| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
Co máte radši KOTORa 1 nebo 2? | KOTOR 1 | | 23% | [ 93 ] | KOTOR 2 | | 32% | [ 130 ] | Obojí | | 35% | [ 142 ] | Je mi to jedno | | 8% | [ 31 ] | Nelíbí se mi ani jedno | | 1% | [ 6 ] |
| Celkem hlasů : 402 | | Back | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 21:39 | |
| tak jak rikam, implementuji tam to, co ve hre byt melo, ale nestihlo se to dodelat, pac LA tlacili na obsidian, aby mohli hru prodavat uz na vanoce myslim..jako co jsem cetla, konec na Malachoru mel bejt mnohem propracovanejsi, ale nebudu spoilerovat, kdo chce, at si to precte zde: http://www.team-gizka.org/popr. na jejich foru: http://forums.team-gizka.org/viewtopic.php?f=5&t=2383Derk: jasne, momentik, ale je jen v angline zatim.. hm, sakra, oni to smazli, tak ja ti to nahraju znova a hodim do PM _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:02 | |
| Díky za download, snad se to podaří teda stáhnout. Jinak napadlo mě, že bach mohl udělat pár modelů to této hry, vylepšit třeba pro začátek pár blásterů, které jsem si navrhnul před děláním 3d modelu chcíplé vrány pro seriál. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:08 | |
| wow, bych brala mno jo, me mrzi ze neumim modelovat, chtela bych lepsi hilty lightsaberu...do kotoru 1 sem nasla moc hezkejch modu, ze treba kdyz clovek menil barvu krystalu, tak se mu zmenila rukojet (byly to mece postav z filmovejch star wars)..do dvojky sice neco podobny existuje taky, ovsem ty rukojeti jsou priserny.. jo, a pak by se sikly hezci postavy _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:12 | |
| Tak postavu bych chtěl taky změnit, ale zatím se necitím svými schopnostmi na tvorbu postavy, ohledně modelování lidí se mám stále co učit, ale blástery a rukojeti by šli. Jinak přesuneme naši diskuzi sem z offtopicu, ok? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:15 | |
| jop, to bude lepsi..ony ty spoilery lakaji no tak kdybys udelal nejakou peknou rukojet, tak se pls podel ja uz sem z tamty byla zoufala, sem zmlsana tim modem do jednicky sice udajne se daji ty modely prekonvertovat tak, aby fungovaly i ve dvojce, ale jaksi sem to podle navodu nezvladla, sice pak ta rukojet mela spravnej tvar, ale neumela si vzit potrebnou texturu..nevim, ja tomu moc nerozumim, stezi sem zvladala ten navod, ale nefungoval.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:22 | |
| Ono jak jsem stačil nahlédnout používá každá z těch her jiný formát na zápis dat toho modelu, takže to sedět nemůže. Jinak jak se ti zdaj ty jedijský roby? Se mi zdá trochu nepravděpodobný, že by za 5 let měnily roby, bez toho, že by tam zůstaly ty staré, a hlavně proč je měnit, když se celou dobu skrývali? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:27 | |
| mno, to jsem taky moc nepochopila ale tak me se tyhle nejak libi vic..teda ty roucha mistru jedi uz mi prijdou moc nakasany, nejvic se mi libi ty pro padawany/ rytire.. ale jako je to vazne divny, jak se jim za 5 let hrozne zmeni tusim, ze se jen chtel obsidian mnohem vic podobat tem filmovym jedium, a zapomel, ze tohle je o dost tisic let driv jinak, oni na ten prevod tech modelu pouzivali primo nakej programek, ten navod je taky na filefrontu..a jak rikam, ten model sem tam dostala, ale jaksi si neumel pak vzit tu texturu..proste byl bilej jak ze sadry _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:31 | |
| tak mě se také líbí tenhle víc, než ten původní a používám natrvalo dark padawan robe, který má celkem dobrej střih a i barvu, jelikož ty jedijský mají nějak divně v konrastu barvy. Jinak ted to nevim jistě, ale nevzpomínáš jakou robu měli když ukazovali ten záznam ze setkání radu jak exile vyhnali? Se mi zdá, že tam mají ty novější, což by se rozcházelo s Kotorem 1 Tak aspon že to dělalo nějakou barvu , jinak mě se dost líbí Ebon Hawk, zevnitř, ale zdá se takovej nepoužívanej. Kdyby se tam dalo sedat, nebo lehat na postel, tak by to zvýšilo požitek ze hry. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:38 | |
| jo, to uz me taky napadlo s tim ebon hawkem ale to uz bysme chteli asi moc jinak v ty animaci mel/a exile tu robu roucho rytiru jedi, ale z tyhle hry, i cela rada tak byla oblecena..nekdy mi prijde, jak kdyby meli ty kratky roucha z jednicky jen na tu valku s revanem me osobne se nejvic libi prave roucho rytiru jedi, a pak jeste roucho mudrce baran do, bo tak nak...ale ja mam rozdelanych nekolik rouch, kteryma si nahradim takovy jako roucho nomi nebo podobne, protoze to se mi treba libi i barevne, ale nesnasim ten strih roucha mistru.. akorat jich budu predelavat asi 30 a mam hotovych 5 jinak hezky je i Joleeho roucho, ale to sem do hry dostala zatim jen modem, je tusim jen pro sedy rytire..a na zacatku ho jaksi clovek nepotka _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:41 | |
| Případně existují cheaty na light/dark side pointy Jinak jak jsem mluvil o Dantoinu bez života, tady máš porovnání, na prvním obrázku to vypadá živě, kvůly tomu osvětlení, zatímco na dalších už to má divné barvy: - Spoiler:
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:44 | |
| mno jo, ja myslim ze ta dantooine je takova prave kvuli vybombardovani malakem... jo, s cheatama sem se uz taky vyblbla.. treba kdyz mam moznost si koupit prvni krystal do mece, tak kdyz uz me nebavi furt loadovat, abych mela tyrkysovej, tak si ho nacheatuju _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:47 | |
| Stejně mi ale nedává smysl jak by jediové tu akademii obnovili tak rychle a hlavně, když se tam maj skrejvat | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:48 | |
| mno, me dostalo, jak byla najednou obnovena, kdyz se tam meli sejit, to sem taky cucela _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:52 | |
| Jinak mi ta celá schůzka nedávala smysl, Exile je tam dostane, ale jen proto aby jediná věc, co by projednávali by bylo osebrání Síly od ni, přestože jim Exile zachránila prdel. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:55 | |
| tak oni to tam trochu vysvetlujou..ona byla vlastne neco jak Nihilus, taky vysavala silu...proto pritahla tolik na silu citlivych spolucestovatelu..a proto si ji Kreia vybrala, chtela znicit Silu..a oni se bali, ze se z ni stane mnohem vetsi hrozba, nez byl Nihilus a ze znici silu...proste byli zaslepeny.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 22:58 | |
| Já vím, ja tohle chápal, ale člověk si myslí, že když vyhrabe Jedie ze všech koutů galaxie, tak budou přemýšlet nad něčím jak zastavit sithy a ne, že se obrátí vůči tobě. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:01 | |
| tak ono to bylo de facto o tom, ze ten prelomovej okamzik, jako v jednicce leviathan, tady byla ta akademie, jako ze ty, hlavni hrdina, jsi vlastne nejvetsi zlo, proti kterymu rada bojuje.. akorat je Kreia vypekla no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:07 | |
| Rada bojuje jo? Sranda by byla vymodelovat tam falcona namísto Ebon Howka, vyžádalo by si to značnou práci, ale bylo by to pěkný. Jinak, ohledně postav, plánuju si teda tam do toho jednou vymodelovat, ale plánuju spíš nějakého padawana (jako vzhledově, prostě věk 16 - 22), sice to nebude sedět, jakožto, že Exile byl vyloučen před deseti lety a desetletej generál by byl dobré pobavení ve válce. Oblečení trochu okopčený od anakina, myšleno barvama a trochu pozměněný padawanský roucho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:13 | |
| to jo, 10letej general ale tak me ani nektery ty postavy co tam jsou ted neprijdou na 30 let... a nektery mi prisli zas az na 40 s tim rouchem, zkus se mrknout do modu, nekdo uz tam anakinovo myslim delal, tak bys s tim mel min prace jinak sem videla treba predelavku T3-M4 do Artooa, taky dobry ten falcon by byl zajimavej mno, jasne tak spis se schovavali a vyckavali ale kdyby je Kreia neusmazila, asi by i bojovali _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:18 | |
| Já tu postavu plánuju udělat jako holku a jelikož pujde o malý věk, tak budu muset zmenšit partie v oblasti hrudního koše A hlavně na ženský to roucho asi neni co? Toho Artooa jsem viděl, ale byla to teda celkem hrůza, artoo je k tomu ošklivej droid Vzhled postav byl vždy katastrofa | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:22 | |
| jo, myslim ze je to udelany pro obe pohlavi je to nejak movie robes nebo tak nak se jmenuje ten mod..ja ho mam ale myslim i stazenej, kdybys ho nemohl najit, tak ho snad vyhrabu hele na Artooa mi nesahej on nemuze za to ze vypada jak sud na koleckach i kdyz me desne pripominal nasi starou zdimacku na pradlo mno, to uz jsem rikala, postavy se mi nelibily.. navic tady udelali ty zensky desne vychrtly, nastesti to jeden mod spravil _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:26 | |
| Spíš trpý nějakou brontychýdou. Já mám to oblečení navrhlý, takže by to nešlo použít, jelikož se to jen inspiruje Já jsem si už vymyslel droida, kombinace T3m něco a R2D2 | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:31 | |
| muhaha, to by me zajimalo, artoo krizenej s T3 tak to byl jen napad ale je zajimavy, jak spouste lidem se taky vic libi ten jednoduchej design tech obycejnejch rouch mno, ja mam pocit, ze je udelali vyzably, aby mely vetsi prsa ale vypada to fakt desne.. jinak bronchitidou? to je zanet prudusek, to navenek nijak nevidis _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:35 | |
| [Skill Treat Injury: failure] Mě se právě ty prsa zdaj divný, vypadá to nepřirozeně, tohle dělá spolužačka, když chce u učitelů docílit milosti, ale jinak to vypadá fakt podivně. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 10 2009, 23:39 | |
| mno, ja mam pocit ze je to prave tim desne hubenym pasem..proto se celej ten hrudnik zda divnej...spoluzacky asi taky zatahuji bricho a nadechuji se aby prsa vypadaly vetsi presne takovej dojem mam z toho tela Exile.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|