|
|
| Výcvik pro Mandalorian | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Výcvik pro Mandalorian Sat Aug 02 2008, 19:03 | |
| Carida - tvůj pokoj Ležel jsi na své posteli na zádech a koukal jsi do zdi...Byl jsi na akademii již 2 měsíce ale stále jsi čekal až tě vezme někdo do školení... Podmínky v pokoji byli na pilota uspokojivé ale smrdělo to tam po zkažených vejcích... Když jsi se podíval z okna viděl jsi lítat listí a ptáky do teplých krajin-byl podzim... Jen jsi tam ležel a čekal až přijde tvůj čas... | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Sat Aug 02 2008, 20:01 | |
| nahlas jsem si řekl: "Tak takhle sem si teda výcvik nepředstavoval, dva měsíce tu jen čekám, má to snad být zkouška v trpělivosti, nebo něco jiného?" a v duchu pokračoval: čekáním další měsíc nic nezískám, zkusím vymámit nějaký informace z nějakého informačního droida, a to by v tom byl Jedi abych nějakého nesplašil. Opustil jsem svůj pokoj s nadějí, že se konečně něco dovim. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Sun Aug 03 2008, 19:11 | |
| Carida - chodba Vyšel jsi z pokoje ale hned u dveří tě potkal jeden důstojník a za ním byli dva stormtroopeři... Vy jste Izidor Cortas???Pokud ano tak pojďte s námi...Řekl důstojník a ty jsi cítil že přišel tvůj čas... Chodbami jste šli asi 10 standartních minut a pak jste došli k simulátoru lodí... Byly tam Tie-Fighter,Tie-Bomber a mnoho dalších... Začněte v Tie-Fighteru...A ukaž co umíš... | |
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Sun Aug 03 2008, 22:01 | |
| Chvíli jsem se divil, proč měl ten důstojník s sebou dva Stormtroopery, ale když jsem si uvědomil co po mně chce, ihned jsem to pustil z hlavy. V místnosti bylo připraveno několik pilotních obleků, nejdřív jsem si říkal na co tam jsou a pak jsem si vzpomněl že Tie nemá v kokpitu atmosféru, a bylo by blbý kdybych si tam sedl bez obleku a oni vypustili vzduch. Tak jsem si jeden oblékl a přistoupil k simulátoru. Při sedání do simulátoru jsem si důkladně prohlídl interiér. Byla to kupodivu přesná replika kokpitu Tie Fightera, nebo to možná nebyla replika, ale původní kokpit Fightera napasovaný do simulátoru. Připoutal jsem se a spustil v simulátoru misi, co blikala v menu. V simulátoru jsem byl jako u vytržení. Konečně jsem dostal šanci ukázat co ve mně je a byl jsem neskutečně rád, že jsem dostal Fightera a ne Bombera. Na displey se objevil nápis: Pilote, vyleť ze stanice a plň rozkazy., řekl jsem si: "Dobrá, když vyletět, tak vyletět". Pomalu jsem přidával výkon motorům a opatrně jsem vyletěl z hangáru stanice. Jakmile jsem vyletěl ozvala se ve sluchátkách stanice Pilote obleťte stanici, po obletu opět Pilote obleťte stanici, tentokrát na plný výkon, potom Pilote, vektor 2-7-2 na 3-9, 50% výkon a takhle to šlo asi deset minut, pak se ozvalo Plavidlo opouštějící hyperprostor, vektor 1-7 na 1-0-3, vzdálenost 5 km, proveďte identifikaci. Tak jsem na plný výkon vyrazil daným směrem k lodi. Po přiblížení jsem viděl, že je to nějakej malej frachťák. Rozhodl jsem se ho nejdříve obletět ve vzdálenosti asi 0,5 km a přitom mé senzory provedou sken. Když jsem ho obletěl přibližně z poloviny, zapípal výstražný systém stíhače oznamujicí tím svým nepříjemný tónem Blbče, si zaměřenej a ja si v duchu říkal U císaře, ať nemá rakety! a prudce stočil stíhač od něho, dal plný výkon a v duchu ho popoháněl k vyšší rychlosti. Mé prosby byly vyslyšeny, byl to jen laser z věžičky na hřbetu. Ozvala se stanice Je to pirát, pilote zničte ho, opakuji zničte ho. Obrátil jsem Tie k němu a přepnul zbraně do dual módu. Frachťák pokračoval rovno, asi mě po předchozim ústupu nepovažuje za hrozbu. Nebo je to jen automat! nakopl jsem se v duchu a pokračoval nejkratší cestou k němu. Střešní věžička o sobě dala vědět. Zamiříl jsem dolů, pod bok aby na mně nemohla střílet. Povedlo se mi, aniž by mě zasáhla. Dole jsem nezahlédl žádnou věžičku a tak jsem po něm začal střílet. Po chcilce střelby mi můj zaměřovací počítač ukáza, že nemá štíty a ja se ho dle rozkazu chystal dorazit. Frachťák se začal otáčet kolem své osy, aby na mě mohla jeho věž. Já jsem však využil své obratnější stíhačky a držel jsem se pořád pod ním. Za další chvilku byl frachťák jen rozpínající se koule plynů a ja se dle rozkazu ze stanice vydal k ní, abych na ni přistál a doufal jsem, že tato mise skončila úspešně.
Chválím za délku...
Checkman _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Mon Aug 04 2008, 13:21 | |
| Carida - U simulátoru Důstojník ti dal znamení aby jsi vyšel z kokpitu a zatleskal ti... To byla asi nejlepší jízda kterou jsem zde viděl...Nyní máš volno tak jdi do svého pokoje... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Mon Aug 04 2008, 15:22 | |
| Děkuji pane Uff, tak uvodní představení mám za sebou a zřejme jsem patřil k těm lepším. a dle rozkazu jsem vyšel z místností se simulátory. Cestou do pokoje jsem ještě v eufórii zhrnul své dvouměsíční působení na akademii: Jsem tu dva měsíce a teprve teď se něco začalo dít, jedna mise v simulátoru za mnou. Ten Tie Fighter je ještě obratnější než jsem si myslel. Zajímalo by mě, co se bude dít teď a zda nebudou brzo ostré lety, nebo alespoň trénink na letounu v hangáru. A tak jsem pokračoval celou cestu do svého pokoje. U svých dveří jsem se dostal k tomu, že už jsem si maloval budoucnost jako elitni stíhací pilot samotného Císaře. Známa metla pilotů Rebelské Aliance, pirátů, pašeráků a ostatních nepřátel císaře. Viděl jsem se jako pilot mající svou základnu na nějaké vlajkové lodi. Přišel jsem před svůj pokoj a při vstupu do něj sem si řekl Snad nebudu čekat další dva měsíce, i když jestli by to skončilo jak teď, moc by mi to nevadilo a pousmál jsem se. Zavřel jsem za sebou dveře a lehl si na svoji postel. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Mon Aug 04 2008, 16:44 | |
| Carida - tvůj pokoj Usnul jsi ale jen na chvíli ale pak tě opět vyrušilo klepání... Šel jsi otevřít a za dveřmi byl důstojník...Potřebujeme piloty na zahájení útoku na rebelskou flotilu která se přibližuje k téhle planetě...Běžte do hangáru a vemte si jednoho tie fightera ale RYCHLE!Zařval na tebe a ty jsi hned odešel do hangáru a vzal sis jednoho Tie Fightera jak říkal důstojník a odletěl jsi do vesmíru... Zanedlouho jsi viděl nevyrovnaný boj:3 povstalecké křižníky proti 2 imperialním... Komlink se probudil k životu:Pilote potřebujeme někoho na náš křižník dlouho to nevydržíme...Leťte do sektoru 5931 a začněte střílet po všem co lítá a ať se vám dař...Pak se rozezvučela statická elektřina... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Mon Aug 04 2008, 20:08 | |
| Co to jako je? Rebelům otrnulo a chtějí tuto planetu? Maji smůlu, Impérium tu má rezervaci už pěkně dlouho. A krom toho sem naštvanej že mě vzbudili. Rebelové těšte se V hlavě mi zní poslední rozkaz ve vysílačce, tak zamířím do sektoru 5931 a zkontroju zbraně, zda jsou odjištěný a nabitý. Při cestě ke křižníku jsem se podíval co tu vlastně na té orbitě máme. Okamžitě se mi povedlo identifikovat dva Star Destroyery třídy Victory a jeden křižník z Mon Calamari. Ty dva další vypadají jako Assalut Frigate, kterým narostly svaly, vážně nevím jak bych to líp popsal. Asi nějakej novej typ. Dále mi senzory hlásí menší počet Y-wingů a jako ochranu několik Z-95 doplněných 3 X-wingy. Našich stíhaček tu moc nevidím, ale trosky okolo Destroyerů mi napovídají, že těch stíhaček bylo víc na obou stranách. Mon Calamari si vybral vzdálenější Victorku a teď po sobě střílí salvama ve kterých by se můj stíhač doslova a do písmene vypařil. Ale ti dva nabušenci si vzali do parády zbývající Viktorku a davají jí spolu s Y-wingama pěkně zabrat. Naši střelci se sice snaží, ale jsou překonávání pouhou početní převahou. Jako svůj prioritní cíl si vyberu Y-wingy, jsou sice pomalejší než já, ale to všechno na jejich straně tady nahoře kromě X-wingů. Ale hlavní důvod je, že je to bombardér, jehož zničením ulehčím už tak dost poškozené Viktorce. Tak, už jsem v bojové zóně, teď jen jak na ně? Co mi říkali ve výcviku? Áá, vždyť já měl jen jednu misi na simulátoru! To se mi služba Impériu pěkně vybarvuje.Hmm, prostě mezi ně vlítnu a uvidíme jak se věci vyvinou. Na plný výkon jsem vyrazil k nejbližšímu Y-wingu a začal po něm střílet na maximální vzdálenost. Pár ran ho zasáhlo, ale většina šla mimo a dvě dokonce zasáhly Viktorku!Blbče, nepoznaš vlastní loď!?? Znič nepřátele ne nás!! ozvalo se ve vysílačce a já se zmohl jen na Provedu. To sem se teda předved, přístě si musím dávat pozor abych ji znova nezasáhl. Vystražný systém zapípal a kolem mě proletělo pár červených střel Sakra, tak jo rebele, kdepak jsi? Teď jste mě vážně naštvali! zařvu si pro sebe a koukám kolem sebe, na kterýho rebela se mám pověsit. Všimnu si letky tří Y-wingů přede mnou. Letí si v těsné formaci a blíží k Viktorce. Naše obrana po nich střílela, ale oni jako by ji ignorovali. Jen pár korekcí směru, alepořád si to letěli k Viktorce jakoby nic. Zamířil jsem k nim a začal jsem je doháněť. Zbraně jsem přepnul do dual módu a snažil se o precizní zamíření posledního bombardéru. Byl jsem od nich dva kilometry, jeden a půl kilometru, kilometr. Motor jede na plno. Teď nebo nikdy a zmáčknu spoušť. Zásah a další, další a po dalším jsem odměněn pohled na explozi cíle. Jupíí a pokračuju ve střelbě na zbývající dva Y-wingy, které doháním. A druhý dostává taky svůj díl. Formace se začíná rozpadat a já střílím. Formace už je velmi volná a druhý exploduje. Formace už není, jsem jen já a poslední Y-wing z letky. Upravím směr a střílím po leadrovi . Zásah a další a v tom pilot prudce zpomalil a já ho předletěl. Karta se obrátila. Nyní jsem to byl já v roli cíle a Y-wing za mnou. Y-wing lehce, takřka ledabyle upravil kurz a už kolem mě lítalo tolik střel, že jsem měl pocit, že vesmír je červený. Podletěli jsem Viktorku a vzdalovali e od ní.Tak tenhle nezískal vedení kvůli svým modrým očím řekl jsem si a při provádění uhýbných manévrů, které jsem dokázal honem vymyslet, na které bezproblémů, jsem pocítil něco jako respekt. Ne k rebelům, ale prostě respekt jako začínající pilot, úplný nováček k někomu, kdo ho přesahuje svým uměním. Přál jsem si přidat rychlost, ale už to prostě nešlo. Y-wingu jsem sice pomalu, ale jistě odlétával, ale ten Protivník se dokázal nějakými kouzly držet velmi blízko a hlavně na dostřel. Pak se chtěl zapojit X-wing. Tak to už je vážně blbý, proti X-wingovi se s Y-wingem za zadkem neudržím. X-wing nabral přímej kurz a já to stočil od něho. Y-wing se držel stále za mnou, dokonce se mu nějak podařilo stáhnout můj náskok a jak tak na něj koukám, tak mě napadlo využít X-wing proti Y-wingu. Pokračoval jsem v otočce až jsem mohl nastavit kolizní kurz s X-wingem. X-wing v šoku přestal střílet, nedokázal zřejmě uvěřit že Tie Fighter se otočil proti němu a zkouší kamikaze nálet. Já jsem se k němu blížil maximální rychlostí s Y-wingem za zadkem. Těsně před nárazem jsemto vzal prudce nahoru s nadějí, že se ti dva srazí. Nestalo se. Oba provedli úhybné manévry, takže se jen škrábli štíty. Zamířil jsem k Y-wingu, který se svým manévrem dostal blízko mě a zahájil jsem na něj palbu. Přišel asi o hodně štítu, protože po dvou ranách explodoval. Ani jsem si nemohl užít své třetí vítezství, hned u mě byl X-wing a se svými čtyřmi kanóny změnil barvu vesmíru okolo mně na červenou. Pak jsem před sebou uviděl druhou Viktorku s Mon Calamari. Stále po sobě stříleli, ale zdálo, že ani jedna strana nemá na vrch a ani jedna z nich nebyla nějak vážně poškozená. Kolem této Viktorky lítalo jen pár Z-95 a 2 X-wingy. Podíval jsem se dozadu a viděl, že druhá Viktorka je pořádně zřízená, ale stále bojující proti těm dvěma nabušencům. Y-wingů tam bylo míň a míň, ale ti nabušenci. Přestaň litovat Viktorku a udělej něco s tím za tebou Tak jo, ale co. Zaletím k Viktorce, snad tam bude nějakej Fighter co mi pomůže. Přiletěl jsem blíž a uviděl jsem tři naše Fightery jak se honí s těma X-wingama. Ty zas nahání Z-95 a po těch střílí protiletadlové kanóny. Prostě takovej chaos nad chaos. Tak to je blbý, žádný Fighter volnej a letěl jsem blíž a stále se snažil, ať mě ten X-wing nezasáhne. Honil mě po celém trupu Star Destroyeru. Střílely po nás kanóny Destruktoru, teda spíš po něm, já byl jen blízko. A pak ho jeden výstřel zasáhl. Jeho štít ránu oslabil, ale ne dost na to aby to mělo nějaký význam. Výboj prošel letounem hned za kokpitem. Tam kde býval dřív astrodroid byla nyní jen díra po zásahu. Trup takovou ztrátu integrity nevydržel a jedno po druhém začal ztrácet křídla i s motory. Měl jen čtyři, tak to netrvalo dlouho a nakonec zůstal jen kokpit a příď a ti narazili do trupu Star Destroyeru. Byl sem konečně volnej a moji pozornost upoutal jeden z Headhunterů, který se snažil sejmout jednu z Tie pronásledovaných X-wingem. Vy střelil jsem na něj, když byl ke mně pěkne natočen bokem. Zásah mu urval křídlo a poškodil motor a proto byl nucen zpomalit. Se svojí nízkou rychlostí se stal ihned cílem palby z Viktorky ve které letoun jeho velikosti a vlastnosti nevydržel dlouho. Vydal jsem se za X-wingem, který zrovna sundal jednoho z našich a letěl k dalšímu po kterém začal střílet. Kvůli mé palbě musel zanechat pronásledování a společně s jeho cílem jsme ho dohnali a sundali. Viktorka sundala jeden ze tří posledních Headhunterů a já s jedním Fighterem jsme sundali další X-wing. Jeho palba však poškodila mého spolubojovníka a ten se už mohl boje zůčastnit jenom z dálky. Nakonec jsme zůstali tři Tie Fightery, z toho jeden poškozený, ale bojeschopný proti dvěma Z-95. Ty jsme zahnali od Viktorky na bezpečnou vzálenost a Viktorka vypustila z hangáru 12 Tie Bomberů, které ihned zamířili ke Calamarskému křižníku. My jsme letěli před nimi a postarali jsme se o zbytky Headhunterů a uvolnili tak cestu Bomberům, které tak mohly relativně beze ztrát křižník zničit. Když nabušenci viděli jak jejich velkej bratr dopadl a že letíme k nim tak přešli okamžitě do hyperprostoru i s Y-wingy. Po bitvě jsme doprovodily Bombery k hangárům a potom jsme my, Tie Fightři pomohli raketoplánům s hledáním katapultovanejch pilotů a záchraných modulů z rebelského křižníku. Po skončení záchraných operací jsem dostal rozkazem, že se mám vrátit na planetu. A tak jsem nabral kurz na základnu a letěl na akademii. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Mon Aug 04 2008, 20:54 | |
| Carida - Hangár Když jsi přiletěl šel za tebou důstojník a řekl:Výborně vedl sis dobře zařadíme tě do 543 divize pilotů ale ted máme jednoho zajatce tak běž a vymam z něj všechno o jejich základně... Odešel jsi k výslechu a tam čekal na židli posazený rebel a odmítal něco říct... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Tue Aug 05 2008, 04:33 | |
| Ano pane Jupí, už jsem v divizi. Tomuhle říkam výcvik. Dva měsíce nic, potom na trenažéru a pak bitva. Ale teď k tomu zajatci. To neví, že jsem se stal pilotem taky proto abych se vyhnul té "špinavé" práci. Jako by tu na to nebylo dost Stormtrooperů! Vyslechnout zajatce, dobrá tedy, rozkaz je rozkaz a nikdo neříkal, že výcvik bude procházka růžovým sadem. Jen se převlíknu a půjdu k němu. Převlíkl jsem se do uniformy a šel k turbovýtahům. Na mapě jsem chvíli zkoumal kam mám sjet a když jsem to našel vešel jsem do kabinky se dvěma Stormtroopery. Řekli jsme kam jsme chtěli a když jsem řekl svůj cíl oba dva ztuhli. Zřejmě to tam bude drsnější než jsem si myslel. Chtěl jsem se jich zeptat co o tom místě ví, ale nechci dát najevo svou hlubokou neznalost v tomto oboru a tak budu radši mlčet. Stormtroopeři neměli povídavou náladu a tak celá jízda s nimi proběhla až do jejich vystoupení probíhala v hlubokém a vážném tichu. Vystoupil jsem z tyrbovýtahu a rozhlédl se kolem po hale. Hala byla jako všude v této akademi čistá a bez poskvrnky a prostá jakehokoliv vybavení. Nikde žádný důstojník, jen pár vojáků u dveří na druhém konci haly. Jelikož nebylo kam jinam jít, vydal jsem se k nim. Kadet Cort.. pohyb ruky desátníka u dveří mě umlčel. Kdž jsem zmlk desátník naznačil že chce mé doklady. Podal jsem mu je a on je strčil do dtapadu a mluvil s někým přes vysílačku. Přes helmu sem ničemu nerozumněl. Otevřeli se dveře a já vešel dovnitř. Byla to vetší místnost zasahující do patra nad námi a dvou pod námi a do místnosti ústili chodby, v každém patře do kterého zasahovala. Chodby patrně vedli k celám a výslechovým místnostem. Bylo tu mnoho informačních panelů a vojáků ještě víc. Byl tam i důstojník, viděl jsem ho jak ve své uniformě bez poskvrnky vydává rozkazy, ale na zjištění hodnosti byl moc daleko. Vydal jsem se k němu, ale byl jsem slušně zastaven a prohledán, zda nemám zbraň kterou bych mohl dát rebelům.Trošku paranoidní, ale jinak dobré pomyslel jsem si o jejich bezpečnostních opatřeních. Jako by kadeti mohli nosit zbraň na půdě akademie. A pak jsem si vzpomněl, že už jsem pilot a netušil jsem, zda se na ně toto pravidlo vztahuje také. Krom toho jsem dosud nedostal žádný doklad, že jsem pilot, jen informace od důstojníka v hangáru. Kontrola skončila a nic nenašla. Jak by mohla, když mám své zbraně zamčené na ubikaci. Vydal jsem se za důstojníkem. Důstojník si mě všiml a řekl něco protokolárnímu droidovi. Ani se nedivím,že si mě všiml. Ve své kadetské uniformě letce tu jsem nápadnej jak Wokie. Droid se vydal od důstojníka ke mně a řekl mi ať ho sleduji, že mě dovede k zajatci. Vydal jsem se za ním a divil se, že mě vede droid, místo nějakého vojáka, kterých tu bylo spousta. nakonec jsem se rozhodl to ignorovat. Šli jsme nějakou chodbou ve stejném patře, jako to, kde jsme byli a potkávali pár pěšáků. Zastavili jsme se u jedních dveří na konci a já vešel dovnitř zatímco droid zůstal před nimi. Zajatec byl připoután za ruky v nějakém stojanu, který byl výsškově nastaven na jeho výšku, tak aby mohl stát. Stál by, ale patrně měl toho dost a visel tam. Byl oblečen v oblek rebelských pilotů,zřejmě jeden z těch co jsme sestřelili. V místnosti byl on, já a tři stormptoopeři a dva droidi. Zajatec si mě všiml, podíval se na mě, zasténal a dál mlčel.Dobrá, když chces mlčet budu mlčet taky. Uvidíme kdo to dýl vydrží. a jak jsem si pomyslel tak jsem udělal. Zatímco jsme všichni mlčeli, tak jsem si ho důkladně prohlédl. Nevšiml jsem si ničeho zvláštního. Byl to obyčejný člověk, takžeby měl rozumět basicu, když se ho na něco zeptám. Ale teď jsme už 5 minut mlčeli. A mlčeli jsme dýl. Asi si myslel, že je to další mučení z dílny Imperiálních agentů. Když jsem si všiml, že se mi chce spát tak jsem začal. JMÉNO spustil jsem na něho a dal do hlasu co nejvíc autority, co jsem byl schopen. Zajatec sebou trhl a nebylo to tím, že bych byl tak hrozitánskýc, ale spíš spal a já byl tak krutý, že jsem ho vzbudil. Trošku mě to pobavilo a zajatec na mě uviděl, že se bavím. Asi ho to nějak vzalo, páč se celý roztřásl strachem. Možná ten výslech skončí dřív než jsem si myslel. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Tue Aug 05 2008, 09:19 | |
| Carida - Výslechová místnost Rebel se chtěl vyhnout tvému přísnému pohledu ale pak to vzdal a začal mluvit:K-Kesh...P-P-P-Pollis...A odmlčel se a čekal jak zareaguješ... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Tue Aug 05 2008, 18:20 | |
| Carida výslechová místnost Fajn, mluvit umí. pomyslel jsem si. Řekl jsem "Dobře Keshi" a povýšeně jsem se usmál. Díval jsem se mu chvíli do očí a pak ho hobně pomalu obešel, přičemž jsem ho pořád pozoroval. Zastavil jsem se před ním a opět mu pohlédl do bličeje a pokračoval "Zajisté víš, že to není vše co chceme vědět. Teď mi odpovíš na následující otázky. Za prvé co jsi pilotoval za stroj a jaká je tvá jednotka. Za druhé proč jste zaútočili tady?" a tehdy mě napadlo, že budu trošku blafovat" A kdo vám dal informace o síle naší flotily tady, když většina místní flotily plní eskortní misi pro velmi důležitou osobu? Za třetí, odkud jste přiletěli?" Zajatec mlčel ale nedíval se na mně. Díval se na podlahu. Já jsem toho využil a porozhlédl se po místnosti po něčem, co by mohlo zvýšit v jeho očích hrůzu z mojí osoby. U stěny vlevo ode mně byl stůl a byl umístěn tak, že zajetec na něho nemohl vidět přímo. Ale kdyby se otočil, zajisté by na něj uviděl. To mi však vůbec nevadilo. Když se ticho vleklo pár minut věšel jsem do jeho zorného pole a tvářil se jako když čekám. Když ticho nepřestávalo, zatvářil jsem se lehce pobaveně a pomalu přešel k onomu stolu. Na stole bylo několik nástrojů o jejichž důvodu, proč byly zde vůbec nepochybuji. Leželo tu několik běžných nástrojů, jako kleště, středně velké kladívko i 20 kg palice a pár technických, jako pájka, plazmový hořák a podobně. Bylo tu i několik nástrojů o nichž jsem věděl k čemu slouží, ale vůbec sem netušil jak a neměl jsem touhu to zjiš'tovat. Některé z těch nástrojů byly od krve a já děkoval svým předkům, že nepatřím k těm, kterým se při pohledu na ni dělalo zle. Byl tam i hadr na otření a pár rukavic. Při prohrabování na stole jsem si pohvizdoval jako bych byl na procházce a dával si na čas. Zajatec zasténal při pohybu hlavy, jak se na mě otáčel a snažil se zjistit co dělám. Já však nepřestával v prohlídce stolu. Vzal jsem ze stolu hadr a leštil nějaký nástroj. Zajatec se na mě opět obrátil a když viděl co dělám, rychle vrátil hlavu do původního směru. Vzal jsem pájku a řekl "To je ono, s tím to umím", vzal ještě šroubovák, rukavice a vracel jsem se ke Keshovi. "Nuže, budeš mluvit?" Kesh se podíval na mě, bylo vidět že má strach, avšak rychle odvrátil pohled. "Dobrá tedy" a navlékl sem si rukavice, pěkně jednu po druhé a pomaloučku, tak aby na to dobře viděl. Chvíli jsem se rozhodoval mezi šroubovákem a hořákem a vybral hořák. Zapnul ho a nastavil plamen na velmi úzký profil, ale co nejnižší teplotu, nechci omdlít z horka. Díval jsem se na plamen, usmíval se a řekl Keshovi"Poslední možnost!" a díval se střídavě na plamen, ma který jsem se usmíval a na Keshe, na kterého jsem se jenom pobaveně pousmál. Bylo vidět že Kesh Pollis má dost, stále však mlčel. Zaujal jsem tedy s hořákem pozici, jako když ho chci použít a udělal krok ke Keshovi. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Tue Aug 05 2008, 21:21 | |
| Carida výslechová místnost Kesh se polekal a začal mluvit:Stroj jsem pilotoval Y-wing...Má jednotka je...Červení...My jsme neútočili byli jsme na diplomatické misi...Přiletěli jsme z Dantoine...Zjevně nechtěl zažít bolest a utrpení... Pak sklopil hlavu a řekl:Mám ženu a dvě děti přece nechcete aby nepoznali svého otce... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Tue Aug 05 2008, 22:17 | |
| Carida výslechová místnost "Mon Calamarský křižník a dvě fregaty s doprovodem letounů na diplomatické misi? Velmi zvláštní, nicméně doufám že ten diplomat byl na křižníku. Ale neodpověděl si na informaci o tom, kdo vám dal informace o oslabení flotily a hlavně, Dantoine byla asi před rokem a dvěma měsíci ZNIČENA!!" Přiblížil jsem hořák k jeho noze a on se začal více potit a třást. Napadlo mě, že bych ho mohl trošku postrašit. Proto jsem vypl hořák a tvářil se, jako že se mnou chtějí ti tři vojáci mluvit. Šel jsem tedy za nima a chtěl jsem znát jejich názor, jak si vedu. Zajatec zůstal o samoťě. Vojací byli trošku v šoku, že jsem přestal s výslechem, ale ujistil jsem je že jsem nepřestal. Jejich názor zněl vesměs, že jsem talentovanej, ale že nejsem mistr. Tedy nic co bych nevěděl. Po chvilce strávené velmi tichým klábosením, aby nás zajatec neslyšel, jsem se tedy vracel k zajatému. Šel jsem tedy k zajatci a cestou jsem vrátil viplý hořák a šroubovák. Zajatec to viděl a uklidnilo ho to. Přistoupil jsem k němu a začal jsem vykládat "Víš jak jsem ti říkal před chvílí o eskortní misi naší flotily? No, řeknu ti pro koho byla." zajatec se tvářil zvědavě, trošku jsem se usmál, protože se před chilkou třásl jak osika a teď je jedno ucho "Ty to totiž brzo zjistíš. Je to sám Lord Vader, vykonáva tu inspekci a když zjistil, že tu máme zajatého rebela, chce ho vyslechout sám. Asi kvůli tomu agentovi a zmíníme se mu o té vaši diplomatické misi" usmál jsem se a zajatec se snažil co nejvíc zmenšit "Proto tedy nechci, aby si byl moc poškozený a Lord Vader by si to nemohl užít. Tak tě tedy opustím. Srdce mi pro tebe krvácí, ale své srdce si nech vcelku, budeš ho potřebovat" opět jsem se usmál uspokojem Keshovou reakcí jsem pokračoval"Nicméně se mi doneslo, že o tebe má zájem někdo nahoře ve výzvědné službě, takže kdyby měl mít nějaký důvod, proč zábránit Vaderovi aby tě zabil, měl by ho znát dřív než bude pozdě. Takže pokud něco cenného víš, co by vyvážilo tvůj život, měl bys to teď říct, než odejdu, možná by mu i pro začátek stačilo místo odkud jste sem přiletěli". Skončil svůj jsem proslov a čekal na odpověď. Zajatec už vážně vypadal,že má dost. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
Naposledy upravil Mandalorian dne Wed Aug 06 2008, 02:44, celkově upraveno 3 krát | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Wed Aug 06 2008, 10:15 | |
| Carida výslechová místnost D-Dobře...Přiletěli jsme z...A ted řekne vše co ví...Přiletěli jsme z Ganduru...Je tam naše základna ale řekněte lordovi Vaderovi že aby mě nezabil... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Wed Aug 06 2008, 10:56 | |
| Vida ho, hořáku se nebojí ale Vadera ano, změřil jsem si ho pohledem a zvažoval co mo řekl. Stále mě to však neuspokojovalo a tak jsem tedy pokračoval ve výslechu Nějaké přesnější informace o tamních jednotkách? Třeba počet a typ letounů, lodí, jaká je tam posádka. Jméno velitele, obrana vaší základny a další důležité informace. Mluv, závísí na tom tvůj život. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Wed Aug 06 2008, 11:49 | |
| Carida výslechová místnost Říkal jsem že jsme byli na diplomatické misi...A jméno velitele je...Je to nějaký jedi se jménem...Jerl Kojenn... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Wed Aug 06 2008, 12:51 | |
| Carida výslechová místnost Zarazil jsem se a přemýšlel. Jeden z členů řádu Jedi je velitelem povstalecké základny? Vida je, rebely, spřáhnou se s Jedii, největšími nepřáteli Císařova Míru a Řádu. To je důležitá informace. Keshovi jsem řekl Dobrá, to mi zatím stačí, o tvé spolupráci se zmíním nadřízeným. a nechal jsem ho být. Vidal jsem se ke dveřím a počkal než mi vojáci obstarali doprovod. S doprovodem jsem došel do centrální místnosti zajateckého bloku. Zde jsem byl prohledán, zda nemám nějaký tajný vzakz od rebelů. Jelikož jsem nic neměl, otevřeli mi dveře a já odešel. Nastoupil do turbovýtahu a zadal podlaží, kde je můj pokoj.
Carida moje ubikace Ihned po příchodu do svého pokoje, jsem si objednal nějaké jídlo z adademické jídelny na pokoj, Piloti mají svá privilegia, a osprchoval jsem se, abych se zbavil pachu výslechové místnosti. Vyšel jsem ze sprchy, pojedl něco z jídla co mi mezitím donesli a na terminálu začal sepisovat hlášení. Znělo takto: "Pilot Izidor Cortas provedl dnešního dne na rozkaz nadřízeného důstojníka výslech zajatého rebelského pilota. Zajatec při výslechu v omezené míře spolupracoval.Pilot se jmenoval Kesh Polis a pilotoval Y-wing z letky červených. Patrně šlo o kódové označení letky při dnešním útoku na Caridu, při kterém byl zajat. Při výslechu mu nebylo mou osobou ublíženo na zdraví, bylo použito jen zastrašovaní a vyhrožování. Výslech byl směrován na otázky na jeho jméno, cíl útoku, pilotovaný stroj, zda neví něco o nějakém agentovi tady a místo jejich základny. Podle něho se jednalo o diplomatickou misi. Pokud je to pravda, rebelové na tamní základně disponují značným přebytkem ve vlajkových lodích, viz přehled jejich sil při dnešním útoku. Na otázky o agentovi neodpověděl. Na otázku ohledně umístění jejich základny odpověděl nejdříve chybně, poslezé ono místo nazval, po vyhrožování předáním Lordu Vaderovi, Gandur. Na otázku o síle obrany a jednotkách na základně neodpověděl, avšak za velitele označil nějakého Jedie jménem Jerl Kojenn. Dle výběru velitele a síle tamní flotily se tedy zdá , že ta základna je v rebelských plánech velmi důležitá." Hlášení jsem uložil a udělal dvě kopie. Jednu kopii jsem poslal do zajateckého bloku a druhou kopii jsem si nechal. Originál jsem uložil na datapad a vydal se ho odevzdat důstojníkovi, který mě výslechem pověřil. Odešel jsem z pokoje a vyjel turbovýtahem k administrativnímu bloku
Carida čekárna onoho důstojníka Vešel jsem do čekárny a rozhlédl se. Místnost byla poměrně velká a zařízena jako čekárna z klasického nábytku a příslušenství co se dává na imperiální základny. Už tu pár kadetů a pilotů čekalo. Před dveřmi do jeho kanceláře byl pult a v něm hezká adjuntatka.Vidím, že jeho hodnost má své výhody. No, nic jiného jsem nemohl dělat, než přijít k ní, identifikovat se a sdělit důvod návštěvy. Ona to zapsala do terminálu a řekla mi, abych si sednul a počkal. Tak teď sedím, čekám a nudím se. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Wed Aug 06 2008, 22:07 | |
| Carida - U důstojníka Čekla jsi asi 20 minut standartního času ale pak ta žena dala znamení a ty jsi vešel dovnitř... Důstojník seděl ve svém "nóbl"křesle a sledoval každý tvůj krok... Jak dopadl výslech???Tak jsi mu dal originál hlášení a on si ho pročetl a řekl:Výborně vojíne vidím že to umíš se vším....Ted si jdi odpočinout...Už tak to byl dlouhý a namáhavý den... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 02:00 | |
| Carida i důstojníka Ano pane zasalutoval jsem a odešel z kanceláře. Ta adjuntatka by stála za hřích pomyslel jsem si v čekárně, ale nic jsem neudělal a odešel k turbovýtahu. Na něm jsem navolil patro ke své ubikaci a jel tam.
Carida moje ubikace Při jídle, které jsem tu před skoro hodinou nechal a teď ho dojídal jsem přemýšlel o dneškuTo byl ale den. Nejdřiv na trenažéru, potom pravá nefalšována bitva, několik sestřelů a povýšení z kadeta na pilota. Potom ten výslech. No jestli mají v plánu mi výslechy dávat vždy, když najdem nějakého rebela, budu se muset snažit, aby jich moc nepřežilo. Jsem pilot, ne? Nebo to je výcvik na nějakého agenta? Dojedl jsem a přemýšlel dále No, když jsem ten pilot zajímalo by mě, kdy mi to dají písemně a kdy dodají uniformu. A jestli budu brzo umístěn na nějaké jiné planetě, či lodi. A jelikož jsem se svým přemýšlením nemohl dobrat k nějakému kloudnému výsledku, tak jsem to vzdal a šel spát. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 11:50 | |
| Carida moje ubikace Spal jsi jenom chvíli ale pak někdo vrazil do tvého pokoje a začal křičet:Ti rebelové nepovolí...Musíme jim dát znova lekci aby sem nelezli...Honem pilote!Čekáme na tebe...Byl to ten důstojník... Honem jsi skočil do oblečení a vydal jsi se do hangáru...
Carida - Hangár Přišel jsi do hangáru a ten důstojník na tebe řekl:Vojíne!Vím že jste schopný a jeden kapitán zemřel při minulé bitvě...Zaujměte jeho post.Máte letku tie Fighteru...Pokud uspějete dostanete tu hodnost ale ted nasedat... Pak odešel a řekl všem v hangáru:Rebelové mají větší armádu než při minulém útoku asi chcou Caridu dobýt... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 14:38 | |
| Carida hangár Asi se budu muset pro příště přestěhovat blíže hangáru. Nepůsobí dobře, když velitel přijde jako poslední. Navlékl jsem se do obleku pilotů Tie a zeptal se pilotů jaký mají volací znak. Odpověděli mi, že Theta. Dobře, tak už vím volací znak a v boji už taky někteří byly, protože tam přišli o velitele. Letka stále stála nastoupená před letouny a ja pochopil, že bych měl udělat nějaký stručný briefing. Sakra, taky mě měli dát dřív do letky, abych věděl co mám říkat.U císaře, vždyť jsem mladší než někteří z nich Rebelové zřejmě chtějí tuto planetu, ale nepočítali s naší letkou. Poletíme nahoru a sejmem jakéhokoliv rebela, co by se opovážil se nám ukázat. Chci vidět týmovou práci, takže žádný sólo akce. Pomáhejte si navzájem a vítezství je naše. Je to jasné? Odpověděli sborovým Ano pane. Pane zní hezky, na to si asi zvyknu nejdřív. nastoupili jsme do stíhačů a vyletěli z hangáru. Já v čele a ostátní se se mnou srovnali do rojnice a hlásili, že jsou připraveni.
Carida oběžná dráha Zatracení rebelové, to už je podruhé, oni snad vážně něco proti mně mají, že mě nenechají dospat. Zatracený Kesh Polis, asi mu dopřeji procházku vesmírem bez obleku. Zatracený Jediiský velitel. A tak jsem pokračoval jen pro sebe, nechci zaspamovat frekvenci. S letkou jsme vyletěli až k bojišti a bitva byla masovější než ta předchozí. Nebyly tu dvě Viktorky, ale tři a jeden Imperiál spolu se čyřmi Korvetami. Holt přišly posily. Rebelové ale taky nic nenechali náhodě. Viděl jsem jednoho tři Korvety, dva stařičké Dreadnoughty, Alianční Fregatu, 5 Assalut Fregat a jedenkrát Calamarský křižník. Zřejmě jsem přiletěl dřív než posledně, protože tolik stíhaček jsem ještě neviděl. Tie Fightery jako naše spolu s několika Tie Interceptory a Gun Boaty sváděly boj s několika málo Z-95 a Y-wingy.Rebelové se poučili a poslali víc X-wingů a zahlédl jsem jeden nebo dva B-wingy. Asi to myslí vážně. Rozhodoval jsem se kam vlítnem, ale dlouho jsem čekal a vyhlídlo si nás za cíl 5 X-wingů. Theta 1 všem Thetam, 5 X-W na 11 hodinách nahoře. Ukážeme jim, že to je blbý nápad. Letíme k nim, ale nebude to čelní srážka. Jak začnou střílet stočíme to dolů, podletíme je a dostanem se tak za ně. Odpovědí mi bylo dvanáct zapráskání ve sluchátkách. Dvanáct Figterů se stočilo proti 5 X-Wingům. Řítili jsem se proti sobě maximální rychlostí. Jakmile po nás začali střílet, zablikalo na pultu světýlko a já zařval do vysílačkyDolů, dolů. Všechny Tie se sklonily dolů a všechny střely šli mimo. Začali jsme stoupat a dostali se tak za ně. Dvanáct imperiálních strojů se zaměřilo na pět rebelských a zahájilo na ně. X-wingy mají sice šíty, ale proti palebné síle jaká se na ně snesla jim nebyla moc platná. Za dalších deset sekund nebylo po X-winzích ani pámátky. Velmi dobře letko, podívamé se teď po jiných cílech řekl a stočil letoun, směrem k velkým lodím. Tam se situace vyvíjela ne zrovna v náš prospěch. Jediné alianční Fregatě se povedlo zničit štít jedné na pravoboku jedné z Viktorek. Naštěstí nedostala moc šancí k výstřelům, šest našich Bomberů rázně zakročilo proti její hrozbě a nyní z ní byl jen shlu k troek na oběžné dráze planety. Naneštěstí byla na blízku jedna jejich Korveta a udělala s nimi krátky proces. Poslední přživší Bomber se stáhl a Korveta měla volné palebné pole na bok bez štítů a se zničenou výzbrojí. Musím něco udělat s tou Korvetou. Ale bude to tvrdý boj, 12 stíhaček proti lodí, která je proti stíhačkám vekmi dobrá, ale nedá se nic dělat. Thety tady Theta 1, náš cíl je nejbližší Korveta u poškozené Viktorky. Palte co to dá. Musíme ji zničit. Moje letka vyrazila za mnou ke Korvetě s motory na plný výkon. Korveta si nás naštěstí nevšímala, pálila a sto šest po Viktorce, která se nemohla bránit. Přiblížili jsme se k ní na jeden a půl kilometru. Zahájil jsem palbu a letka po mém příkladu taky. 24 našich laserů střílelo do Korvety, avšak její štíty se zdály být neproniknutelné. Konečně se objevilo pár explozí značící zásah, avšak naše snaha nezůstala bez povšimnutí. Korveta na nás zaměřila své lasery a Turbolasery. Byla to jatka my jsme stříleli do ní a ona po nás v tkové vzdálenosti kdy měla skoro každý zásah jistý. V první slavě jsem přišel o Theta 11, ve druhe o Theta 4 a Theta 9 a ve třetí o Theta 3 a Theta 2 byl poškozen. Ke čtvrté salvě naštěstí pro nás nedošlo, protože její reaktor explodoval. Její exploze nás oslnila a naše skla se zatmavila, aby odstínila jas. Naštěstí nikdo z mých se s ničím nesrazil. Ale i tak jsem přišel o 4 letouny a zničil 5 letounů a jednu Korvetu. To se mi nezdá jako příznivý poměr ztrát. Ale bitva pokračovala. Thetu 2 jsem poslal na základnu, jelikož by mi nebyla se svým poškozením k ničemu. Zůstalo mi tedy 7 stíhačů. Letka se přeskupila, aby vyrovnala řadu a my jsme obletěli Viktorku, zda-li nejsou někde nějací rebelové, které bychom zničili. Na Viktorku nalítávaly jen 2 B-wingy. I s jejich silným štítem, jsme si s nimi poradili skoro okamžitě. Potom v naší oblasti nebylo nic, so bychom mohli zničit. Doprovodili jsme tedy 3 Bombery k jedné Assalut Fregatě, která tak přišla o štíty a byla zničena přesnou střelbou z Viktorky. Bombery si letěli doplnit munici a nám zůstal na hraní jenom Dreadnought. Dreadnought je loď původně pro starou republiku, tudíž není nejnovější a její bojový význam proti Star Destroyerům je bezvznamný. Avšak ve spolupráci s jinými loděmi by mohl způsobit vážnější škody. Samozřejme rebelové mají program jak zvýšit jeho význam, jednoduše ho přepracují na Alianční fregatu, což je však drahé a náročné. No a protože tu bylo pár důležitějších cílů a Viktorka se k nim začala přesouvat, řekl jsem si, že ho zaměstnáme než přiletí Bombery. Tak tedy dobráTheta 1 všem Thetam, opusťte formaci zaútočte na ten Dreadnought a nechci vidět nikoho sestřelenýho, tak manévrujte jak Mynockové, kdo nebude manévrovat tak toho sestřelím sám! Prioritní cíl jsou zbraně a držte se dál od motorů, nechci abyste se roztavili. Rozdělili jsme se a začali střílet po Dreadnoughtovi. Dreadnought se snažil, avšak nemohl nás trefit a mí piloti manévrovali jak zběsilí, Zřejmě umím dobře pouštět hrůzu. Bombery ještě nedoplnili mnici, když nám přiletěli na pomoc 3 Gun Boaty. Každý z nich vystřelil 2 protonová torpéda na Dradnought a po zásazích z něho zbyl jen vrak bez atmosféry a bez života. Boaty mě požádali o stíhací ochranu, jelikož každému zůstali ještě 4 torpéda a potřebovali se přiblížit na dostřel větším lodím. Souhlasil jsem a se svojí letkou jsem letěl nepatrný kousek před nimi, aby je trupy letky zastínili a rebelové viděli jen 5 Tie Fighterů. Fungovalo to a my se blížili ke dvěma Assalut fregatám a jedné Korvetě, ketré byly pod palbou dvou z Viktorek. Korvetu držl rebelský velitel vzákrytu za Fregatama a já se nechtěl pouštět do boje proti další korvetě, proto jsem navrhl, aby moje letka a Boaty zaútočili na nejbližší z Fregat a druhou pokropili lasery. Pokud se nám podaří tu jednu zničit, Viktorky si s tou druhou a Korvetou bez problémů poradí. Velitel Gun Boatů se mnou souhlasil a my tedy zamířili ke fregatám a jejich trum použili jako štít před Korvetou. Kilometr od Fregaty jsme s Boaty vytvořili jenu linii a začalí střílet na nejblížší Fregatu. My jen lasery a Boaty torpédy a ion kanóny. Po zásahů 12 protonových torpéd a nepočítaně zásazích z laseru a ion kanónů se trup Fregaty rozpůlil a my jsme přenesli pozornost na druhou fregatu. Ta po nás zahájila palbu, zatímco Korveta nemohla, jelikož jí v tom bránil rozlomvší se trup jedné z Fregat. Freatu jsme pokropili palbou a začali se od ní vzdalovat a jí se povedlo pouze sestřelit jedenz Boatů. Avšak její oslabený štít se stal po našem odletu cílem palby ze dvou Viktorek. Zatímco jsme se vzdalovali ozářil vesmír za námi záblesk z exploze Fregaty a pak Korveta ustoupila do hyperprostoru. Mezitím se Calamarský křižník dostal až na nízkou oběžnou dráhu planety s poslední z Fregat, zatímco stařičký Dreadnought dohoříval za nimi. Jeden Star Destroyer třídy Imperiál jim v tom nemohl zabránit. Nyní však zjistil, že jsou sami v Imperiální soustavě a lapeni hluboko v gravitační studni planety. Pokud chtěli do hyperprostoru, museli přes Imperiála. Imperiální velitel to věděl a přikázal Viktorkám, aby k němu hned letěli na plný výkon. Totéž přikázal všem letounům. Moje letka přiletěla k němu a začala okolo Imperiála kroužit. Zbytek rebelské flotily se zatím přeskupoval. Man Calamari se svým šilnějším štítem šel na bok, aby ochránil fregatu před palbou z Viktorek. Před palbou z Imperiálu ne, protože byli přímo proti němu. Okolo nich létalo mnoho rebelských letounů. Nejbližší z Viktorek se dostala k Imperiálu a poslední z našich Korvet taky. Rebelové věděli, že pokud budou ještě otálet, tak už to nestihnou, před příletem zbytku Viktorek. Proto celá jejich skupina vyrazila přímo proti Viktorce. Stíhače zatím měli za sebou, aby je ochránil před palbou z našich lodí. Náš velitel poslal většinu letounů proti nim, abychom zničili jejich letouny. Moji letku s nimi. A tak jsem vyrazili. Mých pět Fighterů tvořilo s 48 dalšími střed, zatímco na každém boku jich bylo 9 doplněnými 4 Interceptory. Zbytek Interceptorů, přesněji 26 kusů letělo za námi, tvořící 2 vlnu spolu s 15 Gun Boaty. Několik málo Gun Boatů, Fighterů a všechny Bombery zůstaly u lodí. Rebelové si nehráli na vlny, vyslali vše proti nám. Prostě proti nám letělo 22 X-wingů, 27 Z-95 a 38 Y-wingů plus lodě za nimi. Letko, vystřílíme maximum ran a pak je podletíme, jako předtím ty X-wingy. Jasný? nikdo nic nenamítal a já nic nedoplňoval. Mraky stíhaček se řítíli proti sobě maximální rychlostí na rebelské straně, zatímco u nás se Interceptory držely naší rychlosti a Gun Boaty jsme začali nechávat vzadu. Byli jsme od sebe jen dva kilometry když jsme po sobě začali střílet. Z mračen stíhačů vyletělo ještě vetší mračno střel a kdo měl schovanou raketu pro strýčka Vadera, nebo Jedie, zaleželo kdo je na jaké straně, přispěl i jí do té vřavy. Vzali jsme to dolů, ale nebyli jmse jediní koho to napadlo a obě mračna se rozletěla nahoru/dolů či do stran. Letko rozpustit formaci zařval jsem do vysílačky a piloti uposlechli. Letka se rozdělila na jednotlivce, kteří se ztratili v tom zmatku. Tak takhle to asi vypadalo v bitvě o Coruscant v poslední rok konových válek řekl jsem si a sestřelil v zatářce jeden z trojice X-wingů pronásledující jednoho Interceptora. Že se nestyděli, tři na jednoho a sestřelil druhého. Chystal jsem se sestřelit posledního, ale pověsil se za mně Y-wing. Od sestřelení mě zachránil Theta-6. Společně s ním jsme odehnali trojici Z-95 od jedoho Fightera a vydali se hledat další X-wingy. Zatímco jsme se honili ve vesmíru s X a Y wingy, lodě se přiblížili na dostřel a začali po sobě střílet. Někdy před tím bych si nedokázal představit situaci, kdy se ve velmi omezeném prostoru střetne čelně přes 200 letounů a vlajkové lodě přes ně po sobě střílí. Střely lítali všude možně, ať už zelené či červené, stíhačky explodovaly, vysílačka byla plná nesouvislých rozkazů, mezitím poletovali trosky již zničených stíhaček a k tomu ještě palba z turbolaserů velkých lodí, která jakoukoliv stíhačku změnila v rozpínající se plyn. No prostě holovize hadr. Bitva probíhala na stále se zmenšujícím se místě, mezi dvěma flotilami lodí, takže se pořád zdálo, že jetěch stíhaček je furt mnoho. Bitva dospěla do fáze, kdy byly loděod sebe vzdálené pár set metrů a mezi nimi si stíhačky hrály jakoby na honěnou. Má letka v té bitce ztratila jen o Theta 8. Rozdělili jsme se do dvou skupin, kdy jedna skupina naháněla letouny ke druhé skupině, která je ničila. Kolem mě se prohnali 4 X-wingy a já hnal letku za nimi. X-wingy si to mířili přímo k můstku Viktorky a zahájili palbu po jejich generátorech štítů. Thety, musíme ty X-wingy sejmout řekl jsem do vysílačky zatímco jsme se hnali za nimi. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 21:04 | |
| Carida oběžná dráha X-wingy se hnali po můstku a začali střílet do můstku ale štíty naštěstí držely... Theta 7 sestřelil pár X-wingů ale tvé lasery doničili zbytek odporu... Pak se na vás pověsila letka X-wingů ale ten před nimi ten manévroval že to ani nešlo...Byl to asi jedi... | |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 21:25 | |
| Carida obežná dráha Sakra, že by dalsi Jedi? Nebo to je ten velitel o kterem mluvil Kesh? Tak na toho asi nemáme Thety, rozdělime se. Já a Theta 7 a 5 zůstavají se mnou a zkusíme je obletět, zbytek se stáhne maximální rychlostí k tomu Imperiálovi. Všechno na můj povel Zulu napočítal jsem do tří a řekl do vysílačky Zulu, Zulu, Zulu a doufal že nikoho z mých pilotů nesestřelí. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian Thu Aug 07 2008, 21:29 | |
| Carida obežná dráha Pilot za vami jako by to slyšel a pověsil se na tebe a na Thetu 7 a 5...Theta 5 to od něj dostal a zare z vybuchu jeho stihacky te oslnila... Byli jste skoro u křižníku když ty stihačky za tím "jediem" se znicili a ty strely co je znicili byli z del na imperialni lodi... Zbyl jen ten"jedi"... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Mandalorian | |
| |
| | | | Výcvik pro Mandalorian | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|