| Výcvik pro olina a Justila | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:36 | |
| Nar Shaada
Řidič nechtěl mít s jediema nic zlého a tak zastavil. Mistr k vám hneddoběhl a ohlídla si je oba silou. Poté je narval do kufru a rozjel se. Seděl jsi na sedadle spolujezdce | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:51 | |
| Nar Shaada
No koukám že diplomaická mise je dost povedená. Zeptal jsem se: Mistře tohle je to takzvané agresivní vyjednávání? Jak je tohle možné. Je tady jenom vidět že Huttům se věřit nedá. A co teď. Doufal jsem a pomalu jsem se smiřoval z tim že už ted jsem někoho zabil a doufal že pro dnešek smrti končí. Pomalu se uklidnuju a dýchám pomaleji | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:52 | |
| Nar shaada
Nic svezeme se někam kde nás nikdo neuvidí a trochu se jich vptáme. Řekl mistr trochu pod nnánosem temné strany. Kari byl skvělý jedi a bylo to na něm vidět. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:58 | |
| Nar shaada
Tak tohle je zvláštní. Docela mě zajímá co se dozvíme. No snad nepoletíme dlouho Proč nás chce ten Hutt zabít je mi jasný. Protože čmucháme kolem toho velvyslance, ale proč mistr necítil že lezeme do pasti | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:59 | |
| Nar Shaada
Vycítil tvé pochybení, Ten Hutt nemá s nimi nic společného a přeci má.On je na nás neposlal ale oni pro něj pracují., | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:02 | |
| Nar shaada
Zamyslel jsem se: Mistře takže oni jseu buď na volný noze a nudili se a vybrali si až moc silné protivníky, a nebo po náz jde něko kdo jim za to zaplatil takže nějaký lovec odměn. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:07 | |
| Nar Shaada
Myslím že se to dozvíme dříve než myslíš. Řekl a zastavil, protože přes cestu běžel raněný wookiee. Viděl že te jediové a zastavil. vyřid to padawane a já budu hlídat ty dva..mylsím že je to on. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:12 | |
| Nar shaada
Rozeběhnu se za Wookieem a křičím Stůj neboj neublížim ti chci ti pomoct A pokusím se pomocí síly zrychlit tak abych ho mohl doběhnout. Stejně jako to udělal mistr. Tvrdohlavý Wookieeové ach jo ještě se tu ztratim. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:13 | |
| Nar shaada
Wookiee se obrátil Á vy ste jediové..pomozte mi havarova sem rtady Řekl a ty jsi ne viděl že je to váš člověk | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:16 | |
| Nar shaada
Pane bože od kud znám jazik Wookieeu. Odpovím mu : Ano deme ti pomoct pojd se mnou za mistrem A dojdeme zpět k mistrovy. TAk co ty dva už něco řekly? Zeptal jse se z napětím. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 20:52 | |
| Nar Shaada
Mistr už byl oěpt v křesle. Ano mluvili něco o wookieeovi tedy o vás senátore. Představil se. Prý ho měli najít a už jednoho měli mrtvého. Wookiee zařval. To byl můj pomocník...kde je? Mistr výmluvně pokrčil rameny. Jem ilíto ale nevím.. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 22:28 | |
| Nar shaada
TAkže je vlastně vše vyřešeno takže můžeme domu: Mistře jsme tu tedy hotoví? To že jsme hotoví v to doufám já. podrbu se na hlavě a pudu se kouknout na zajatce. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 08:45 | |
| Nar Shaada
Jo ale tyhle ty dva předáme Kenobimu a mladému Skywalkerovi. Řekl a poklepal na kufr. Senátor si mezitím vlezl do speedru na přední sedalo , ty jsi musel dozádu. Mistr Kari, vyndal komlink a spojil se s dvojicí jediů. Sejdeme se s nimi u hangárů , mi pak rovnou poletíme domů.Tady máš, spoj se s Chrámem. Řekl a podal ti komlink s naladěnou freekvencí na Coruscant Chrám Jedi.spojení šlo přes zdejší síť holonetu a několikrát trvalo než jsi se spojil. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 12:16 | |
| Nar shaada
Vezmu kominukátor a v celku rád že poletíme domu pravím. Mise kompletní velvislanec nalezen, ovšem vyskytl se problém. Ale o tom až na Corusantu. a čekal co mi minstři Jedionvé odpoví. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 12:38 | |
| Nar Shaada
Dobrá v hangárech na vašich souřadnicích počkejte přiletí pro vás transport. Řekl někdo lámaně z komloinku. Wookiee se usmál a něco řekl mistrovi ale jazykem který jsi neznal. Mistr jen pokýval hlavou. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 12:59 | |
| Nar shaada
Zamyslel jsem se a poté jsem se zeptal Cože? Co to říkal? A co s nima Mistr Obi-wan s Anakinem budou dělat? Zeptám se hoděn zvědavě. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 13:53 | |
| NAr shaada
Na nejbližším hangáru se setkáme s Kenobim a SAkywalkerem, předá me jim zajtace a pak počkáme na náš transport, Řekl Mistr a o tom co říkal wookiee se nezmínil. Jak řekl stalo se, s Anakinem, jste si promluvili o tom kdo kolik a proč a jak..Poté pro vás přiletěla loď.Nebyla nic moc, byla maskovaná a vypadala na Coruscantskou výrobu. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 13:58 | |
| Nar shaada
Nadšeně nastoupím do lodi a udělám si pohodlý Hurá letíme domu řeknu a začnu meditovat. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 14:00 | |
| Nar Shaada-Hyperprostor-Coruscant - Chrám Jedi
Nasedl i mistr a senátor. O něčem spolu vášnivě diskutovali a ty jsi z ůnavy padl do spánkové meditace. Probudil tě hlas mistra Kariho. Haló mladíku jsme v chrámu.. Rozhlédl jsi se ale wookiee tu už nebyl a vy jste vážně byli v chrámovém hangáru. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 21:58 | |
| Coruscant - Chrám Jedi
Hurá poprví se mi povedlo aby mě cesta nenudila. Už? Docela rychlý? Kde je Wookieej a co se bude dít ted? Pokud nic tak ale nevím co budu dělat tady možná bych mohl jít trénovat | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Thu Jul 31 2008, 22:01 | |
| Coruscant
Já dám hlášení radě, ty se běž prospat a zítra na tréninku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila | |
| |