OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords

Goto down 
+44
Stank0
Hawk
Narkotikl56
Cross
Tod
Tyler
Cody
gendar
Jake Sully
TulisT
Syntax
An-Drew Deer
Vegi
muuurgh2
J.T.Bansbi
Orita-kill
K'Krunhk
Beri
Vikinger
Darth Eternal Hatred
Jakkob Killer
Wrait
Darth_Radim
Ultimate
darth hegi
lord mikerrus
Padme von Kell
Riven Fall
Darth Gryat
Xavier
Mandalorian
Undertaker
janosjanos
darth t-error
Stopa
Darth Assmondeus
Horox
Derk Yall
Malasorte
ScorpiO
vooj-tae
Monak
Potan von Kell
Cynamon
48 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Next

Co máte radši KOTORa 1 nebo 2?
 KOTOR 1
 KOTOR 2
 Obojí
 Je mi to jedno
 Nelíbí se mi ani jedno
Zobrazit výsledek
AutorZpráva
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA
Registration date : 31. 01. 08

Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeFri Nov 21 2008, 17:51

Pozor, pozor, na Xzone se zase prodávají oba díly.
takže kdo ještě nemá,má jedinečnou příležitost si je koupit dokud sou na skladě.

KOTOR I

KOTOR II

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeFri Nov 21 2008, 19:10

u nás v bondy se prodávaj myslim taky oba dva a jsou tam asi o čtyři stovky levnější! Cool
Návrat nahoru Goto down
Xavier
Inkvizitor
Inkvizitor
Xavier

Poeet p?íspivku : 2500
Registration date : 26. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 19:22

Povedlo se vám někdy toto?
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

Poeet p?íspivku : 66
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 19:51

no co bych rek kotor2 a 1 jsou super tak ci onak.
sice 1 mela lepsi pribeh ale ve 2 si muzete vycvicit lidi z party.
trba handemaiden , attona, bao-dura (u toho se mi to jeste nepovedlo)

je dobry ze mate zas zpatky HK-47 je to hustej droid hlavne jeho hlasky.

ale ve 2 se mi libi ze mate napr:typy sil a hodnosti :sith assasin
sith lord
sithsky zaskodnik
jedi master
jedi weaponmaster
jedi -neco-Very Happy
a mate tam formy a atd timhle sou lepsi 2ky.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 20:01

Xavier - Jak se ti to proboha povedlo?? lol!
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 20:03

coze se mu povedlo nemuzu to precist
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 20:12

jo lidi napr prosim vas kdo si moduje kotory hlavne ja dal sem si mod do jednicek brotherhood of the shadow
Návrat nahoru Goto down
Xavier
Inkvizitor
Inkvizitor
Xavier

Poeet p?íspivku : 2500
Registration date : 26. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 20:18

padme napsal:
Xavier - Jak se ti to proboha povedlo?? lol!
Zadal jsem mu aby šel ke konzoli, no a on se rozběhl opačnym směrem ...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 20:35

to se obcas stane chyba...me taky
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 21:20

Hm, tak jasne ze se obcas stane, ale neco takovyho se mi jeste nepovedlo Laughing
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 14 2009, 21:22

ne? me jo
Návrat nahoru Goto down
lord mikerrus
Temný Jedi
Temný Jedi
lord mikerrus

Poeet p?íspivku : 419
Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou
Registration date : 02. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22 2009, 12:52

Asi si ho zase nainstauju ,fakt bezkonkurencni rpg
Návrat nahoru Goto down
darth hegi
Padawan
Padawan
darth hegi

Poeet p?íspivku : 72
Vyznamenání : tupí gungán
Registration date : 27. 03. 09

PříspěvekPředmět: kotor 2   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 07:30

neviete kde splaším Koto 2 ? V PC shope o tom ani šajnu nemaju a na warezoch a podobne som to tiež nenašiel
Návrat nahoru Goto down
http://www.hegi55.xf.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 10:05

Hm, zkus to pres internet, v nejakym obchode ho mit snad budou..
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 13:53

Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
darth hegi
Padawan
Padawan
darth hegi

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 15:12

Dík už som si to vy warezoval :albino: Kebyže to tiež chce niekto nelegalne stiahnuť tak PM rofl
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 16:14

Se dalo čekat od slováka ...

Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 16:23

darth hegi napsal:
Dík už som si to vy warezoval :albino: Kebyže to tiež chce niekto nelegalne stiahnuť tak PM rofl

Originalka je lepsi Razz
Návrat nahoru Goto down
darth hegi
Padawan
Padawan
darth hegi

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeSat Mar 28 2009, 17:02

Ale toje to isté Razz je tam aj origi serial k tomu cyclops
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:04

No, prakticky jsem u konce, Ebon se rozmašíroval o skály a já jsem sám venku. Ale přesto to stačí, teda abych řekl názory na to.

Ovládní: Zdá se mi prakticky stejné jako v prvním díle, postava reaguje často zcela jinak. Krom toho, nestalo se mi jen jednou, že v jsem v souboji přiběhl k mině a deaktivoval ji, což mělo za následek reload, protože mě mezitím zabili. Takže stejné co kotor 1. Very Happy

Postavy: Asi se teda zlepšili grafické modely postav, ale držení těla a divné obličeje zůstali přibližně stejné co v prvním díle, tudiž katastrofa. Na druhou stranu jsem trochu ocenil možnost získání náklonosti postav a přecvičit je na Jedie, což se občas šiklo, tenhle kladný bod však narušuje další věc, rozmluvy s postavamy: Možná je to tím, že jsem první díl ted dlouho nehrál, ale zdalo se mi jich tam hodně málo, příkladem buď Bao-Dur, osoba, se kterou která bojovala na stejných bojištích vo vy a přesto s vámi ani nerozmlouvá. Nebo Mandalore, jediné o čem s nim šlo konverzovat bylo o názoru na republiku a jeho otázka proč exile bojoval ve válce. Chyběly mi tam příběhy co vyprávěl v prvním díle. Rozhovory s Visas byly také velmi omezené, pár možností, týkající se jen o destrukci její planety a jejich mistrovi. Jedině s Atron, Disciplem a Kreyou se dalo víceméně rozprávět na úrovni, i když rozhovory s Atronem se nemohli rovnat s rozhovory z prvního dílu. A HK47 po toliké práci s hledáním jeho součástí byl trošku zklamání, postrádal svůj šmrnc, nebo tak se mi to alespon zdálo.

Světy:
Světy ve dvojce, se mi zdáli horší než v jedničce, jsou tady takové, které se mi líbili, příkladem bud Dxun, ale rozmrzení je to, že největší lokací ve hře je úvodní level na stanici. Dantooine, byl velmi zmenšenou verzí z původní hry a postrádal svůj život a byl takový prázdný. Talos, celkem ušel, ale očekával jsem od pomoci Ithorianům víc, než jen pár vět na závěr. Tajná akademi Jediů na Thalosu bylo také velmi prázdné místo. Korriban byl slabostí až na souboje. Oberon, či jak se to jmenuje se skládal také z velmi malého počtu map. Vzhled světů byl také celkem nic moc oproti těm v původních dílech. Chybí mi zde pestrost, kterou nabízel Kashyyk, Tatooine, Maanaan, Dantoine....

Příběh:
No, začátek vypadal slibně, byl jsem velmi nadšen nad tím co by mohlo vyplinout, a bylo pro mě zajímavé i hledání ztracených mistrů, i když to bylo slabší. Vše však bylo absolutně zničeno po srazu mistrů jedi na dantooinu, jako fakt nechápu, že když vrookovi zachráním doslova prdel a on mě ještě zkárá i po záchraně města, že pomůžu tomu volovi na Nar Shadda a poslednímu záletnkovi, kterej si dovoluje na mladou královnu tím, že zajistím mír na planetě a defakto mu aky zachráním prdel, že i přesto označují mou postavu za zlou, zákeřnou, mající na svědomí snad všechny problémy v galaxii a stále mi přisuzujíc věci jako zničení Pegasu, za které má postava prakticky nemohla. No dobrá, hloupí zakomplexováaní Jediové, kteří celou dobu trčeli v prdeli světa a schovávali se, zatímco má postava navracela reputaci jediům, bych možná ještě přežil, stěží, velmi stěží. Ale ten konec, jako zničení Ravegeru a a souboj proti Dart Kraye už bylo opravdovou zoufalostí, kteráto věc, se mi vůbec nelíbila.

Grafika:
No, jakožto grafik musím být tvrdý. Mnoho modelů je použito z prvního dílu, až nezdravě mnoho, nehledě na to, že zbraně, jako blastery a podobně, se mi zdály, velmi ochuzené, a ne moc hezky udělané. Neřeknu když je špatně udělaná židle, ale když zbraně, které používáte celou hru vypadají odflákle, tak to nedává ten dojem.

Závěr:
Kotor II mi přijde z valné části jako špatně napsaný hlavní příběh s obrovským počtem nadějných, ale nevyužitých vedlejších questů. Chyběly mi questy, týkající se postav v mé skupině, jako bratr Mission v prvém díle. Ovládání je prakticky stejné jako v prvním díle a servírovat stejnou grafiku v nové hře je v počítačové oblasti velmi vážným problemem. I přesto, že se mi dvojka zdá o mnoho slabší než první díl a vypadá jako jen ždímačka peněz, stále si dokážu tu hru užívat, ale postrádá to ten zážitek, který mi dal první díl.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:28

tak s tim zazitkem ze hry souhlasim..me ani nevadi grafika nebo tak, zklamal me hlavne pribeh..A muzou za to Lucas Arts, kteri na Obsidian tlacili s vydanim, a ten holt musel konec dosti osekat..prikladem toho budiz naprosto prazdny korriban, nebo nedotazeny pribehy vedlejsich postav...
jinak jak sis stezoval na malo rozhovoru, ono dost zalezi na tom, koho jsi bral casto sebou, u bao-dura je potreba ho parkrat vytahnout ven vve spravnych chvilich, pak se i celkem rozkeca a necha ze sebe taky udelat padawana..
HK-47 me taky zklamal, prisel mi ne tak vtipnej jako v prvnim dile, tak sice Revana trosku urazel, jako kdyz mu parkrat rekl meatbag, ale v zasade k nemu mel jako k panovi uctu, i kdyz nevedel ze je to jeho stvoritel..tady k hlavni postave byl casto zlej a drzej, myslim ze za to muze to, ze si clovek ziskaval vliv i u droidu, a tim je naklanel ke svetly/temny strane, coz je podle me pitomost, protoze i takovej Artoo chvili slouzil zlymu anakinovi..proste podle me tohle droid vubec neresi, jestli je na svetly/ temny strane..

k tem lokacim, myslim ze jsou takovy smutny kvuli tomu co se v ty galaxii deje, treba ta dantooine byla znicena prece pri malakove bombardovani, takze sem chapala, ze do nekterejch starejch casti se clovek nedostal..

Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:31

No, ale i přesto, co vše se v galaxii děje, neznamená to, že všichni budou sedět na místě a čekat až je někdo zachrání jako tady. Ale dantoine byl jenom mapa s radnicí a pak mapa s akademii, ale copak nebudou udržovat kontakt s jinými častmi? hlavně těmi malými mapadmi se pak člověk celkem nudil.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:35

tak me prisel malej hlavne ten korriban, to me mrzelo..
dantooine mi prisla i v pohode, zas tak maly se mi to nezdalo..
i kdyz takova nar shadda byla vetsi no..

ja jenom doufam, ze po tech 5 nebo kolika letech bude konecne dokoncenej restoration project, kdy skupinka nadsencu z hernich souboru implementuje zpet do hry puvodni konec..nedavno sem nasla na stazeni udajne celkem funkcni betu, tak si jen pockam na cestinu a pak ten kotor II konecne "dohraju" Very Happy

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:37

tak nejakej super konec by se hodil

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitimeThu Sep 10 2009, 21:38

Máš odkaz na betu? Takhle mi ta hra přišla taková rychlovka, která byla natahována jen velkým počtem soubojů. Rád bych si vyzkoušel. Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords   Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
Strana 5 z 31Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Next
 Similar topics
-
» Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
» Star Wars: The Old Republic MMORPG)
» Star Wars Ep. III : Revenge of the Sith (The video game)
» Star Wars - Revenge of the Sith - Alternate Ending

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Knights of the Old Republic-
Přejdi na: