| Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 09:06 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Kapitán začal obvyklou lichotkami prokládanou řeč.JAbba vypadal že ho nevnímá, ale jeho reakce na jméno vévody byla až překvapivá.Ten twilek s tím překládáním mně začínal pěkně štvát.Huttsky jsme uměli všichni z posádky protože obchod z Hutty byl náš hlavní příjem.Prasata se sesypali na bednu a mále mse pobili mezi sebou kdo jí ponese. Tupá zvířata. Když odvracím pohled a kouknu na Jabbu.Ted je řada na něm aby sdělil co chtěl sdělit. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 09:31 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Váš tajemník nemusí překládat, ovládáme vznešenou Huttštínů. Upozornil kapitán. Jabbu to potěšilo a začal. Mám pro vás práci, dodávku velice žádaného druhu. Přineste to! Nebylo poznat, na koho zrovna mluví, protože jeho gestikulace byla minimální. Twi´lek odněkud vytáhl bednu a otevřel ji. Takže, tyto tři perly draka Krayta si chce koupit jistý Gran ze světa Kinyen. Dobře mi zaplatil polovinu dopředu a po dodání vám předá zbytek kretidů. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 13:55 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Twilek vypadal trochu uraženě.Čemuž jsem se msuel lehce zasmát při pohledu na něj.Twilek vyšátral někde za JAbbou krabici.PO otevření by my málem spadla čelist.Perly draka krayta jsem ejště neviděl.Byli překrásné.Všechyn tři byli černé ale poměrně velké.Jestli někdo ví že je povezeme tak můžeme čekat těžkosti jen trochu se ošiju když je vidím a dál stojím vedle kapitána. Jakej padouch má zas tohle na svědomí? | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 14:52 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Kapitán byl také vyveden z míry takovým bohatstvím. No a kolik dostaneme za přepravu? Zeptal se konečně. S takovým nákladem jsme nejlepším cílem pro ostatní piráty. Jabba něco zahuhlal a kapitán se otočil k tobě a Toxovi, jestli dobře slyšel. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Wed Aug 27 2008, 21:26 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Částka kterou vyřknul Jabba byla velká dost velká na to abych si koupil vlastní lod a nemusel se furt dělit s celou psoádkou.Mám je sice rád ale ubírají zisky.Kromě těch u turbolaserů ty z patřičných důvodů vydrží kratší čas.Jen jsem se zasmál přímo na kapitána. Pane ta cesta nebude žádná procházka po pláních na Naboo spíš po Kesselu bez dýchací masky.Ale za ty kredity bych se postavil i císaři. Použiji trochu neobvyklé přirovnání..S vážným profesním hlasem.Ale potichu aby to slyšel jen on a Tox. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 08:09 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Dobrá vaše excelence… Otočí se kapitán zpět k Jabovi. … ale chceme 2/3 předem. Twi´lek chce protestovat, ale Jabba má asi dobrou náladu, takže mávne tou svojí pacičkou a souhlasí. Prasečí stráže přinesou malý kufřík s datovým čipem a vaši lidé si převezmou perly. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 08:48 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Ještě jsem nezažil že by hutt nějak zváště plýtval penězi.Jestli tohle výjde ta kto je skvělé.Podíval jsem se na Jabbovu slimáčí hlavu a on přikývl.Na tzváři jsem měl radostný škleb.Byli jsme připraveni k odchodu. Tak ted ješět vyjít z paláce.Až budem v lodi jsme v pohodě. Přemýšlím o cestě.Nejtěžší budou pěchotní přepravy.COž byli úvahy pro mně pilota zcela zjevné.Ještě jsem počkal až kapitán pozdraví JAbbu a sdělí mu že odcházíme nebo ažnás JAbba vyhodí.Pak se zažadím za bednu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 09:38 | |
| Tatooin - Jabbuv palác
Rozloučili jste se a odešli. Cesta do lodi i odlet s planety proběhl hladce. Tak co Dashi… kam to vezmeme dřív? Na Kinyen nebo ke Kesselu? Čekal na odpověď, když se ozvala twi´lečka u senzorů. Kapitáne! Letí za námi šest stíhačů a dvě lehké fregaty, přibližují se! Kapitán se tě okamžitě zeptal. Dashi, kdy můžeme přejít na rychlost světla? | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 13:38 | |
| Tatooin-orbita
Pokonili jsme se tomu slimákovi a nastoupily do lodi.V klidu jsem jí vyvedl z atmosféry a připravoval se na klidný přechod do hyperu.Hlášení senzorů mně znepokojilo. Štíty na maximum. Křiknu na kopilota. Připravit turbolasery. Štěknu do interkomu.Tady odsud je spousta tras bude těžké nás vysledovat. Za chvíli pane.Ví že letíme na Kinyen proto prvně poletíme za Hapanem.Pošlete mu zprávu někdo s tím že letíme. Rychle štěkám po kapitánovi.Ani si neuvědomuju že je to nedžízený.Prostě ted nás musím udržet pohromadě. RYchle, rychle! Povzbuzoval jsem navigační počítač. Jak jsou daleko? Křiknu na twilečku u senzorů. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 20:14 | |
| Tatooin-orbita
Za 50 sekund budou v palebné vzdálenosti! Hlásila polekaně twi´lečka. Přichází komunikace. Ozval se Rodian po tvé pravici. Spojte nás! Křikl kapitán, který se konečně vzpamatoval a přejal velení. ... Okamžitě se vzdejte!… Ozvalo se z comlingu. ... Ta zásilka pro Jabbu explodovala, naštěstí jeho excelence nebyla v dosahu… Sakra, ten deb... Zaklel kapitán, ale přerušilo ho hvízdání alarmu. Střílejí!!! Vyjekla twi´lečka. Dostaň nás odtud! Zavolal na tebe kapitán, zatímco se připoutával v křesle. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Thu Aug 28 2008, 21:47 | |
| Tatooin-orbita
Hergot. Cože to byla past? Strhnu řízení lodi když stíhačky spustí palbu.Jen jedna střela lízne zadek lodi.To ale štít v klidu vykryl. Ti střelci snad spí. NA co čekáte? palte! Počítač my vyhodil souřadnice na Kessel. Přecházíme na hyper. Zatáhnu za páku a hvězdy se změní v pruhy a jsme bezpečně v hyperprostoru. Ten ignorantskej nafintěnej vévoda.A já mu ty jeho keci baštil!Jabba nás zabije hergot. Zvedn use z křesla a zamířím do hangáru ke svému Headhunteru te nsi něco poslechne.Okamžitě jak tam dojdu začnu navazovat spojení. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Fri Aug 29 2008, 07:25 | |
| Hyperprostor
Po cestě tě ale napadnou i jiné možnosti. Prasečí stráže se o schránku tak přetahovaly, že možná spustili autodestrukční cyklus! Nezapomněl si Jabbovi říct: "Jen do vlastních rukou!" ??? Zkoušíš navázat spojení, ale v hyperprostoru komunikace nefunguje. Musíš počkat, až přejdete na podsvětelnou rychlost. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Fri Aug 29 2008, 08:59 | |
| Hyperprostor
Vzetk ze mně pomalu vyprchal.Vykašlal jsem se na volání vévodovi a šel zpátky jestli to udělali ty prasata tak to je pro nác plus jen to musíme dokázat Jabbovi.Vrátil jsem se do kabiny a usadil se do křesla.Otočím se na kapitána. PAne napadlo mně nemohli ty blbí prasata spustit autodestrukci?Jak se o to přetahovali? Zeptám se už klidný a v pohodě.Ted po nás půjde hodně lidí i nelidí. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Fri Aug 29 2008, 15:19 | |
| Hyperprostor
To je docela možný, ale stejně bych se na to rád zeptal toho hapana. Odpověděl ti a bylo vidět, že o tom uvažuje. Vynoříme se nedaleko od Kesselu, Jabbovi poskoci nás určitě sledujou. Odešleš zprávu a zase zmizíme, po dohodnutém čase se vrátíme a všechno se vysvětlí. Ještě chtěl něco dodat, ale přerušil ho Tox s hlášením nevelkých škod. Takže předej loď a instrukce tvému kopilotovi a jdi se připravit na odeslání zprávy. Řekl zběžně a věnoval se Toxovi. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Fri Aug 29 2008, 17:46 | |
| Hyperprostor
Rozkaz pane.Aler nemyslím že nás vysledujou hned z toho místa je možnsot skoku ještě do asi tří soustav. Skontroluju ovládání a lod. Je to všechno v cajku kdyby něco hned jsem zpátky. VYlezu s křesla a zamířím k Z-95ce.Do vystoupení zbývá ještě nějaká ta minutka potřebná k přiopravení spojení.Hned jak ucítím škubnutí výstrupu z hyperprostoru začnu vysílat. Tady pilot Dash pro vévodu Hapanů.Žádám o okamžitý hovor. Nevěděl jsem jestli je to spojení na něj nebo jeho lod proto jsem to vzal takhle obecně. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Fri Aug 29 2008, 19:16 | |
| Vesmír
Zpáva bude předána, prosím mluvte, vévoda Onerio je momentálně nedostupný. Ozve se mechanická odpověď. Lodí se rozezněl poplach a vzápětí hlášení kapitána. Přátelé, máme tady hlídku Impéria všíchni na svá místa... Dashi, máš třicet sekund, pak mizíme. Neměl si moc času, za chvíli budete na dostřel. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 09:56 | |
| Vesmír
Vévodo tady Dash.Balení explodovalo.JAbba nezraněn jdou po nás Jabbovi poskoci.Přiletíme v dohodnutou dobu.Pokud nás dřív nedostanou.Co v tom bylo? Ještě ji stihnu hodit d okodu který vévoda přidal a odeslat když ucítí mtrhnutí hyperu.Zavřu kryt 95ky a vyrazím do kabiny.Jen kývnu na kapitána že je všechno v pořádku.A sedn usi do svého křesla. Kam míříme ted Pane? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 10:11 | |
| Vesmír
Uděláme pár matoucích skoků a poslední k Tatooine. Tox se na něj podíval, jako by kapitánovi přeskočilo. Z Tatooine zmizíme jak si nás všimnou a skočíme na schůzku s vévodou. To byl dobrý plán, jen závisel na tom, jestli tam vévoda bude i se svými draky. Dashi, máš volnou ruku v nastavování kurzu skoků, ale načasuj to tak, aby se povedla poslední fáze Tatooin-Kessel. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 11:05 | |
| Vesmír
To je dobrý plán pane.Snad bude mít aspon jendoho draka.Jdu na to. Začnu si hrát s navigačním počítačem a nastavovat kurz dalšího hyper skoku.Propočítávání trvalo jen chvíli protože moc času už nám nezbylo stačilo to akorát na dva klamné skoky TAtooin a zpátky na Kessel.VYskočili jsme z hyperu a já začal zadávat kalmný skok. To pude pane.Snad nás na Tatooin nic nezdrží asi všechno sleduje nás ted.Sand. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:02 | |
| Vesmír
Hned jak jste se vynořili u Tatooine, ozval se comling s Jabbovým hlasem. A sakra… zaklel kapitán… Jabba osobně. Pak se zamyslel. Nech tady očividnou stopu našeho kurzu a skoč na Kessel. Když jste přecházeli na nadsvětelnou rychlost, už kolem vás vířily energetické paprsky. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:13 | |
| Vesmír
Opět se my před průzorem vznášela ta ohavná hnědá planeta.Na senzorech se za námi vynořili naši pronásledovatelé a ještě několik lodí startovalo z povrchu Star Jewel osobní jachta Jabby byla mezi nimy.Vyhnul jsem se salvě z laserů a uháněl pryč. Asi aby nám řekl že jsme mrtví muži pane. Neubráním se smíchu a s pronásledovateli v zádech skáču do hyperu.Když byl itakhle blízko jistě chtili náš další cíl.Kessel.TA kčasto za tak malou dobu jsem tam ještě nebyl. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:23 | |
| Vesmír nedaleko Kesselu
Vynořili jste se doprostřed masakru. Minimálně dvanáct Hapanských bitevních draků decimovalo Imperiální hlídkovou skupinu celníků, kteří se snažili uletět k planetě a jejímu měsíci. Něco otřáslo lodí. Tažný paprsek. Hlesla twi´lečka. Zapraskal comling. ... Jménem obranné flotili Hapanského konsorcia, vstoupili jste do bitevní zóny, vypněte motory a vzdejte se vévodovi Onerio. Opakuji… Jabbuv kontingent dorazil a některé lodě okamžitě začaly mizet zpět do hyperprostoru. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:30 | |
Vystoupím z hyperu a před průzorem my proletí paprsky turbolaserů.Chci strhnout řízení ale jen my to trhne řízením a lod se ani nehne. U císaře! Dvojice celních korvet otáčela zpět na posádkový měsíc.Do zádě se jim zahryzla palba hned 7 draků.JAbbovi poskoci se dávali na útěk.Jedna s jeho frigat se začala rozpadat pod zdrcující palbou Hapanů.Jiní mizeli pryč. Tady pilot Dreik rozumím vypínáme motory.Sdělte vévodovi že jsme tady jak jsme se domluvili.Kapitáne s tohohle paprsku nás nevytáhnu.Nevím co je ten vévoda zač ale připravte se na nejhorší. Řekn když vypínám motory. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:43 | |
Vaše loď byla přitáhnuta k jednomu s draků. Odpor by neměl cenu. Přisáli jste se k jeho boku a byli vyzváni, abyste se dostavili, ty, kapitán, Tox, druhý pilot a ještě pár dalších k pravému přechodovému tunelu. Když jste se tam dostali, tunel byl otevřený a stáli u něj čtyři hapani v křížovém postavení, páty právě vcházel na vaši palubu a zamířil k vám. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) Sat Aug 30 2008, 18:49 | |
| Bitevní drak Hapanů
Ukotvení proběhlo bez problému.Zvedl jsem se dle pokynů a naznačil Farlanovi at jde taky.Šla s námi ještě twilečka od senzorů a jeden dalo by se říct příslušník našeho komanda(člověk).Všem se nám až na twilečku houpali u pasu blastery.Trochu jsme nevěděli o co pude.Že už byl tunel otevřený mně lehce překvapilo ale ne nějak moc.Zaměřil jsem svůj zrak na nově příchozýho.Kapitán já a Tox jsme stáli v popředí.ZA námi se krčili Farlan a Twilečka.Ten člověk si zachoval přímý psotoj a byl v klidu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
| |
|
| |
| Vidím Kessel v mlze (for Dash) | |
|