| Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 11:10 | |
| Ylesie - kolonie 1
Probudil tě tvůj spolubydlící. Hele Dashi, nešel by sis zastřílet? Připravil jsem pár terčů a kapitán říkal, že je tu spousta zvěře na lovení. Usmál se a pohladil svou zbraň. Tebe to nudné lítání furt na ty samé místa baví? | |
|
| |
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 11:25 | |
| Ylesie - kolonie 1
To si piš že ne.Už jsem tu byl tolikrát že už to tu znám málem po paměti.Ten GAmoorean nahoře se furt ptá koho má ohlásit a to tu jsme pečený vařený.Tak pojdme.Navrhuju jít na pláž.Je tam spousta místa a je tam pěkně. Zvedl jsem se z postele a připnul si pásek s blastery a komlinkem.VYšel jsem ven zl odi směrem na pláž. Řeknu ti že už se těším až budeme pryč.Nesnáším tuhle planetu. Vím že tu s námi ještě nebyl proto ho chci odtáhnput co nejdál od Blaženosti. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 11:29 | |
| Ylesie - kolonie 1
Co proti té planetě máš, dyť je pěkná. Oponoval mi a začínal mířit na první terč. Sluníčko, pláže, moře… výnosný obchody. Výstřel a přesná trefa. Teď ty. Vyzval tě. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 12:03 | |
| Ylesie - kolonie 1
Dobrá zasvětí mtě do tajemství Ylesie.Tahle planeta patří klanu Besadii.asi si slyšel že jí všude rozšiřují jako poutní místo.t'landa Tilové produkují nějakou látku kterou lákají samičky ale na nás to má schopnost že vzbuzuje závislost.JSi závislej a děláš co chcou je naby si dostal Blaženost jak tomu říkaj.Pracují tady jako otroci v továrnách kde se dál zpracovává koření který sem dovezou.To je tajemství Ylesie. Řekn ua tasím oba blastery kterými roztřístím svůj terč. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:09 | |
| Ylesie - kolonie 1
A nemůžou nás… emh… však víš, zotročit taky? Zeptal se zmateně. Zamířil, ale trefil jen okraj terče, druhá rána už byla jistější. No už se mi ta planeta nezdá tak skvělá. Ten lov zvěře bych odložil na neurčito. Zkontroloval pojistku na své zbraní a kývnul, ať střílíš. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:14 | |
| Ylesie - kolonie 1
Nemyslím.My už víme co to je a na co si dát pozor.Je večer ted už pomalu bude blažensot proto jsem tě vytáhl až sem.Nevěděl jsem jak na ní budeš reagovat.Většina těch co tu jsou, jsou lidé bez budoucnsoti bez rodin co se sem dali aby našl icestu víry.To my nejsme. ZAstrčím jeden blaster a trefím skoro střed terče. Taky se my na ten lov moc nechce.Myslím že se najdou lepší planety než je tahle. Řeknu mu a ještě pojistím druhou ranou skoro do stejného místa. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:27 | |
| Ylesie - kolonie 1
Jasně, svoji budoucnost si představuju jinak, než v otroctví. Bleskurychlé tasení a přesná trefa. Začínají nám docházet terče. Usmál se. A s tmou přichází i chlad. Nepůjdeme zpět do lodi? | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:35 | |
| Ylesie - kolonie 1
Asi ano.Opravdu se začíná ochlazovat. Pomůžu mu zbalit terče a vyrazíme k lodi. Jen by mně zajímalo proč se tu chtěl kapitán zdržet. Prohodím je ntak mezi řečí.Několik otroků se ještě plížilo do ubytoven.Strážní je popoháněli.ODvrátil jsem pohled a vlezl do Vapoury.Uklidil jsem terče a šel do lodní kuchynky ukychtit siu něco k jídlu.Pak jsem se chtěl jít podívat po šéfovi kdy odlétáme. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:42 | |
| Ylesie - kolonie 1
Tady si Dashi. Ozval se za tebou hlas kapitána. Náš odlet se asi uspíší, volal další zákazník. Usmál se a udělal pózu typu hromada slizu. Kdo bys řekl, že nás chce vidět? Napovím ti. Je tlustý, páchne a má moc kreditů, za které mi mu dáme hapanovu schránku. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:49 | |
| Ylesie - kolonie 1
Ale Jabba nás chce pozdravit.CO zas ten slimák chce? Zeptá mse kapitána. Kdy odlétáme pane?A kam?JSem připraven hned. Za zády se my objeví kopilot. Asi tu nebudem tak dlouho. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 16:56 | |
| Ylesie - kolonie 1
Tak odlet asi za hodinu a cíl je nasnadě. Kapitán chtěl napínat, ale marně. Jabbuv palác na té písečné kouli Tattoine. Připravte se. Ještě zavolal a zmizel v chodbě za rohem. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 17:03 | |
| Ylesie - kolonie 1
JAsné pane jdeme na to. Stihnu říct jeho zádům. Farlane,musíme připravit lod pojd jdeme na to. Křiknu na kopilota a mířím do kabiny na předletou přípravu.Už jsem se těšil an další cestu.Tatooin písečná planeta se dvěma slunci.Je to sakra horká planeta. BYl jsi už někdy na Tatooin? Zeptám se kopilota. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 17:21 | |
| Ylesie
Jo byl, moje máma se tam narodila... nebo to aspoň říkala. Pokrčil rameny. Každopádně je to planeta, kde poroučí ten s kreditama. Zachechtal se a začal předletovou přípravu. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 17:42 | |
| Ylesie
Jasný ten slizoun s kreditama.Aspon zabijem dva impy jednou ranou chce s náma mluvit a my mu vezem zásilku.Příprava trvala dlouho nechtěk jsem nic nechta náhodě.Stejně jsme neměli co dělat.A lod už dlouho nikdo neprohlídl.BYla naštěstí v pořádku.Po hodině už jsme seděli v křesle pro piloty a čekali na kapitána.Už byla tma.Proti nám byla jedna z továren.BYla v ní tma.Všichni poutníci spali.ted už jsme čekali jen na kapitána. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 17:51 | |
| Ylesie
Někdo přicházel. Kapitán vzkazuje, že můžeme letět. Ozval se podrážděný Toxuv hlas. Tak jste odstartovali a stoupali na oběžnou dráhu. Všechno klapalo jak hodinky, takže jste zanedlouho přešli na rychlost světla. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 17:59 | |
| Ylesie
Jasný už letíme. ZA námi se obsadila křesla k navigaci senzorům.Víc jsme nepotřebovali.Toxovi se furt něco nelíbí.Podle jeho hlasu.Pravděpodobně ho štve že jsem mohl s kapitánem a on ne.Trochu jsme si zalétli aby jsme se vyhnuli bouři a pokračovali dál ven z atmosféry.Zachvíli jsme už byli ve vesmíru.Oznámil jsem odlet na orbitání stanici a připravil lod na přechod do hyperu.Vše klaplo a hvězdy se změnili v pruhy.Zalomil jsem hlavu do křesla protože cesta bude chvíli trvat. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 18:06 | |
| Tatooin
Vynořili jste se nedaleko Tatooin. Všude klid. Hlásilo senzorové stanoviště. Přichází hovor. Ozval se komunikační. Pusťte to. Zahlaholil kapitán, který právě vcházel do dveří. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 18:28 | |
| Tatooin
ZAchvíli mně opět budili že budeme vystupovat z hyperu.Prospím co můžu, protože nikdy nevím kdy se budu moct znovu vyspat.Šmouhy se změnili v hvězdy a před námi byl hněddý Tatooin.Několik transportních lodí a frachtáků letělo zplanety a naopak na planetu.Jako vždy. Kdo pak nám to asi volá? Řekl jsem si prosebe s úsměvem.Určitě to byl Jabba sotva jsme přiletěli už o nás ví slizoun jeden. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 18:33 | |
| Tatooin
Zdravím vás, jsem tajemník jeho excelence Jabby the Hutt. Ozvalo se. Jeho excelence vás vítá a zasílá vám souřadnice pro přistání. Odmlka. Tak Dashi, pověz tajemníkovi tu novinu pro Jabbu. Vyzval tě kapitán. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 18:36 | |
| Tatooin
Do počítače y proudili souřadnice navedl jsem lod na ně. Rozkaz pane. ZApnul jsem mikrofon co jsem mněl na uchu. Vyřidte Jabbovi že vezeme zásilku od jeho Hapanského přítele. Řeknu rozjařeným hlasem a hned se zase začnu věnovat řízení.Ouřadnice nás navádí úplně až k Jabbově paláci.Pomalu jdu na přistání. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 18:41 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Přistáli jste a u lodi se hned shromáždilo pár Jabových stráží. Tady ty prasata považující se za rasu Gamorreanů. Když se začínal otevírat průlez do vaší lodi, davem dementních sfiní se protlačil Twi´lek. Jeho excelence vás příjme i s dary. Oznámil kapitánovi. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Tue Aug 26 2008, 20:11 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Prasečí obličeje se my tiskly div ne na průzor.hodil jsem po nich opovržlivým pohledem. Zůstan tady a bud připraven u Jabby nikdy nevíš jakou bude mít náladu. Řeknu kopilotovi napůl žertovně napůl vážně.Otvíral se kryt a málem přimáčkl jednoho z GAmorreanů.Jabbův majordom opovržlivým hlasem sdělil co chtěl Jabba.Neměl jsem ho rád.Šel jsem vedle kapitána a Toxe zatímco dva členové posádky nesli bednu od Hapana. Jsem zvědavej co to bude. Prohodím ke kapitánovi. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 08:41 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Došli jste do zatuchlého sálu, který měl bát přijímací místností. Smrdělo to tam výkaly a hrála hlasitá hudba. Jabba podřimoval, dokud ho Twi´lek neprobral a pak něco zahuhlal. Jeho excelence Jabba říká… Překládal majordom. … že jej těší vaše návštěva a zájem o jeho blahobyt. Naznačil, ať předložíte dar. Má pro vás obchodní nabídku. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 08:46 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Prošli jsme chodbamy JAbbova sídla.Všude byli GAmorreani ale i pár lidských stráží.V huutově přímacím sálu bylo jak oobvykle přítmý.Hrála živá hudba a ve všech výklencích se cholouli různé z krachované existence.Až na jeden kde stálo několik nájemných lovců.Ti si nás měřili pohledy a potěžkávali zbraně.Jabba se rozvaloval na vyvýšeném místě.KDyž ho majordom probudil jeho první věc byla že šáhnul do šmakvária pro další jídlo. My umíme huttsky ty jeden troubo. V současné chvíli nechám mluvit kapitána. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 08:56 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Je nám ctí, být hosty v paláci mocného Jabby. Začal kapitán svou cestu do Huttovi kloaky. Byli jsme pověřeni doručit jeho excelenci zásilku od hapana jménem vévoda Derun K´Onerio. Přerušilo ho hlasité zamlaskání a očividně vyšší stav bdělosti Jabby. mlask… DerunK? ten.... mlask Excelence dar přijme. Oznámil Twi´lek a kývnul na pár Gamorreanů, kteří schránku vzali od vašich mužů a odnesli. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
| |
|
| |
| Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
|