| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:29 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Chytnul jsem Loranu za ruku a podíval se na Jediho. Děkuji vám! Řekl jsem s těžkostí. A ještě s větší těžkostí jsem vstal a zvednul Loranu. Ještě jednou vám děkuji! Chtěl jsem se představi, ale Lorana značně oslabená, ještě víc než já upadla do komatu. Tak jsem ji musel chytit a vyzdvihnout na ruce. Já jsem Don Lumref a tady je Lorana Rinkel! Představil jsem nás. Ten zřejmě Jedi jen pokývnul, a zdřejmě se nám chtěl taky představit, ale já jsem ještě dodal: Neměli by jste něco na ošetření? Já i Lorana jsme oslabení, ale tady jde hlavně o Loranu! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:40 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Jedi promluvil:Já jsem Nick Jizer a je nás víc...zdrželi jsme se na téhle planetě...On nás zde drží...Duch nějakého sitha nás zde drží a nedovoluje nás pustit...prý když dokážeme zabít jeho učedníka tak můžeme odletět...Ale zatím se nám nepodařilo ho porazit a pár z nás ři tom i zemřelo... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:44 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Takže tím pádem jsme zde uvězněni i my! Vyhrkl jsem najednou. Tak to je špatné.... Můžete nás dovést k vám? Lorana potřebuje ošetřit! A kdo byl tím pádem tohle? A kolik vás je? Zeptal jsem se lehce s překvapením a za chůze. Poslouchal jsem Nickovo vyprávění s pohledem na Loraně. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:50 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Je nás kolem deseti...Ano ale máme zde jedijské lečitele... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 22:58 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Děkuji! Á...... kdo byl tohle? To těch Sithů je zde víc? A vůbec.... kde se tady vzali? Připadá mi divné že by si jich nikdo nevšiml! Snad se odsud ještě někdy dostanem. Myslím že jsem vám kladl až moc otázek! Teď k tomu proč jsme tady my! Chvilku jsem se odmlčel a pak jsem se podíval na Nicka a řekl: Už rok jsme se skrývali se mistrini Ti ze smirčí Rady na planetě zvané Felucii. Pak jsme dostali zprávu o nějakém Jedijském proti Imperiálním odboji na této planetě. A tak nás Mistrině Ti vyslala sem! dokončil jsem vyčerpávajících několik vět! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 23:01 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Víš tahle planeta je blízko planety Korriban a tak je jasné že zde vyhnaní sithové hledájí útočiště... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 23:13 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Ano to mi bylo jasné.... Ale jaktože to rada nepředpokládala a neposlala sem nějaké Jedie!? Dobře.... pardon, jen tak přemýšlím na hlas! Jak dlouho už jste? Jak tak poslouchám tak to tu nebude jak na Felucii. Podíval jsem se na Loranu kterou jsem sotva nesl. Pak jsem zavřel oči, zaklonil hlavu a zhluboka vydechl. Podíval jsem se dopředu a uviděl jsem malé světýlko. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 23:15 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Jsme zde déle než rok a pořád nemůžeme najít cestu ven... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Thu Aug 28 2008, 23:58 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Rok? Vyhrkl jsem překvapením. Dobře.... Musíme se od tud dostat! Uvidíte že se určitě odsud dostanem! Řekl jsem s lehkým strachem na jazyku. Už budem na místě vašeho usídlení? Budem se muset rychle přisbůsobit. Nevypadá to tu zrovna nejlíp! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 09:01 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Už tam skoro jsme...Řekl Nick když jste vcházeli do menší místnosti kde bylo devět jediu... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 12:40 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Přišli jsme tam a hned ke mě přiběhla Jedijka středního věku a řekla mi něco jako, aby jsem Loranu položil na lehátko, tak jsem to udělal a ona Loranu začla hned léčit! Chvilku jsem pozoroval Loranu a prohlížel ji. Pak jsem si sedl na kámen vedle ní. Prohlížel jsem si tu místnost kde se ti Jediové usídlily. Jaktože tento Sith znovu říkal ta slova? Už mě ta slova pomalu začínají dohánět ke šílenství! Řekl jsem si, ale hned jsem ta slova zahnal pryč a začal jsem se pomalu léčit. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 12:55 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Ten sith...může s ním bojovat jen jeden z nás...Je tam nějaký štít a tím může projít jen vyvolený...pověst říká že tam může vstoupit pouze ten,kterému se zjevovalo pořád jedny slova dokola...Ty slova jsou:Blíží se to,blíží se konečná bitva... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 13:37 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Jak jsem to slyšel bylo to jako kdyby do mě vjel kus něčeho tupého! Hned jsem se vzpamatoval a zamyšleně jsem jen přikývl. A...... Je nějaký určitý čas? Zeptal jsem se se strachem na jazyku. Tušil jsem že to příjde brzo, velmi brzo. A proto jsem se chtěl uchýlit k meditaci, abych doplnil síli a co nejvíc se spojil se živoucí Sílou! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 14:39 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Ne...Není...Řekl Nick a tobě běhal mráz po zádech... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Fri Aug 29 2008, 18:32 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně) Dobře. Rád bych teď uchýlil ke meditaci. Řekl jsem sklesle a potichu. Nick jen přikívl a odešel. Sednul jsem si do meditační polohy a podíval se smutně na Loranu, pak jsem jen zavřel oči a oddal se meditaci! Zaměřil jsem se na doplnění energie, vyléčení drobných ran a spojení se živoucí Sílou, hlavně pro to, budu to potřebovat při souboji se tím Sithem! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Sun Aug 31 2008, 20:03 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Meditoval jsi jen chvíli ale pak tě z meditace vyrušila Lorana...Jak se máš???Optala se... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 10:47 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Pomalu jsem otevřel oči a pormnul si je. Zatim dobře. A jak ty? Řekl jsem lehce sklesle. ROztáhnul jsem nohy abych se protáhl. Jak dlouho jsem meditoval? Cítil jsem se plný Síli, a taky jsem byl! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 11:04 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně No...Meditoval jsi celkem dlouho...Řekla Lorana když do místnosti vstoupil Nick:Ted můžeš jít na toho sitha Done...Řekl... Jakého sitha???Zeptala se Lorana... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 12:54 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Zvedl jsem ruku aby Nick Loraně neodpovídal. Pohladil jsem Loranu po zádech a zamilovaně se na ni podíval. Vstal jsem a pobídnul je aby za mnou šel jen Nick. Prošel jsem temnou chodbou ke místnosti kde stál ten Sith. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 15:02 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Sith vypadal jako král...měl zlatou helmici a světelný meč v ruce...Zelenou róbu a černé boty...Šel z něho strach... Nick řekl:Ted musíš sám... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 15:34 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Z toho Sitha šel opravdu velký strach. Uklidnil jsem se a vešel. Podíval se na mě a zaůtočil na mě. Místnost rozzářilo modré a červené světlo. Vykryl jsem jeho útok a udeřil na něj. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 15:38 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Sith to s lehkostí vykryl a odhodil tě na zem:Proč jsi u jediu...Oni jsou lháři...Pokud chceš poznat sílu tak buď můj učedník...Mé jméno je Darth Mijes...Blíží se to,blíží se konečná bitva...Tyhle slova jsi slyšel pořád co???To já jsem zabil tvoji matku... A tebou projela vlna zuřivosti...Byl jsi rozhněvaný na celý svět... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 15:57 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Byl jsem rozzuřený, ale věděl jsem že přesně to ten Sith chtěl! Nešlo se mi moc dobře se uklidnit a tak jsem vstal s velkými obtížemi se bránil vnitřním pocitům které mě nutily zaůtočit. Budeš se muset víc snažit!! Procedil jsem mezi zuby. Sith se jen opovržlivě zatvářil a zaůtočil. Souboj byl rychlejší než před tim, ale úspěšně jsem se bránil všem výpadům od Sitha! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 20:13 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně Ale stejně tě sith srazil na zem a ted ti chtěl zasadit smrtící úder...Pak se zastavil a řekl:Ne...To by bylo příliš lehké... A najednou se pod tebou probořila zem a ty jsi spadl hodně dolů až jsi konečně narazil na zem a opět aktivoval modrou čepel... Byl jsi v kruhové místnosti kde byly všude jakoby zrcadla...Viděl jsi odraz sebe...Ne sebe ale toho sitha kterého jsi viděl při výcviku...Byl jsi to vlastně ty ale jako sith... Ten sith se na tebe smál... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat Mon Sep 01 2008, 20:51 | |
| Zuren - někde na planetě - Jeskyně - zrcadlová místnost Dostal jsem z toho strach. Uklidnil jsem se a zadíval se na to postavu. Kdo vůbec jsi? Zeptal jsem se s kamenou tváří. Byl jsem značně neklidný, ale hned jsem ty pocity zahnal. Pozorně jsem si prohlížel tu postavu která se na mne jen dívala. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
| |
|
| |
| Vláda Impéria - Mise pro Darth Gryat | |
|