| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 16:53 | |
| Loď třídy Acclamator - Odpadní šachta Všichni si na tím lámali hlavu a nevěděli co říct.... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:01 | |
| Loď třídy Acclamator - Odpadní šachta Dobře! Půjdem pro Sevvu a jeho tým! Potom máme větší šanci dobýt můste a vyčistit tuto loď! Podle jeho slov by měl být jeho tým blízko a on bude hlídán někde ve jídelně! Rozkázal jsem a vyšli jsme ze dveří! Doufám že jsem se rozhodl dobře! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:12 | |
| Loď třídy Acclamator - Odpadní šachta A šli jste pro Sevvu ale nevěděli jste kde začít a Rick navrhl že byste mohli začít v hangáru... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:14 | |
| Loď třídy Acclamator - Odpadní šachta DObře! Souhlasil jsem. Nastoupily jsem do výtahu a hned jsem byly v hangáru! Museli jsem hned vystoupit neboť po nás začali pálit Battle Droidi! Bylo jich tam asi 20! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:20 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Droidů tam bylo opravdu hodně ale všichni se schovali a palbu opětovali... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:26 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Droidů zatím popadalo jen 6, ale pak jsem vystrčil jsem samopal a spustil jsem do nich palbu! Po této salvě jich popadalo 10, ale pak mi došli náboje a já musel přebít! Jenomže Rick se začal opičit a udělal to samé! Těch droidů tu bylo docela málo na to že hlídali hangár! Buď ostatní měli něco důležitějšího nebo jich nemají zas tolik kolik jsem si myslel! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:30 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Až jste všechny droidy postříleli tak jste se podívali z hangáru a viděli jste křižník obchodní federace jak vysílá droidy na loď... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 17:35 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Musíme spěchat! Řekl jsem zahleděn do krásné scenérie! Je zná tady někdo víc tyto křižníky víc než ja a ví jak spustit obranné systémy nebo hyper pohon aniž by jsme obsadili můstek? Zeptal jsem se protože na obsadění a vůbec se dostaní k můstku nemáme čas! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 21:54 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Než stihl někdo odpovědět ozvala se střelba a do hangáru přicupitali droidi typu B-1 ale bylo jich asi kolem 30... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:05 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Schovali jsem se na to samé místo jako předtím! Začali jsme palit o stošest a popadali jich asi 10, ale stále jich bylo moc! Má ještě někdo detonátory? Zeptal jsem se nahlas bych přehlučel střelbu. Nahlásily se mi asi skoro všichni! Pak jsem přikázal: Jenom dva hodí! Po těchto slovech vyletěli dva detonátory a vybouchly u droidů! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:11 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Droidi vybouchli ale přiběhlo tam dalších 30 spolu s droidekou která se v rychlosti rozvinula a zapla štít... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:33 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Začali jsme po nich znovu střílet, ale moc jich neubejvalo! Musíme zpátky do výtahu a vyjet výš! Řekl jsem a zároveň rozkázal! Kloni se začli stahovat do výtahu a já je kryl. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:35 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Nakonec jste se dostali do výtahu a někdo zmáčkl čudlík pro cestu nahoru... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:52 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár TO bylo těsný! Kdo zmáčkl jakej čudlik? Chci vědět kam jedem! Ani jsem nečekal a jeden z klonů spustil. Je to tu vostrý! jakotže jsme nebyly upozornění na invazi na loď? | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 22:55 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Já pane...jedeme nahoru do ubikací...nic jiného mě v tuto chvíli nenapadlo... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:05 | |
| Loď třídy Acclamator - Hangár Dobře, zkusíme prohledat ubikace a doplnit munici! Informoval jsem je. Výtah se zastavil a otevřel. Na konci chodby byly jen dva battledroidi a ty hned padly! Prohledali jsme všechyn ubykace na patře a doplnily munici! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:09 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Všude bylo mrtvol klonů a páchlo to tam ale díky helmě jste nic necítili...Přiletěla tam skupinka řezadroidů a vrhli se na vás s účelem rozřezat vám helmu a lebku... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:17 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Jeden sestřelen Rickem odletěl a rozřízl mi zbraň! Musel jsem vytáhnout Westarky a jenom těma jsem jich sestřelil nejmín 4. Sakra, ty zákeřný šmejdi mě začínají pěkně štvát! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:20 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Jeden člen týmu to nestihl a řeza droid mu rozřezal lebku a tekla krev a bylo to hnusný... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:30 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Viděl jsem to a nelíbilo se mi to a naštvalo mě to! Spustil jsem na toho droida palbu tak že se rozletěl na na stovky kousků! Pak jsem se opravdu už naštval a začal jsem palit po všech droidech který jsem viděl! Po chvilce zde nezbyl ani jeden! Zastrčil jsem si Westarky a vzal jsem si od mrtvého klona zbraň. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Fri Aug 08 2008, 23:36 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Když jsi zničil posledního droida Rick řekl:Kam ted pane? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 25 2008, 13:24 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Buď půjdem dobít můstek.... a nebo.... má někdo nějaký nápad jak aktivovat hyper pohon a obrané systémy? Zeptal jsem se s usměvem na tváři. Mezi tím jsem si všimnul zvylého zásobníku. Vzal jsem ho, ale byl na půl vystřílený. Usoudil jsem že bude lepší když si ho vemu! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 25 2008, 16:35 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Nikdo z jednotky nevěděl co si má vybrat...do chodby vešli droidi a začali na vás střílet... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Mon Aug 25 2008, 18:06 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Okamžitě se každý schoval do výtahu. Nikdo naštěstí nepadl. Zmáčkl jsem tlačítko zobrazující můstek. Výtah se začal pohybovat. Sejměte nejdřív šmejdy s těžkíma zbraněma! Přikázal jsem skoro zbytečně! Já a ještě ty... ukázal jsem na jednoho klona. ..... Se pokusíme probít do předu! Ostatní nás budou krýt co to jde! Trošku hlasitě jsem řekl aby jsem zdůraznil důležitost. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata Tue Aug 26 2008, 19:39 | |
| Loď třídy Acclamator - Patro Ubikací Asi pár pater před můstkem se výtah zastavil...Dveře se otevřely a vběhli tam trandoshani... Skočili na vás a než jste na to zareagovali tak jste leželi na zemi a oni si mohli dělat co chtěli... Ten trandoshan co byl na tobě ti chtěl usadit smrtící úder ale najednou padl na tebe a věže začali střílet po trandoshanech... Obnovila se vysílačka a slyšel jsi Sevvu a jeho tým jak spolu mluví... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loď duchů - Mise pro Gryata | |
| |
|
| |
| Loď duchů - Mise pro Gryata | |
|