OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Tvorba Darth Eternal Hatred

Goto down 
+21
J.T.Bansbi
Bexi
Darth_Radim
Vikinger
Cody
Ultimate
aandelicekblaznivy
Jaldithas
Derk Yall
Mandalorian
Darth Gryat
Wrait
elinor
Lance Stone
Ruplikon
Darth Kal
Gralen
Potan von Kell
Darth Anyt
Darth Eternal Hatred
Padme von Kell
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorZpráva
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 04 2009, 12:10

to jo..sem zvedava na pokracovani Very Happy

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 04 2009, 13:26

to já taky :-D jsem ráda že se ti to líbí
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 04 2009, 13:37

tak ty pises hezky a vtipne.. Wink

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 04 2009, 21:00

Během oblékání mi Trask vykládal, co o mě slyšel.
„Páni! Nikdy jsem se s tebou nesetkal, vždy jsme měli protisměnu, ale co jsem slyšel a četl za posudky o tobě – pašeračka, co se ze všeho vyvlíkne, umí mluvit všemi jazyky.. no v tobě něco bude!“
„To je možné, že ve mně něco bude, ale totálně nevím co. Mám spíš dojem, že jsem vyfetovaná ubožačka z Naar Shaadských stok a ne genius, za kterýho mě máš. Bude ve mně možná tak hodně koření…“ to už se lod otřásla v základech, má-li loď vůbec nějaké.
„Rychle, musíme na můstek za Bastilou! Přísahala jsi, teď přísahu musíš splnit!“ Popravdě řečeno, nechtělo se mi. Chtěla jsem sednout do záchranného modulu a frčet pryč. Ale plánek, co jsem s sebou měla, ukazoval že záchranné moduly jsou stejně někde u můstku… ale co, já se tam nějak zdejchnu v tom šrumci, všichni budou mít spousty práce s bastilou a nikdo si nevšimne, že Viola je v tahu…
Vyběhli jsme ven ze dveří. Tasila jsem blaster, ale hnedka mi vypadl a udělal hrozný bugr (bylo to ve chvíli, kdy nic nerachotilo a loď se na pár vteřin ponořila do děsuplného ticha, jen v dáli něco bouchalo a někde tekla voda a někdo tam falešně zpíval… ale to ticho pak bylo vyplněno hlomozem mého padajícího blasteru, který stačil vystřelit a sestřelil hasící přístroj..) Ou! Jsem už jako nějaký tupý Gungan! Pomyslela jsem si a s provinilým obličejem sbírala blaster. To už se k nám hnaly sithští vojáci. Začali jsme do nich s blonďatou škeblí pálit, a uspěli jsme. Rozeběhli jsme se chodbou dál. Stihla jsem mrtvoly obrat – moje hobby, obírání a vše co se přivlastňování týče – a řítili jsme se dál.
O několik přestřelek později jsem zjistila,že ze ženeme na druhou stranu, než bysme správně měli. Ale co – přišli jsme si na několik lékárniček a kreditů, a to se jen tak neztratí!
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 04 2009, 22:12

ty jo, to je dobry.. Laughing Laughing

nejvic me pobavilo vyzdvihovani obirani mrtvol a ten spadlej blaster... Laughing Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeThu Aug 06 2009, 15:42

Pak jsme se hnali dál. Blonďatá škeble poradil, abych si vzala meč.
„Bude jich tam hodně na malém prostoru, budou tam i naši, takže bysme zřejmě dávali hodně vlastňáků.“ Povzdechl si a taky se ozbrojil mečem. Se šavlí jsem se cítila jako nějaký pradávný bojovník, když ještě nebyly světelňáky. Naposledy jsme po sobě koukli, a já otevřela dveře.
Prááás! Všuuu! Všude všechno vybuchovalo jako při apokalypse. Rychle jsem sekla do sitha co se hnal na Blonďáka. Stačilo pár ran a bylo po nepříteli. Jenže mezi těmi pár rany mě stačil slušně porubat, takže když všichni protivníci padli, docela slušně jsem se potácela.
„Nikde tady není! Bastila se zřejmě dostala dřív k modulům, než sem vtrhli… musíme taky uniknout!“ loď se zahoupala. Nebo jsem to byla já? Rozhodně jsem doklopýtala k jedné mrtvole a obrala ji o lékárničku a kredity. Po pozření léku mi bylo líp.
„tak – ufff – můžeme dál!“ zavelela jsem.
Jenže všechno se ohavně zkomplikovalo. Ve dveřích vedoucí do pokoje s moduly stál nějaký pán. Měl dvoučepelový meč, z čehož jsem soudila že to bude poskok sithů.
„jojk!“ vykvikla jsem a udělala krok nazad, čímž jsem narazila do Traska. Zapotácel se a málem padl.
„koukej se kam šlapeš!“ okřikl mě.
„Koukám na něj, němůžu koukat za sebe!“
„tak nekoukej kde co lítá a koukej padat k modulům, já ho zastavím!“
„Už jsme se dovybavili? Nemám na vás celý den,“ rozhovořil se sith, „to víte, zničení Republiky a všech jediů není otázka jednoho odpoledne. Tak rychle!“
„Oh, promiňte pane, už jdu na vás!“ omluvil se Trask. Naposledy jsem se po něm koukla, on po mě, a odešla jsem. Dveře se zavřely a já uháněla pryč.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Aug 07 2009, 15:44

kreslím další ruční Itchy ale vůbec mi to nejde Mad
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 10:49

jsem napsala báseň, zpívá se to na rytmus "oceloví ptáci" ale to stejně nikdo nezná. je to hymna Sithů z Itchy, zpívají sbory potetovaných Sithů pod vedením darth Krayta a darth Brutus

my jsme sithové z galaxie
mocná síla tak ta s námi je
a máme rudé meče
nikdo nám neuteče

my máme naše meče fakt skvělé
sekáme s nimi hlavy vesele
sekáme rádi hlavy
vzhůru do bitevní vřavy
v útoku na nepřítele

taky jsme v galaxii nejhezčí
naše tetování je nejlepší
přidej se k temné straně
dostaneš lepší zbraně

tak tedy - vzhůru na ně!
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 10:53

celkom dobré
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 10:59

pekne Wink

Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 11:05

Zajímávé, ale stále se snažím přijít na ton ve kterém se to zpívá. V hlavě se mi jen objevuje melodie Spaceballs, a na tu by zazpívat nešlo
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Jaldithas
SPAMER
SPAMER
Jaldithas

Poeet p?íspivku : 2894
Registration date : 26. 07. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 11:06

povedené ale hraje mi v hlavě kantýna Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeTue Aug 18 2009, 11:07

No tak je to oceloví ptáci od VIP zpívá se to: my máme naše ptáky z ocele, lítáme na svých ptácích vesele, vysoko na oblacích lítéme na svých ptácích v útoku na nepřítele... nějak tak, už si to moc nepamatuju. To ale nikdo nezná, říkám. ale ta melodie je neskutečně vlezlá, horší než kantýna. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 15:28

Běžela jsem chodbou někam do neznáma. Náhle mi zablikala vysílačka.
„Uch.. co to..?“ přijala jsem hovor.
„Tady Carth Onasi, jsem u únikových modulů na pravoboku. Já a ty jsme poslední žijící členové posádky. Bastilu jsem už nacpal do modulu a odeslal dolů do města. Čekám jen na tebe. Rychle, poběž, loď se rozpadá!“ Kdo je sakra zase todle? Pravobok, kde je pravobok… no asi napravo. Sithova noho,jak z tohodle vybruslím?
Uháněla jsem lodí a občas se utkala s nějakým zbloudilým sithem. Nakonec jsme doběhla k zavřeným vratům.
„pozor!“ ozval se Carthův hlas a já se docela slušně lekla, „tam za dveřmi jich je spousta! Musíš vymyslet způsob, jak je zabít…“ Jo chytrej kluk. Mě by to nenapadlo.
Nakonec jsem se nabourala do počítače a přetížila jsem terminál v místnosti, kde stáli sithové. Bylo to celkem snadné. Asi ve mně něco bude.
Přeběhla jsem kolem mrtvol, prošacovala je a konečně doběhla do pokoje s moduly.

„No konečně jsi tady!“ uvítal mě tmavovlasý chlapík s příjemným hlasem. Mohlo mu být tak 35.
„Kterej ty sakra jséééš?“ zeptala jsem se svou obvyklou formulí a cítila se jako debil.
„Carth Onasi, kapitán této lodi. Rychle, do modulu!“
„A co když jsi převlečený sith? Musím ti tak nutně věřit?“
„No já ti taky zrovna dvakrát nevěřím, ale jsi na flotile, co bojuje za republiku, takže sith nebudeš. I když co já vím.“
„No jasně. Haha.“ Zasmála jsem se. „jsem převlečený Revan. A kdo jsi ty?“
„Carth Onasi, kapitán.. hele, to už jsem říkal. Takže, na další otázky bude čas později! Teď šup do modulu a rychle pryč!“
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 16:23

muhehe, dobra hlaska "jsem prevleceny Revan.." lol!

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 16:25

Jop, píšu další. Laughing všichni jsou tam trochu zpomalení, to je pravda Laughing
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 16:30

muhehe, jsem zvedava Laughing
kotor uz jsi uplne dohrala? Wink

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 16:33

no ještě ne, jsem na planetě jak jsou rakatové, furt mi předhazují že jsem revan, já s nimi nluvím jako že o ničem už nevím, ale občas mi ujedou nervy, no a počítač má těd michal, takže to dohraju snad někdy příští týden. Jsem zvědavá.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeSun Aug 30 2009, 16:38

jo, tak to uz moc do konce nezbyva Wink
tak sem zvedava na tvou verzi kotora Laughing

Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 02. 09. 09

PříspěvekPředmět: Itchy a spol.   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:09

Výborná tvorba, skvělé, projela jsem to celé a jsem nadšená. Hymna Sithů na song "Oceloví ptáci" to je bomba. Naprosto to sedí... No a máme doma zábavu po večerech rofl rofl rofl
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:13

Tak to ti děkuji Very Happy
koukala jsi se do té staré tvorby (je už zamčená) a do Itchy?
Návrat nahoru Goto down
aandelicekblaznivy
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

PříspěvekPředmět: Ještě je nějaká zamčená?   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:22

Aha, tak to nevím, projela jsem to v tomto tématu a tvých webovkách. Nějak mne nenapadlo, že bude něco zamčeno. Jsem zvyklá z různých warezáckých fór, že pokud je téma aktivní, což toto rozhodně je, tak se nepřesouvají či zamykají, ale možná jsem si jen nevšimla. No ráda si to ještě jednou všechno projedu... bounce
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:26

Tady se občas témata zavírají a otevírají nová, když je starší téma již přeplněno., tj. je tam třeba 60 stránek a podobne, lépe se v tom pak orientuje a tak, on by to systém stejně rozdělil a mít tady nějaké téma rozdělené na deet částí a všechna otevřená by byl jen bordel. Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
aandelicekblaznivy
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu

PříspěvekPředmět: O zavřeném tématu...   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:48

Díky za vysvětlení. No alespoň budu mít co procházet. Stejně mi bylo líto, že jsem si nic nenechala na jindy. rabbit
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitimeFri Sep 04 2009, 16:50

aandelicekblaznivy napsal:
Výborná tvorba, skvělé, projela jsem to celé a jsem nadšená. Hymna Sithů na song "Oceloví ptáci" to je bomba. Naprosto to sedí... No a máme doma zábavu po večerech rofl rofl rofl

počkej, ty Ocelové ptáky znáš? Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 15 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tvorba Darth Eternal Hatred
Strana 15 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Tvorba Darth Eternal Hatred
» Darth Gryat(tvorba
» Tvorba Darth Jojo
» Tvorba Darth T-error
» Tvorba Darth Coconuta

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Soukromá sbírka Mitth'raw'nuruoda-
Přejdi na: