byl zaheslován. Pokoušel jsi se přijít na helso sám ale ne. Měl si poslednízři pokusy a tak tě napadlo rozhlédnout se po okolí,jestli nenajdeš nějakou pomůcku. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:36 | |
| Hangár
Kajuta s konzolí byla úhledně uspořádaná. - Co bych měl asi hledat? - Nějaké příručky na polici.....nic podstatného. Chtěl jsem si sednout na vyklopenou židli. "Au!" o něco jsem se zachytil. - Heleďme datakarta.....co na ní asi bude? - | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:41 | |
| Hangár
Měl si štěstí,zřejmě nějaký nepozorný majitel jen tak odhodil. SPustil se obraz Sitha který tě sem dovedl. Takže, doufám že jsi připraven na misi....budeš potřebovat šifrování..pro vstup do HoloNetu naší sítě použij 355971 pro obyčejnou sít 847567 hodně štěstí Domluvil | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:49 | |
| Hangár
Zadal jsem 847567 a nechal načítat HoloNews z galaxie. - 355971 to si musím zapamatovat, určitě se mi to bude hodit. - Žádaná data se objevila na obrazovce, přeskočil jsem zprávy o počasí na planetách jádra a přešel k událostem v politice. Jedna zpráva mě upoutala ... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:50 | |
| Hangár
Leia Organa Solo byla za prezidentem a žádala aby znovu zvážil návrh jejího bratra o utvoření rady jediu.Schůze proběhla a prezident opět odmítl. Následovali další stránky o Leie a Lukovi ale většinou jen žvásty | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 17:58 | |
| Hangár
Ještě jsem potřeboval vědět, jestli na veřejnost pronikly nějaké informace o smrti mistra Thrase a naší neúspěšné misi. Zadal jsem požadavek. Zároveň jsem z přihrádky u konzole vytáhl prázdnou paměťovou datakartu a zastrčil ji do druhé zdířky, abych na ní mohl zkopírovat důležitá data. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 18:06 | |
| Hangár
Objevil se kratičký holozáznam. Na něm mistr Skywalker mluvil. Nemáme žádnou zprávu o dovu členech řádu.....dostali jsme anonymní udání o jejich smrti. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 18:16 | |
| Hangár
- Nic moc - No nevadí, nechám zkopírovat pár dat o planetách v dosahu Coruscantu a někam se prozatím schovám a dokončím svůj výcvik sám, jen s připojením na síť Sithů. Ideální planeta v dosahu je Vortex, sice v Nové republice, ale Vorsové se na nic neptají. - Největší stín je přeci pod lampou. - pomyslel jsem si. Dostahoval jsem ještě pár údajů a vydal se k nejbližšímu A-wingu. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 18:20 | |
| Hangár
Když jsi ale prošel kolem několika lodí směrem k a-wingu oslovil tě nějaký hlas. Hej nech mou lod Když jsi se otočil stál tam Thrandoshan s aktivovaným mečem v ruce. Neslyšel to je moje lod | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Sat Jul 26 2008, 18:25 | |
| Hangár
Ahoj ještěrko. se smířlivým úsměvem jsem na něj pokynul Kterou z nich myslíš? - Nechtělo se mi vyvolávat konflikt a přilákat k sobě příliš pozornosti. - Pro jistotu jsem si ale odhrnul tuniku ze svého meče a připravil se. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise pro Knight | |
| |
|
| |
| Mise pro Knight | |
|