| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Aug 27 2008, 20:12 | |
| Felucia - džungle Byli jste zde-Na Felucii již rok a celkem se nic nedělo...Denně jste se cvičili v boji s mečem a byli jse v bezpečí... Jednoho dne si tě zavolala Shaak Ti spolu s Loranou která šla taky... Shaak na vás čekala a řekla:Zjistili jsme že existuje odboj proti impériu a prý nějací jedi ještě jsou naživu...Na planetě s názvem Zuren se prý skrývají nějací jedi...Vydejte se pro ty jedi a doveďte je sem...Ale pozor!!!Ta planeta je blízko planety Korriban... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Aug 27 2008, 20:32 | |
| Felucia - džungle Nebojte se Mistrině! Odpověděl jsem s klidem a pokývnul na ni. Lorana stejně se mnou pokývnula a otočily jsme se. Konečně nějaký výlet! Spokojeně jsem si oddychnul a pak jsem se podíval na Loranu. Potom se ona podívala na mě a opětovali jsme si úsměvy. Já jen dodal: Doufám že to s Jediským odbojem je pravda! Mohla by to být lest jak zbývající Jedie tam nalákat. Řekl jsem za chůze aniž by jsem se podíval jinam než na naši loď. Pak jsem ucítil jak se Lorana na mě podívala, ale hned zase svůj pohled odvrátila! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Aug 27 2008, 21:33 | |
| Felucia - džungle Shaak ještě dodala:Leťte lodí kterou jsme skryli před rokem...A odešla někam do džungle... Lorana tě políbila a šli jste k lodi... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Aug 27 2008, 21:48 | |
| Felucia - džungle Zabočily jsme a pak do džungle na menší mítinku kde byla ukrytá celkem velká loď! Obejmul jsem Loranu a pak jen řekl: Nastartuj loď, já odkryju krytí! A pustil jsem ji. DOšli jsme až k té lodi a já se odpojil. Vyskočil jsem na loď a začal schozovat důmyslné krytí. Byl jsem ukonce když se loď zatřásla a pak byly jen slyšet motory! Schodil jsem poslední krytí a pak jen seskočil na zem a vyšel po rampě do loďe. Pak se rampa zavřela Já zabočil do prava celkem dlouhou chodbou pak doleva úzkou. Došel jsem na konec kde byly odbočky do leva a do prava. Do prava se šlo ke kajutám a do leva do kokpitu. Zabočil jsem tedy do leva a sednul si vedle Lorany která mačkala různé čudliky. Pak jsme se vznesly a prudce jsme letěli nad stromy. Pak jsme začali stoupat až do vesmíru kde jsme nastavily kurz na určenou planetu a aktivovali hyperpohon. Bez starostně jsme letěli dalších pět minut. Pak jsme se na sebe vrhly a začali se zuřivě líbat. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 08:14 | |
| Loď - Hyperprostor Líbali jste se asi 10 minut a potom jste přešli dál.../censured/ | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 14:04 | |
| Už zase to blbý censored! Loď - HyperprostorPo /..Censored../ jsme vedle sebe jen tak leželi. Dívali jsme se na strop a přemýšlely. Pak jsem se na Loranu podíval, pohladil ji po vlasech a ona zavřela oči. ani né za minutu usnula. Přemýšlel jsem o našem osudu a tak.... ale pak jsem taky usnul. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 14:07 | |
| kdybych tam popsal vše místo /censured/ tak by mě degradovali na psa takže bud rád že tam to censured je...
Loď - Hyperprostor Spali jste dlouho ale až jsi se vzbudil zjistil jsi že Lorana šla zrovna do kokpitu výlet z hyperprostoru... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 14:59 | |
| Loď - Vesmír Sedl jsem si a opřel se o ruce. Zývnul jsem otočil hlavou aby mi křuplo zakrkem. ODkryl jsem se a pomalu vstal. Oblékl jsem se, protáhl a vzal si opasek se světelným mečem. Vyšel jsem z pokoje a podíval se do kokpitu. To už jsme tady? Asi jsem to celý zaspal! Prošel jsem tou chodbou a sednul si vedle Lorany. Pozdravil jsem a zeptal se: Jak jsi se vyspala? A pousmál jsem se. Než Lorana odpověděla tak jsem se podíval průzorem ven a viděl jsem hezkou planetku. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 15:17 | |
| Loď - Vesmír Ta planeta byla Zuren...Byla pokryta lesy a mořem... Lorana řekla:Jo dobře co ty? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 17:10 | |
| Loď - Vesmír Taky dobře! Řekl jsem s poklidnou tváří. Ta planetka vypadá dobře pro nějaký odboj! Řekl jsem naprosto zbytečně! Ale bude těžké nějaký najít! Pomyslel jsem si tak aby to vyslyšela i Lorana! Najdi prosimtě nějaké místo na přistání! Řekl jsem s legračním pohledem. Pak jsem se podíval na hlavní konzoli a vypnul jsem autopilota. Hned jsem vyrazil na plno vpřed ke planetce. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 17:27 | |
| Loď - Vesmír Lorana přistála někde na nějaké mýtině a kolem nebylo vůbec nic... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 17:50 | |
| Zuren - někde na planetě Vstal jsem a vyšel na zem. Rozhlédl jsem se a kde nic, tu nic! Pak vyšla Lorana a zastavila se u mě. Tak..... Kam se vydáme? Zeptal jsem se lehce. Mezitím jsem zesílil svoje smysly a poslouchal jsem jestli něco neuslyším! Nic jsem neslyšel a to byl divné! Nic necítím ani neslyším! To je divné! Řekl jsem podezřele. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 17:57 | |
| Zuren - někde na planetě No zkusíme jít na sever...Nedaleko odtud jsem viděla nějakou jeskyni... Čím víc jste se blížili k jeskyni tím víc tam byla cítit temná strana... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:14 | |
| Zuren - někde na planetě Nevypadá že zde jsou Jediové! Je tu moc Temné strany! Řekl jsem podezíravě s pohledem našponovaným před sebe, připraven vždy se bránit. I když..... JE také možnost že se zde Jediové schovávají a předpokládají že sem Sithové nedorazí právě kvůli temné straně která je zde tolik cítit! Šli jsme ještě asi deset minut a pak mi Lorana zdělila že jsme už blízko! Lehce jsme spomalily a začali být stále ostražitější! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:27 | |
| Zuren - někde na planetě Vešli jste do nějaké jeskyně a pak do nějaké místnosti kde to temnou stranou jen přeplívalo... Ze strany se ozval nějaký zvuk a když jsi se podíval zpět tak tam nebyla Lorana!!! | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:37 | |
| Zuren - někde na planetě Lorano! Lorano! Začal jsem volat za pomocí Síly. Bál jsem se zažehnout světelný meč a zavolat normálně. Byl jsem lehce zděšený, ale hned jsem se uklidnil a použil vidění za pomocí Síly tak že jsem viděl na cestu. Loranu jsem ale neviděl! To mě trochu děsilo. Nemohl jsem ji najít v Síle kvůli intenzimnímu působení Temné Strany. Pomalu, ale jistě jsem pokračoval v cestě. Začal jsem se zase trochu bát a tak jsem si připravil světelný meč do ruky. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:41 | |
| Zuren - někde na planetě Nikde jsi nic neviděl ale slyšel jsi hrůzostrašné zvuky...Lorana nikde nebyla a ani nebyla k vycítění...Ale cítil jsi že je v nebezpečí... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:54 | |
| Zuren - někde na planetě Věděl jsem že je Lorana v nebezpečí tak jsem začal pospíchat. Byl jsem vystrašen, ale uklidnil jsem se. Pak jsem něco uslyšel za sebou tak jsem zažehl světelný meč a otočil se. Chvilku jsem tam stál, ale nic tam nebylo tak světelný měč vypnul a pokračoval v běhu. Pak jsem ale zase něco slyšel tak jsem popošel něco kroků zpátky, ale zase tam nic nebylo! Co to je? a kde je Lorana? Kladl jsem si stále tyto dvě otázky! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 18:59 | |
| Zuren - někde na planetě Nakonec jsi došel domístnosti kde to končí a tam Lorana ležela v bezvědomí a nad ní byla postava v kápi... Postava se na tebe podívala a řekla:Blíží se to,blíží se konečná bitva...Tyhle slova jsi slyšel vve výcviku a ted znova... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 19:10 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Kdo jsi? Vykřikl jsem lehce naštvaně, ale uvědomil jsem si to a uklidnil jsem se. Nech ji být! Běž od ní!!Vykřikl jsem znovu. Viděl jsem té postavi jen polovinu obličeje. Oči ovšem nebyly vidět! Uviděl jsem jen jak se zasmála. Odvážně jsem pokročil blíž k té postavě a podezřívavě jsem se na ni díval. Snažil jsem si přitáhnou Loranu k sobě, ale ta postava mi v tom bránila. Nech ji být! Vykřikl jsem znovu a výhružně jsem dal prst na spouštěč světelného meče. Ta postava odkryla plášť aby mi ukázala světelný meč vysící na jeho opasku. Jen tak se na mě dívala a šklebila se. Nic jiného nedělala jen se prostě šklebila. Do očí jsem ji neviděl. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 20:35 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Postava se smála a řekla:Blíží se to,blíží se konečná bitva...A ty zemřeš...Řekla postava a aktivovala rudou čepel... Několikrát s ní zamávala a pak odkryl svůj plášť... Byl to člověk...A z jeho očí jsi viděl že je to sith... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 20:59 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Aktivoval jsem světelný meč. Stali jsme proti sobě a já čekal jestli zůtočí. V momentální chvíli mi bylo jedno jestli umřu, ale šlo mi hlavně o to abych zachránil Loranu! Když mám zemřít v závěrečné bitvě tak nezemřu teď. Pak mi to došlo! Vrhnul jsem se na Sitha v domění že chce zabít Loranu! Bránil jsem se co to šlo.... ale Sith byl silnější. Odvedl jsem boj od Lorany. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 21:10 | |
| Zuren - někde na planetě - JeskyněSith byl o mnoho silnější a zanedlouho tě srazil na zem a vykopl ti meč z ruky... Poslední myšlenky popiš ale smrt si vychutnám já | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 21:56 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Něchtěl jsem to vzdat tak jsem se sebou cukal ale nic se mi nepovedlo! Chtěl jsem si přitáhnout Loranin Světelný meč ale nešlo to! Tak jsem se spokojil se jistou smrtí! Nechtěl jsem se vzdát, ale nic nešlo nebo nefungovalo! Začal jsem soustřeďovat veškeré síly. Doufám že se to povede! Musí! To se nepovede! NE nesmím takhle mysler! Říkal jsem si stále s nadějí. KDyž jsem nasrhomáždil všechny svoje Síly použil jsem odhazohvání, ale Sith se jen nadzvihl! Po tomto jsem jen zavřel oči a čekal na smrt! Doufám že jsem se vydal dobrou cestou když jsem se stal Jediem. NE! rozhodl jsem se správně.... Nebýt Jediem byl bych už mrtvý a neměl bych Loranu! Doufám že aspoň ona přežije! Otevřel jsem znovu oči se smířením se se smrtí a jen jsem ze sebe vydal: Doufám že si vystačíš jen semnou! A hořce jsem se mu díval do očí které žhnuly zlobou. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:09 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Sith po tobě sekl ale před nárazem na tvou tvář se meč zasekl o Loranin meč...Lorana ti zachránila život ale i na ni to byl moc silný a tak zanedlouho skončila vedle tebe a sith vás chtěl rozsekat oba dva... Pak sithovým tělem projela modrá záře... Sith spadl a za ním se objevil nějaký chlapík...Zřejmě Jedi!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
| |
|
| |
| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|