| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 11:45 | |
| no a mám dojem, že jsem možná z revan udělala velkého debila, ale já bych se možná chovala taky tak ale ještě by tam bylo nějaké "grrrrp" a podobně Tyjo, na todle téma a s těmihle postavami se toho dá dělat.. a ještě jsem neskončila, budou ještě další scénky z MOTOR: Magors Of The Old Republic | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:15 | |
| tak ten můj/moje to schytal/a asi ze všech nejvíc Většinou ho/jí všichni berou jako drsoně, co je jednou nohou v temnotě ale jako neschopné hovado... no jak říkám, neřekla jsem poslední slovo! ještě o Revance uslyšíte. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:23 | |
| POKRAČUUJ!!!! potřebuju se ještě víc pobavi. ten Malak je drsňák, fakt suprový!! | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:24 | |
| oukej, zase něco sepíšu až přijdu z oběda | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:26 | |
| prosím prosím prsoím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím jinak dobrou chuť na obědě. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:28 | |
| to se mi líbíí takhle bude v dalším díle prosit Malak (ale otázkou je o co, zda o to aby s ním Revan chodila nebo aby ho ušetřila) | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 12:33 | |
| wow. už se těším. to bude zase zábava.¨ dneska budu vysmátej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:07 | |
| Bastila v base
Místo někde… neurčeno kde. „Ááááááááá!“ ozývá se agonický řev. „Chachachachááá!“ jako ozvěna zní maniakální smích. „Teď ochutnáš pravou temnou Stranu Síly!“ směje se Malak. Bastila, připoutaná ke kusu skály, toho má očividně dost. „Ne, už néé…“ „Ale ano!“ usměje se Malak a pokyne rukou. Na plátně, co je naproti Bastile se objeví další obrázek. „A todle to jsem já, loni na Alderaanu u moře.“ Na obrázku je Malak, pózující pod palmou, jen ve svou umělou čelistí a černých plavkách, s nápisem „i love sith“ „A tady jsem se seznámil s moc milými Calamary,“ ukazuje další obrázek, kde sedí pod slunečníkem, má na hlavě slamáček a dva mon calamari se smějí nějakému jeho vtipu. „Už doost!“ kvičí Bastila, „mám plný zuby tvejch fotek z dovolený a historek z hraní kostek! Navíc se mi chce na záchod.“ „Mám donést kyblík?“ „Nééé, tentokrát… tentokrát je to ta… temná… eer, chci říct, druhá strana.“ „Ale no tak! Proč mi to děláš těžké! Víš jak je ty okovy těžký tam namontovat…“ frní se Malak, ale nakonec luskne prsty. (o chvíli později) „Už je ti líp?“ ptá se Sith. „No.. trochu.“ Odpovídá neochotně Bastila. „Tak fajn. No, fotky jsme probrali, příští dám z tatooinu. A teď ti budu vyprávět, jak jsem vyhrát nad Saulem Karathem v kostkách. Takže: Hodil pětku, já hodil šestku. Potom házel on – padla dvojka. Hodil jsem já – pětka! Pak zase on – a to bys neuhodla – jednička! Když jsem házel já, tak šestka. Pak se boj přiostřil. Hodil čtyřku. Já pětku. On dvojku. Já čtyřku. Pak hodil šestku. A tomu bys nevěřila, co jsem hodil! Hádej, co jsem hodil – taky šestku!“ „NÉÉÉÉÉ!!“ „Dala bys radši přednost bleskům?“ „Co?“ „No bleskům… todle…“ začne bleskovat. „AAAAAAAHHHH!!“ ječí Bastila. Malak na chvíli přestane a koukne se na imaginární posluchače. „Ženský! Nikdy nevěděj, co chtěj!“ | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:10 | |
| hej nářez. prostě suprový. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:10 | |
| Já si to prostě představuji jako loutky robot Chicken a jde to samo | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:12 | |
| pokračujtohle je suprový. bude další porakčováni když revnazjistil, že je Revan?? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:14 | |
| Tak to je drsný. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:15 | |
| to už jsem napsala, prostě celé to začíná na předchozí stránce - mám to že Malaka zlobí mluvítko, revan zjistí že je revan, to je na 2 části a pak bastila v base - a přemýšlím o čem psát teď | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:16 | |
| lepší by bylo v Bastile. i když nevím, kde by sev SW vzala ffrancouzská Bastila, to fakt nevím. ale doufám, že něco vykoumáš. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:17 | |
| já jsem taky půvhodně chtěla v bastile, ale vesw bastila jako to vězení není | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:19 | |
| no právě. ale bylo by to lepší. | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:22 | |
| tak z toho deh udělá bastilu ale dobrý téma, udělej, ja se snaí přesvědčit Rakaty. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:23 | |
| já vím, ale když se ta hra hraje, tak se neví, kde je , to se zjistí až pak... no já vymýšlím něco, kde figuruje Malakova cesta k sithství | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:25 | |
| jo, to je fakt.. mno na cestu malaka k temny strane sem zvedava... ho bude revan mucit svym odmitanim ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 14:30 | |
| trochu se obávám, že další scénka se nám trochu svrhne do xxx | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 16:04 | |
| bude další nekanonický Malak, ale trochu vážnější a 15+ EDIT: možná 17, 18... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|