|
|
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Oct 12 2009, 18:37 | |
| uz sa to chistam prelusknut | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Oct 12 2009, 18:38 | |
| wow, obrazek dobrej _________________ Vivat Itchy | |
| | | elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Oct 12 2009, 19:44 | |
| DEH? Nevynechala jsi moji poštu? | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Oct 12 2009, 19:47 | |
| eli: napraveno | |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:06 | |
| tak tady je to. FUCHSIOVÁ CHATA aneb Vraždy v Alderaanských lesích
-odehrává se to prostě někdy. asi stará republika, neurčeno kdy, žádná velká hrozba kolem. jen ty "malé" meziplanetární konflikty nebo jako v našem případě, ničení pár osamělých míst kde se držela temnota. Je to více ménně vážně, ale pokusím se to i trochu odlehčit.
Na parkovišti u Fuchsiové chaty přistál malý transportér. Pozdně odpolední paprsky alderaanského slunce se odrážely od –kupodivu - fuchsiově zbarvené střechy horské chaty uprostřed lesů. Vzduch byl prosycen klidem a mírem. Přesně to jediové, co zrovna přiletěli, potřebovali. Klid a mír, aby po nedávné misi nabrali síly a mohli se vrhnout na další. Jediů bylo celkem 7. Vedl je mistr George, člověk, vysoký a tmavovlasý. Vystoupil jako první. Hned za ním šla jeho padawanka,togrutka Bee, malá štíhlá dívka, ale svým zeleným světelným mečem se uměla ohánět jako nikdo jiný, když se na to přišlo. Po Bee vystoupil Henry, lidský jedi asi tak s Beeině věku, s trochu plachým pohledem, ale zato se vyznal v opravování všeho možného. Za rytířem Henrym vyšel ven mistr Pewit, twilek, Henryho mistr. V hierarchii těchto jediů byl hned po Georgovi, ale byl loajální. George v něm neviděl ani tolik rovnocenného soupeře, spíš spolubojovníka. Poslední byly dvě zabracké dívky. Sestry Terenal a Anny. Terenal byla starší, zároveň nejstarší ze všech. Terenal neměla padawana, protože rada usoudila, že na něco takového je v ní mnoho temnoty. Dobře ovládala základy Vaapadu, vyrobila si modrý dvoučepelový meč a z kodexu si popravdě řečeno nedělala hlavu. Rada jí podezírala, že něco má s členy řádu a zcela určitě i s někým mimo řád. Byla známá svou depresívní povahou, kousavými poznámkami, že nikdo není bez viny, a temnotou, se kterou věčně bojovala. Jenže v poslední misi se zachovala hodně statečně a proto jí bylo povoleno zůstat v Řádu a navíc mohla jet na Fuchsiovou chatu – letovisko jediů v Alderaanských horách, kde unavení jediové mohli načerpávat síly a Sílu. Jako poslední vyšla ven Anny. Anny bylo 16 a ani s ostatními nebyla na misi. Jen prostě chtěla být mezi hrdiny. Otravovala všechny tak dlouho, až povolil na meditační dovolenou odjet i jí. Nebyla moc hezká dívka. Ale snažila se hezky vypadat. Měla dlouhé popelavé vlasy, stejně jako její sestra, ale tak divně se jí vlnily, nevypadalo to moc hezky, tak neupraveně. Tvářila se pořád světácky, a hrozně se malovala. Oblečení nosila jako někam do night klubu, jenže měla neforemnou postavu – ne tlustou - a tak v tom vypadala narvaná jako lusk. S každým se snažila koketovat, vyprávěla trapné vtipy a v jednom kuse mluvila a myslela si o sobě, jak je zábavná. Za každou cenu se chtěla s každým přátelit, a docílila tím, že jí nikdo nemohl ani cítit. V řádu zůstávala vlastně jen proto, aby jinak schopnou sestru držela dále od temnoty. Ale jak Terenalin bývalý mistr ironicky pravil, Anny ji spíš stahuje víc na temnou stranu. Pravda byla taková, že Terenal se držela. Ale Anny byla otravná a zoufale zbytečná. Jenže si to neuvědomovala a myslela si, jak je důležitá. Všichni už byli venku a stáli před fuchsiovou chatou. Drželi svoje kufry a čekali na správce. Mistr Pewit zamkl transportér a opřel se o kapotu. Anny žvanila. „Tady je to pěkný! Určitě se nám tu bude líbit!“ rádoby svůdně mrkla na Henryho. Ten se rozpačitě usmál a pokrčil rameny. Anny mu byla příjemná jako hřebík v řiti. Byl ale mírná povaha a tak to byl obvykle on, kdo neměl sílu jí odehnat a poslouchal její řeči. „Co si o tom myslíte? Je super, že tu můžeme bejt! Na tý misi vám jistě dali pěkně zabrat, ale vy jste to zvládli!“ natřásala se a pokusila se vypnout, eh, hruď, kterou si pokoušel zvětšit podprsenkami. „No, jasně,“ zabručela Terenal. Tu holku vůbec nezajmá, že jsem měla namále a byla bych definitivně odpadlá, pomyslela si, jde jí jen o to, že jsme hrdinové a ona tu může být a tvářit se před ostatními padawany jako machr. Chlubit se, co s námi zažila. Teda doufám, že jsem tak naivní nebyla. „Až budu vyprávět, co jsem s váma zažila!“ rozplývala se a potvrdila tím Terenalily myšlenky, „a támhle už někdo jde, to bude asi správce!“ Blížila se postava v šedém hábitu s kapucou hluboko do čela. „zdravím pane správče!“ zazubila se hrozně přátelsky Anny a byla ráda, že může být užitečnáa jako první se přivítat se správcem, „tak jsme tady a těšíme se na vaší Fuchsiovou chatu! Jsem tak ráda že tady můžu bejt s ostatníma! Jsem nějaká Anny,“ potřásla si se správcem rukou. „Anny prosimtě…" odstrčil jí jemně George, „nejsi na školním výletě.“ „Ale jsem tady se školou, tedy s akademií! Tak co to teda je, když ne výlet?“ No mě klepne, pomyslela si Terenal, ty vole. Ostatní jsou rádi že tak tak přežili, na fuchsiovou chatu se dostane jen pár vyvolených každý rok, a vona to má jako nějakej vejlet! Nahlas ale nic neřekla. „Následujte mě.“ Pravil málomluvný správce. Všechny jedie by zajímalo, odkud vlastně Správce pochází a jak vypadá. Doufali, že se ho na to Anny nebude ptát. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:28 | |
| hmm, zacina to dobre jinak mistr Pewit je jakoze Derk? _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:33 | |
| Jo je. když jsem nevěděla, jak poangličtit nebo změnit jména přeložila jsem příjmení do angličtiny Anny - to je podle té původní verze kde se holka jmenuje Jeanny (podle písničky od falca, ta písnička mě vlastně inspirovala před lety k napsání toho to příběhu, tedy demo verze a ejhle, z falca se nám rázem staly star wars) | |
| | | Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:34 | |
| dobrý, tipuju že vrahem bude zahradník _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:39 | |
| | |
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:41 | |
| vrahem je vždycky zahradník nebo milenec _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:42 | |
| tam žádný milenec nebude ani zahradník, správce si květy fuchsií stříhá sám | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:45 | |
| tak to je zapeklité, konečně originální vraždy taky půjdu něco sesmolit _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:46 | |
| Hm. a to bude ještě na cenzurovaná verze. Pokud budete hodní, tak bude i nějaké to XXX. ale zatím budu ráda když sesmolím to normální. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:46 | |
| ja se tesim na pokracovani _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:50 | |
| Další část fuchsiové chaty
Teď se trochu přesuneme o pár desítek kilometrů dál, abychom se seznámili s dalšími postavami. Rozkvetlá louka, a po ní jdou dva – modrá mladá, dobře vyvinutá twilečka a mandalorianský lovec lidí. Twilečka vypadá zdrchaně a upracovaně, ale přece jenom jí zbylo hodně šarmu. „Kdybychom neměli ten zasranej defekt, už sme mohli bejt na Naar Shaadě a vybrat si odměnu za toho vola!“ láteřil lovec a surově do twilečky strčil, „a ty to ani neumíš vopravit! Místo toho se musíme courat až někam do města a bůh ví, jestli tam někdy dolezeme!“ „Já za to nemůžu, že to nešlo vopravit!“ hájila se twilečka hádavě, „neměl si do toho tak třískat!“ „Takže chceš říct, že je to moje vina?“ udeřil jí. Dívka si to nenechala líbit a nakopla ho do rozkroku. „Ty svině.. a to jsem tě zachránil vod toho hutta!“ Pravda byla taková, že Aria´nne, ta twilečka, byla coby malé dítě unesená otrokáři a pak jí prodali huttovi, kde tančila a dělala otrokyni. Vystřídala ještě několik majitelů, a až u jiného Hutta, příbuzného toho prvního, se setkala s Arexem (ten Mandalorian). Hutta společnými silami zabili, Aria´nne se zbavila omezovače a utekla s ním. A už několik let dělala Arexovi společnici. Nebyla tak jeho otrokyně, spíš pomocnice – bránit se uměla, za ta léta zhrubla a objevila v sobě talent na opravování. S Arexem byl život těžký, ale dal se. Právě teď je osud zavál na Alderaan, kde měli zabít jednoho kupce, co se trochu zadlužil u jisté organizace. Úkol splnili a vraceli se na Naar Shaadu – jenže se jim porouchal motor na transportéru a všude kolem samé lesy. Blížila se noc a oni ještě nebyli ani v polovině cesty. Ubírali se směrem, kterým ležela Fuchsiová chata. | |
| | | Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 17:56 | |
| | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 18:00 | |
| hu hu.. až přijdu z Jitsu, bude další díl | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 19:08 | |
| dobry.. jinak tyhle dve postavy taky maji neco spolecnyho s lidma z fora? _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 21:01 | |
| ne, nemaj... spíš tgy jediové a další, ale tam to bude poznat. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 21:21 | |
| ok, dobry, ja v nich prave nikoho nepoznavala, tak sem se ptala.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | | Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 21:39 | |
| no este nezabudni DEH dumat nad Itchy, skoncili sme pri tom pokusu o atentat. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 21:45 | |
| DEH: Tak co, zatim dobry _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 21:46 | |
| Itchy mám plné brusle | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 20 2009, 23:08 | |
| Fuchsiová chata
A do třetice další důležitá postava. Je to jedi, jmenuje se Alya a je to taky modrá twilečka. Potuluje se v lesích nedaleko Fuchsiové chaty. A to proto že plní svůj úkol, aby se stala rytířem jedi – její mistr skryl někam do lesa holocron, který musí najít. Pak bude uznána za rytířku. Popravdě řečeno, vůbec se jí nedařilo. Nebyla špatná, to ne, ale mistr holocron ukryl důkladně, k tomu přidal několik malých pastí, co musí překonat – a do týdne se vrátit. O Jediích ve Fuchsiové chatě neví.
A vraťme se zpět do Chaty. Správce odvedl jedie do své kanceláře, kde podepdsali formality a pak je provedl chatou. „Chata má střechu ze speciálních fuchsiových nerostů, co blahodárně působí na tělo i na duši.“ Vyprávěl správce bezbarvým hlasem, podle kterého se nedal odhadnout ani jeho věk či rasa, „takže je vyhledávaná hlavně jedii a bohatými šlechtici. V těchto dnech tu budete pobývat jak vy, tak ještě syn bohatého šlechtice s Aldery, pan Kalos, potom slečna Jane, vysoce postavená úřednice Senátu a můj synovec Lucius. Jsou ubytovaní v jiném křídle, ale potkávat se můžete ve společenské místnosti, kde si můžete zahrát karty či jiné společenské hry, sledovat holovizi, holozprávy, hrát kulečník nebo si dát něco k jídlu. Naši protokolární droidi vás obslouží.“ Pak vyprávěl,že je k mání termální bazen, šermírna jak venku tak uvnitř. Vychvaloval svůj podnik, a Anny se pomalu začínala nudit. To už byla prohlídka u konce. Každý se ubytoval v malém pokojíku, kde měl soukromí, mohl meditovat nebo si číst či spát. Všichni to uvítali a hned se skryli do pokojů. Kromě Anny. Ta si jen přepudrovala obličej a šla vyzvídat po hotelu a pokoušet se s někým se spřátelit. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
| | | | Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|