| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Tue Sep 02 2008, 14:28 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Na postavu jakokdyby zasvítilo světlo a poznal jsi že to je ten stejný sith s tou zlatou helmou... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Tue Sep 02 2008, 17:53 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Vycítil sjem že je za mnou tak jsem se obrátil a podíval jsem se na něj. Postavil jsem se do klasické obrané polohy a čekal jsem co udělá. Přidej se k nám, ta cestou kterou jdeš je špatná!! Sithové páchali vždy jen zlo..... a to je špatné! Vyhrkl jsem najednou ze snahy přesvědčit ho že Sithové páchají špatné činy. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Tue Sep 02 2008, 20:22 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Neee...Teprve pokud chceš poznat sílu temné strany tak se přidej k nám...Řekl nakonec... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Tue Sep 02 2008, 20:48 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Nikdy!! Řekl jsem trochu temně. Postavil jsem se do útočné pozice a chviličku čekal jestli Sith zaůtočí! Pak se mi na tváři objevil jen náznak úsměvu a pak jsem zůtočil. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Sep 03 2008, 12:50 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Zaútočil jsi ale narazil jsi do skla které jsi prorazil a pořezal sis ruku... Byl jsi v další místnosti odkud vedlo asi 50 východů a chodeb... Mě nikdy neporazíš...Řekl sith... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Sep 03 2008, 18:00 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Jen jsem varovně zavrčel a vrhnul jsem se na něj. Vykryl ten můj útak a pak začal on na mě tlačit, ale pak jsem začal převižovat ale on se začal prudce bránit a rychle útočit. Přeskočil jsem ho a on mě zatlačil zpátky do zrcadlové místnosti. Dostali jsme se až ke dalšímu zrcadlu keré jsem rychle ve otočce rozřízl a ono se rozpadlo. Více jsem se soustředil a lehce jsem ho zatlačil. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Wed Sep 03 2008, 19:31 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Chvíli jste bojovali ale on měl navrh... Zatlačil tě do další místnosti a odhodil do další místnosti... Dveře se zavřeli a zůstal jsi sám... Mistnost byla kulata a byly to jenom stěny... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 05 2008, 16:06 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - kulatá místnost Postavil jsem se do normální ho posteje a meč jsem položil směrem k zemi. Napjatě a nervózně jsem čekal co se stane. Pomalu jsem se obracel a díval na zeď zdali náhodou neuvidim nějaký východ! Nikde nic nevidím! Musím si cestu ven vyřezat zkrz zdi! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 05 2008, 16:12 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - kulatá místnost Všude byla tma a místnost osvětloval jen tvůj světelný meč... Sith nikde nebyl ale cítil jsi ho... Pak jsi ucítil že je za tebou... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 05 2008, 16:26 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - kulatá místnost Otočil jsem se a postavil se do obrané pozice. Dlouho a odvážně jsem čekal co se bude dít. Soustředil jsem se na celou místnost a vycítil jsem toho Sitha. Stále tě baví si se mnou hrát? Řekl jsem s odvahou do tmy. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 05 2008, 19:30 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - kulatá místnost Ano a hodně...Řekl sith a odhodil tě na zeď takovou silou,že jsi tu zeď prorazil... Vyletěl jsi do místnosti která byla hodně velká a prostorná... Sith se objevil před tebou a řekl:Je čas to ukončit... Řekl a vrhl se na tebe s dvojbřitvým světelným mečem... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 05 2008, 21:18 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Za pomocí Síli jsem se vymrštil do výšky a dopadl jsem za Sithem. Sith se na mne vrhl a se zuřivostí útočil stále a stále. Na konec jsem musel odskočit až na konec místnosti. Postavil jsem se do útočné pozice a čekal jestli Sith udělá něco jiného než útok. Jen se na mě šibalsky podíval a osmál se. Pak udělal pár machrovinek se světelným mečem. Potom jsem udělal to samé i já a postavil jsem se do jiné útočné pozice. Oba dva jsme se nastejno rozeběhli proti sobě a zkřížili jsme své meče. Začal jsem velmi rychle a obratně vykrývat jeho útoky, pak jsem ale začal útočit já ještě rychleji a zahnal jsem ho ke zdi. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sat Sep 06 2008, 09:48 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Zahnel jsi ho ke zdi ale on tě přeskočil a v dopadu tě sekl do nohy která tě začala pálit... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sat Sep 06 2008, 10:10 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Lehce jsem se zakymácel, ale pak jsem bolest začal ignorovat a zaůtočil jsem na Sitha. Vykril jsem jeho útok na hlavu a na nohy. Pak jsem udělal otočku a zaůtočil jsem mu na břicho. Vyskočil jsem ho a zaůtočil mu na hlavu. Hned po dopadu jsem zaůtočil na nohy. On to vykril a udělal výpad na moji hruď! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sat Sep 06 2008, 10:33 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Srazil tě na zem a vyrazil ti dech... Pak sith hodil meč a zničil tím ten štít mezi vámi a Loranou a ostatznímy jedii... Všichni se vrhli na sitha ale ten luskl prsty a všichni poumírali až na Loranu která doběhla k sithovi a přiložila mu meč ke krku... Pak jakoby do Lorany něco vlítlo a ona dala meč k tobě... Sith řekl:Výborně...Staň se mou učednicí a dobyjeme celou galaxii... Lorana se na něj podívala a řekla:Dobře.......Mistře.... Sith řekl:Výborně ale nejdříve musíme zničit tuhle jedijskou špínu...A ukázal na tebe... Pak Lorana udělala něco nečekaného...Probodla sitha a řekla:Promiňte mistře ale byl jste příliš slabý...Já jsem silnější... Podivala se na tebe a řekla:Přidej se k nám a ušetříme tě bolesti...Copak nechápeš???Můžeme vládnout galaxii všechno bude takové jak budeme chtít...Jinak tě zabijem... Její rudé oči se na tebe dívali a byly plné nenávisti strachu a utrpení... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Sep 11 2008, 21:38 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Podíval jsem se Loraně do očí. Hodně mě tato událost rozhodila tak jsem nevěděl co udělat. Pak jsem jen řekl: Ty nejsi Sith. Nemáš v sobě tolik zloby aby jsi byla Sith. Máš v sobě daleko více lásky a míru! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Sep 12 2008, 12:17 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Věděla jsem že se k nám nepřidáš a proto t+ě musíme zničit...Řekla a zaútočila na tebe... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sat Sep 13 2008, 23:48 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Chytil jsem Loraně ruku s mečem a chvilku jsem se přetahovali, pak jsem si ale přitáhl svůj světelný meč. Lorana mi také chytla ruku a růžně jsem se protáčeli. Pak jsme ale protočila asi 3x a spadli jsme na zem. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Sep 14 2008, 10:47 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Lorana se zvedla a začali jste opět bojovat... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Sep 18 2008, 20:57 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Udělal jsem třikrát osmičku se svým světelným mečem a pak jen výpad. Pak mě ale Lorana zahnala ke zdi a já jsem vyskočil, v otočce jsem udělal několik dír do stropu a za ně jsem se pověsil. Začal jsem to Loraně zase rozmlouvat! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Sep 18 2008, 20:59 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Lorana použila sílu a shodila tě na zem...Pak na tebe svrhla i strop a ty jsi byl uvězněn v kleci ze zbytků stropu... Cožpak nechápeš Done???Tohle je tvůj osud!!! | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Oct 05 2008, 15:54 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Můj osud to neni!!! a tvůj taky ne!!! Zvolal jsem naštvaně. Protočil jsem několikrát světelným mečem a vrazil jsem ho do kamením na demnou! Začalo to tam praskat, až se to rozpadlo. Kamení padalo všude okolo jen ne na nás! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Oct 05 2008, 16:20 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Na víc se nezmůžeš jedii???Řekl a s úsměvem a letěl na tebe kámen... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Oct 05 2008, 16:48 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Udělal jsem salto tak že jsem vše přeskočil a polovinu těch kamenů odhodil. Vypnul jsem světelný meč. A čekal až všechno to kamení opadá. Pak se tam Lorana znovu objevila a naštvaně se na mě dívala. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Oct 05 2008, 16:51 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Lorana zaútočila a pzustila do tebe blesky... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
| |
|
| |
| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|