| Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 18:27 | |
| Nar ShaddaaJelikož už mohl Jawa v klidu mluvit tak ti řekl Vem to někam blíže ke středu směrem k Imperiálnímu středisku tam nás Hutti pronásledovat nebudou a tahle loď neni hledaná a sedl si na místo kopilota. A začal něco vypočítávat na počítači. ------------------------- Pazook on-line | |
|
| |
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 19:04 | |
| Nar Shaddaa
Dobrá myslím že Chandrila by byla akorát.Blízk oale zároven dost daleko. Řeknu a začnu zadávat koordináty pro vstup do hyper prostoru.Nechám chvíli počítač vypočítávat skok a pak už jen zatáhnu za páku hyperu a hvězdy se změní v čmouhy. Půjdu si lehnout mám toho dost. Vyskočím z křesla a zamířím hledat nějakou kajutu nebo tak. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 19:12 | |
| Píšeš velmi pěkně chválim!!!!
Hyperprostor-Chandrila
Šel si spát. Nic se ti v noci nezdálo. SPal si celou setu a pak tě vzbudil Jawa. Tak vztávej už tam budem řekl a zatáhl tě za nohavici a šel do kokpitu. Pomalu jste přiztávali. Při přistání do vás ovšem vrazil meteorit takže vá začal unikat vzduch Jawa hned pohotově sáhl po maskácha jednu ti podával. Pokud přistanete tak vám to určitě, za určitý obnos,někdo opraví. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 19:22 | |
| Hyperprostor-ChandrilaJako vždy se my toho moc nezdálo.Takhle se my to stávalo celkem často.Něco mně tahal oza nohu.Chtěl jsem proti tomu vykopnout ale přemohl jsem se.Podíval jsem se kdo to je a zjsitil že jawa.Seskočil jsem z psotele a šel do kokpitu sedl jsem si do křesla pro pilota a vyskočil z hyperu.Začal jsem se pomalu přibližovat k planetě.Lodí se ozval otřes a senzory začali hlásit střed s pevným tělesem.Chytl jsem masku kterou my podával jawa a začal jsem rychle navádět lod do atmosféry.Byl to mikrometeorit.Nevím jak mohl projít štítem ale to jse mneřešil. Tohle nás bude něco stát.5eknu jen tak mimochodem jawovi. ______________________ | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 19:43 | |
| Chandrila
Dokázali jste přistát bez újmi. Teda až na duševní. Hned jak jste vylezli přizpěchal k vám nějaký čloběk a začal na vás chrlit tolik otázek že jste pobrali jenom minimum a to Kdo jste? co se stalo? kolik máte? Berete práci? víc nic. Jawa se na tebe podíval a pokrčil rameny. NAznačil že tady zase mluvit nebude jenom přez datapad a že ta práce by se hodila. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 19:47 | |
| Chandrila
V pohodě jsem přistál protože meteoritek netrefil řízení.Sundal jsem si masku a upravil blastery.Když jse mvylezl ven na slunce vyběhl po nás nějaký skrček. Něäše jména nejsou důležitá.Narazil do mně meteorit aniž by ho zachytili radary divnýale stalo se.Co by to bylo za práci? Řeknu a kývnu neznatelně na jawu že chápu že ted je zas malý nenápadný jawa. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:17 | |
| Chandrila
Chlápek se rozzářil a řekl Dovést mojí dceru na sraz v její škole. Zaplatím vám za to 10 000 :cr: . Je ta cesta nebezpečná. Moc nepřátel okolo. Víte pane že je ve vašem věku? dodal a čapnul tě za ruku a táhl do jeho domu kde tě z Jawou hodil na židly a zavolal svojí dceru. Raines pojď sem zavolal dost nahlas Jo už du tati ozvalo se ze dveří a dovnitř vešla krásna brunetka z nohama začínajícíma na Tatooinu a táhnoucíma se až na okraj planety Hoth. Přišla a koukla se na vás. Dobrý den pánové řekla slušně a z úsměvem si sedla proti tobě. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:21 | |
| Chandrila
Dobře za 10 000 udělám rád eskortu. ŘŽeknu Chandrilanovi.Sedl jsem si a čekal jak bude vypadat dívka kterou mám doprovázet.Byla celkem pěkná ale můj typ nebyla.Celkem jsem se divil že pustí svou dceru s dvěma takovými jako jsem já a jawa.V tom byl obdivuhodný. Zdravím vás Raines.Bude my ctí vás doprovázet.Mohl bych vědět co máme čekat a kam že to jdeme/jedeme? Pozdravím Raines a čekám co bude dál. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:28 | |
| Chandrila
Koukla se na tebe a řekla No Jdeme. Pudeme asi tak 50kilometrů, a můžeme čekat docela nebezpečné přepadi poslední dobou tu jsou schovaní piráti Black sun. DOcela mě to udivuje že se odvažujou tak blízko k Imperiálnímu Centru. Měli jsme Speedera ale toho nám zničili. Jinak útočí v malích skupinách víc než 5 jich nikdy neni. Musíme vyrazit kolem 10 večer. Oni jsou zviklí přepadat ve dne nevim proč a šla si zbalit. Její otec na vás jenom koukal a přiblble se usmíval. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:34 | |
| Chandrila
Dobrá jak myslíte. Odpovím a pohledem vyprovázím dívku z msítnosti.Sice byla zhruba stejně stará ale říkám dívku protože vyrůstala tady na Chandrile kde je svět zkažený jen impériem.Její naivnsot se my líbila. Máš nějaké zbraně? Zeptám se potichu jai aby jsme to slyšeli jen my dva.Další blaster by se hodil. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:42 | |
| Jasný BFG-9000 (Big Freaky Gun (nebo Fucking si vyber))
Chandrila
Jenom jeden Stormtrooperskej Blaster řekla Raines. Očividně měla dobrý zvuk a pak si viděl jeno hvězdičky protože ho po tobě hodila a ty si si ho všim až u očí. Jéé promiŇ to sem nechtěla přiběhla k tobě z nějakym pytlíkem co chladil a dala ti ho na oko. Měla nádherně hebké ruce. Přidrž si to tam já si dodju pro vybročepel a svojí pušku a mohli by sme jít. Jak umí ten tvuj kamarád střílet? a mezitím si vzala divnou vybročepel, tokovou tmavě modrou a pak dlouhou tyč a zvláštní pušku patrně Mandalorianská. Tak dem? Chladítko si vem s sebou. Ahoj tati řekla a byšla ven. NO tak musíme jít dodala a mrkla na tebe | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 20:46 | |
| jai-jawi to jsem se upsal-jinak si děláš prdel 50 kiláků a že mně z ničehonic knok outuje ženská? snesl jsem basicem mluvícího jawu(o kerým jsem ještě neslyšel),žoldáky co byli na ulici i když nebylo určený kde je pokoj,Ebon,hůř že do mně vrazil meteor aniž bych ho zaznamenal ale aby mně sundala ženská to teda ne...ještě že nechtěla to se m zdá ulítlí. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 21:03 | |
| Dělám to napínaví jenom ti nechi prozrazovat moc. Všechno mám naplánovaný. | |
|
| |
Dash V.I.P.
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 21:20 | |
| Srry napínavý ok beru to já ráda.Ale ty fakta jsou nezvratná 1) radar by ten meteor zachytil pokud teda neměl maskovací štít velkoadmirála Thrawna v cořž pochybuju,2)50 km pěšky je i na mně moc natož na jawu,3)Ten ebon je přehnanej,4)jawa alá basic divný pokud to není clawdite | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) Tue Sep 30 2008, 21:27 | |
| Jasan ale 1. Co když to nebyl meteorit 2. těch 50 kilometrů nemáte ujít za den 3. De jenom o starej czhled lodi z úpravama. 4. jo to je možná síla ale moch žít mezi lidma od narození | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
| |
|
| |
| Pracuju sólo! Jasný Solo? (for Dash) | |
|