| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Jun 19 2009, 17:30 | |
| - Lance Stone napsal:
- Hlavne at tam neni Tux Linux
ten pán, co hraje Agena se křestním jménem jmenuje Tux... nekecám | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Jun 19 2009, 17:41 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Jun 19 2009, 19:59 | |
| takže pátý díl kresleného comixu - baví mě to, ale nevim 1) jakbudu kreslit krayta, 2) jak Rudu! - Spoiler:
| |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Jun 19 2009, 20:51 | |
| super... Tak Rudu muzes nakreslit podle Yody, na wookiiepedii myslim byl obrazek Yody zamlada.. a Krayta tam urcite najdes taky.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 19:58 | |
| Achjo... kompletní nová nová rada a Itchy, co cpe každému pizzu - kus dorta a krayta - Spoiler:
| |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 20:04 | |
| Wow, super...Mistri z rady se ti fakt povedli _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 20:17 | |
| tyjo.. už sem píšeme jenom my dvě a občas Gralen. Musím přijít s něčím novým, revolučním, chce to nějakou změnu...Itchy a Ywa Nechiie, to známe... ale co nějaké změna? Co takle BARACK OBAMA coby jedi? jako nějaký příběh o něm? Nebo já nevím... prostě musím něco vymyslet, nějakou kreativní tvorbu, času je mraky... | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 20:19 | |
| Barák Od Banána? To je představa. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 20:21 | |
| já jsem začala už psát, kde vystupuje Obama, je to prostě že Dooku se dostane k zemi a plánuje jí využít ve svém plánu. NO a získá nejmocnějšího muže planety, obamu, pak tam vystupuje merkelová - ale ta mu zdrhne, protože umí dobře šermovat a padmé jí ukrývá na Naboo. No a pak má obama nějaké pletky s Aaylou, válčí se tam, utíká, Ywa Nechiie umře a nakonec to dobře dopadne. Prostě takový blábol, co mě jednou napadl v práci, no. | |
|
| |
| |
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 20:32 | |
| DEH, ak je to možne tak to občas zmen, som tu denne takmer v kuse, a píšem len na to, do čoho viem niečo povedať | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:08 | |
| dejte návrh... co bych mohla psát. Nebo můžeme psát nějaký vtipný příběh současně, s tím že každý by měl určitou postavu ze sw a jako by za ní by psal, mohla by to být docela legrace... | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:29 | |
| To by bylo dobry..Skoda ze asi nemam tolik fantazie, abych se pridala..Navic bych to zrejme vzdycky smerovala nekam kam byste nechteli.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:36 | |
| no máš fantazie... jde ti psát eternal city, a dkybych udala kostru příběhu, tak by jsme to jistě aspon ve 3 dali (předpokládám že by se přidal jen gralen..) ale sranda by byla - hehe, ahsoka, anakin a obama | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:39 | |
| nevim, mozna..Tak EC mi jde, vlastne jen pisu co si vymyslela..a pri tom me napadne par drobnustek.. jinak za zkousku nic nedame.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:42 | |
| takže fajn, no uvidíme, co gralen. Asi na něj zbyde Obama, protože já si beru Anakina | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:44 | |
| Jeee, super, ja chtela Ahsoku... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:47 | |
| tvoje vedlejší role bude ještě R2, ale to bude samý "huýý škrr bííp tývolé" | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 21:57 | |
| no tak jo... teď ještě vymyslet děj a můžeme začít tvořit | |
|
| |
| |
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 22:06 | |
| ja sa pridám, no ked mám byt Obama tak si ho trochu upravím pre svoju potrebu, zajtra mozem začať písať.
Teda začiatok by mohol byť asi taký, Dooku priletí s svojou Armádou Droidov na mesiac tam si spravia menšiu predsunutú základnu z ktoréj napadnú zem. Pravdaže najprv bude snaha o mierové vnútenie separatistíckych vojsk na zemi, zial naštívia najprv našich spoluobčanov romov, pretože sa im zdajú byť najrozšírenejším druhom na zemi, no a ďaléj o nich ani nemusím rozprávať. následne dojde na zlú stranu tváre a nastane čiatočná invázia v Severnéj Amerike, Aziji, Europe. Do Afriky nepojdu lebo tam je toho moc chudobne a v Mexiku zas môžu niečo chitiť.
Približne o tom by maly byť aspon 2 strany, potom môžeme v pohode začat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 22:12 | |
| tak jo, to by šlo. Ty budeš prostě Obama - zastupce Země, budeš popisovat, co se na zemi děje, jako jak tam postupujou ty jednotky, co dělaj atd, no a pak najdeme na scénu my, Mace Windu pověří Anakina a Ashoku, aby zajistili bezpečnost Obamy a oni sami se postarají o ten zbytek... | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 22 2009, 22:15 | |
| To je dobry..jeste by mohli amici poslat nejakou zpravu do kosmu, tim by se o cinech Dookua mohl dozvedet rad Jedi a vyslat nas situaci uklidnit.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|