OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Výcvik pro Mandalorian

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 07 2008, 21:44

Carida obežná dráha
Sakra 5 je v tahu povzdechl jsem si a začal toho Jedie nenávidět, uvidíme co řekne na menší přesilovku. Pětko,drž se u mně, ale měň vzdálenost a polohu. Ostatní Thety, letíme na záď Imperiála, tak tam buďtě a přichystejte překvápko. Budeme tam ze dvě minuty, usmál jsme se pro sebe a navolil kanál pro všechny imperiální stroje Všem strojům v blískosti Star Destroyeru třídy Imperiál, tady Theta jedna, pronásleduje nás X-wing pravděpodobně pilotovány Jediem, letíme k zádi. Budeme tam asi za minutu a půl. Kdo si chce zastřílet po Jediovi ať tam přiletí.Na opozdilce nečekáme, ukončil jsem spojení a zamířil spolu s Theta 7 na záď. Snad to vyjde a sejmeme ho.

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 15:05

Carida obežná dráha
Bylo všechno přichystáno a když jste tam doletěli tak střelba se skoro od všech svého cíle minula ale jeden vystřel tu loďku dostal a pilot se katapultoval...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 20:52

Carida oběžná dráha
Sakra, ten má ale štěstí, jsme tu v přesile a on se skoro všemu se vyhne, až na jednu střelu a ne že by skonal, on se ještě katapultoval. Mrcha rebelská Přemýšlel jsem jestli ho sejmout, nebo ho nechat pro výslech. I když pokud to je Jedi, tak z toho výslechu moc nebude. Ale střílet na bezbrannýho se mi moc nechce. Zavolal jsem na Imperiála a požádal o transport pro katapultovaného. Sdělil jim, že jemožní Jedi a chtěl tam nějaký vojáky. Teda víc vojáků. Po skončení komunikace s lodí jsem zvolil frekvenci letky a začal "Theta 12 bude hlídat katapultovaného, 10 zda se k němu neblíží nějaká pomoc a zbytek bude hlídat oblast. Do oblasti nesmí proniknout ani myška, která není věrná Imperiu."

Out of mana...

Naposledy upravil Mandalorian dne Fri Aug 08 2008, 21:40, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 21:35

Carida oběžná dráha
Ozvalo se jen:Ano pane!Ale ted bylo potřeba vyhrát bitvu...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 22:02

Koukal jsem po okolí, avšak neviděl jsem, že by se rebelové snažili katapultovanému nějak pomoci. Po chvíli mě to začalo nudit a přemýšlel jak si ještě zabojovat. Thetam 12 a 10 jsem nechal stávající rozkazy a k nim jako ochranu a velitele Thetu 6. Šestce jsem dal rozkaz, že v žádném případě nesmí dopustit, aby katapultovaný unikl. Když to bude nutný ať ho sestřelí. Sám jsem si vzal zbývající Thetu 7 a 8 a vyrazil se podívat po nějakých sestřelech. Sákryš, to se mi ta letka z dvanacti strojů pěkně zredukovala. Všechno až na Thetu 2, která měla letět na planetu do opravy pomyslel jsem si a vytvořil s těmi dvěmi klasickou V formaci, ve které jsem byl na špicce. Sedmička byla vpravo a osmička vlevo, sedmička se mi začínala líbit. Zvlášt to, jak se předvedla při ničení těch X-wingů u štítů.
Vzdáli jsme se od Imperiála a dobré poloviny mé letky a vyrazili směrem, kterým Imperiál střílel střely, mnohé z nich byly větší než můj stíhač. Nicméně se zdálo, že se bitva už chílí ke konci. Velké lodě se od sebe vzdalovaly a Rebelové se blížili k oblasti, ve které budou moci přejít do hyperprostoru. Uviděl jsem jak jeden Gun Boat pronásledují dva X-wingy. Se svojí letkou jsem mu vyrazil na pomoc. První z nich jsme zničili dřív než si nás všiml. Druhý se okamžitě stáhl a začal zběsile manévrovat. Rozdělil jsem svou letku a všichni tři jsme se za ním vydali, avšak každý po jiné trase. X-wing se snažil, ale z hrozbou tří Tie Fighterů utočících z různých směrů se vypořádat nedokázal.
Letka se opět vrátila do formace a vydali jsme se blíž k velkým lodím. Na velké jsme mi tři krátcí, ale můžeme sejmout pár jejich stíhaček. Krom toho můžeme pomoci našim. Vydal jsem rozkazy a my tři vyrazili směrem k Fregatě, kde jsem doufal v pár rebelských stíhaček. Věřil jsem, že se s jakoukoliv hrozbou už vypořádáme beze ztrát.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 22:05

Carida oběžná dráha
Ale pak rebelové udělali něco co jsi nečekal...Z hyperprostoru se vynořila další fregata letounů a začala po vás bezohledně střílet...Asi to s dobytím Caridy myslí vážně...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 22:55

Carida oběžná dráha

"Zvětšte rozestupy" řeknu do vysílačky a letka zareaguje. Hmm, tak to uz mame dvě fregaty, jeden Mon Calamari, od toho se ale budem držet dál a hromadu stíhaček. Sakra oni to snad myslí vážně. Tak to jim tedy musíme vážně ukázat, že tu o ně nestojíme. "Theta 1 Thetam 7 a 8, velké lodi budem ignorovat, prioritní cíl jsou stíhačky. Bojiště teď proletíme a sejmeme co půjde, za bojištěm se otočíme a vrátíme se zapojit do bitvy." jak jsem řekl, tak jsme udělali. Oblastí bojů jsme proletěli s motory nadoraz a zničily 2 Y-wingy a 1 X-wing, tři další Y-wingy poškodili. Za bojištěm jsme se otočili a vraceli se zpátky, tentokrát už pomaleji. Letěli jsme v pevné formaci a likvidovali jeden cíl po druhém. Ony rebelské stroje mají sice štíty, ale proti našim šesti kanónům moc dlouho nevydrží. Někteří Rebelové se nás pokoušeli zničit, ale proti Y-wingům jsme prostě zvýšili rychlost a za chvíli jim v tom zmatku uletěli a proti X-wingům jsme měli taktiku zrušit formaci a X-wing posléze zničit sérií utoků z různých směrů. Po chvíli praktikování toho způsobu boje už žádný X-wing v oblasti nezbyl a my se mohli plně soustředit jen na méně obratné a pomalejší Y-wingy. Tuto fázi boje jsme si moc neužili, protože tu najednou bylo mnoho Imperiálních stíhačů, které mohly relativně bez trestně útočit na bombardéry bez stíhací ochrany. V nástálem honu jsme se hlavně snažili nesrazit s jinými imperiální piloty. Po márné snaze se střelecky prosadit jsem řekl letce "Tady Theta 1, zde už nejsme moc platní, doprovodíme tamty bomardéry na 10 hodině k těm fregatám jako stíhací ochrana." Stočili jsme Fightery k nim a u bombardérů zpomalili na jejich rychlost. Zatímco jsme se blížíli k fregatám koukali jsme po rebelích. Měl jsem v plánu naši letku použít po přiblížení bombardérů na dostřel jako likvidátory jejich děl. Loď bude mít plno práce s likvidováním bombarérů a jejich střel a my se přiblížíme na dostřel kaónů a budem se snažit odstřelit pár jejich děl.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 23:07

Carida oběžná dráha
Pak se do komlinku ozval velitel tie bomberu:Theto 1 potřebujeme abyste nás kryli zatímco my budeme bombardovat tu loď povstalců...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 08 2008, 23:40

Sakra, sem chtěl zaútočit, až oni odlákají palbu, tak holt budu muset změnit plány. Drželi jsme se poblíž bomberů a zničili tři X-wingy, které se snažili ochránit zničit bombardéry. Přiblížili jsme se na 8 km od cílové fregaty. Letka a já jsme zkoumali okolí, zdali tam není něco neimperiálního. Nic jsme neviděli. Odolal jsem pokušení se ihned vrhnout na fregatu a zaměstnat spolu s letkou jejich obranu. Fighter samozřejmě není o mnoho víc odolnější než Bomber, ale díky své rychlosti a obratnosti je hůře zasažitelnej. Poblíž jsme pořád neviděli nic rebelského, až na ty fregaty. Mohl jsem se vrhnout s celou letkou na nejbližší fregatu, ale to bych nechal Bombery nechráněné před jakýmkoliv stroje nepřítele těsně před útokem, který mohl zredukovat počet nepřátelských lodí o jednu třetinu. Rozhodl jsem se pro jejich ochranu vyčlenit Thetu 7 a k němu jsem přivolal Thetu 10. Nevěděl jsem sice jak to u katapultovaného vypadá, avšak boje už jsou v jiné oblasti a zbylé dva Fighery si zajisté poradí s čímkoliv co by se poblíž mohlo vyskytovat. Zvlášť s podporou blízkého Imperiála. Navíc by už transport pro katapultovaného měl být na cestě. Vydal jsem proto rozkaz Thete 12 a 6 se ihned po naložení katapultovaného a navrácení transportu do Imperiála se neprodleně vrátit k veliteli.
Byli jsme s bombardérama 3 km od fregaty. Nemohl jsem déle čekat. Ozval jsem se veliteli Tie Bomberu Nechám vám tu na ochranu Thetu 7 a 10 se zanedlouho připojí, já se zbylým strojem letíme zaměstanat a zredukovat jejich děla. Tím, že budou střílet po nás, nebudou střílet po vás a budete tak krytí. a zamířil s Theta 8 k fragatě maximální rychlostí. Přikázal jsem osmičce zrušit formaci a manévrovat jak střelenej mynock. S tím manévrováním to určitě bylo zbytečné, ale pro jistotu. Theta 10 dohnala 7 a společně drželi stráž u bombardérů. Pevněji jsem uchopil ovládání svého stroje a spolu s osmičkou zahájil palbu po fregatě.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 09 2008, 09:52

Carida oběžná dráha
Štít držel rebelskou fregatu a děla na povrchu po vás střílely...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 09 2008, 14:24

Spolu s 8 jsme pokropili palbou celý bok a předletěli onu fregatu. Oba jsme se pak otočili a zaútočili na stejný bok, abychom zaměstnávali její děla a oslabili štíty na tom boku. Řítili jsme se k ní a ona po nás začala opětovat palbu.
Zatím to jde dobře, střílí po nás, nikoho nesestřelila a ignoruje bombardéry řekl jsem si a zmáčkl jsem spoušt mých kanónů. Vyletěli z nich střely a ty se zakousli do štítů fregaty a zdálo se mi, že dvě tři rány prošly skrz. Bombardéry se dostali na dostřel a vyletěly z nich protonová torpéda. Torpéda narazila do štítů oslabených naší palbou a prošly skrz. Zasáhli ji do nejužší části a jejich následná exploze ji rozpůlila. Příď se začala otáčet kolem své osy a záď s motory, které nyní táhly menší hmotnost zrychlovat. Obě části se srazili, jako by se chtěli opět spojit a motory exlodovaly. Zadní část se doslova vypařila a z přední zůstalo jen pár kusů trosek. Oba jsme se před explozí stáhli k bombardérům a zamířili k poslední fregatě. Opět jsem nechal u bombardérů dvě stíhačky na ochranu, tentokrát 7 a 8. Já jsem s 10 vyrazil proti poslední fregatě. Zbytek s nižší rychlostí jsme nechali za námi.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 15:12

Carida oběžná dráha
Z vysílačky se ozvalo:Rebelové ustupují...Nesmí uniknout diplomat...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 16:38

Carida, oběžná dráha

Co? Jakej zas diplomat? Asi bude v posledni lodi. Ti rebelové jsou fakt tupí, že posílají diplomata s invazní armádou.
Thetam 7 a 8, opustíte bombardéry, poté co vypálí své střely a vy se ujistíte, že v okolí není nepřátelský stíhač. Po opuštění se k nám přidáte a společně tu fregatu zničíme. Theta 10, zahajte palbu na maximální vzdálenost.
řekl jsem do vysílačky a já s 10 vyrazil k fregatě jak splašený mynock. Fregata nesmí uniknout jsem ještě stihl říct a potom jsme s 10 vletěli do obrané palby fregaty. Vesmír byl plný střel z fregaty a našich. Naše střely měly menší sílu, ale rozdíl v síle dorovnávala torpéda z našich bombardéru. Vyděl jsem jak její šíty slábnou. Vydal jsem rozkaz Thety, zaútočte na můstek a sám ihned namířil k němu a zasypával oblast můstku palbou ze svých dvou kanónů. Vzadu se činila má čísla a se svou palbou likvidovali trup. Po pár zasázích jsem viděl, jak z nějaké oblasti na trupu lodi uniká atmosféra. Nevěděl jsem zda jsem zasáhl můstek, nebo jen oblast poblíž, ale má nevědomost mi nezabránila abych si v duchu sám pro sebe nezařval Jupíí, Impérium vrací úder.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 16:40

Carida, oběžná dráha
Pane,na můstku by asi měl být diplomat a pokud nesmí uniknout tak bysme měli raději zaútočit na motory aby se diplomatovi nic nestalo...Řekl Theta 7...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 16:49

Carida oběžná dráha

Sakra, Impérium ho chce živýho? Jejda. Ale co by dělal diplomat na můstku v bitvě. Pokud to není nádou ještě jejich velitel. Ale co, neřeším to. Dobře 7, Thety, jdem po motorech, zkusíme ji tak zastavit, tak bacha na pyny z trysek. Nechci aby se někdo z vás vypařil. Řekl jsem a svůj Fighter přesměroval z můstku na motory. Všude kolem lítaly střely ale Thety jimi proletěly bez poškození, jako by tam vůbec nebyly, a svojí palbou si ukrajovali kousek po kousku z motorů fregaty.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 16:56

Carida, oběžná dráha
Prolétávali jste rojem střel ale nikdo nebyl zasažen ani poškozen a zanedlouho motory vybouchly a fregata se přestala hýbat...Z vysílačky se ozvalo:Výborně Theta 1 ted odleťte na náš křižník...A mi se tam dostaneme s jednotkou a s lordem Vaderem...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 17:08

Carida, obežná dráha

Cože, lord Vader? On tu byl celou dobu? U císaře, to snad není možný, budu na stejný lodi jako lord Vader, to bude teda zajímavý Theta 1 všem Thetam, návrat na vlajkovou loď. vydal jsem rozkaz a letěli jsme k vlajkové lodi. Letěli jsme v rojnici a já se porozhlédl po letce. Oproti začátku bitvy nás zůstala jen třetina. Pocítil jsem lítost nad těmi co padli, nicméně padli pro Impérium. A to je čest. V takovém to rozpoložení jsem se blížil se svojí letkou k vlajkové lodi.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 17:20

Křižník - Hangár
Přistáli jste v hangáru a po vystoupení z fighteru se ozvalo zvuk jako kdyby dve telesa do sebe narazili a tím se fregata napojila na křižník a ten na ni vyslal stormy a lorda Vadera...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 17:40

Křižník, hangár

Já a mí přeživší piloti jsme stáli nastoupeni v hangáru před svými Fightery. Okolo nich pobíhali technici a piloti se bavili mezi sebou. Chtěl jsem najít důstojníka a nahlásit se mu. V hangáru však nebyl a u výtahů stála straž a nikoho, kdo nebyl z lodi nepustili dál. Zřejmě mě chtějí mít v hangáru. Mohli mě aspoň povolat později, protože když probíhá výsadek na fregatu, nemají piloti co dělat. A když piloti nemají co na práci, tak se nudí. A já se nudil strašně. Prohlídl jsem si svoji stíhačku už asi po druhé. Vážně v hangáru nebylo co dělat. Mohl jsem zkusit překecat stráž, ale když slouží pod Vaderem, tak je asi neukecám. Nebo bych mohl vyskočit z hangáru a vzít to přes doky na tu fregatu, ve vesmíru by mě můj oblek ochránil. Ne, takový blázen nejsem. u výtahu byl terminal. Přistoupil jsem k němu a zkusil vymámit informace z někoho u jiného terminálu, ale ten pešák neměl na vykecávání chuť. Sakra, tu je ale nuda, pomyslel jsem si, ale dostal jsem se na nabídku jídelny. Zeptal jsem se svých lidí, zda mají hlad a oni, že by něco lehkého snědli. Tak jsem navolil něco z nabídky jídelny a nechal si to donést sem. Uvidíme, kdy mi to donesou.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 17:43

Křižník, hangár
Zanedlouho se už k vám dostávalo voňavé jídlo které bylo opravdu chutné...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 17:58

Křižník, hangár

Vaří tu líp než v jídelně pro kadety pomyslel jsem si a poslouchal vypravovaní Thety 7 o jeho první akci. Užíval si akce v atmosféře. Dělal ochranu celníkům a až na jeden odbojný frachťák, které ho zklidnil varovný výstřel se nic nestalo. Což byla příjemná změna oproti 10. Dělal ochranku konvoji s dalšími Fightery. Nalítli na ně rebelové a chtěli získat něco z konovje. Oni se nedali a až do příletů posil drželi rebyle dál. Ale z 16 pilotů přežili 2. Dojedl jsem a odnesl svůj tác do recyklátoru. Hlídka stále stála u výtahu, a já tu stále už dvě a půl hodiny čekal. Sakra, mě už to tu nebaví. Lord Vader určitě dokáže za dvě hodiny udělat s posádky fregaty kupu mrtvol, ale i kdyby měl Vader plno práce, na lodi je důstojníků dost. Sakra
Přistoupil jsem k jednomu ze stráže. Stál tam jak papaláš,asi bude velitel a slušně se ho zeptal Desátníku, nemohl byste zjistit, za jakou dobu pro nás někdo příjde?

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 23 2008, 20:32

Křižník, hangár
Voják se na tebe podíval a řekl:Kdo si myslíš že seš???Lord Vader šel na tu loď zajistit aby diplomat neutekl...A krom toho ty jsi jen pilot a piloti tam nemají co dělat...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 24 2008, 13:58

Křižník, hangár

Blátošlap jeden blbej řeknu si a opět promluvímHej, ja se neptal jestli mužu na tu loď, já chci jen vědět, zda a kdy sem za náma někdo přijde aby s nama promluvil, či vyslechl hlášení, nebo něco jiného. Nevíš to náhodou? Nebo nám to můžeš zjistit?

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 24 2008, 20:54

Křižník, hangár
Hele ptáš se toho špatnýho...Mimochodem prej s tebou chce mluvit Darth Vader...Máš se dostavit na můstek a on si s tebou chce promluvit...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 25 2008, 03:15

Křižník, hangár

Díky, to sem chtěl vědět řekl jsem mu a prošel k výtahu a ve výtahu zadal můstekovou palubu.

Křižník, můstek

Vystoupil jsem z výtahu a stráži na můstkové palubě řekl Pilot Izidor Cortas dle rozkazu lorda Vadera. Stráž mě pustila dál a ja vešel na vlastní můstek. Na můstku panoval klid a řád. To že tam byl klid jsem si nepletl s nic nedělaním. I řídit stíhačku dá celkem dost práce a tento křižník je mnohem větší než stíhačka. posádka byla na svých stanovištích a pracovala na nic. A uprostřed můstku stál on, sám lord Vader. Nemohl sem uvěřit, že ho vidím na vlastní oči. Přišel jsem za ním, zasalutoval a řekl Pane pilot Izidor Cortas se hlásí dle vašeho rozkazu. Poté jsem zůstal v pozoru a čekal co udělá.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Mandalorian   Výcvik pro Mandalorian - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výcvik pro Mandalorian
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Siphonus (Mandalorian)
» Projekt 1 - Pro Mandalorian
» Mandalorian Dance

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: