|
|
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 16:16 | |
| část přístupná všem
Světlá stránka temné strany
Dantooine, podivné ruiny Revan přechází sem-tam, v masce houby vidí a v duchu láteří na krejčího, že jí ušil tak blbou masku. Několikrát narazí do dveří a jednou do svého učedníka – správně se jmenoval Alek, ale ona mu říká Malak. Takový budižkničemu, co za ní celý život chodí jako pes. „Myslíš, že nám to za to stojí?“ je Malak nerozhodný, „objevit tajemství star forge za cenu pádu na temnou stranu?“ Revan neodpovídá a dává se do páčení dveří. Malak místo aby jí pomáhal, jen stojí a řeční. „Nebude cesta zpátky a řád nás nepřijme…“ Revan se na čele tvoří krůpěje potu. Otřela by se, ale vadí ji v tom blbá maska. Zabere víc – a páčidlo se zlomí. „Do pr**ele, já to snad nikdy neotevřu! Kdybys tam nestál a nemlel pantem a radši mi pomohl!“ Revan někdy měla sto chutí Malakovi pusu useknout. Jeho řeči nemusí poslouchat. „No jak ti mám pomoct, když jsi urvala poslední páčidlo,“ opáčí Malak. Revan bere dveře útokem a ramenem se je coby beranidlem pokouší rozrazit. „Myslíš, že je to dobrý nápad?“ odrazuje Malak. „Grrr!“ „Promiň, už mlčím… možná ti pomůže tendle paklíč.“ „Dej to sem.“ Dveře se po použití paklíče otevřou a před dvěma sithy se zjeví hvězdná mapa. „To je krása…“ padne nenapravitelný romantik Malak na kolena. „Neválej se tady, ušpiníš si gatě. A až si je budeš prát, tak se ti srazej a budeš vypadat jako debil.“ Revan stojí před hvězdnou mapou a zaznamenává si do datapadu informace. Malak chodí kolem dokola, oprašuje si kolena a zírá na mapu jako svatý obrázek. „Tak pěknou mapu jsem ještě nikdy neviděl.. obvykle to jsou jen takový papíry a na nich nakreslený čáry a políčka…“ pak ještě několik minut žvaní o estetické kráse mapy. Revan toho má plné zuby a rozhodne se udělat radikální krok. Prostě musí Malaka sbalit, jinak to nejde. „Pojď sem,“ zaskřípe rádoby drsným hlasem. „Škrábe tě v krku? Chceš vodu?“ otázal se pozorný Malak. „Ne. Hele,“ pokračuje už normálně, „teď není cesta zpátky…“ sundá si masku. Malak před ní poklekne. „Když… když se stanu sithem… budeš mě brát jako.. sobě rovného?“ koktá. „Ne“, odpoví automaticky Revan, „ale éé.. co to říkám.. ano. Ano, budu, chlapče, budu. To si piš. Jo.“ Opraví se. Malak se rozzáří jako sluníčko. „To je super!“ na chvíli vypadne z role, ale pak se zase hnedka vzpamatuje, „tak… to mě těší. Bude mi ctí být tvým učedníkem…“ „Budeš poslouchat každý můj příkaz,“ pokračuje Revan. „Ano…“ „Budeš pro mě zabíjet, ničit, krást, vraždit.. éé, už se opakuju.. prostě, budeš dělat všechno co tě řeknu, sic tě trest nejvyšší nemine!“ na tuhle repliku byla pyšná, často si jí v koupelně před zrcadlem trénovala. „Ano…“ „A postel budeš stlát ty a snídani taky dělat ty.“ „A- eh? Vlastně ano, chci říct ano…“ Revan upírá na Malaka upřený pohled. Dívá se mu hluboko do očí, jako by mu chtěla číst myšlenky. Ono jen tak mezi námi tam ke čtení moc není, vlastně jenom tohle: „Chci Revan… chci Revan… chci Revan… Chci jí… miluju jí… nevím, co mi teď říkala, ale to je jedno… chci Revan… a dal bych si taky pivo…“ „Takže budeš známý jako.. hm.. darth mrdník né, takže třeba… Darth Malak.“ „Co? Jo… Darth Malak… to je kdo?“ „To jsi ty, ty zamilovanej tupče… eh co to žvaním: můj učedníku. Sice nevím, co tě budu učit, když všechno umíš, ale někdo tu šéfovat musí. A tím šéfem jsem já. Takže ty jsi logicky učedník.“ Pak chvíli bylo ticho. Revan má dojem, že trochu vypadla z role a jmenování Malaka učněm bylo trochu.. atypické. Přála si, aby do jejích slov hřměl hrom nebo burácela temná hudba (ale ne moc nahlas, tak, aby jí bylo slyšet) zatímco teď se musí spokojit se skřípáním starého strážného droida, co si zrovna teď rozhodl vyčistit součástky. „povstaň…“ Malak vstal a pořád zíral na Revan. Ta děkuje bohu, že hrudní plát zakrývá potřebné. Ačkoli ho už brzy plánuje odhodit. „Nemůžu tomu uvěřit…“ sípe Malak, „ty… pořádně ses na mě za ty roky podívala…“ Revan v duchu uznala, že nebylo o co stát, no i když… když bysme odmysleli to podřadné chování, tak by Malak byl i docela pěkný chlap… | |
| | | Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 16:49 | |
| kdy bude pokračování?? zatím ej to fakt suprový. | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 16:53 | |
| už na něm pracuju, ale jde to pomaleji, nechci aby tam použité výrazy zněly lacině | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 16:53 | |
| jasný jasný, nebudu rušit. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:17 | |
| VAROVÁNÍ!!!! OBSAHUJE MATERIÁLY NEVHODNÉ PRO MLÁDEŽ!!18+ Tak tady to máte... Zvrhla jsem se jako lavór. - Spoiler:
„Polib mě,“ poroučí Revan. Tlukot Malakova srdce je slyšet snad až ven před ruiny a Revan se modlí, aby ho náhodou nikdo neslyšel a nevrthl sem. Malak je štěstím bez sebe. Měl na temnou stranu přestoupit už dávno, mohl by s Revan chodit už dlouho! Ale aspoň, že takhle, lepší než nikdy… Políbí Revan na rty. Ta polibek opětuje. Dovolí Malakovi, aby ji objal. Jemně přejede jazykem po učedníkových rtech. Malakův jazyk se dotýká jejího a chlapec cítí, jak se mu dole dělá teplo. Sithka se mu jemně zakousne do rtů a zavrní. Na tohle Malak čekal. Na to čekal celý život. A chce víc. Revan taky. Cítí to z jejích polibků, cítí to z jejího dechu… Odlepí se od Malaka a jedním pohybem ze sebe strhne roucho. Jak vidno, žádné spodní prádlo… je zde, v celé své kráse, vládkyně, co se před ní brzy bude sklánět celý vesmír. Jenže teď se skloní ona, a sundá Malakovi kalhoty. Malak čeká víc, ale Revan ho prozatím nechá být. Poručí mu, aby si sundal hábit a… a popravdě řečeno je jí trochu zima. Malakovi očividně ne. Obejme dívku a pevně přitiskne svoje rty na její. Vychutnává jí plnými doušky, doušky temné strany. Láska a vášeň, tak dlouho potlačovaná se dostává na povrch. Z Aleka se stává Malak se vším všady. Je plně oddaný Revan, udělá pro ní všechno, všechno co si bude přát, v tuto chvíli i jindy, kdykoliv… ví, že se stala jeho osudem, na vteřinu měl vizi, že to bude ona, co zpečetí jeho život. Ale to bude bůh ví kdy. Důležité je, co je teď! Strhne Revan na zem a jazykem vniká hluboko do úst. Dívka se nebrání, naopak, přijímá ho a polibky stejně divoce oplácí. Pak se od sebe oddálí. Malak vidí v Revaniných očích zvláštní lesk, chtíč… „Prosím… Revan, prosím… dovol mi to… prosím…“ Revan ho ještě chvíli nechává napospas touhám ale pak svolí. „Dobře. vezmi si mě,“ řekne chraptivě, „vezmi si mě, Malaku. Teď… a tady. Poddej se temné straně.. podej se… mě.“ Učedníkovi se z toho točí hlava. Jemně stiskne v zubech Revaninu bradavku. Dívka se chvěje vzrušením. Pak ústy prozkoumává vlhkost Revanina klína. Cítí, že to už déle nevydrží, odlepí se od ní. Přejede pohledem po celém těle nakonec pohlédne své mistryni hluboko do ocelově modrých očí. „Miluju tě…“ „Já vím.“ Tak chladná a tak krásná… pomyslí si. Vzrušení se stupňuje. Pomalu do Revan vniká. Vzdáleně slyší její přidušené výkřiky, cítí dívčiny nehty jak se mu zatínají do zad a škrábou. Revanino tělo je napnuté, vzrušené, a Malak ji v tuto chvíli miluje jako nikdy před tím, a to si myslel, že víc už to ani nejde. Drtí jí v náručí, tiskne se na její rty, rytmicky se pohybuje. Z úst mu unikají slabé povzdechy. Těžko říct, jak dlouho to trvalo. A v tu chvíli se s Malakem zatočí celý vesmír, nevnímá nic jiného než svoje a Revanino tělo, zhluboka se nadechne, zatne zuby aby nevykřikl, ještě pevněji servře dívku až se bojí, že ji zláme kosti… A svět kolem jako by se změnil na jednu velkou Hvězdnou mapu a Revan v orgastickém vyvrcholení cítí, jak do ní proudí silný proud Malakova sperma… Obejme ho, pevně zaklesne nohama i rukama, z očí jí tečou proudy slz a kouše se do rtů, až ji teče krev, aby náhodou nevykřikla dvě slova, co se derou na povrch, které Malakovi nikdy neřekne, nebo by byla ztracená, ještě víc, než už je...
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:31 | |
| ehm.... wow. tak to je něco. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:33 | |
| kapku jsem to ke konci prožívala, proto se revan chová tak divně... | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:35 | |
| vžuila sesdo ní ne?? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:36 | |
| vžila, docela jo | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:38 | |
| heheheheh. bude pokračování?? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:41 | |
| Co bys chtééééěěěl? Já jsem dneska vycucaná jako houba, od rána jen a jen píšu malakoviny ted semi točí hlava a mám "zvláštní" pocit co jsem to dopsala... ale radši mám humorný pocit než tendle... hmm, "povznášející" ale jistě něco ještě sesmolím! Bude tam třeba Juhanni ale Malak je moje hvězda, ten ted bude často, snad... ..... ještě jsem nezkončila! | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 17:44 | |
| co bych chtěl?? víííc. ne nehoním tě, jjen jsem nedočkavej na další díly. to je dobře, že jsi neskončila. | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 19:11 | |
| Wow, to je dobrý. | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| | | | Darth Eternal Hatred Supersith
| | | | Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:02 | |
| ježiši, tady je to táák zvrhlý _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:08 | |
| Jo jo. Divoké zvrhlosti nebo ztřeštěný humor. Nebo obojí | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:09 | |
| tak když to vznikne u tebe, je hned postaáno o povyražení a zábavu. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:14 | |
| No, já jsem to dala že on se do ní zamiloval už někdy dávno... a furt jí chtěl... ona jeho taky, ale prostě to na sobě nedala znát... tak nějak. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:15 | |
| no já měl pdoobnou představu, že když by Revan byla žena, ta by to takto nějak mohlo vypadat, přetáhnutí Malaka na DS. padme: já už jsu na tom líp, já bych se tam musel složitě vracet, či to dělat odznova, já už jsem zajatej na Leviathanu. ale tam se mi to nějak podělá, takže budu to muset jet znova, takže dojedu k mapě a Malak xxx Revan. já už se těším. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:15 | |
| Tak ja to mela vymysleny tak, ze Revan mu propadla, az kdyz vstoupila na temnou stranu, a ze ho tim vlastne pretahla ale taky sem to myslela tak, ze Malak je do ni blbej uz davno a proto ji vsude nasleduje a posloucha Ultik: no ja mela rozehranou hru, sem byla nejak pred leviathanem, ale uz je to dlouho a ztratila sem nit..ne ze bych si nepamatovala dej, ale proste u kazdy ty postavy mam trochu vymyslenou osobnost se kterou hraju a neco si i domyslim.. _________________ Vivat Itchy
Naposledy upravil Padme dne Tue Oct 06 2009, 20:17, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:16 | |
| jo, a potom mu dala kopačky, tak se naštval a rozstřílel lo´d revan na s*ačky. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:18 | |
| ja to videla spis tak, ze ona se k nemu chovala hnusne, a on tak nejak "procitnul" a proste ji misto lasky zacal nenavidet.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
| | | | Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|