OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Na Korriban (výcvik pro keny)

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

Na Korriban (výcvik pro keny) Empty
PříspěvekPředmět: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeWed Oct 22 2008, 18:28

Nar Shadaa, přístav

Stál jsi před lodí, která tě odveze na Korriban, ale až pilotovi dáš tisíc pět set kreditů. Pět set kreditů sis vydělal prací v docích jako pomocná síla a menší zloděj. Strašně jsi pracoval, ale s tímhle tempem si na cestu počkáš ještě pěkných pár měsíců a kdo ví jak dlouho tu ještě ten pilot bude. Nechtěl jsi čekat na další loď, když jsi měl plno práce s překecáváním tohoto pilota.
Spěšnou chůzi jsi odcházel od lodi a od pilota s cílem získat ty kredity co nejdřív to půjde, nejlépe hned. Při chůzi ses rozhlížel na všechny strany, zda neuvidíš nějaký způsob jak získat tu částku, nezabezpečený speeder, zboží bez dohledu, odloženou tašku, otevřené okno, prostě cokoliv na co bys narazil. Pravděpodobnost to byla malá, ale lepší než nic.
Jak si spěchal a rozhlížel ses, všiml sis dvou výrostků co tě sledovali. Zkusil jsi se jich zbavit, zahnul jsi a po chvíli jsi je opět viděl. Zašel jsi do jednoho z krámů okolo kterých jsi šel a jeden šel za tebou a druhý zůstal venku. Bohužel ten krámek neměl zadní vchod a tak jsi se musel vrátit zpátky na ulici. Oba dva za tebou opět vyrazili.

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
keny
Sith
Sith

Poeet p?íspivku : 906
Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith
Registration date : 19. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 11:53

Nar Shadaa-přístav

Jakmile jsem vypadl z toho krámku,bylo mi jasné,že ti dva výrostci mě sledují.To mě přivedlo do stavu nesmírné zuřivosti.
Chtěl jsem je vykuchat jako mřenky,přímo tady na veřejnosti.

Musim to vymyslet jinak,možná by se toho dalo dobře využít.Třeba mají u sebe nějaké credity a nebo alespoň vědí kde je sehnat.

Jak jsem tak přemýšlel uniklo mi,že pomalu jsem došel na takové malé náměstíčko. Bylo tu několik stánků s prapodivně vyhlížejícím ovocem a jiným zbožím.
Rozlédl se kolem sebe.

Musím najít nějakou boční slepou uličku.Třeba se mě je tam podaří vlákat a sklapne past.

V severním konci náměstí to vypadá dobře. Vidím tam takovou tu malou uličku vedoucí k zadním vchodům obytného komplexu,
který je nedaleko po cestě severním koridorem.

To je ono...teď Vám udělím lekci !!! -pomyslel jsem si.

S jiskrou v oku hned vyrážím tím směrem. Vcházím do uličky plné harampádí,odpadků a kdo ví čeho ještě...
Mizím za rohem a schovávám se v temném vchodě chudinského apartmánu. Ti dva jdou jako na porážku. Nic netuší a bez povšimnutí prochází kolem mne.
Vylézám ze svého úkrytu s otázkou...

Hej,vy dva, proč mě sludujete,máte snad něco pro mne?
Potřebuju tisíc cr,- a Vy mi s tím teď pomůžete nebo Vás oba,přímo tady, zabiju !!!
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 13:40

Nar Shadaa, přístav

Oba se lekli, žejsi se dokázal dostat za ně a pomalu se otočili. Když zjisitili že jsi sám a v dohledu nikdo viditělně se jim ulevilo a vrátila se jim jejich obvyklá sebedůvěra. Ten kterého si tipoval na vůdce se ti podíval do očí s výškovou převahou svých 15 cm a řekl
Hele malej, to že si nás trošku doběhl neznamená že nám můžeš vyhrožovat.
ten druhý mu nadšeně přitakával a hrál si s něčím v ruce
Tisíc kreditů je slušná částka, ale ty ji určitě potřebuješ na drogy, takže se zachováme jako zodpovědní mladí muži a zabráníme někomu mladšímu a nerozvážnému aby si ničil život.
na obličeji se mu objevil úšklebek a tan druhý odhalil s čím si hrál. Na zem v uličce spadl jeden konec řetězu. Neviděl si jak je dlouhý, protože ho měl několikrát omotaný kolem ruky ale vypadal dostatečně masivně a pevně aby si každý kdo se s ním střetl v boji odnesl minimálně nějakou zlomeninu. Začal jej roztáčet až ten řetěz předním vytvořil jakousi rotující zbraň . Vůdce se něj usmál a gestem mu přikázal aby snížil otáčkytoho řetězu. Druhý uposlechl a snižoval otáčky dokud se řetěz se skoro líně neotáčel. Vůdce se na tebe usmál
Kde jsem skončil?
zeptal se vůdce toho s řetezem když si nemohl vzpomenout kde skončil v rozhoru
U toho že my mu, jako zodpovědní lidé zabráníme aby si ničil život drogami
poprvé promluvil ten s tím řetězem a dál točil tím řetězem
Ano, tam to bylo
navázal na předchozí proslov vůdce
Takže nám odevzdej všechny své peníze a drogy co u sebe máš a budeš moci odejít po svých jinak ...
a začal vyříkavat co vše tě čeká a nakonec skončil se slovy
Veř mi že s řetezem to umí
tato poslední informace byla doprovázena lehkým ušklíbnutím

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 15:19

Nar shadaa-přístav

Hm,ty jsi mě zřejmě nepochopil... odvětil jsem arogantně.

Přeměřil jsem si v zápětí oba mladíky. Ten starší vypadal něco kolem osmnácti let.
Ale ten druhý; ten s tím řetězem; byl zase mladší jako já.

Na nějakej "fet" se ti můžu...víš co.
Já se potřebuju dostat z téhle té planety a Vy máte tu smůlu že jste mě sledovali až sem.
Co máte za plán- okrást mne?
Protože já vám dvěma nic dobrovolně nedám.

A pomalu ve mně začala vřít neskutečná agresivita. Pokračoval jsem...

Tobě cucáku; a ukázal jsem prstem na toho s tím řetězem; dám facku a poběžíš za mámou pod sukni !!!
Chcu tě vidět,jak tady v té malé uličce budeš točit s tím svým řetězem... a arogantně se zasmál.
A co se týče tebe; ukázal jsem na toho vyššího; tebe si vychutnám postupně.
Zlámu ti obě nohy a nechám ti jen jednu ruku, aby jsi se mohl doplazit domů.Ale ještě před tím tě naučím řvát bolestí mé jméno...

Viděl jsem jak ten mladší dostává pomalu strach, ale na toho druhého můj proslov očividně nezapůsobil...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 16:00

Nar shada, přístav

Takovej malej a drzej.
nevěřícne kroutil hlavou vůdce a řekl tomu s řetězem s klidným hlasem
Klid, je malej, v početní nevýhodě a beze zbraně co by nám tak mohl udělat?
a prohlídl si šířku uličky a viditelně něco v duchu přeměřoval. Když s tím skončil vypadal narozpacích
Myslí mu to, kdybys tu použil řetěz na plnou délku mohl bys mít potíže tak ho zkrať
ten druhý přikývnul a už vypadal jistěji, než před chvíí protože vůdce měl dobré postřehy. Přestal točit s řetezem a našel na řetezu spojku a vytáhl. Teď měl řetezy dva a chvíli se rozhodoval zda mít dva rotujující řetězy nebo jeden. Nakonec se rozhodl pro jeden a druhej řetěz nabídl šéfovi.
Ne, díky, víš že mám svoji zbraň
na tuto odpověď jen pokrčil rameny a druhou část řetězu si omotal kolem druhé ruky takže na ní teď měl boxer z řetezu. Ale to co vytvořil nevypadalo jako bežný boxer. Ten řetěz mu pokrýval celou pěst a touto okovenou pěstí ti teď pohrozil a opět roztočil řetěz. Vůdce doteď pozoroval svého kámoše a na jeho gesto pro tebe se zasmál.
Líbíš se mi. Nemáš strach a nejsi blbý, sice drzý ale to nechme teď plavat. Prostě vysyp co máš v kapsách a padej vodsaď .
řekl šéf, když se dosmál a ze začátku mluvilvesleým tónem, ale ke konci už to byl klasický výhružný tón.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 17:14

Nar Shadaa-přístav

HA HA HA musel jsem se zasmát,když mi to nedochůdče hrozilo tou malou pěstí omotanou řetězem.

Divim se, že ho vůbec unese, ale i tak asi dosanu. To je to poslední co by mi vadilo, čím víc totiž dostanu, tím víc budu agresivní a lstiví.

Jak jsem tak koukal na ty dva, přišla mi myšlenka jako blesk z čistého nebe.

Zkusím teď otočit o stoosmdesát a uvidím co z nich vypadne...

Chlapci, prát se s vámi by byla určitě veklá zábava, ale mě jde především o ty kredity.
Mám takovej návrch...a všichni na tom můžem pěkně vydělat.

Asi jste si nevšimli toho stánku u hlavní cesty, toho pro bohatý. Kupec má samý vybraný věci a taky má portmonku narvanou creditama.
Vsadím se s váma, že tam tři tisice určitě budou.
Když ho zabavíte, tak ja mu ju štípnu. Ale museli by jste ho vylákat před stánek.
Já bych stál hned u vedlejšího a hned jak vyjde, tak už bude hračka
.

Co vy na to? Buď to vyděláme a nebo jsi dáme přes držku...a nebo vyděláme a pak si ještě můžem dát přes držku.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 17:24

Nar Shadaa, přístav

Ha ha ha, to se mí líbí
zasmál se vůdce a i ten druhý se zasmál
Uděláme to jinak ty a tady Kemn ho odlákáte a já mu ji štípnu, potom se setkáme na konci této uličky. Rozdělíme se na třetiny a potom si nebudeme dávat do držky. Jsem sice grázl ale slovo držím, navíc si každý z nás příjde na pěkný balík. Ber nebo neber

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 17:45

Nar Shadaa-přístav

No jo, není tak blbej, jak vypadá... pomyslel jsem si.

Dobře uděláme to jak říkáš. Ale NESNAŽ se mě podfouknout. Celou dobu z tebe nesundám oči !!!
Půjdem rovnou nebo si dáme sraz u stánku...jako by nic,že se neznáme...?
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 17:50

Nar Shadaa, přístav

Neboj máš mého kámoše a kdyby si šel ty, odmítl bych to ze stejného důvodu kvůli kterým zu teď vyhrožuješ. Setkáme se u něj. Já už tam jdu a vy dva se připojte později. Ty vymysli jak ho vylákat a Kemn ti pomůže, já pak vezmu co poberu
kývl na Kemna a šel napřed. Když jsi s Kemnem o pár minut později přišel, byl zabrán do hovoru s prodavačkou u stánku sousedícího se stánkem vašeho cíle. Vůdce na vás kývl na znamení, že je připraven.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 18:43

Nar shadaa-přístav

No dobře, chápej vůbec vás neznám a jdu s váma dělat ne zrovna malou věc.
Hlavně klid a sleduj, jak se lidem motaj hlavy.
prohodil jsem,když odcházel.

Vykročili jsme z uličky a vešli do koridoru. Sem tam jsme se mrkli i k nějakému jinému kupci,kteří byli po cestě.
Povedlo se nám skvěle splinout s davem a když už jsme přicházeli "na scénu" řekl jsem tomu mladýmu asi Kemn.
Takový jméno-to se na tobě rodiče vyřádili...já v duchu.

Mluvit budu já,kdyby náhodou něco zavětřil tak se na něco jako zeptej...

Kývnul na mě jako že jo a šli jsme na to.

Nar shadaa-stánek

Stojíme s Kemnem u stánku naší oběti. S pozdravem mu hledím do tváře. Je to takový šedesátník, dobře udržovaný a luxus z něho přímo smrdí.
Nabízí různé zboží, vesměs ale dekoračního charakteru. Různé vázičky,ozdůbky a jiné serepetičky. Ale musel jsem uznat, že závěsné koberce a
ručně šité deky byly opravdu luxusní. Už jsem myslel,že na nic nepřijdu a budu namydlenej, ale můj zrak najednou něco spatřil.
TO něco byla nádharná ručně vyrobená a vyzdobená Krabička, ve které se na mě smálo devět krystalů do světelných mečů.
Byly různých barev a některé i bezbarvé. Hned jsem věděl, jak mám začít.

Byl by jste tak laskav a ukázal mi ty pěkné krystaly? otázal jsem se kupce
Ale zajisté... odvětil mi

Vzal tu přenadhernou krabku a vyšel ze stánku ven. Otevřel ji a mě se naskytl nádherný pohled. Kupec poté vytáhl jeden rudý krystal a vložil mi ho do ruky.
Cítil jsem hřejivé teplo, které se postupně zvyšovalo. Posléze ho vrátil kupci s otázkou:

Vy mi tak důvěřujete,že jste mi ho i půjčil? Co kdybych Vám utek?
To by bylo velmi zlé ale něco mi říkalo, že vy utíkat nebudete.
odpověděl

Měl jsem teď krabici s krystali v ruce a polemyzoval s kupcem o jejich původu a schopnostech.
Kupec teď stál v luxusní pozici...jen přijít a vzít.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 20:33

Nar Shadaa, stánek

Vůdce chvíli počkal a když se ujistil že konverzace bude trvat ještě dost dlouho zaplatil za věc u vedlejšího stánku a pak jakoby náhodou procházel okolo stánku a zastavil se jakoby si prohlížel pár vystavených věcí a pak se tvářil zaujatě nad jednou z deček, které tu byly. Pozoroval ji z všemožných úhlů, naposled se podíval na vás a na Kemnovootočení hlavy to provedl. Nadzvedl tu dečku a vzal z pod ní takovou malou schránku s kredity. Položil dečku na místo a chvíli ještě zůstal u stánku a pak pomalinku odcházel do uličky kde jste byli dřív.
Byl skoro o ní, když se ten obchodník čistou náhodou otočil ke krámku a zjistil že mu tam něco chybí. Přestal odpovídat na tvé otázky a zjišťoval co mu vzali. Pak na to přišel
Ale né
řekl hlasem ve kteém byla zlost i lítost. Pak se na vás rychle otočil s rychlostí jakou byste od něj nečekali
Poslyšte kluci, někdo mě právě okradl, zrovna když jsem se vybavoval s váma. Takže jestli jste někoho u krámku viděli tak by to mohl být ten zloděj. Když mi vrátite mé věci, které mi ten všivák zlodějský ukradl zaplatím vám. Co vy na to? Domluveni?

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 21:51

Nar shadaa-stánek

Sehráli jsme to výborně. Bavil jsem se nádherně. Kupec vůbec nevěděl která bije. Po té co se mne zeptal, jestli bych mu mohl vrátit jeho ukradenou věc,
ucítíl jsem další příležitost. Instinkt dravce když spatří kořist.

Líp už to snad ani jít nemůže...teď mu namažu med kolem huby a je můj -valilo mi hlavou

Mám dojem, že vím kdo by to mohl být....řekl jsem kupci

Kemn se na mě vyděšeně podíval, ale já jen nenápadně mrknul.

Kdo? zeptal se razantně kupec.
Ale bude vás ta informace stát nějakej ten kredit,řekněme pět set -okamžitě jsem nadhodil
Pět set,to je moc... odvětil chladně, co takle tři sta?
Čtyři sta odsekl jsem
Dobrá odpověděl a vysázel čtyři stovky...

Ten kdo vám to ukradl byl nejspíš zaprdlej Mike.... žačal jsem si vymíšlet
Znám ho jen tak, od vidění, ale zdálo se mi, že to byl on. Najdete ho v kantýně-blízko doku tři.

Kemn mou výpověď potvrdil a z kupcovi tváře jsem vyčetl, že nám to sežral i s navijákem.

My už budem muset jít...pověděl jse mu
Snad jsme vám pomohli...

Nevím jestli mě to k něčemu bude...zaprdlej Mike hmmm...pořád rozumoval

Shrábl jsem ty čtyři stovky a pomalu jsme se rozešli. Dvakrát jsem se olídl- pro jistotu- jestli to vše klaplo.
Zatočili jsme do uličky, oba vysmátí jak leča, došli na sraz na určené místo.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 15:40

Nar Shadaa, přístav

Když jste dorazili na místo setkání nikdo nebyl. Rázem jsi se přestal smát, ale Kemn měl dobrou náladu a tvářil se jako trpělivost sama. Nakonec jsi zsjistil proč. Jeho šéf přicházel stejnou uličkou co vy, akorát později. Přišel k vám a jeho reakce na tvůj výraz byla
Aby nás nikdo nesledoval, ne? Stál jsem tam čtvrt hodiny a čemu jste se vy dva tak smáli?
Kemn mu otázku zodpověděl a vůdce se zatvářil pobavěně
Radši by jsi měl rychle zmizet
když jsi se zatvářil zmateně
Mike Tychnin, alias zaprdlej Mike je dost velký zvíře a jeho skupina spolupracuje s centrálou. Tos nevěděl co?
po těchto slovech se zasmál a našel nějakou bednu, kterou donesl k vám. Na ní hodil tu schránku a otevřel ji před vašima očima. Dal se nahlas do počítání a skončil na částce 4908 kreditů. Na to udělal tři hromádky a nakaždou dal 1630 kreditů. Zůstala hromádka čipů v hodnotě přibližně 18 kreditů, jež nešlo rozdělit na tři části. Nechal ji tedy na bedně se slovy
Dárek pro náhodného kolem jdoucího
a dal ti tvoji hromádku
Těch tvých 400 si nech, získal jsi je sám a my máme dost
svoji a Kemnovu hromádku vysypal do svého vaku a ke tvojí hromádce ti dal onu ukradenou schránku
Tady máš něco na ty kredity. Nenech se chytiti, odcestuj z měsíce a těch 18 kreditů tu nech
a spolu s Kemnem odcházel
Bylo mi potěšením s tebou spolupracovat. Nechť tě síla provází
řekl naposled a Kemn udělal nějaké gesto, které jsi neznal. Galaxie byla veliká a jen síla ví odkud jeho rodina pochází. Zmizeli ti ve vedlejší uličce a ty jsi osaměl se svoji schránkou a svými kredity.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 17:26

Nar Shadaa-přístav

Když jsem tak viděl tu hromadu kreditů v duchu jsem zajásal.

Mám teď tolik, že podplatím pilota a ještě mi zbyde. Konečně zmizím z tohodle zpropadenýho místa.

A v hlavě jsem začal počítat, což mě hrozně bavilo.

Tak to máme 500,- plus 1630,- plus 400,- se rovná...
Dvatisice pět set a nějaký drobný...slušný
řekl jsem si

Šéf si zbalil zbylé dvě třetiny, hodil je do vaku a pomale se vytráceli společně s Kemnem v uličce.

Taky mě bylo potěšením s vámi spolupracovat...a že nám to šlo...

Zvolal jsem a ti dva zmizeli za rohem. Jak jsem tam tak stál žačalo mi šrotovat hlavou.

No jo, mám sice pěknou schránku, ale co když to ten kupec ohlásil a někdo ji pozná.
Nemůžu být přeci tak blbej, abych se nechal chytit i s lupem.
Musím něco vymyslet...

Několik minut jsem úporně přemýšlel až to přišlo.

Já ju prostě omlátím, aby nevypadala tak, že by se dala identifikovat.

A tak jsem se do toho pustil. Kredity nechal ležet na bedně a vzal si do rukou tu schránku.
A škráb s ní o zem, a ještě a ještě....dokud nebyla řádně dobitá.

Teď vypadá líp. Zámek už sice fungovat nebude, ale já ju stejně z očí nezpustím.

Ještě jsem ji "festovně" poválel v prachu, aby chytla nějakou glazuru.
Pak do ní nasázel kredity z bedny a vyrazil rychlím krokem k dokům.

Snad mi ten pilot mezitím nepláchl... napadlo mne

A ještě přidal do kroku.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 18:17

Nar Shadaa, přístav

Obával jsi se, že by mohlo být pozdě a tak jsi pospíchal. Stánku okradeného kupce jsi se obloukem vyhl a dostal jsi se k té lodi, dřív než jsi čekal. Už z dálky jsi ji tam viděl. Panoval u ní čilý ruch, posádka nakládala nějaké zboží a kontrolovala loď. Rychlým krokem jsi došel k té lodi a vydal ses hledat toho pilota.
Hej, stůj
dopadla ti na rameno obrovská tlapa. Velikej wookie tě chytl za rameno zezadu a otočil si tě čelek k sobě
Kam jsi myšlís že jdeš? Snad bys nám tu nejdeš nic ukrást?
prve, ani teďka nemluvil ten Wokie, ale jeden twielk za ním, který kontroloval zboží na svém datapadu
Nebo jsi snad cestující?
řekl když jsi prohlídl tebe od hlavy až k patě a tu obouchanou schránku
Tak co ...
zmlk, když jsi všiml pilota, který k vám přicházel a gestikuloval ať počká. Twielk netrpělivě počkal a Wokie z tebe sundal tu svoji tlapu
Nebyl jsi dlouho pryč. Už jsi to přinesl?
řek pilot po menší konverzaci s tím twielkem s neskrývanou zvědavostí a chamtivostí. Potom si prohlídl tu schránu
Ale, neříkej že jsi našel nějakou omlácenou schránku u které je nejdražší asi ten zámek. Pokud vůbec funguje
ušlíbl jse nad tím, co jsi přinesl a svým zhodnocením. Twielk s ním a wokie vycenil tesáky
Nebo si snad myslíš, že v ní ještě budou peníze? Nebo že má takovou cenu?
a směrem k těm dvou prohodil něco o bláznívém, bláhovém děcku

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:01

Nar Shadaa-přístav

Když na mě dopadla ta velká tlapa, podlomily se mi kolena a málem jsem šel na zem.
V zápětí vylítl jsem jako kus hadru, udělal stoosmdesátku a uviděl co je toho příčinou.

Bože co je tohle za Wookiejské hovado... pomyslel si
Má páru, že by mě rozmačkal jak červa.
To je hnus.

Naštěstí to ale netrvalo dlouho a to tupé zvíře mě upustilo. Byl jsem rád, že "jakštakš" v celku.
Pilot se k nám blížil a při pohledu na něj se mi ulevilo.

Už je to v klidu...snad!

Něco prohodil s těma dvěma "niemandama" a obrátil se na mne.

Jak to se mnou mluví...druhej hnus posobě...
Kdybych tě tak nepotřeboval, tak bych nakopl ten tvůj kulečník až bys plakal jako malé dítě.

A pomalu to ve mě začlo zase vřít.

Do teď to šlo...bez práce jsem vydělal tolik, co tady s váma za půl roku.
A kde to teďka je ?... je to na druhé straně pilotova kulečníku...!!!

Nechal jsem ho domluvit, nadechl se a spustil:

Ano pane, šlo to celkem dobře;mám štěstí na nové přátele,
kteří mi pomohli.
Jinak ta schránka je docela pěkná, taková svá. Ten zámek se mi sice opravit nepodařilo, ale i tak jsem si hned řekl,
že se vám bude pěkně vyjímat na palubě vaší lodi.
A jako každá správná schránka ukrývá také nějaké to bohatství.
Ale to už bych s vámi řešil někde jinde...prosím...máte čas?

A vy hoši směle do práce...hop hop
mířeno na wooki a twielka
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:16

Nar Shadaa, přístav

Na tvá slova se oba zatvářili jako by jsi byl nějaký červ, kterého je třeba zašlápnout, ale zatím se drželi zpátky. Dokud s tebou pilot mluví, možná mu k něčemu budeš a tak skončili jenom u pohledů. Ale když wokie odcházel sklonil se k tobě aby se ti mohl podívat do očí a zařval tak že být o pár kilo lehčí tak odletíš z rampy. Když se vyřval odešel jinam a twielk dál něco ťukal do datapadu, ale oba byli poblíž, pro případ, že by tě měl pilot dost. Pilot se zatvářil jakoby dohody s tebou litoval, ale nevidhodil tě
Dobře, co takhle jídelna na lodi, při nákládání tam určitě moc lidí nebude
a nepočkal na tvojí odpověd a už tě táhnul do lodi a ti dva, které tam nechal se zatvářili nepříjemně a poslali za váma pár gest. Nevěděl jsi jestli na tebe, jeho, nebo oba, a než jsi na to přišel už si byl v lodi a pilot tě vedl dál k jídelně.

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:33

Nar Shadaa, přístav

Věděl jsem, že to ten Wooki nevdechne...no jo horkokrevný zvířata
A ten dech...hm luxus jako od kupce
Aspoň na mě jen tak nezapomenou... pomyslel jsem si

Pak mě pilot popadl a táhl do lodi...

Jídelna pane...bude ideální místo.
A mohl by jste mě přestat vláčet jako použitou dětskou plenu?

Pevně jsem držel schránku a klusal vedle táhnoucího mě pilota.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:38

Nar Shadaa, přístav

Pilot se zasmál nad tvým přirovnáním, povolil stisk a zpomalil
Použitou dětskou plenu bych sebou nevláčel, tím si buď jistej.
zbytek cesty mlčel a když jste vešli do jídelny pustil tě, sám si sedl a řekl
No, tak jaké bohatství tam máš? Doufám žene tu plenu, i když ta tvá vůně lecsčemu nasvědčuje
zasmál se nad svým vtipem, v rozlehlé jídelně to udělalo menší ozvěnu a čekal co odpovíš

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 09:00

Nar Shadaa, přístav

Pilot se očividně uklidnil a snad už měl i dobrou náladu.

Ono to s tou plenou nebylo zas tak daleko od pravdy, pane. Odén, který mé tělo produkuje do okolí,
bude nejméně tři dny starý. To se pak není čemu divit, že...

Ale zpátky k věci.
Mám tady pro vás v té schránce patnáct set, jak jsme se domluvili. Jsou tam i nějaké moje kredity, když dovolíte...

Otevřel jsem schránku, odpočítal svých tisíc kreditů a podal ji pilotovi.

Je tam patnáct set a nějaký drobný...klidně si to přepočítejte
Tak co, hodíte mne na Korriban, pane ?
Já jsem svou část dohody splnil, jak vidíte...

Jenom bych vás chtěl požádat, jestli bych se u vás mohl osprchovat a na hodinku někde natáhnout.
Sice nesmrdím tak, jak ten Wooki venku, ale já jsem taky člověk a ne žvíře, že... a pak,
dneska to byl náročnej den a malej odpočinek by mi bodnul.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 15:46

Nar Shadaa, přístav

Pilotovi klesla čelist, když si prohlížel tu sumu vevnitř obouchané schránky
Jak ... jak ..
snažil se dát dohromady souvislou větu. Brzy se však zpamatoval
Doufám že si nikoho nezastřelil, ale když letíš na Korriban ani bych se nedivil
potřásl hlavou a vyvedl tě z jídelny na chodbu. Cestou vzal nějaké jídlo a to ti dal do ruky. CChodbou tě dovedl o palubu výš, kde byly spací kóje. Některé svítili a byly zavřené, nebo jen svítili a jen pár jich bylo tmavých
Jednu si z těch zhasnutých kóji vyber, na ní budeš spát. Nedělej bordel jinak dohodu ruším.
otočil hlavou jakoby něco hledal a pak ukázal rukou neurčitě jedním směrem
Sprcha, prádelna a záchody jsou tamtím směrem. Loď bude naložená za tři hodiny, takže jestli chceš můžeš ještě do města nebo se vyspat. Poletíme přímo na Korriban, kde budeme jen pár hodin, takže bych ti radil nezaspat přílet.
vrátil ti prázdnou schránku a přemýšlel co by ještě řekl. Z kapsy vytáhl malý plastový náramek, který ti dal na ruku
Na důkaz, že jsi pasažér. Aby tě nevyhodili z lodi
a odcházel. Na schodišti se otočil a houkl
Kdybys něco potřeboval, víš kde mě najít
a zmizel někde v dolní palubě

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 18:13

Nar Shadaa, přístav

Pane nemějte strach, nikoho jsem neoddělal.

Pak jsme vyšli o palubu víš.

Díky za jídlo a žádnej bordel dělat určitě nebudu.
Já spíš jako myška budu zalezlej...
a usmál se na pilota

Šel jsem se vysprchovat a udělat ty lidský potřeby. Asi za půl hodiny jsem stál před první prázdnou kojí.

Hm tak třeba tato bude moje. Stejně se tu dlouho neohřeji.
Ale jak pěkně teď voním, to su frajer...
Hadry mám sice krapet špinavý, ale co už...stejně bych si něměl co jínýho oblíct, kdybych je vypral.

Sedl jsem si na lůžko a v klidu přemýšlel:

Tak a je to tady. Letím na Korriban...co mě tam čeká ? Jaké to tam bude, jak bude vypadat planeta...

Nastupovaly mi otázky jedna za druhou až pak jako poslední...

Měl bych se jít ještě naposled podívat ven, kdo ví, kdy se sem zase podívám...

Hodika uběhla jako pět minut. Vyšel jsem ven a nasál z plných plic všechny venkovní pachy.
Rozhlédl se kolem sebe a na levo ode mne spatřil twielka od minule. S upřeným pohledem jsem se zamyslel.

Hele to je ten twielk, půjdu s ním rozloučit.

Rozešel jsem se jeho směrem a když byl od něj ve vzánenosti asi pěti metrů, promluvil jsem:

Ehm, zdar, přišel jsem se rozloučit. A za to minule bych se ti asi měl omluvit.
Vytočil mě ten pilot ale do strašných otáček. A svýmu příteli, tomu Wooki, prosím tě řekni, aby byl příště něžnější.
Vždycky nemusíš narazit na nulu, jako já.

Ale všeho do času... pomyslel jsem si

Nic méně odcházím z téhle té planety a možná už se nevrátím, kdo ví ?
Tahle práce tady byla děsná, ale nakonec...
zasekl jsem se.
Ani nevím proč ti to tu vykládám, asi emoce.

A zahlédl jsem nedaleko to Wookiejské monstru, jak se na mě kouká a to dosti nepěkně.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 18:28

Nar Shadaa, přístav

Wokie k tobě vykročil a nevypadal, že by se spokojil jen se zařváním. Drápy co měl střídavě vytahoval a zatahoval a tvářil se tak, že z něj šla nefalšovaná hrůza. Dělníci co okolo pracovali se mu snažili vyhnout co nejdřív a vráželi do sebe, jak se chtěli dostat co nejdál. Ale ten Twielk byl relativně klidnej, jen si něco ťukal něco do datapadu. Když už po tobě Wokie natahoval své ohromné chlupaté tlapy tak na něj zařval
Zadrž!
Wokie zastavil a zařval tak mocně, že jsi pod náporem jeho dechu udělal krok zpátky a nebylo to jen kvůli tomu, že si nečistí zuby
Víš kam ta loď poletí?
Wokie se na něj otočil a zařval, pravděpodobně to byla otázka
První zastávka je Korriban
Wokie se podíval na tebe, na něj a pokrčil rameny na znamení toho, že netuší proč by tě neměl zabít
Ty chlupatá deko, to je planeta Sithů! Vzpomínáš přece na Exara Kuna, nebo ne?
Wokie se otřásl a zařval jeho směrem nějakou otázku, relaivně dlouhou
Ano, asi se bude chtít stát Sithem. Nevím zdali neskončí už na příjimači do akademie. Slyšel jsem, že nepřijatí uchazeči umírají ošklivou smrtí
na to se Twielk rozesmál a Wokie též. Zdál se být uklidněn a poprvé si tě důkladně prohlídl. Když skončil vzal si od Twielka i přes jeho protesty datapad a neco do něj napsal. Položil jej na bednu a udělal gesto, které znamenalo že je v něm něco moc důležité. Když ses pro nej rozhodl zajít postavil se před něj na znamení, že musíš projít přes něj. Vypadalo to, že se usmál

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
keny
Sith
Sith

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 20:04

Nar Shadaa, přístav

Ten Wooki měl obrovský respekt mezi místními a to vypovídalo samo o sobě. Už jsem myslel, že mě rostrhne jak hada, nebýt toho tvielka co ho zastavil.
Když tak ten Wooki něco psal, prohodil jsem:

Já ze smrti strach nemám. Už nemám co ztratit !!! Všechny co jsem miloval mi zabili. Můj život buď skončí na Korribanu nebo někde jinde.

Wooki položil datapad a naznačil,že bych si to měl přečíst, ale zárověň mi zatarasil cestu.

Vidím, že mě máš opravdu v oblibě. Mám pocit, že by ses se mnou rád utkal, ale jestli máš chuť na pořádnej boj, tak tomu dej čas a já se určitě vrátím, aby jsme si to mohli rozdat. Co ty na to ? zeptal jsem se toho Wookie.
Teď bys to mě moc jednoduchý, chápeš... ještě jsem dodal.
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 20:20

Nar Shadaa, přístav

Wokie vydal zvuk, který se dal považovat za smích. Twielk na něj koukal, protože jej nikdy neslyšel se takhle smát a ostatní dělníci taky ne. Všichni o krok ustoupili, ale Wokie se neměl k tomu, že by se na tebe vrhl nebo po tobě něco hodil. Prostě tam stál a smál se. Když se dost dost nasmál vzal datapad a něco tam napsal. Při psaní se na tebe koukal tak divně, až to vypadalo, že je to nějakej úchylák. Ostatní si toho všimli, ale nikdo vobavě o svůj život nepromluvil. přece jen jste byli na plošině dost vysoko nad zemí a jeho prchlivost a síla je dost známá. Když dopsal, šel k tobě a všichni zatajili dech. Někteří si dokonce zakryli oči, ale nikdo neutekl. Všicni byli zvědavi co s tebou udělá a zda přežiješ. Když byl u tebe podal ti ten datapad a na něm jsi četl

Já, Gyjra, syn Mejtry, který je vůdce Kasjrackého klanu, jsem sloužil v armádě Exara Kuna. Veřím, že máš na to stát se jedincem obdařeným nesmírnou mocí. Nechtěl jsem tě zabít, kdybys na mě zaútočil a dokázal bojovat, tak až by ses vrátil z Korribanu vstoupil bych do tvých služeb. Když ses tomu vyhnul, jsem trochu zklamán, ale věřím, že pokud se staneš Sithem, dokážeš se vyrovnat Exarovi. Až budeš Sithem, vyhledej mě. Já a pár mých přátel z dob Exara Kuna bychom možná vstoupili do tvé armády.

Když jsi dočet a podíval se na něj, stáhl datapad a vymazal napsaný text. Datapad pak vrátil Twielkovi, který na něj spolu s ostatními dělníky nechápavě hleděl. Wokie nedbal jejich pohledů, jejich nevyřčených otázek i řečí a odešel z plošiny

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Na Korriban (výcvik pro keny)   Na Korriban (výcvik pro keny) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Na Korriban (výcvik pro keny)
Strana 1 z 6Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: