| Výcvik pro olina a Justila | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:24 | |
| V lodi
Začal jsem mít starosti. Nemohlo se mu něco stát? Zeptal jsem se trochu vystrašený. ale pak jsem si uvědomil že je Jedi a že by nešel bezhlavě do pasti. TAk i tak starosti jsem měl | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:26 | |
| V Lodi
Neboj cítil by jsi to. Nedlouho poté přišel zpět Kari a řekl. Připravte se dem na přistání. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:29 | |
| v Lodi
Oddechnu jsi že ej v pořádku a připoutám se. Přistání je vždy horší.Nic neříkám pač ani neni co takže jenom sedim a medituju. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:30 | |
| V Lodi
Padl jsi do spánkové meditace a Kenobi se Skem tě vzbudili. Vyšli jste na Nar Shaada. NEjhorší měsíc o kterém jsi slyšel. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:33 | |
| Nar Shaada
No páni to je teda hrozný. Tak co se bude dít? Zeptal jsem se To jako pudeme do paláce Huttů nebo budeme tajně špehovat? a čekal jsem netrpělivě na odpověď | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:38 | |
| NAr Shaada
Máme u nich domluvenou audianci a máme zaručen mír Řekl Ske a loučil se s Anakinem a jeho mistrem. Tak se mějte. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:41 | |
| Nar Shaada
Hned jsem klidnější. Ale nevím kam jde mistr Kenobi z Anakinem. Mistře kam jdou oni? A mi tam jdeme hned? Zeptal jsem se a čekal odpověď | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:44 | |
| [quote="olin"]Nar Shaada
Mají zde svou práci. Řekl s klidem a vykročil k velké budově | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 11:49 | |
| Nar Shaada
Chápu. Budu ho následovat a budu u něho hodně blízko nikomu se tady nedá věřit. Kromě jeho. Mám z toho špatný pocit. Něco mi nesedí. Mistře tady se nikomu nedá věřit ani "nos" mezi očima. U spousty ras se to nosem nazvat nedá. FAkticky mám špatný tušení. Takový tlačení vzadu na halvě. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 12:24 | |
| Nar Shaada
SEš na pašeráckým měsící, si piš že tady intrikuje ještě batole Řekl usmál se a prošel kolem dvou weaguayů kterým se vyhnul aby mu něco nesebrali. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 12:28 | |
| Nar Shaada
Znervozním, přehodím si batho dopředu na břicho a mám ruku na meči abych o nej nepřišel.Du hned vedle mistra. Už tam budem? Akorát mi ukradnou to málo co mám s sebou. Těšim se až odtud vypadneme. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 12:29 | |
| Nar Shaada
Ano je to támhle ta budova. Řekl a ukázal na budovu sto metrů před vámi. Byla to honosná stavba, bezpochyby v ní žili velmi bohatí Huttové. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 12:46 | |
| Nar Shaada
Byl jsem o něco klidnější když sem věděl že už jsem blízko, ale stejně, se jsem se tu necítil dobře. Radši jsem nic neřikal ať nepřitahujeme pozornost. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 13:05 | |
| Nar Shaada
Vešli jste spolu do budovy. Všude bylo několik weaguayů a gamorreanů. Hej co tady chcete. Řekl jden z nich Mistr ti dal najevo aby jsi mluvil | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 14:20 | |
| Huttův Palác
No to si ze mě snad dělá srandu. Naprosto mě zaskočil a málem sem se rozklepal strachy všude vidět ty prasečí gamorreany a weaguayů a mluvit s nimi mi nedělalo dobře ale nedal jsem nic najevo a řekl: Jdeme za vaším pánem očekává nás Řeknu to dost důrazně aby nebylo poznat známka slabosti a přisunu se blíže k mistrovy.Tohle nevypadá dobře. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 19:39 | |
| Huttův Palác
Mistr se do rozhovoru vložil. Ano jdeme na schůzku s Tuuskem, jsem Kari Sker máme domluvenou audienci u tvé pána. Řekl a spikleniecky na něj mrkl. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 20:45 | |
| Huttův Palác
Pozoruju co se děje. To mrknutí mi příde zvláštní, pokusím s jenom stát blízko mistra a jít s ním. Poprvé uvidím Hutta na vlastní oči né na obrázku. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 21:16 | |
| Palác
Gamorean se zvláštně ošil a vedl vás ůtrobami paláce. Došli jste k Huttovi, který byl na repulzorových saních. Zdravím vás. Miostr odpověděl klasickou ůklounou. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 21:20 | |
| Palác
Budud se kochat krásou Huttova paláce a výzdoby a opětuju pozdrav stejně jako mistr. Tak jak teda budeme vyjednávat začeptal jsem mistrovy a čekal co poví. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 21:22 | |
| Palác
Po dlouhém rozhovoru jste skončili. Hutti ůtok popřeli a o senátorovi nic nevěděli,ale dovlolil vám toulat se jeho palácem ale že jakkýkoli muž vás může zabít. Mistr čekal jak bys zareagoval.
| |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 21:36 | |
| Palác
Zamyslím se to nemá logiku vždit nás můžou jen tak zabít jak myle vyjdeme ze dvěří. Mistře tohle neni dobrý vyjdeme ze dvěří a jse mrtví když řikaj kdykoliv tak to je hned nevěřil bich jim mají ho tady musíme o najít. zašeptal jsem mistrovy. Porozhlídnu se kolik je v síňi stráži. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 22:28 | |
| Palác
Taky se mi to nelíbí, ale mám jiný návrh a to jsoíu tunely, sítě tunelů jsou tady dole všude, mohli bychom se nepozorovaně dostat až dovnitř tohoto paláce. Řekl ti pomocí síly a šel cestou ven. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 22:33 | |
| Palác
Následuju ho a mám ruku pořád na meči a batoh už normálně na zádech ale jistim si že mě nikdo neokrádá. Každého sleduju kdo by mohl bít podezřelí a projevil náznak útoku. Nervozita stoupá. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 22:36 | |
| Palác
Když jste vyšli ven, viděli jste jak zrovna zastavila dvojice speedrů. Když vás viděl, nastupující majitelé opět nasedli a sledovali vás. Mistr se k nim otočil zády zkoumal je v síle | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Mon Jul 28 2008, 22:44 | |
| Palác
Vidím že mistr se snaži zkoumat všechny sledovatele silou.Chtěl jsem mu říct že nás sledujou ale on si toho všim tak ho rušit nebudu. Já zůstanu v pohotovosti a rozhlížím se z mečem schovaným v rukávu. Pokusím se uklidnit a zbavit nervozity . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila | |
| |
|
| |
| Výcvik pro olina a Justila | |
|