| Mise pro Knight | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 23 2008, 18:47 | |
| Anoth
Zneškodnil jsem další dva imperiály a připravil se na nával dalších střel z blasterů, ale žádné nepřišly. Stormtroopeři sklonili zbraně a ustoupili o pár kroků dozadu a rozestoupili. Temná postava prošla do popředí, shodila svou kápi a ze stříbrného válečku vyjela rubínová čepel. Pohlédl jsem tázavě na mistra a čekal na instrukce, i když jsem věděl co bude následovat. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 23 2008, 19:42 | |
| Anoth
Mistr se usmál a skočil proti Sithovi. Ten jen uskočil a přesekl jej vejpůl. Mistr padl na zem mrtev. Byl v tobě obrovský hněv. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 23 2008, 20:26 | |
| Anoth
Pokusil jsem se uklidnit, ale pokud Sith zabil mého mistra tak snadno nebylo na klid ani pomyšlení. "Zemřeš!" procedil jsem mezi zuby. Vypnul jsem světelný meč a zastrčil si ho provizorně za opasek. Sitha to očividně překvapilo a zmátlo, začal se rozbíhat ke mně a divoce vířil svou čepelí. Promítl jsem veškerý svůj hněv do Síly kolem sebe a začal jí kumulovat do dlaní. Těsně než Sith udeřil, pozvedl jsem obě ruce k němu a zbylým stormtrooperům a vyslal Sílu. Hodně Síly, veškerý hněv byl pryč a zbyla jen nenávist k temnému útočníkovi, který se jako jediný zvedal z pokleku, do kterého jsem jej srazil. Vojáci byli 60 metrů porozházení v prachu a zemině. Zažehl jsem v klidu opět svůj meč a zaútočil s nenávistným klidem na hlavu Sitha. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Wed Jul 23 2008, 21:27 | |
| Anoth
Sith se jen ušklíbl. Zvedl svůj světelný meč ale ihned jej sklonil. POtom rázně zvedl ruku a začal tě škrtit. Nemohl jsi nic dělat. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 09:49 | |
| Anoth
Pokusil jsem se pořádně nadechnout, ale vtáhl jsem jen trochu vzduchu. Sith mi svíral krk, čím dál víc. Snažil jsem se uklidnit a zachytit náznak ze Síly. Klid nepřicházel, zato hněv se vracel a najednou mne něco napadlo. Poslední pokus o nádech a ponořil jsem se do Síly. Sith se soustředil na mé škrcení a nehlídal si skulinky ve své obraně mysli. Když si to uvědomil, bylo pozdě. - Zahráváš si s Jedim - promítl jsem mu své myšlenky do hlavy. - Další varování ti už nedám, bojuj čestně - pokračoval jsem a začínal cítit, jak se skulinky v jeho mysli uzavírají. Mírně povolil stisk a já se trochu lépe nadechl. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 09:54 | |
| Kdesi
Ovšem při tvém nádechu se znovu usmál a sevřel tě ještě víc. Nemohl jsi dýchat a upadl jsi do bezvědomí. Když jsi se probral , byl jsi v bactové nádrži. Nevěděl jsi kde si a snažil ses to všemi způsoby zjistit | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 09:59 | |
| Kdesi
Důležité bylo, že jsem žil. Místnost byla podobná standartní ošetřovně. Takže jsem mohl být klidně ve vesmírném plavidle nebo na jiné planetě. Natáhl jsem se v Síle a ucítil bodnutí, nepříjemné bodnutí ještě plápolající nenávisti k Sithovi. Někdo přicházel. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:14 | |
| Kdesi
Když se ti plno vrátil zrak, viděl jsi ho. Byl to ten Sith. Přišel až k tobě a hodil před tvou bactu tvůj meč. Byl zničený.Zřejmě už nefunkční. Usmál se na tebe. Potom řekl něco čemu jsi nerozuměl a čekal. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:22 | |
| Kdesi
Mluv basicem ty bastarde. Vztekle jsem zamumlal přes sklo nádrže. Pohlédl jsem na svůj meč a přemýšlel jestli ho ještě někdy zprovozním. Sith si mého pohledu všiml a odhalil křivé zuby v úsměvu. - Kdybych ho mohl na místě zabít. - | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:24 | |
| Kdesi
Sith se uklonil. Á promin nevěděl jsem že jediové neumí náš jazyk Řekl s trochou ironie v hlase. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:28 | |
| Kdesi
Co je to váš jazyk? Zní to, jak kdybys měl v krku banthaský hlen. zkřivil jsem svůj ironický úsměv Co ode mě chceš? bylo mi divné, že jsem ještě na živu | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:29 | |
| Kdesi
Do našeho jazyku je ti hutt. Řekl a podíval se na tvůj meč. Ježiš promiň já sem nechtěl. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:34 | |
| KdesiZa to zaplatíš.Vztekle jsem vzhlédl a potají si pomalu kontroloval svá zranění a jejich stupeň hojení. Byl jsem téměř v pořádku. Ještě si mi neřekl, proč si mě nechal na živu?("Ježiš promiň já sem nechtěl."- to zní v SW fakt drsně ) | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:36 | |
| Kdesi
Je v tobě obrovský potenciál.Pro temnou stranu by jsi byl výborný kandidát. Řekl a upřel na tebe zrak. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:48 | |
| Kdesi
Zabil si mi mistra, proč bych tě měl poslouchat? některé techniky a možnosti temné strany sem již znal z Kipova vyprávění a lákalo mne je poznat Co mi může Sith, krom obvyklých keců o moci nad galaxií nabídnout? | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:50 | |
| Kdesi
Tvoje mluva ho rozesmála. Jeho smích zněl strašně. Když se dosmál, řekl. Nevím co ti můžeme nabídnout mi ale bude to rozhodně lepší než to co ti nabídl Skywalker a jeho banda. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:54 | |
| Kdesi
Co ty můžeš vědět o mistru Skywalkerovi a ostatních Jedi? Chvilku jsem se zamyslel nad svými možnostmi Ale dobrá, mohu si vyslechnout tvou nabídku. Sith se tvářil jakoby to dávno čekal | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 10:56 | |
| Kdesi
Zasmál se. Vím toho o Skywalkerovic bandě víc než tušíš. Nemám žádnou nabídku jen místo jako můj učedník. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:01 | |
| Kdesi
Dobrá... rozhodl jsem se prozatím ustoupit ...stanu se tvým učedníkem. Na sithovi nemohu nic rozpoznat, - špatně se snad dívám? - , žádné emoce z něj neproudí A pro začátek bys mě mohl putit z té bacty a říct mi, kde jsme. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:08 | |
| Kdesi
Z tou bactou ještě trochu počkám... Řekl a pokračoval. Nyní se nacházíme na Coruscantu.jistě ti nemusim říkat kde to je? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:15 | |
| Coruscant-Kdesi
To opravdu nemusíš a předpokládám, že jsme někde v průmyslových čtvrtích, kam nikdo nechodí. Necítil jsem z něj žádnou hrozbu a vypadalo to, jakoby mu moje nenávist vůči němu vyhovovala. Ale co mi musíš říct, je jak tě mám oslovovat? "Můj mistře" ti říkat nebudu, mistra jsem měl jen jednoho. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:20 | |
| Coruscant - Průmyslové čtvrti.
Oslovuj mě jak chceš. Řekl. Po chvilce už si byl venku z nádrže. Ihned jak jsi padl na zem promluvil k tobě. Ale nesnaž se mě zradit. Řekl a začal škrtit pomocí síly. Ale ihned od toho upustil. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:24 | |
| Coruscant - Průmyslové čtvrti
Jistě. neznělo to moc přesvěčivě A tvé jméno? nečekal jsem, že mi řekne svoje pravé jméno, ale nějak sem mu říkat musel Moje myslím znáš, ne?! vzhlédl jsem tázavě | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:26 | |
| Coruscant
Kdepak, neznám tvé jméno a nemyslím že ty bys měl znát mé. Řekl a pokynul ti rukou abys ho následoval. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Mise pro Knight Thu Jul 24 2008, 11:30 | |
| Coruscant
Dobrá. následoval jsem ho Takže mi budeš říkat učedníku? chtěl jsem se jen ujistit, že nebude chtít znát mé jméno A já ti pouze Darthe? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mise pro Knight | |
| |
|
| |
| Mise pro Knight | |
|