| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:06 | |
| mne sa to nezda nudne, aj ked to od tej nudy nema moc daleko. Dolezite urcite v tom pribehu bolo ziskat dokazy o jeho vine. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:13 | |
| No, nudný to neni. je to zajímavý a absolutně netušim kdo je vrah. Co víc si přát? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:16 | |
| a zdali pak máš podezření? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:28 | |
| Tak trochu, ale nepovim. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:31 | |
| pověěěěěěz (do pm, já ti stejně nenapíšu zda máš pravdu nebo ne padmé jsem taky nenapsala) | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:34 | |
| Nepovim , ještě bych si to myslel špatně a to nechci. Až budu mít větší jistotu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:34 | |
| tak jó, dobře jak ted čtu takovou detektivku tak mě ještě něco napadlo, heheheHEHE | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:43 | |
| spíš so bojím že to bude až moc kýčovité.. ale co vždyt o nic nejde, jen o pobavení. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 13:46 | |
| Nikdy se to nebude líbit všem, ale tak je to se všim. Hlavně že se to aspoň někomu bude líbit. | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 17:05 | |
| je to supeeeer,vždy když sem dojdu a není nový díl tak jsem naštvaný | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 18:41 | |
| Fuchsiová chata
„Jaldíku, kde jsi přišel k tomu meči?“ zeptal se opatrně správce. Předtím řekl svému synovci, aby zavolal policii, a policisti byli už na cestě. „Jaldík má meč,“ oznámil věcně Jaldy a mával mečem. „My víme… ale kde jsi ho našel?“ pokračoval jemně George. Moc mu to nešlo. Bith nevnímal a pokrával si s rukojetí. „Tak pověz sakra!“ naštvala se Terenal. Pewit jí chlácholivě položil ruku na rameno a zavrtěl hlavou. „Ne… nebuď na něj ošklivá… je to ubohé stvoření. Nezdá se mi, že on… „ „Já v něm necítím temnotu…“ vydechla Bee opatrně. Henry pokýval hlavou, ale nic neříkal. Terenal vypadala zmateně a pobouřeně. „Jaldíku, řekneš mi, odkuš máš meč?“ mistr Pewit udělal nenápadné gesto rukou. Jaldyho beztak matné oči jakoby zmatněly ještě víc a bezmyšlenkovitě vzal do ruky šneka, co se plazil kousek od něj. „Jaldy jít lesem. Najít v rokli ruku. Jaldy hledá věci v lese a ty prodá. Jaldy našel svítící meč.“ Hlas zněl tiše a přerývaně. Terenal se nad ním slitovala. Mrzelo jí, že na chudáka tak vyjela a že ho podezírala. Měla bych s tou temnotou něco dělat.. horší jak iridonský mor. To už přijížděly policejní spídry. Jenom hlídka, co byla opodál. „Co se tu děje?“ zeptal se starší policista. George se ujal slova. „Tento Bith našel useknutou ruku, co zřejmě patří mrtvé twilečce, co jsme v lese v noci našli. Má i její světelný meč.“ „Hmm, Jaldy. Toho znám. Před lety taky vraždil. Myslíte si to co já?“ „Mysleli jsme si to, ale neudělal to. Mistr Pewit použil Sílu a zjistil, že tento Bith je nevinný. Stejně byste ho měli vyslechnout.“ „Ale asi za naší asistence,“ dodala Terenal, „jinak toho moc nenamluví.“
Výslech se děl ve společenské místnosti pouze za přítomnosti Terenal, Pewita, George, správce a policistů. Dozvěděli se jen to, že Jaldy chodí po lese, sbírá šneky, co pěstuje a prodává do restaurací a nebo sbírá staré harampádí. Takto našel i meč s rukou v rokli. Víc toho nevěděl. Tak ho tedy propustili a byli opět na slepém bodě. „Mandalorian zřejmě nevinnej, Bith nevinnej… achjo. Není to první mrtvá jedi, a občas se tu ztratí i nějaký turista,“ vyprávěl policista, když bylo po výslechu, Jaldík odešel domů a správce je pozval na večeři, „Ale je pravda že lesy jsou divoké. A ututlalo se to…“ „Hm. Kolik lidí celkem zmizelo a kdy?“ George byl šokován. O tomhle mu nikdo neřekl. Ostatní jediové na tom byli podobně, koukali po sobě a divili se, že na to nikdo nepřišel. Kromě Anny ovšem. Ta seděla s pootevřenou pusou – snažila se vypada svůdně, ale docíila toho že vypadala strašně hloupě – a zírala na policisty s výrazem, co byl podle ní svůdný. No vypadalo to, že se strašně diví. „Zmizelo pět dívek, tři lidské, jedna togrutka a twilečka. Velmi mladé. Jedna z nich byla jedi, ta se našla, ale zbylé ne. První zmizela před třemi lety.“ Pak pokračovali mlčky v jídle. „To muselo bejt strašný je najít,“ pravila Anny s hrozně přehnaným strachem, „jste strašně stateční. Brr, já bych se bála. Ale proč jste ho ještě nechytli? Jste policisti ne? Nebo proč jste nepřivolali jedie?“ „V lese žijí různá zvířata a nebudeme volat jedie na každou blbost.“ Anny se chtěla přít, ale policisti už dojedli. Do debat se jim s dívkou, co se za každou cenu snažila vypadat suverénně a nešlo jí to, bavit nechtěli. Rozloučili se, poděkovali za večeři a odešli. Světelný meč co patřil mrtvé vzali s sebou. „Mám z toho blbej pocit,“ ušklíbla se Terenal a všichni s ní souhlasili. | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 18:47 | |
| | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 18:56 | |
| Další puclík do skládačky. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 18:57 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:04 | |
| hmm ale vrah vie ze je vrahom, teda uplne neznami neni. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:05 | |
| ještě jeden ví, kdo je vrah | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:27 | |
| Takže to ví vrah + jedna osoba. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:30 | |
| no pockaj, tri osoby, ale jedna to uz isto nepovie. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:32 | |
| to je jasné cody ted jsem to napsala | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Oct 22 2009, 19:51 | |
| dyť jo | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Oct 23 2009, 15:40 | |
| Fuchsiová chata
Vik se potácel lesem. Byl slušně namol. Což byl ovšem skoro pořád. Kantýnský štamgast – jenže když to přežene s kořením, které tajně pěstoval ve sklepě svého domku - vždy má tendence běhat nahý po lese. Jako tomu bylo teď. Zastavil se a přemýšlel, kde to vlastně je a proč na sobě nic nemá. Za chvíli na to zapoměl a běžel dál. Stromy se mu zdály jako na nějakém psychedelickém obrazu a netušil, kde může být. Najednou něco zaslechl. Znělo to jako volání o pomoc. Prostě slyšel nějaké zvuky a tak se tamtím směrem rozběhl.
Aria´nne chtěla vědět, co je to za kosti. Doplazila se tam a ztrnula. Pod břehem byla malá jeskyňka a koster tam bylo víc. Aspoň tři. Jedna na sobě ještě měla zbytky tkáně. Dívka se otočila a vyzvracela do jezírka. Šly z ní už jen šťávy a trochu krve. Začala ječet. Super. Kdo mě taky tady bude hledat. Přibyde tu další kostra. Kdo by to byl řekl, že se něco takovýho stane tady na Alderaanu… „Stalo séé.. vám něco?“ nad břehem najednou stanul jakýsi Chagrian. A byl úplně nahý. Ježkovy zraky, to je nějakej bláznicej domorodec, co je tady masakruje a jejich kosti schovává? „Kdo jste?“ zeptala se Aria ´nne. Ten neznámý Chagrian se zapotácel a málem spadl do jezírka. Nevypadalo to, že by byl ve formě na zabíjení. „V – Vik…“ zahuhlal, „co tu děláte?“ „Já… totiž.. tady sou kosti… potřebuju do města… nebo umřu jesli mě někdo rychle neošetří…“ Vik zaostřil. „No… uch… pokusím se…vymotat z lesa. Bude to horší... ale todle je vážný...Jdeme!“ | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Oct 23 2009, 15:47 | |
| hustýýý _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Oct 23 2009, 16:08 | |
| heh, dobry, nahej vik pobihajici lesem _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Fri Oct 23 2009, 17:16 | |
| nieco podobne sa dialo aj v Prahe, aj ked to bola jazda na koni nie? | |