| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 20:36 | |
| no dnes asi ne, s trochou štěstí zítra - ale spíš ve středu, uvidím. Jsem ráda, že se vám to líbí. Dnes by tu měla být ještě první část příběhu, co píšeme s Padmé a Gralenem. (až docvičím a umyju si vlasy, jdu na to) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 20:39 | |
| no vidis, s tim pak taky musim pohnout.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 20:40 | |
| tak stačí když budeš psát občasné "štěky" - spíš se soustřer na EC, ale at te nepřetěžuju padmičko my se o to s Gralenem postaráme - záleží na tom, na co budeš mít náladu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 20:43 | |
| Tak neboj, az budou prazdniny, tak se zacnu plne venovat obojimu ..Taky se tesim ze zas neco nakreslim, aby nestradala ani moje tvorba.. jeste ti dluzim obrazek prchajiciho Kayna s ditetem.. a elinor sem slibovala ilustraci k tomu pribehu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 20:59 | |
| zajtra neviem či budem pokračovat, lebo budem minimalne polovicu dna v košiciach | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 29 2009, 21:05 | |
| Tak v klidu, ja myslim ze to nemusime uspechat.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 09:02 | |
| Kreslená Itchy je ještě lepší než ta původní... a to je co říct. Ty obrázky jsou senzační, DEH. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 09:29 | |
| díky. Snažím se, kreslení jde daleko pomaleji než původní Itchy, z voleje bych asi příběh nevymyslela během kreslení, jako jsem vymýšlela původní Itchy. Nevím kdy přibyde další díl, ale snad tendle týden to ještě bude... | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 15:23 | |
| no inak ako si na tom upravovaní toho príbehu? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 15:46 | |
| včera jsem byla na četu, ale ted se snažím upravit to svoje... | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 23:00 | |
| TAKŽE!!Tady je ten pokus, co píšeme s Padmé a Gralenem. Vypráví to celkem 3 postavy, a to Anakin,Ashoka a Obama. Jmenuje se to "země na obzoru" a je to takový experiment. JIstě tam budou chyby a nepřesnosti, ale myslím že by se vám to mohlo líbit. Je to otevřený projekt, kdyby jste měli nápad, sem s ním! http://ynr.xf.cz/zeme/kap1.htm | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 23:17 | |
| | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 23:34 | |
| Prvni vec: FBI se zabyva Federalnim uzemi UVNITR USA. Vnejsi cast ma na starost CIA a NSA... Z toho NSA prevazne elektronickou spionaz.
Dle toho jak pracuji agentury Ameriky by to melo byt spis takhle: CIA dostala zpravu od sveho agenta, ze na Slovensku pristalo UFO a NSA to potvrdila. CIA poslala na misto sve agenty a NSA dodava zpravu, ve ktere uvadi, ze ti Mimozemstani jsou na ceste do USA. Neptejte se me proc zrovna takhle, ale mezi FBI CIA NSA etc etc nikdy nebyla zrovna nejlepsi a nejochotnejsi spoluprace.
Za spolupraci pri pochopeni techto vnitrostatnich cinech agentur vise zminenych dekuji jmenovite:
Pracovnikum americkeho Narodniho Strediska pro reseni Krizovych situaci (AKA Operacni centrum): Paulu Hoodovi Gen. Miku Rogersovi Bobu Herbertovi Matu Stolovi a dalsim
Pracovnikum 3 Echelonu NSA: Samu Fisherovi plk. Irvingu Lambertovi Anne Grimsdóttirove Carly St. Johnove a dalsim
Pracovnikum NET Force: Veliteli Alexu Michaelsovi Gen. Johnu Howardovi Lt. Julio Fernandezovi Jay Gridleymu a dalsim
Nakonec, ale ne poslednim Tomu CLancymu a Stevu Pieceznikovi. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon)
Naposledy upravil Lance Stone dne Wed Jul 01 2009, 00:00, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 30 2009, 23:47 | |
| Tak jsem si precetla tu pomstu sithu, je to super porad je to takovy legracni, i kdyz trochu uz z toho dycha ten tragickej konec..Jednim slovem super _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 07:45 | |
| ježkovy oči dyt je to jenom taková konina a fan fiction, nesejde na tom kdo tam je ale co se tam děje, něco jako třeba Itchy, nikdy žádná nebyla ani nebude a prostě je to fan fiction pro zábavu, aby se lidi nad něčím pobavili a zasmáli, a né vážný politický příběh, i když se to tak třeba tváří... ale stejně díky že sis to přečetl.
padme: no snažím se dostát toho co se dělo v ep.3, už to není taková "dětská" sranda a tlachání, jako to bylo v ep.1, ale prostě se tam snažím vmísit tragično, ale zase z toho bych nerada měla antickou tragédii... nějak to odlehčím, smrt a zkáza dolehne na všechny ale neskutečně... vtipne... jo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 08:25 | |
| V pohode, me se to prave proto libilo, ze z toho uz dycha ten smutnej pribeh trojky..ale porad to neztraci na vtipu.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 10:10 | |
| Lance od teba budem potrebovař rady ohladom vojenstva. No a CIA ma nenapadlo, k tomu ten úsek čo si nevrhol som zbitočne nepridával, kedže to bolo z pohladu Romov a tí su až na malé percenta dosť nevzdelaní | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:05 | |
| tak, co říkáte na toto vybarvení? Má v tom Wrait pokračovat? Pokud ano, nebylo by špatné založit přímo téma "itchy" kam by se dávaly i vaše kresby, básně, komixy o itchy, ať se ve své tvorbě nechlubím cizím peřím - Spoiler:
| |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:12 | |
| vizerá to zaujimo farebne, ale lepšia je ta kreslená, tam sa môžeš pohrať aj s mimikou | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:13 | |
| Myslíš že jsem to celý dělal v počítači? To y mi pukla kebule. to kreslený bylo předlohou. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:18 | |
| no vidno že to neni na PC, ale lepšie vidno detajli a rysi tváre ked je to čiernobiele, alebo ked to je dosť velké, napriklad z A4 to zvetčiť aspon na A2, potom popracovať na detajloch | |
|
| |
Wrait Neutrál
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:19 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:22 | |
| no ale ani neni potrebné, bolo by tam viac roboty ale vizeralo by to o dost lepšie, napríklad ten Jedijský plášt, vizerá ako keby tam bol prilepený, moc tam nevidím tvar toho plášta | |
|
| |
Wrait Neutrál
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:24 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jul 01 2009, 13:26 | |
| stačilo by keby si bol kresliar, alebo umelec s ceruzkami, skús nakresliť niečo dvojrozmerne, napríklad zober si pohár, alebo tak, môžeš tam niečo naliať, sprav odtiene a bude to | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|