| Výcvik pro olina a Justila | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Tue Jul 29 2008, 08:35 | |
| Palác
Náhle mistr uskočil as mečem aktivovaným v ruce. Dva fialové paprsky se míhlai jako jeden když odrážel střely majitelů speedru. Bylo jich 8 čtyři v jednom , čtyři ve druhém-. Také jsi musel vykrýt pár střel jak jsi se kdysi učil na výcviku s Yodou. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Tue Jul 29 2008, 13:01 | |
| Palác
Z aktivovaným mečem se soustředim na jejich speedery a na to kdyby na mě nejaká střela abych jí mohl vykrýt. PRávě v téhle situaci nejvíc myslím na Yodovo soustřir se a musíš sílou cítit. Dělal jsem vše co me naučil pokusil jsem se cítit každý vístřel. Zároveň se snažím odkoukat něco od mistra. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Tue Jul 29 2008, 19:21 | |
| - olin napsal:
- Palác
Z aktivovaným mečem se soustředim na jejich speedery a na to kdyby na mě nejaká střela abych jí mohl vykrýt. PRávě v téhle situaci nejvíc myslím na Yodovo soustřir se a musíš sílou cítit. Dělal jsem vše co me naučil pokusil jsem se cítit každý vístřel. Zároveň se snažím odkoukat něco od mistra. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Tue Jul 29 2008, 19:21 | |
| Nar shaada
Střely jsi vykryl v pořádku! Dva majitelé byli zasaženi a druhý speedr už byl obsazen a odjížděl. Mistr vyrazil a cestou zabil dva poslední muže. Naskočil do speedru a, skočil za řízení a řekl: Vem si nějakou jejich zbraň a trochu je poškádlíš!. Řekl když si za ním utíkal do speedru, který už byl nastarován | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Tue Jul 29 2008, 21:13 | |
| Nar shaada
Pobéžím za mister a seberu oba blastery a naednu za mistra a jeden z nch položím. Kam přesně mám střílet? Zeptám se mistra a pomalu se uklidnim a zamířím tam kam řekne. Z pomocí síly se pokusím zpřesnit výstřely. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 08:50 | |
| Nar Shaada
První setřel ty co po nás půjdou. Řekl a ihned po jeho slovech na vás pršelo několik výstřelů. Zřejmě všichni tři střelci pálili. Až budou mrtví, musíme dohnat řidiče. Řekl a váš speedr se hnal ulicemi Nar Shaada.Spousta lidí vám ani nevěnovala pozornost. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 12:23 | |
| Nar Shaada
Kreju se tek abych mohl v klidu mířit. NAadechnu se, nechám sebou proudit sílu a zamířím na řidíče pronásledujícího speederu. No nazdar to bude moje první zabití.
DOdal jsem ne moc nadšeně ale i to patří k životu rytířte | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:02 | |
| Nar Shaada
Mistr viděl jak míříš na řidiče a trhnul tebou. Prober se! Říkám že řidiče potřebujeme! | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:10 | |
| Nar Shaada
Trochu jsem se pozapoměl chtěl jsem ej vyřídit všechny najednou. Pardon mistře jsem rozrušený a chtěl jsem je dostan všechny najednou. A znovu jsem se uklidnil a zamířil na jednoho z těch co po nás střílejí a vystřelil směrem na hlavu. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:11 | |
| Nar Shaada
Právě když jsi vystřelil, tak identitcky s tebou vystřelil i další a ty jsi se sehnul. Ovšem když jsi se skryl.Zasáhlo tě něco v síle. Věděl jsi že jsi ho zabil. Měl jsi zvláštní pocit..pocit smrti | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:15 | |
| Nar Shaada
Pane bože on je mrtvej, a je to zvláštní pocit, i bych řek že mu to přeju je to gangster a chtěl nás zabít. Mistře jeden dole řekl jsem a zamířil na dalšího. Dýchám pomalu a oustředim se vystřelim mu směrěm na srdce. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:19 | |
| Nar Shaada
Bohužel tentokrát jsi se nestrefil. Dva zbylí střelci se začali krýt. Musel jsi se držet , neboť váš speedr prudce zatočil a pokračoval v pronásledování. Výborně mladíku jen tak dál Řekl a neměl zrovna radost , že v tak mladém věku zabíjíš. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:24 | |
| Nar Shaada
Odpovim mistrovy na jeho uznání i když má v hlase pozat že zrovna nadšený neni Děkuji, ale neni to moc pěkný pocit zabíjet . také jsem to cítil v síle Teď zalehnu uvolním se nadechnu a počkám až nějakž ze střelců vystrčí hlavu jak mile jí vystčí pálim. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:27 | |
| Nar Shaada
Pomocí síly jsi viděl speedr i když jsi koukal do podlahy vašeho plavilda. Viděl jsi jak se oba zvedli a střílejí. Jeden se sklonil a druhý zůstal nahoře. Přebíjel..měl jsi šanci | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:30 | |
| Nar Shaada
Zamířím a bez váhání pálim na tělo střelce co stojí. Pomocí síly se pokusím mířit lépe a uklidněně. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:32 | |
| Nar Shaada
Skoro jsi ani nemířil síla vedla tvou mušku a tak si zasáhl dalšího. Poslední se schovával a vystřelil když jsi se nedíval. Mistr musel uhnout a při tom manévru , ti vypadl blaster a zůstal daleko za vámi. Mistr si zdá se ničeho nevšiml. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:34 | |
| Nar Shaada
Vezmu si ten druhý rezervní co jsem sebral druhému střelci než sme začali prchat ve speederu. TEntokrát se nadechnu a počkám si na správný okamžik kdy vystřelim znovu na hlavu. A znovu se nchám vést silou. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:36 | |
| NAr Shaada
Nestihnul si to tentokrát a on tě střelil do ruky a i druhá zbran ti vypadla. Byl si bez střelné zbraně a oni ujížděli. Mistr si všiml zranění a nechal se vést silou.
Napůl řídil, napůl se oddal léčení tvého zranění, které ale nebylo nijak vážné. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 13:38 | |
| Nar Shaada
Nejdřív se chytím za zranění pak si uvědomím že jsme beze zbraní. Mistře to je ted dobrý já to přežiju ale nemáme žádný další blaster a to je vážnější. a začal sjem prohledávat speedera jestli tam neni nejaký blaster schovaný. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 14:18 | |
| NAr Shaada
Nikde jsi nic dalšího nenašel. Mistr vymáčkl ze speedru co nejvíc to šlo a byl předkem krok od zadku druhého speedru. Skoč! Řval na tebe | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 14:25 | |
| Nar Shaada
Cože? Pomyslel jsem si vždit se zabiju. Ale pak jsem si dodal odvahy a došel na kraj a vidim jak všechno rychle ubíhá a já nevěděl jestli to vyjde. Přeskočil jsem na druhý Speeder s aktivovaným meč. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 15:35 | |
| Nar Shaada
Zdálo se ti že letíš dlouho. V letu jsi vykryl dvě střely a dopald jsi před před překvapeného střelce , který nevěděl co dělat. Měl jsi šanci toho využít | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 16:03 | |
| Nar Shaada
V tu chvíly jsem překvapený taky. Využiju momentu překvapení a odseknu mu zbraň a seknu do nohy. Chtěl jsem ho nechat žít pro výslech poté skočim k řidiči a položím mu meč ke krku a řeknu: Zastav to nebo přísahám bohu že si mrtvej!!! Hodně silně a s nenávistí v hlase aby to zněla tak že to myslim vážně a aby ho to hodně zastrašilo.
Naposledy upravil olin dne Wed Jul 30 2008, 16:12, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 16:04 | |
| | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila Wed Jul 30 2008, 19:31 | |
| Nar Shaada
V tu chvíly jsem překvapený taky. Využiju momentu překvapení a odseknu mu zbraň a seknu do nohy. Chtěl jsem ho nechat žít pro výslech poté skočim k řidiči a položím mu meč ke krku a řeknu: Zastav to nebo přísahám bohu že si mrtvej!!! Hodně silně a s nenávistí v hlase aby to zněla tak že to myslim vážně a aby ho to hodně zastrašilo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro olina a Justila | |
| |
|
| |
| Výcvik pro olina a Justila | |
|