| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
Co máte radši KOTORa 1 nebo 2? | KOTOR 1 | | 23% | [ 93 ] | KOTOR 2 | | 32% | [ 130 ] | Obojí | | 35% | [ 142 ] | Je mi to jedno | | 8% | [ 31 ] | Nelíbí se mi ani jedno | | 1% | [ 6 ] |
| Celkem hlasů : 402 | | Back | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:38 | |
| pokud pouziva savegame editor, tak mu to ani nevadi a je opravdu lepsi byt v KOTORech na vysokem levelu? bojovy mod je dosti slaby a prijit na Traysuke akademii do mistnosti, kde je x vojaky a y sithu, dat dvakrat blesky a je vymalovano me nenaplnuje viteznym pocitem z boje _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:45 | |
| Jop, vyšší level lecos svede a pak já nedávám blesky, ale řežu se mečem A tam je každá úroveň docela znát a jak jinak se pak ejtit silným a mít pocit, že mám fakt super postavu aji na nejtěžší úrovni, když potom Kreiu na konci sejmu na dvě až tři rány? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:49 | |
| - Mandalorian napsal:
- pokud pouziva savegame editor, tak mu to ani nevadi
a je opravdu lepsi byt v KOTORech na vysokem levelu? bojovy mod je dosti slaby a prijit na Traysuke akademii do mistnosti, kde je x vojaky a y sithu, dat dvakrat blesky a je vymalovano me nenaplnuje viteznym pocitem z boje ne, to jsem nevěděl, že existuje, ale přesto jsem to raději vše dělal sám, no v prvních hrách ne, ale později ano, když sjems e dostal na nějakej ten 15. level a přesel na Prestige Class... pak už to šlo jednoduše. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:51 | |
| Tak já naopak dělám vše s partou - zdá se mě nefér je netahat A krom toho Kreiu mám mrtě rád a je mou nej postavou v KotORech dvojkách | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:53 | |
| sejmout silneho protivnika na dve tri rany je na nic neni nic lepsiho, nez se s nim mlatit hodiny a hodiny a hodiny takhle jen degradujes vysledny dojem _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 22:57 | |
| já se raději se soubojem párám, ať ej to zajímavější, ono tě to po čase omrzí, když každýho dáš na ránu, dvě tři... když už, tka to pořádně prostřídávat. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Mon Dec 28 2009, 23:39 | |
| Jasnočka, párat sem se s Kreiou páral napoprvé - tam mě dala zabrat, ale je rozdíl v tom se s ní párat naschvál a párat se s ní protože líp to už nejde A já už vím, že jí sem schopnej jí sejmout na dvě až tři rány a zároveň se s ní párat - ostatně, proč nebýt skutečně silným a s ostatními si potom už jen hrát? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:19 | |
| mno zase ten boj nesmí bejt moc dlouzhej jinak mě to přesane bavit... zrovna teď jsem myslim na Onderonu a na zakladnu Mandalorianu utočej sithi... už je řežu snad pul hodiny a furt se objevujou. co mam ksakru dělat? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:28 | |
| Řezat je, dokud je nevybiješ... Jinak to nejde... Hodně posiluj Kreiou a jejíma Force Powers a sám je řezej - měj nastavený Shi-Choo jako bojovej styl a postupuj systematicky - víc neumím poradit. Tady sem problém neměl... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:33 | |
| mno já je dávam hlavně s Služebnou. Posiluju svym panákem občas ho pošlu do boje a Kreia to jistí blasterem... mě to nebaví... běham od skupiny ke skupině a když vyybiju jednu skupinu objevěj se další na druhy straně... takhle běham po celý základně. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:36 | |
| Kreie dej meč, ne?! Co blbneš? ta je s mečem tak do třetiny hry leoší jak ty, páč má velkou obratnost!!! Vraž jí meč | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:40 | |
| myslíš Světelnej meč bo normální? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 18:53 | |
| Pokud máš světelňák navíc, tak světelňák, jinak ji vraž obyč vybročepel a pořádně ji vytuň - jak meč, tak aji Kreiu! Ona má feat že jí do útoku jde bonus za obratnost a né za sílu, takže jakoby má sílu 16/+3 (pokud si nemá věci, co jí to zvětšej, nebo si jí obr. nevylepšoval), tak jí vraž určitě meč, nebo vybročepel | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:04 | |
| mno světelnej nemam ještě ani jeden, ale už mam zelenej a fialovej krystal vč. spousty věcí na vylepšení. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:08 | |
| Tak sežeň nebo kup nějakou vybročepel, vytvoř pro ni ty nej věci co můžeš (použij pro to různý členy v týmu), pak to nacpy do toho vybromeče a ten pak dej Kreie - i když se to nezdá, je to jeden z nej fighterů v partě, navíc dává navíc expy a v rámci Force powers je taky jedna z nej | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:11 | |
| vybročepelí mam snad... hafo ale vylepšený mam jen ty co používaj členové. BTW: nemůžu vylpešit když furt řežu ty blby sithstký bojovníky.... furt se tam objevujou a já natom začínam bejt špatně... začínaj mi tam chcípat mandaloriani. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:15 | |
| Tak jí aspoň děj ten meč a ať je řeže mečem... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:18 | |
| jj už jsem zkoušel. a je to celkem účiný | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 19:19 | |
| Vím co říkám, ne? Kreia je hodně dobrej fighter, aji s jednou rukou... tak ji podporuj Force Powers a uvidíš, jak to bude padat... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 20:21 | |
| dostal jsem se na Onderon. a zjistil jsem že nemam dva krystali ale čtyří BTW: | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Dec 29 2009, 20:29 | |
| No, když hraju za konzula, nedávám do síly (max. tak na hodnotu 10 - mšleno při tvorbě postavy) a rvy HLAVNĚ do odolnosti, aby jsi ji pak měl v průběhu hraní na hodnotě 18 a mohl tak nosit ty nej implantáty (dávaj pak třeba +2 do každého atributy, nebo +3 do síly, obr. a odl., popř. +3 do int, moudr. a char.). Dál bych sundal tu zbroj, co ti bere ten bonu za obratnost a příště bych já osobně necpal tolik do intl. (stačí tak 14/+2) a dávej spíše do charismy a moudrosti | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Dec 30 2009, 13:05 | |
| mno ok mno BTW: existuje nějakej patch s kterym bych to rozchodil třeba v Vistě nebo Windows 7? | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Dec 30 2009, 13:07 | |
| Ja mam Vistu a hraju to | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Dec 30 2009, 13:12 | |
| fakt? tak to je super. já se právě bál že to nerozjedu. už jsem si stáhnul do mobilu(nemam Flashku) Save ze hry abych to pak nemusel hrát od znova. | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Dec 30 2009, 13:32 | |
| Rozjedes to, ale je to trochu slozitejsi..... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|