OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

Poeet p?íspivku : 520
Registration date : 01. 02. 08

Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 15:22

Nar Shaddaa-hotel

Výtah jel rychle takže v požadovaném patře jsme byli co by dup.Posměšně jsem se uchechtl tomu naivnímu nastavení dlaně.Te nco nám otvíral vypadal jako by ho zrovna vyrvali wampě od oběda.Byl to lčověk asi 30 letý.Jak viděl ekorra hned se rozzářil.Ekorr ukázal na mně.
Já ten job vezmu pokud to nebude vadit.Potřebuju zabít čas a halvně potřebuju kredity.
Řeknu Cegysovi.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

Poeet p?íspivku : 1987
Vyznamenání : temná strana Síly
Registration date : 03. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 17:28

Nar Shaddaa-hotel

Snad budeš zabíjet jen ten čas.
Utrousil sarkasticky.
Cegys vás pozval dál a chvíli klábosil s Ekorrem, poté se obrátil k tobě.
Takže tvůj krátkodobý zaměstnavatel dorazí zítra zhruba v deset ráno na přistávací plochu R6UM7780319 v severní části hotelové čtvrti. Bude o tobě vědět, ještě dnes mu pošlu zprávu. Není moc mluvný, a pokud nemáš volného protokolárního droida, tak s ním ani mluvit nechtěj. Stačí, když jej budeš následovat a dávat na něj pozor.
Poškrábal se na hlavě a hodil zamyšlený pohled na strop.
Jinak platí pravidlo: nic jsem neslyšel ani neviděl, diskrétně. OK?

Neexistuje temná a světlá strana Síly, je jen Síla.

Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 17:35

Nar Shaddaa-hotel

Dobrá rozumím budu tam.Jo chtěl jsem se zeptat kolik to bude koštovat?
Zeptám se na kredity.Aspon jako přivídělek se to hodí.
Nebudu sebou tahat nějakýho plechouna.
Nepsal jsem si raději číslo té plošiny protože hotelové jsou hrozně dlouhé né stručné jako v kosmoportu.Ted mně napadlo že si budu muset sehnat jednu z plošin pro svou lod.Ale myslím že k tomu bohatě postačí plošiny u bytu tam je sice lodí víc ale nejsem nějakej pracháč abych si dovolil soukromo ustejně jí nepotřebuju.Nepředpokládám že tu budu dlouho.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 17:40

Nar Shaddaa-hotel

Naklonil se a pošeptal ti slušnou sumu, pokud toho Jawu nechce nikdo zabít, tak se to vyplatí.
Dám ti zálohu.
Řekl a přešel k pokojovému trezoru.
Podal ti nenápadný kufřík.
Jsou tam i informace, co se můžou hodit.
Očividně to bylo vše, takže vás doprovodil ke dveřím apartmá.

Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 18:08

Nar Shaddaa-hotel

Lehce jsem se usmíval když jsem se dověděl veliksot částky.Bude na možné další úpravy lodě.Dostal jsem malý kufřík který se dobře nesl a vypadal tuctově i v rukou takového člověka jako jsem byl já.Pomalu vyjdu ven z pokoje.
Díky.ZAs někdy.
Vyjdu ven a počkám až vyjde Ekorr.
Díky tohle my finančně pomůže.Snad to nebude nic těžkého.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 18:22

Nar Shaddaa-hotel

Co muže být těžkého na Jawovi.
Zasměje se Ekorr a rozloučíte se před hotelem.
Doufám, že o tobě brzo uslyším.
---
Vydal ses do svého bytu, na ráno musíš být fit.

Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 19:11

Nar Shaddaa-hotel

Ten jeho plášt
Řeknu rozesmátě.Dneska mám nějaký veselý den.
Jasně určitě sbohem za deset dní pokud budeš potřebovat budu připraven.
Došel jsem do bytu a ještě prolistoval informace o tom jawovi.
Jen by mně zajímalo jak bude vypadat.Jestli bude mít ten hnědý plášt nebo nco lepšího.KDyž jsem věděl co jsme potřeboval lehl jsem si a nastavil na chronometru hodinu tak abych stihl dojít na plošinu.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeThu Sep 04 2008, 19:39

Nar Shaddaa-byt

Ráno ses zbudil včas, najedl ses, oblékl a vyšel k místu setkání.
Dorazil si právě, když přistával naleštěný YT-2000 s platinovanými svárami.
Vystoupil z něj první člověk v krásné pilotní kombinéze a rudém plášti.
Za ním vycupital Jawa v hráškově zelené kápi s rudým lemem a naleštěnou sponou.
Doufám, že se mému zaměstnavateli nic nestane, za týden opět na tomto místě.
Podal ti datapad s instrukcemi a vrátil se do lodi.
Na tebe svítili Jawovi oči, možná očekával nějaký projev úcty.

Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 05 2008, 18:39

Nar Shaddaa-byt

Krásné ráno na Nar shadda.Jak dlouho jsem už tohle nezažil.Ke snídani jsem si z jídelní jednotky vzal masový koláč a poté se oblékl do své pilotní kombinézy.Chdoí tu v ní spousta lidí takže hravě zapadnu.Opásal jsem se svými blastry které jsem předtím skontroloval jestli jsou nabité a když byli spokojeně jsem je zasunul do pouzdra.Zamknul jsem byt a vyrazil na přistávací plochu.Stopl jsem si taxík abych tam byl rychleji.Chtěl jsem si dopřát trochu luxusu.Zpražil mně pohled recepční když jsem procházel halou.Prošel jsem až k plošině kde zrovna dosedala lod typu YT.Bylo na ní vidět že je trochu modifikovaná a halvně že nepatří žádnému chudákoviRampa spadla a já čekal jawu, ale k mému překvapení vyšel člověk a dsot nedůvěřivě si mně měřil.Přijal jsem od něj datapad.
Nebojte se nic se mu nestane.
Podíval jsem se na jawu zhruba do úrovně kde by mněl mít oči.Droid už mezitím začal odnášet jawovi zavazadla.
Těšímne že vás poznávám.Jsem Dash a budu vám tu dělat ochránce nemusíte se bát nic se vám nestane.
Řeknu s úctou jawovi.Bylo to sice lehce komické vykat takové malé bytosti kterou bych rozšlápl když bych chtěl ale byl to zaměstnavatel tak jsem jednal s úctou.Připravil jsem se vyrazit za ním jen co vyjde.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 07 2008, 20:00

Nar Shaddaa

Jawa něco zahuhlal a na datapadu se ti objevil jízlivý překlad jeho slov.
Ta věcička, cos měl v ruce je praktická.
Ještě něco zahuhlal a vyšel k výtahu.
Následoval si ho.
Už, aby to hlídání skončilo a ty sis mohl vyzvednout loď.
Napadlo tě ve volném čase zabrouzdat po HoloNetu a najít si něco přehnaně legálního, s toho se vždy vyklube správně proti-imperiální kšeft.

(Tímto se loučím a předávám tě Olinovi, kdyby se ztrácel tak mu pomož a nasměruj ho správným směrem. - Knight Wink )

Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeSun Sep 14 2008, 11:11

Nar Shaddaa

Jawa mněl problém s mou veliksotí.Prý jsem na něj moc velký.Uvědomil jsme si že jeho pilot byl o halvu menší jak já.
KDyby tu práci přijal wookie tak by mně zajímalo jak by si vyskakoval.Já jen mohl trpět jeho narážky.Ty peníze co za to dostanu se budou hodit.Co bych za to dal kdybych už mohl sedět v kokpitu své lodi a létat si volně vesmírem.Pomalu jsme došli na jeho pokoj.Zahuhlal něco ve smyslu že si musí odpočinout tak sjem ho nechal sedl jsem si na pohovku a začal se přehrabovat v zakázkách tady na Nar Shaddaa.
Třeba najdu něco co by se mohlo do budoucna hoit.Kdo ví?

High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 18:52

Nar Shaddaa

Prolistoval jsi co si mohl ale všechny ostatní zakázky byly strašně nudné. Třeba vylov moje Gizky z kanálu a za to nabízeli 5cr. Po nějaké době Jawa vztal a drknul do tebe a něco zamrmlal. Tvůj datapad přeložil. Mám divní pocit zamkni dveře. Bylo na něm vidět že ej velmi vystrašený a spoléhá na tebe.
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 19:43

Nar Shaddaa

Práce se pohybovali do 100 creditů.Trochu jsem se udiveně podíval po Jawovi.Na nic jsem ale nečekal a rychle se zvedl a zamkl dveře.
RYchle pojdte od oken.
Řeknu Jawovi a rychle něco přistrčím ke dveřím nejlépe nějakej malej stolek a snaží mse vybudovat si v pokoji nějakou malou barikádu aby se bylo za čím případně krýt.RYchle vytáhnu jeden ze svých blasterů abych ho měl v pohotovosti.Nechtěl jsem enchat nic náhodě ta odměna byla vysoká a když umře on tak asi i já.
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 20:02

Nar Shaddaa

Vše si udělal. A najednou se ozvalo bouchání na dveře dokonce stolek odskočil ale dveře se nerozletěli. Mířil si an ně a Jawa se krčil u tebe. Najednou do okna vletěl tepelný detonátor a pípal. Máš jenom pár sekund.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 20:42

Nar Shaddaa

Sakra co to je?
VY musíte bejt nějakej cenej.
Řeknu po nárazu do dveří.Břinklo okno a dovnitř vletěl termální detonátor vrhnu se po něm a vyhodím ho ven z okna.
U xandrovejch přisluhovačů ti to myslí vážně!
RYchle zalezu zpět za barikádu a čekám co bude dál.
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 21:00

Nar Shaddaa

Ozve se rána a hned na to tři další a oknem k vám vletí hlava Rodiana, zřejmě měl u sebe další detonátory a tohle nečekal. Z venku si slyšel kecání Weequayů a pak si zaslechl mluvení Basicem
No tak jestlí vás poslal Jabba tak prachy budou to mu vyři... a ozbali se výstřeli a zařvání Wookie.
Tak tohle nebylo hezký ozvalo se a znovu byly slyšet výstřeli. A pak jenom to máme Chewie (Žvejku ale výraz "čui" se mi líbí víc tak mi napiš jak chceš abych to psal) Na to se Jawa sebral a odešel k oknu vrátlis se a potřásl ti rukou a něco zablekotal. Bohužel si zjistil že datapad je zničen takže nevíš co čikal. Naznačuje ať mu dáš něco na psaní
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 21:07

Nar Shaddaa

Úspěšný výhoz detonátoru oknem byl slyšet po půlce coreliánského sektoru.Rodianí halva přiletěla do pokoje a já se odvrátil tohle sem neměl rád.Venk usem slyšel známý hals.
Sakra Solo a Chewie co tu dělaj?
Podívám se na datapad ale na ten jsem si klekl a rozmáčklho.RTYchle jsem podal folii jawovi a čekal co napíše.Vrtal omy hlavou co tu dělá Solo a že by to byli lidi od JAbby?
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 21:11

Nar Shaddaa

Jawa v mžiku napsal
Rychle doběni pro Sola musím mu něco vysvětlit
a na druhé ti napsal
Nejsou to Jabbovy lidi
a popostrkával tě na náznak aby si pospíšil aby ti neutekl a aby Jawa nebyl moc dlouho sám
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 21:14

Nar Shaddaa

Sakra!
Hej Solo!To jsem já Dash Dreik pojd sem rychle.
Zavolám a se stále připraveným blasterem jdu otevřít dveře do apartmá aby Solo a CHewie mohli vejít dovnitř.Až ted my došlo že ten jawa umí psát basicem celkem rychle.
KDo to může být že je po něm taká shánka a co tu sakra dělá solo?
Furt mně nechtěl zapadnozut do skladačky.
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 21:26

Nar Shaddaa

Promiň Dreiku nezmám tě ale co potřebuješ a jak mě znáš? Proč se vlastně ptám sem ten nejpopulárnější pirát ze všech co hahaha dodal velmi namyšleně a došel k vám. Jawa hned začal něco psát a dal mu to
Počkej já si tě pamatuju řekl jawovi a ten něco zablekotal a Solo řekl
Jo už chápu díky a tohle si vem a podal mu nějakou věcičku jenom si ale nevnímal co to je. A tak jak se objevil tak zmizel a během chvíle si viděl skola jak si letí pryč. Java najednou začal nějak víc znervoznňovat a tahal tě za nohu že máš jít za nim.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 20:35

Nar Shaddaa

Solo,Solo bud si tak namyšlený nebo máš moc krátkou pamět.
Řeknu Hanovi.Akci mezi ním a Jawou jsem skoro neregistroval.Než jsem se nadál koukal jsem na spodem Falconu jak s e odpoutává od povrchu.
Co se děje?
Řeknu jawovi a jdu za ním.
Co to může být je celkem nervozní,jen kvůli těm žoldákům???
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 20:42

Nar Shaddaa

Jawa ti najednou naznačí aŤ se k němu sehneš asi ti chce něco pošeptat. Sehnul si se k němu a on ti eřkl SROZUMITELNĚ BASICEM On to dělá schválně a zapomeŇ že mluvim tvým jazykem. a hned se rohlížel jestli někdo nekouká a podával ti datapad jako že něco psal. Bylo napsáno : Musíme někam jinám musíme odletět.
A ukazoval směrem na prodejnu lodí kde jsi měl loď zamluvenou.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 21:22

Nar Shaddaa

Sakra to mně nenapadlo.
Jen kývnu že jsem rozuměl a vyrazím pomalu s jawou k prodejně lodí.Nevěděl jsem zdali moje lod již bude připravená ale snad aspon něco bude abych mohl odletět.Pomalu jsme nenápadně procházeli ulicí až jsme došli do té loděnice rychle jsem našel majitele s kterým jsem mluvil.
Potřebuji rychle svoji lod.Vyskytli se komplikace a já musím odletět.
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 21:59

Nar Shaddaa

Tak to moment tak rychle to...... jé Marakhene jsi to ty? Kamaráde takže vy potřebujete loď no jak si mi tůhle zachránil život slíbyl jsem ti dárek tak vám půjčim prototyp. Je to model který byl vyděn už za starých dob a jmenoval se Ebon Hawk takže jsem něco použily ale je výkoný že ho nedožene ani Star Destroyer. Je to tudy ale vrať mi ho co nejdřív. Tak se měj a čau. Jo a tady je kontakt na muj komling dopověděl a zavedl vás k hvězdné nablejskané lodi která byla tak pěkná že ani Solův Milenium Falcon na ní neměl. Okamžitě jsi se rozeběhl do ní pač jsi byl tak oslepen krásou. Jawa dobíhal taky. Naštěstí jeho kamarádovy nehrozí nebezpečí protože on jediný prodává kvalitní lodě a kdyby mu někdo ublížil tak z Nar Shaddaa už nikdo neodletí. Nastartovali jste a rozleteli jste se do černého vesmíru.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 17:28

Nar Shaddaa

Rychle jse mse rozběhl k lodi.
Nebojte vrátíme ho a já se vrátím pro svou lod.
Křiknu ještě na ithoriana a vběhnu do kokptu kde se okamžitě uvelebím v pilotním křesle.ZAčnu startovat motory abych mohl vzlétnout.Je my jasné že lod je připravená.ZAčnu pomalu zvedat lod když do kokpitu přijde i jawa.
Nevím kdo si ale konexe máš na hodně místech.Kam myslíš že bych měl letět?Máš něco určitýho nebo se mám jen tak flákat vesmírem?
Zeptám se jawy na cíl naší cesty.Když provádím lod smetím okolo Nar Shaddaa.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)   Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Han Solo
» Mise pro Dash
» Dash Rendar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: