| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Loď duchů - Mise pro Gryata Sun Aug 03 2008, 20:14 | |
| Loď třídy Acclamator - lóže Nedávno ti přebarvili brnění na červenou barvu ale Fordova-tvoje bývalá jednotka hned po tvém povýšení odletěli na další misi... Na své lóži jsi byl se dvěma dalšími členy tvé jednotky a byli to:Alpha-81 "Rick" a Alpha-59 "Gender" a byli jste sehraná trojka... Pak jsi měl v týmu ještě osm členů... Rick náhle promluvil:Hele du si zastřílet na střelnici je tam zbytek týmu... Gender se přidal k Rickovi a odešel...
---------- ted mas hromadu mista tak to využij jinak z tebe moder nebude... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sun Aug 03 2008, 22:04 | |
| Loď třídy Acclamator - lóže Hned po tom co odešli tak jsem si lehnul na postel a začal přemýšlet o své minul misi! Neměl jsem naběhnout do toho Durga! Kdybych na něj nezaůtočil tak bych možný nebyl tady s dobrýmí kamarády a svojí přebarvenou Červenobílou zbrojí! Dost vzpomínek! Musím něco udělat! Něco hrdinského! a nad svou myšlenkou jsem se zasmál! Sednu jsem si na postel a přemýšlel co by jsem asi na tomto křižníko mohl udělat něco adrenalinového! Napadly mě věci jako třeba: zaskákat si po vršku křižníku, nebo si zajít k ostatním a zastřilet atd..... ale ani jedna věc, se mi ani trochu nepřipadala zábavná! Pak mě napadlo zaběhat si po palubách tohoto křižníku! O tom jsem docela uvažoval, ale připadlo mi to takový mno.... moc.... nezáživný! Byl jsem velmi znuděný, tak jsem si začal hrát se svojí zbraní a potom jsem ji začal: čištit, šmudlat, leštit, no prostě jsem jí začal leštit takovým spusobem že jsem málem seškrábal lak! Pak když jsem ji vyčistil tak jsem si ji srovnal na určené místo s ostatní mojí výzbrojí a uspořádal jsem to tak aby to něják vypadalo! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 13:15 | |
| Loď třídy Acclamator - lóže Do dveří vstoupil Rick a řekl:Jdeš???Čekáme na tebe možná budeme mít misi... Rick byl bez helmy jako většina klonů na lodi ale Rick měl úsměv takový...Že by pro tebe měl překvápko nebo tak něco... Pak tam přišel Gender a zeptal se Ricka:Tak jde? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 14:33 | |
| Loď třídy Acclamator - lóže navlékl jsem si svojí zbroj, poschovával svoje vybavení a vyběhl jsem ven z lóže! Helmu jsem držel v podpaží a rozběhl jsem se za Genderem a Rickem! Doběhl jsem k nim a zeptal jsem se: Víte aspoň cíl té mise? Pokud nějaká bude! a pousmál jsem se! Rozpoznal jsem na tváři že mi chce odpovědět Rick který šel vedle Gendera! Ovšem než mi stihl odpovědět tak jsem is začal prohlížet zbroj jestli nemám někde nějaký flek! Pak jsem si před sebou nesl helmu a díval jsem se jestli je sklo správně vyleštěné a čisté! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 14:40 | |
| Loď třídy Acclamator - střelnice Když jste došli na střelnici a hledal jsi svůj flek divil ses proč všichni členové komanda stříleli po terči... Rick se šibalsky usmál a řekl:PAne promiňte ale potřebovali jsme vás vytáhnout na střelnici ale když už ste zde tak si aspoň zastřílej... Řekl Rick když ustřelil hlavu holografickému droidovi... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 14:54 | |
| Loď třídy Acclamator - střelnice Rozptylte se! Každej nejmíň 3 metry od druhého! Přikázal jsem a začali jsme to kosit do droidů! Schoval jsem se za malou zeď a čekal jsem až příjdou droidi! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 14:57 | |
| Loď třídy Acclamator - střelnice Droidi přišli a byli to dva superbattle droidi dva battle droidi a jedna droideka... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 15:13 | |
| Loď třídy Acclamator - střelnice S překvpením že tam nakráčela i Droideka jsem sestřelil jednoho Superbattle droida a musel jsem se schovat za druhou zeď! Ricku? Oběhni to a sejmi hlavně tu droideku! O ty ostatní se už postarám! Když mi Rick dal znamění že je na místě tak jsem položil svojí hlavní zbraň a vyndal jsem si Westarky! Jednu fungl novou! Jsou skladnější a nepřehřívají se! Vyskočil jsem a droidi na mě začali pálit! ve vzduchu jsem sejmul dva droidy a viděl jsem jak Rick dostal droideku! Potom jsem dopadl a sejmul jsem posledního droida! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 15:18 | |
| Loď třídy Acclamator - střelnice Když jste dostříleli a přebili tak jste se vydali ke své lóži ale najednou se ozvala velká rána a vybouchla zeď a do místnosti vlítli 3 trandoshani... Tebe s Rickem to odrazilo ke dveřím a cesta se zatarasila...Mohli jste dál jen dveřmi... Gendera to odhodilo k dalším dveřím a taky to zatarasilo cestu a zbytek komanda padl... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 15:43 | |
| Loď třídy Acclamator - někde blízko kójí Musíme pronásledovat ty trandoshany! řekl jsem ještě dřív než jsem vstal! Jste oba dva v pořádku? zeptal jsem se když jsem vstal a našel jsem kus své hlavní zbraně ležící pod troskami! Vindal jsem si své Westary a začal jsem rozmýšlet co uděláme! Pak jsem zavolal vysílačkou na můstek! Chrr.... Velitely, tady Kapitán Gryat. Byly jsme přepadeni třemi trandoshany kteří použily nějakou výbušniny na zavalení mé skupiny! Většina můžu nepřežila! Jen já a další dva muži! Dokončil jsem a jedno myslně jsem znovu zažádal: Velitely, žádám o pronásledování terosistů! Po dokončení těchto vět jsem se podíval na Ricka a Gendera kteří se zrovná zbírali ze zemně a sbírali si svou zbroj! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 16:37 | |
| Loď třídy Acclamator - někde blízko kójí Z vysílačky šel slyšet jen zvuk statické elektřiny asi nikdo na lodi nepřežil...Tato loď je nyní loď duchů... Bylo by lepší kdybysme zůstali schovaní...Řekl Gender... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 16:52 | |
| Loď třídy Acclamator - někde blízko kójí A co by jsi tady chtěl dělat? Máme málo jídla! a Sklad nebo jídelna jsou moc daleko! A navíc, přece tady nebudem tvrdnout navždycky? Musíme se buď dostat do hangáru nebo na Velitelský můstek! Dávám navybranou! Jsou tři možnosti! buď: odletíme ve stíhačkách, další možnost je: Zabijem ty terosity a odletíme ve stíhačkách nebo zkusíme dopravit tento křižník spatky a nebo je zajmem a pak ty zkusíe štěstí a budem se snažit odletět s tímhle! V této výjemčné situaci chci znát vaše názory! Já jsem pro zajmutí a dopravení teto lodi zpátky! Chvilku jsme tam stáli s sejmutými helmami a já jsem čekal na jejich odpověď! Uvdiděl jsem jim na obličejích že se už rozhodly tak jsem si začal nasazovat helmu! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 16:57 | |
| Loď třídy Acclamator - někde blízko kójí Všichni si nasadili helmu ale pak tam vlítli trandoshani a zranili vás a odvlekli...Neměli jste sílu na to abyste se jim mohli bránit a navíc Gendera zabili a tak ho nechali na místě...
Probral jsi se s Rickem vedle trandoshanu a oni si cosik povidali a pak byli vidět výstřeli modré barvy a do místnosti vlítl jeden ARC ve červeném zabarvením a až všechny postřílel podal ti ruku a řekl:Bratře jsem Delta-07 Sevva... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 17:06 | |
| Loď třídy Acclamator - Někde blízko kójí Děkuji ti za záchranu! A vstal jsem! Potom jsem pomohl vstát Rickovi a sebral jsem svoji výzbroj! Z jaké skupiny jsi? Než stihl odpovědět tak jsem jen tak pro sebe řekl: Sakra! Ty šmejdi zabily Gendera! A kopl jsem do jednoho Trandoshiana! A jedno myslně jsme se rozěbhli podívat se po Velitely křižníku! Sakra! Doufám že aspoň toho ty šmejdi nezabily! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 17:09 | |
| Loď třídy Acclamator - Někde blízko kójí Našel jsi ho v kaluži trandoshanske krve a mrtvého... Sevva odpověděl:Jsem ze skupiny Delta Squad... A vlítli tam 2 droideky... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 17:18 | |
| Loď třídy Acclamator - můstek 2 droideky? Tak to jsi měl sakra štěstí! Řekl jsem udiveně! A co ostatní? zbyl ještě někdo? Zeptal jsem se. Porozhlédl jsem se po nějakejch mrtvejch klonech! Uviděl jsem asi 4 mrtvý klony a vzal jsem si od nich zbraň a zásobníky! Pak jsem nějaký hodil Sevvovi a Rickovi! Bylo to smutné obírat mrtvé klony o výzbroj, ale asi to bude nezbytné! Ták hoši..... myslím že to tady bude ještě hodně hustý! Řekl jsem a začal jsem vymíšlet plán! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 17:29 | |
| Loď třídy Acclamator - můstek Mám zde ještě zbytek týmu...řekl Sevva a začal střílet po droidekách... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 04 2008, 22:24 | |
| Loď třídy Acclamator - můstek Dobře! Zaveď nás za tvojí četou a zkusíme vyčisti tuto loď od hnusných droidů! Sevva přikývl a vydali jsme se opatrně k Sevvovu týmu! Ricku, Půjdeš jako poslední za námi a zároveň budeš něco jako štít řekl jsem s nádechem Ironie tak aby to Rick poznal že to s štítem nemyslim vážně! Ricku, vem si mojí zbraň! já si vezmu Westarky a budu něco jako Rambo! Budu vás v nejhoršim případě krýt při ústupu! Řekl jsem a hodil jsem Rickovi svou zbraň! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 09:09 | |
| Loď třídy Acclamator - Před dveřmi Došli jste před dveře a před schody a Sevva řekl:Můj úkol je jít dveřm a nastavit konzolu na automatickou obranu tohoto patra a vy běžte po schodech nahoru a vystřílejte to tam... Šli jste nahoru ale tam nebyl nikdo...Bylo tam okýnko ve kterém jste viděli nižší místnost kde Sevva bez helmy se nabourával do konzoly...V okýnku naproti vám byl asi člen týmu Delta v oranžovém zabarvení a něco Sevvovi říkal... Pak najednou k Sevvovi přiskočil trandoshan,zranil ho a odvlekl sebou a jelikož dveře které byly za vámi byly zablokované museli jste jít dál... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 11:34 | |
| Loď třídy Acclamator - Před dveřmi Musíme vyčistit toto patro a pak k Sevvovu týmu! Potom příjde to nejhorší a budem muset osvobodit tuto loď ze spáru teroristů! Řekl jsem a Rick přikívl! Dobře, jdu první, ale tentokrát si od tebe zase svůj samopal vezmu! Rick mi ho hodil a šli jsme! Na dva klony je zdřejmě na této lodi moc teroristů! a Hlavně chytrých! Ty teroristi vypadají že to mají moc dobře naplánovaný! Musíme zjistit co mají přesně v plánu a překazit jim to! Rychle a jistě jsme postupovali dál a dál! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 11:38 | |
| Loď třídy Acclamator - Před dveřmi Šli jste ale před vámi byl výtah a za vámi super battle droidi... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 11:54 | |
| Loď třídy Acclamator - chodba Srazil jsem Ricka na zem a sám jsem spadnul! Ještě ve vzduchu jsem vystřelil a zasáhl Superbattle droida! Potom jsem vstal, Podal jsem Rickovy ruku a přiběhli jsem k výtahu! Podle mne budou mít na výtahu nějakou výbušninu! Pokud už ji ovšem neodpálily a výtah vůbec nemusí přijet! Řekl jsem a přivalol jsem výtah! Schovali jsme se za roh a čekali jestli přijede a jestli z něj nevystoupí nějací droidi! Kupodivu výtah přijel a naneštěstí z něj vystou pily čtyři byttle droidi! Spustily jsme palbu a všichni popadali ani nevypálily! Před nastoupením do výtahu jsem ho z venku důkladně prohledal jestli tam naní nějaká výbušni nebo něci divného! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 11:56 | |
| Loď třídy Acclamator - chodba Všechno bylo v pořádku a jeli jste nahoru do velitelského můstku... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 12:13 | |
| Loď třídy Acclamator - Výtah Připrav se! Předpokládám že bude opsazen spoustou teroristů! Upozornil jsem jen tak! Musíme ho získat zpátky! dodal jsem. Mám nápad! Řekl jsem a vystřilel jsem díru do stropu! Vylezli jsme na výtah!
Loď třídy Acclamator - Můstek Vytah se otevřel a byly tam asi tři terosti a 4 superbattle droidi! Když se znovu obrátily ke sevé prací tak jsem zaháknuty za nohy jsem se tam spustil jen po pas a začal jsem střílet! zabil jsem oba droidy a jednoho teroristu! Pak jsem se spustil a schoval jsem se za nějaký pult! Pak jsem kryl Ricka a ten se schoval vedle mě! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 05 2008, 12:16 | |
| Loď třídy Acclamator - Můstek Pak nějaký super battle droid vypálil z raketometu a vy jste odletěli dolů pod můstek... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata | |
| |
|
| |
| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|