| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 29 2008, 13:40 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Odkulil jsem Trandoshana a vstal jsem, Uviděl jsem Sevvu a jeho spásný tým! Héj.... Kde jste se tady vzali? Děkujem za záchranu! Řekl jsem radostně. Vzal jsem si svoji zbraň kterou jsem upustil když na mě ten hnusnej tvor skočil! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 29 2008, 14:38 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Ted už je loď bezpečná...Řekl Sevva... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 29 2008, 22:16 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Vy jste celou loď vyčistili? Od všech nepřátel? Sevve jen přikývnul a čekal jak zareáguju. Dobře! Máte někoho na můstku? Pokud ano, tak by měl odsud s námi odletět! Protože sem neustále nějací droidi přilétají! Řekl jsem jen pro zajímavost! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Sep 01 2008, 11:02 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Ne ted už přilétat nebudou...Řekl Rc a zeleném zabarvení...Celá loď je vyčištěna... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 10:18 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Dobře.... Co navrhujete? Zeptal jsem se. Pak jsem si začal kontrolovat zbraň. vypadala celkem v pořádku. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 10:35 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Nic...Jsou tu naši a brzo odletíme zpět na Kamino...Řekl RC v oranžovem... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 11:55 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Ah.... znovu na Kamino, na tu skoro prázdnou planetu kde neustále prší! Postěžoval jsem si. Doufám že aspoň zachrání tento křižník! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 11:59 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Přišel k vám velící comandér a řekl:Běžte do hangáru...Poletíte domů na Kamino... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 21:12 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro Já jsem jen přikývnul, aby bylo rozumět a pokývnul jsem rukou ať můj tým jde za mnou. Stačilo se jen obrátit a vecpat se do výtahu. Zmáčkl jsem tlačítko označující hangár. Velkou rychlostí jsme se rozjeli a hned jsem začali vystupovat ve hangáru. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 21:14 | |
| Loď třídy Acclamator - neznámé patro V hangáru už čekalo - se zbytky droidů - i LAAT/i a z něj vystoupil Clone Commander... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 21:25 | |
| Loď třídy Acclamator - hangár Zdravim! Řekli jsme na stejno se Sevvou. Všichni si začli prohlížet svoji zbroj. Sevva se postavil za mě a ostatní něják označení za nás. Čekali jsme co se bude dít. Ta chvilka byla velma pro mne dlouhá a napjatá. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 21:27 | |
| Loď třídy Acclamator - hangár Commander se na tebe podíval a řekl:Dobře jděte...Další zastávka-Kamino... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 06 2008, 22:42 | |
| Loď třídy Acclamator - hangár Po dvou jsme střední chůzí vešli do LAAT/i a namačkali jsme se tam potom se za námi zavřeli dveře. Pak už jen bylo cítit jak jsme se vznesli a odfrčeli si to pryč. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sun Sep 07 2008, 09:37 | |
| Loď třídy Acclamator - hangár Chvíli jste letěli ale pak jste nalétli do křižníku třídy Venator... Ozvalo se známé žuchnutí a skočili jste do hyperprostoru... Přišel k vám další Commander a řekl:Dnes máte odpracováno...Všichni do svých kajut... V kajutě jsi byl s RC se žlutým zbarvením od týmu Delta se jménem Scorch... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Wed Sep 10 2008, 21:09 | |
| Loď třídy Venator - hangár Ach...... Co jen budu dělat? Povzdechnul jsem si a pohodlně jsem se usadil na posteli! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Thu Sep 11 2008, 14:02 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Chvíli jsi ležel,pak ale Scorch udělal směšný zvuk a začal ti vyprávět o bitvách... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Thu Sep 11 2008, 21:32 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Dloho jsem poslouchal zamyšleně Scorchovi povídky. Pak už mě to přestalo bavit a já jen s nepřítomnym pohleden dodal: Celkem zajímavé, ale takhle se nemůžem zabavit celou cestu! Řekl jsem decentně abych ho neurazil. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Sep 12 2008, 12:13 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Hahaha to víš že můžem...Ted seš na řadě ty...Řekl Scorch a pak do místnosti vstoupil Sevva:Jdem se cvičit...Jdete s náma??? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Sep 12 2008, 21:44 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Ale............ Jistě! Dořekl jsem a podíval jsem se šibalsky na Scorcha a navlékl jsem si helmu. Jen doufejme že to nedopadne jako dnes na Acclamatoru! Dovolil jsem si zavtipkovat. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Sat Sep 13 2008, 15:54 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Scorch se na tebe zamračil ale pak si nasadil helmu a řekl:To je slabý...A šel se svým týmem na střelnici... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Thu Sep 18 2008, 20:51 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Nasadil jsem si helmu a pak jsme se na chodbě rozešli. Šli jsme spolu a docela pomalou chůzí. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Thu Sep 18 2008, 20:55 | |
| Loď třídy Venator - Kajuta Šli jste na střelnici a tam jste rozstřelili všechny terče...Pak jste přiletěli naKamino-domov- a byli jste tam...
END!!!
Lock... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata | |
| |
|
| |
| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|