| Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Sun Aug 31 2008, 13:10 | |
| Opustil si kapitána Gut´reha a dal ses na soukromou dráhu. Na Nar Shaddaa jsi potkal v kantýně nějakého Sola s protivným wookieem. Doporučil ti soukromou loděnici a nabídl práci. Zatím si neměl zájem, nevypadal jako slušný chlapec a ty jsi příliš opatrný. Financí si měl do začátku dost a teď si potřeboval jen vlastní loď.
--- Nar Shaddaa - soukromá loděnice
Tak co to bude, velectěný? Přispěchal k tobě úslužný Ithorian. Máme tady postarší, novější, levnější nebo vylepšené lodičky, dle přání. Začal ti podlézat. Pokud máte dostatek kreditů, seženu vám třeba císařuv osobní destruktor.
Naposledy upravil Knight dne Sun Aug 31 2008, 19:20, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Sun Aug 31 2008, 19:10 | |
| Nar Shaddaa
VYstoupil jsem z Vapoury a naposledy se rozloučil s kapitánem,ted již pilotem a dokonce i s Toxem a vyšel jsem vstříct soukromé dráze.Vysadili mně v Coreliánském sektoru.Mněl jsem slušnou dávku kreditů z našich minulých akcí.Po různu jsem se potuloval po ulicích až jsem přišel k Hradu Šance.Bylo to clekem známé hráčské doupě ale clekem nobl.Přisedl jsem k jednomu ze sabakových stolů a začal jsem hrát.Celkem se my dařilo než přišel jeden člově ks jeho chlupatým společníkem.Jmenoval se Solo a jeho wook byl Chewbaca.Když jsem odešel od stolu našel si mně u baru a nabízel práci.Tu jsem odmítl ale zeptal seho na nějaký slušný podnik s loděmi.Jeden my doporuči la já se tam vydal.
Nar Shaddaa - soukromá loděnice
Zdravím, potřeboval bych něco o veliksoti frachtáku.Tak za střední cenu.Když bude lehce vylepšená zlobit se nebudu. Odpovím majiteli loděnice.BYla to poměrně malá loděnička.Ale lodě vypadala v celku dobře.Solo asi věděl o čem mluví.Pak ho musím najít a případně mu poděkovat, ale až podle toho jak dopadne koupě. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Sun Aug 31 2008, 19:27 | |
| Nar Shaddaa - soukromá loděniceMáme spoustu lodí tohoto typu.Podal ti seznam. Action II transport Action IV transport Action V transport Action VI transport Action-Keynne XII transport Barloz-class freighter CR20 troop carrier CR25 troop carrier YG-4210 light freighter YG-4400 light freighter YG-5000 light freighter YT-450a light freighter YT-700 YT-1000 YT-1150 YT-1200 light freighter YT-1210 light freighter YT-1250 YT-1300 light freighter YT-1500 YT-1760 YT-1930 YT-2000 YT-2400 YT-2550 YU-410 light freighter YV-100 light freighter YV-260 light freighter YV-330 light freighter YV-545 light freighter YV-664 light freighter YV-666 light freighter YV-888 freighter YV-929 armed freighter YZ-775 XS-800 light freighter HWK-290 Provádíme také drobné modifikace, stačí si vybrat a detaily doladíme přímo u plavidla.Pročítal sis seznam a měl radost s výběru. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Sun Aug 31 2008, 19:45 | |
| Nar Shaddaa - soukromá loděnice
Děkuji. Vezmu seznam a začnu ho pročítat.Ty lodě byli pěkný ale spousta potřebovala posádku.Já chtěl pracovat sám aspon zatím.Celkem my padl do oka frachták YT-1760.Jeho parametry my vyhovovali.Provedu an něm pár úprav a je to perfektní lod pro mé účely. Myslím že si vezmu tu YT-1760tku.Rád bych se na ní podíval jestli bych mohl. Řeknu ithorianovi. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 09:51 | |
Jistě, prosím následujte mne. Nadšený ithorian tě vedl srovnanými řadami lodí. Došli jste ke třem YT-1760. Máme tady dva upravené typy a jednu přímo od výrobce. Ukázal na loď vpravo. Ta s modrým pruhem má zesílený štít a dvojité pancéřování, také jsme do ní namontovali jednohlavňový turbolaser s vyřazeného destruktoru a dva odpalovače třaskavých střel. Kvůli těmto úpravám však potřebovala silnější zdroj energie a ten zabral většinu prostoru pro cestující a celý nákladový prostor. Ta uprostřed má zvětšený nákladový prostor a několik tajných schránek, také odpalovač protonových torpéd a dva automaticky naváděné laserové kanony. Pancíř je ale oslabený a, ač nadprůměrně výkonný, štít neposkytuje tak velkou ochranu. Mírně si vydechl po dlouhém monologu a dodal. No a ta vlevo se žlutým károváním na kokpitu a motorech je dosud neupravovaná, ale můžeme vám ji přizpůsobit a vyladit. Zběžně si tě prohlédl a trochu opatrným tónem se zeptal. Jak velké jsou vaše finance? | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 15:51 | |
Byl ovidět že Ithorian má hlavně Coreliánskou výrobu ale lodě byli krásné.KDyž jsme došli k lodím mého typu tak hned jsem věděl že je to ona kterou jsem chtěl.Nesnáším nezvané hosty .A mám rád pořádnou výzbroj, ale zase takhle bych neměl moc prostoru na náklad.Podíval jsem se na tu neupravenou.Vypadala dobře a když si jí nechám upravit.Měla by to být ideální lod. Finance nejsou problém.Sponzoruje mně jistý soukromý zdroj který bych nerad uváděl.Viděl bych to na tu neupravenou.asi bych jí nechal vylepšit štít a pancéřování,nějaké tajné schránky a nějakou lehčí výzbroj až střední výzbroj podle toho co půjde. Motory si nechám vyladit později.Thle frachtáky jsou celkem rychlé, ale ještě pár úprav u soukromníků by neškodilo.Až se poptám a vejdu tady trochu ve známsot.Tak to půjde.Hlavně taky ale až budu mít nějaké kredity.Byt na který jsem se zeptal Sola mám skromný ale dostačující.Nemyslím že bych v ěnm strávil tolik času. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 16:51 | |
Jak si přejete, pane. Uklonil se ithorian a začal klepat do datapadu. Takže pancíř bychom vystudili o 50mm, tajné schránky, řekněme tři velké a osm menších, nový hyperpohon 2.0… Zarazil se, když se mu něco zadrhlo v toku dat. … právě mi dorazil pochroumaný štítový generátor s celní fregaty impéria, kdybych jej poladil mohl by se vměstnat do lodi. Dále dvě dvouhlavňová laserová děla… Pokračoval ve výčtu méně podstatných úprav jako podsvětelné motory, manévrovací trysky, pilotní kabina a interiér. Pokud si budete přát odpalovač protonových torpéd tak to bude 275.643 kreditů a s odpalovačem třaskavých střel to bude 274.850 kreditů, co si vyberete? Viditelně mu zářily oči, když vyřkl ty dvě částky, kvalitní zboží za dobrou cenu. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 17:07 | |
Lehce my zazářili oči když jsem slyšel výčet toho co Ithorian říkal.Cena byla poměrně příznivá lehce nadprůměrná, ale vypaltí se.A halvně to není z mého rozpočtu.Přemýšlel jsem co se vyplatí víc.Protonová torpéda se shání hůř jak třaskavé střely. Asi bych to viděl na ty třaskavé střely.Protonová torpéda se v součastnosti shání celkem blbě.Kdy si myslíte že by to tak mohlo být hotové? Sice jsem byl celkem zručný mechanik ale když někdo udělá práci za mně tak my to nevadí.Viděl jsem dalšího zájemce o lod kterého prováděl malý Sullustan.Zrovna si prohlíželi frachtáky typu Action.Ten bysnys jim tu asi jede. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 17:14 | |
Pokud nemáte na spěch, dáme si záležet a mohlo by to být hotovo do deseti dní. Pokusil se o úsměv. Kdybychom měli postupovat rychleji, máte to hotovo do dvou dnů, ale cena by se dosti navýšila za námahu. Něco naklepal do datapadu. Ještě vás musím poprosit o nějaký způsob záruky, že si loď vyzvednete. Myslím, že svého sponzora nechcete obtěžovat se zálohou a později doplatkem. Podíval se vlídně. Postačilo by i něco malého a doporučení od čestné bytosti. Znáte někoho takového? | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 17:22 | |
Ne naspěch nemám dejte si záležet. Dá mmu menší zálohu. No vás my doporučil pilot jménem Solo. Řeknu Ithorianovi snad mu to bude stačit.Za těc hdeset dní bych si mohl sehnat nějakou práci od místních pašeráků nebo huttů.Nějak se budu potřebovat dostat do povědomý.Asi budu msuet zahejbat některýmy starými přátelstvímy.Nejlepší asi bude obejít pár barů a podívat se jestli tam není někdo známý.Přeci jen už v týhle branži nějakou dobu dělám a tady jsem jako doma.Vyrůstal sjem tu, ale už moc dlouho jsem tu nebyl.Kapitán jsem moc nelítal. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 17:32 | |
Pan Solo od nás nakupuje náhradní díly, vždy zaplatí, takže je dobrým doporučením. Můžete jej pozdravovat od Llinuse, on bude vědět. Vyprovázel tě k bráně loděnice. Těším se na shledanou za deset dní, nezapomeňte kredity. Vydal ses do nejbližšího baru hledat kontakt na slušnou práci. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 17:42 | |
Jistě vyřídím.Už se těším. Vyjdu z brány a vydám se k ,,Mrtvému pirátovi".Kdysi když jsem tu byl to byla clekem dobrá putyka a chodilo tam spousta známých jmen od kterých se dala dostat celke mdobrá práce.Vejdu do baru kde byla psousta rozmanitých bytostí.Lidi,Rodiani,Trandoshani,Bithové dokonce i dva Mon Calamarijci.Ty jsem tady moc nevídal.DOjdu k baru a objednám si alderásnké pivo.Upiju a koukám po putyce jestli tu není nikdo známý. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 18:31 | |
Je to fakt typická putyka. Smrad, špatné větrání i osvětlení a příšerný chlast. Sedneš si k baru a rozhlížíš se kolem sebe. Najednou tě chytne zezadu někdo za rameno. Nazdar Dashi. Otočíš se, a kdo tam nestojí. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 18:37 | |
| Nar Shaddaa-putyka
U stolů nikdo známý nebyl chystal jsem se dopít pivo a jít dál do další putyky zkusit štěstí tam.Hodil jsem credity na pult a zvedl se že vyrazím.Když se zvednu někdo mnou cukne za rameno až se málem skácím. Co blb..... Řeknu když se otáčím za neznámým.Větu ale nedokončím když vidím že tam stojí jeden ze starých známých pašeráků.Pamatuju si ho ještě z doby když jsem se tu potuloval jako dětsko.To on my dohodil práci u kapitána.Jemu vlastně věděčím za svůj dosavadní úspěch. Nazdar.Jak se daří? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 19:06 | |
| Nar Shaddaa-putyka
To víš pracovně. A co ty, kde máš kapitána? Otázal se zvesela, usadil tě zpět k baru a objednal pití. Pořád se ta stará krysa pohybuje na hraně zákona nebo se dal na poctivý obchod? Byl samý žert a smích, ale určitě tě rád viděl a tys měl aspoň příležitost zeptat se ho na práci. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Mon Sep 01 2008, 19:25 | |
| Nar Shaddaa-putyka
Jasný znáš ho.Já jsem se dal na soukromou dráhu.A než se my vyřídí drobnosti s ldoí potřeboval bych práci nevíš o něčem nebo o někom kdo by nabídl?Nevybírám si znáš mně. Řeknu když do sebe pomalu klopím drink který objednal.Nebl nic moc ale platil on takže jsem mlčel.Do baru vstoupila skupina halasně se bavících rodianů.Vypadali jako by už někde byli a sem se přišli dorazit.Něco pokřikovali na skupinu trandoshanů u vedlejšího stolu. Pánové brzděte nebo je po vás. Říká msi jen tak pro sebe. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 02 2008, 14:57 | |
| Nar Shaddaa-putyka
No zrovna není přemíra práciček, ale že si to ty tak pro tebe mám jeden malý job. Je to neobvyklé, ale jeden bohatější Jawa si přiletěl na Nar Shaddaa jakoby na výlet, ale má si tady během příštího týdne převzít důležitou zásilku. Rozhlédl se kolem, jestli někdo nešpicuje. Mohl bych ti dohodit práci osobního strážce. To víš, Jawové nejsou žádní siláci ani hrdinové. Usmál se. Je to ale jen týdenní prácička a konec. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 02 2008, 18:45 | |
| Nar Shaddaa-putyka
To my neříkej že není práce. Řekn utroch uzadumaně.Vždycky se tu dalo sehnat aspon něco.Pozorně poslouchá. Jawa?Tak to je zajímavý o bohatým jawowi jsem ještě neslyšel.Našel na Tatooinu zřícenou lod plnou kreditů. Řeknu celý rozesmátý.Ale tak aby mně slyšel jen on. Jasný to beru sice se líp cítím ve vzduchu ale beru.Kdy a kde ho seženu? Zeptám se ještě.Nebyl jsem zas tak špatný střelec takže by to nemsuel být rpoblém. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Wed Sep 03 2008, 13:05 | |
| Nar Shaddaa-putyka
Můžeme zajít za chlápkem, co mi to nabízel. Jawa by měl dorazit až zítra. Kopnul do sebe sklenici a hodil na barpult pár kreditů. Tak můžeme vyrazit. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Wed Sep 03 2008, 14:46 | |
| Nar Shaddaa-putyka
DObrá. Taktéž d osebe obrátím zbytek svého drinku a vstanu od baru.Pomalu vyjdemme ven na ulici.Sice se pomalu schyluje k večeru ale ulice jsou přecpané všemy možnými druhy bytostí a ras.Viděl jsem jak několik dětí vypadali jak z ulice okradli jednu bytost ani o tom nevěděl.Byl to poměrně velký člověk, ale dětui byli již jistě zkušené takže nic necítil.Přišel o peněženku.Až si toho všimne bude pozdě.Mohl jsem je zastavit ale věděl jsem jaké to je být na ulici.Proto jsem je nechal být a nechal se výst za naším cílem. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Wed Sep 03 2008, 17:10 | |
| Nar Shaddaa-ulice
Došli jste k jednomu z nejlepších hotelů na Nar Shaddaa. Když jste vstoupili na recepci, ihned vás nervózně sledovala ochranka. Za panem Cegysem, prosím. Očekává nás! Koho mám ohlásit? Pohlédla na vás recepční.
Naposledy upravil Knight dne Wed Sep 03 2008, 19:21, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Wed Sep 03 2008, 18:17 | |
| Nar Shaddaa-hotel
Nedával jsem moc pozor na cestu kterou mně vedl.Lehce jsem se zarazil když jsme se začali přibližovat k hotelu.Nejdražšímu ale zase nejlepšímu.Pro takovéty nobl bytosti.Když jsme vstoupili do haly vypadali jsme nejošuntěleji z celého vybavení hotelu strážní lidé a pár jiných ras se pomalu stahovalo k nám kdyby jsme se rozhodli dělat nepříjemnosti. Ohlaste pana Ekorra a mně jeho doprovod Dreika. Řeknu recepční s úsměvem od ucha k uchu jako bych byl bodyguard Ekorra. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Wed Sep 03 2008, 19:34 | |
| Nar Shaddaa-hotel
Recepční chvíli hovořila do odstíněného comlingu. Pan Cegys vás opravdu očekává. Pošlu poslíčka, aby vám ukázal cestu do apartmá pana Cegyse. Pohybem ruky odvolala ochranku. --- Za chvíli k vám přispěchal twi´lek rudé pleti ve směšné hotelové uniformě. Gentlemani ať mne laskavě následují. Řekl uhlazeným a trochu měkkým basicem. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Thu Sep 04 2008, 10:48 | |
| Nar Shaddaa-hotel
Chvíle očekávání byla pro mně dosti nepříjemná.Tu práci jsem potřeboval a¨nemohl jsem sidovolit jí nedostat musím udělat co nejlepší dojem.Jak jsem byl rád když se ochranka začala stahovat.Při pohledu na twileka jsem se musel smát.Byl navlečen do hotelové u¨niformy křiklavě žluté barvy takže vypadal velice komicky. Gentlemane jdi první. Kývnu na Ekorra a vyrazím za ním a twilekem hotelovou halou k výtahu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Thu Sep 04 2008, 12:40 | |
| Nar Shaddaa-hotel
Vyjeli jste výtahem do osmého patra a vydali se dlouhou chodbou. Poslíček zazvonil u jedněch dveří a nastavil ruku na spropitné. Ekorr mu na ni vyplivl kus surové kůry, kterou žvýkal a poslíček s opovržením odešel. Přišel vám otevřít vcelku mladý člověk s biotickým okem a levou rukou. Rád tě vidím Ekorre. Začal zvesela. Přišel si mi říct, že ten job bereš. Ekorr jen ukázal na tebe. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
| |
|
| |
| Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
|