Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 13:55
No, tak to bych videla, ze bud nejak reknou, nebo z toho bude nakej komiks, nebo si to nechaji jako zalohu na nakou hru..
_________________ Vivat Itchy
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 13:56
Coby, narodilo se hezky bastilce, ta ho vychovala a byl z něj velky jedi. Pak měl dalšího sviště, ten dalšího sviště, atd atd atd a blik, byla Satele
_________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 14:00
tot vse? dal ta linie konci? mno je to mozne Satele nemela deti, protoze mela blbe nazory. a i kdyz byla Grand Master tak s jeji filozofii a nazorama nesouhlasim ani trosku.
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 14:09
_________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 21:31
a já jestli dovolíte se vrátím ke svýmu mistrovi "Zet" jasně že nechtěl smrt síly, to nikdo kromě Krei co vím-celej ten problém s těma jediema byl v těch jejich učeních: prostě to posrali a rytíři co šli bojovat proti mandalorianům byli ti dobří a praví jediové (Jenže pak si to všichni až na exiel posrali připojenímk Revanovi). A rada se tak bála života bez síly že místo aby se pokusila exile porozumět a pochopit co oni posrali a jak se spasit tak ju prostě vyhnali. a když kecám s mistrem "Zet" na Nar Shadaa tak on řekne že za to co se stalo se nemaj vinit studenti ale učitelé a učení a že tím že vyhnali exile si to posrali a on odešel od jediů. řekne taky že život bez síly nemusí bejt tak špatnej a že není třeba se ho bát. Prostě stručně dojde k poznání pravdy a veškerý problém pochopí. Proč ho Kreia zabije je jasný ale má otázka zní: proč na Dantoine kecá stejný nesmysli jako ten Kavar a Vrook?!
Padme von Kell Císařova ruka
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 22:06
asi proto, ze na nar shadaa nemusi byt exile jeste tolik opet spojena se silou, kdezto kdyz stoji na dantooine, uz normalne zase silu ovlada, a v tom je ten problem, ona je vlastne problem, nebo aspon oni ho v ni vidi a boji se zniceni sily nebo vitezstvi sithu... Nevim, proste prijde mi, ze na ty nar shadaa pochopil konecne vyznam mandalorianskych valek, ze byla chyba se nezapojovat a ze mistri mohli tuhle situaci ustat, kdezto spousta padawanu a rytiru novacku uz hur..ale presto tu byla exile, ktera se sama odtrhla od sily a v tom videli problem, ze se sila znici..stacilo jim, ze se to naucil od ni nihilus a postupne "pojidal" planety a nicil tak veskery zivot na nich..exile ho to neucila, presto je v ty hre, ze se to naucil od ni...
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Jan 09 2011, 22:11
no možná, ale spíš mě přijde že ho zblbl ten dement Vrook, štval mě už v prvních kotorech to on tam nejvíc zbrojil proti exile plus Atris stejně mě to přijde divný a štve mě to-byl simpaťák
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 07:37
každý má něco ..ve dvojce je víc sil,možností atd.....ale je tam zase takový ,,depresivnější" prostředí ....často,tam procházíte jenom prázdným okolím......v 1 to všude žilo životem ...teda až na konec....
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 12:57
v 1 na konci to taky žilo, na star forge se člověk měl co ohánět jo to je pravda, dvojka je taková víc ponurá a depresivnější, ale má i něco do sebe - ta ponurost a deprese je na ní to pravé. štve mě ale konec 2, že se tam nic moc neděje, jenom prolejzám tou akademií a malachorem, všechny ničím levou zadní, pak si pokecám se sionem a kreiou a to je všechno, žádný "epický" konec jako v 1...
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 12:59
dost bylo epickych koncu dost uz zacranovani republik, galaxii, sveta my chcem neco trosku realnejsiho
_________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie GreyMay 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 14:29
tak ten divnej konec je tim, ze ho proste osekali, to se tu omilalo stokrat
Cross Sithský lord
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 14:30
hlavně,když se necháš povyšit na Sith Lorda,tak dostaneš tu speciální sílu(myslím že se jmenuje ROZDRCENÍ),tak ta funguje na všechny a je to pak moc lehký...na Siona ji použiješ 2x a hotovo...
to jo,boje je dost,ale myslel jsem to tak,jako že tam nejsou civilisti,obchodníci atd.....hned je ta hra veselejší s nima
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 14:39
to je pravda v 1 pořád někdo chodil sem tam... rozdrcení bylo mega, kreiu jsem tím vyřídila do půl minuty asi
Cross Sithský lord
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Apr 07 2011, 15:58
taky by se mi to někdy hodilo
ale pak už to bylo moc lehký......hele teď jsem se nechal povýšit na Jedi Zbrojmistra(vyjímečně JEDI) ....ale chci se zeptat jakou zvláštnost se naučí Hlídač Jedi(myslím,že se tak jmenuje)????Mistr Jedi dostane novou sílu a zbrojmistr nový dovednosti,ale co HLídač?
Narkotikl56 Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 10. 08. 11
Předmět: Kotor 2 scénka Fri Aug 12 2011, 09:28
Čusky, nevíte někdo jak se mám podívat na tu scénku nihilus vs sion na nihilově lodi? Prý nějak přes kreiu, ale přes tu jsem se jen dozvěděl jak ji sion v trayuském jádře mučil.
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 09:50
pokud myslis toto
tak nijak, je to cut content a pokud to nerestauroval do hry nejakej cut content mod, tak to nijak neotevres.. teda, kdysi sem nekde videla navod, jak prehrat vystrizeny sceny, ktery jsou porad soucasti hry, je k tomu potreba kotor save game editor, mozna to mam nekde ulozeny, zkusim ti to vyhrabat..
EDIT: tak to v tech scenach nikde nevidim, tudiz jedine si sezen nejaky mod, ktery tohle do hry vraci, zrejme by mel existovat, pokud existuje video.. ale buhvi..
Narkotikl56 Padawan
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 10:34
Někdo mě poradil že mám kliknout na kreiu a dát co ví o sithech co nás pronásledují, ale vždy mě to napíše vliv neúspěch. A to jsem u ní neztratil vliv ani jednou...
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 11:09
ono u ni musis ten vliv ale i ziskavat, aby ti neco rekla.. jinak to co myslis pravdepodobne neni souboj Nihuluse a Siona, ale je to video, kde Sion a Nihilus vypovedi z triumviratu Darth Trayu.. A na to sem u Kreiy teda az tak velkej vliv nepotrebovala, stacilo mi ziskavat ho u ni na Peragusu a to video sem videla uz na Telosu..
Narkotikl56 Padawan
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 11:13
Ano, to video triumfatu jsem videl, uz na telosu, tam se ji zeptam co je zac jestli Jedi nebo Sith, ale to druhy me porad nechce prijmout vliv.
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 11:16
ale tam neni zadny video souboje Nihiluse a Siona, to bylo ze hry vystrizeny... maximalne se ji muzes zeptat na neco o Nihilusovi a Sionovi, ale zadny video tam neni... a pokud ti pise neuspech vlivu, nemas jinou moznost nez ho u ni ziskavat, coz u ni nejde jinak nez ji proste lizt do zadku a delat sedyho jediho..
Narkotikl56 Padawan
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 11:45
Ok, no nic tak diky. Nechapu proc to ze hry vystrihli.
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 12:57
ono tech veci co vystrihli a ja to "nechapu" je tuna.. jaksi na ne tlacil Lucas Arts, aby se to vydalo uz na Vanoce, proto sestrihali dost veci, hlavne z konce hry..
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Fri Aug 12 2011, 14:11
Slouceno s topicem o Kotoru II
Cross Sithský lord
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 19:46
hele co musím udělat,abych na Onderonu bojoval za Vaklua a zabil královnu??
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Sun Sep 11 2011, 19:49
pridat se k nemu
Sponsored content
Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords