OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Tvorba Darth Eternal Hatred

Goto down 
+21
J.T.Bansbi
Bexi
Darth_Radim
Vikinger
Cody
Ultimate
aandelicekblaznivy
Jaldithas
Derk Yall
Mandalorian
Darth Gryat
Wrait
elinor
Lance Stone
Ruplikon
Darth Kal
Gralen
Potan von Kell
Darth Anyt
Darth Eternal Hatred
Padme von Kell
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
AutorZpráva
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 09:54

ved to naspievate na zraze, problem to nebude Laughing
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 13:35

jestli to bude takové provedení jako imperial marš na minulé, sraze, tak nevím nevím Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 18:34

Fuchsiová chata

Kapitán Martin Tatransky byl bezradný. Arex byl očividně nevinný. Jenže jiného podezřelého neměli a on, Arex byl poslední, koho spatřili ve společnosti twilečky, co byla očividně mrtvá.. nebo nezvěstná. Arex zatím trávil čas demolováním cely, poroučením si jídla nebo spánkem.
A ani ten divný Bith nebyl vrahem. Zjistilo ze jen, že našel světelný meč a useknutou ruku. Sakra! Copak vraždí někdo neviditelný? Nebo vraždím snad já sám a nevím o tom?? Rozhodl se, že až mu skončí směna, trochu se proběhne po lese, jak kondičně tak třeba něco najde, co mu pomůže při pátrání…

Anny seděla na schodech a tvářila se opět hrozně světácky. V jednom kuse si popotahovala příliš krátkou sukni. Kolem prošel Lucius.
„Ahoj, koukám, zda je to ta okouzlující zabračka?“ řekl. Anny celá zrudla, ale pak jako by nic prohodila: „prej pěkná, nesplet ste si mě se sestrou? Ta je pěkná, já ne.“
„Ale ano, jsi.. můžeme si klidně tykat, jestli chceš.“ Přisedl si k ní, „tvoje sestra je pěkná, ale docela nadutá.“
„No, to je, to je,“ přitakávala Anny horlivě.
„Ne jako že by byla zlá… ale prostě…“ Anny to dokončila za něj.
„Hraje si na strašně temnou dámu, snaží se být záhadná a tajemná, a jistě tě balila na kecy o tom, jak propadá temnotě a jak trpí. To vona se v tom přímo vyžívá, když může todle vyprávět. Dělá ze sebe skromnou ale když jí pustíš ke slovu začne na tebe chrlit svoje dobrodružství a myslí si, že svým ublíženým xichtem zbalí kdekoho. Věřil bys že chodí s nějakým coruscantským prodavačem křečků a morčat?“
„eee…“ zavrtěl Lucius hlavou a dále naslouchal Annyinu žvanění.
„No jasně, že chodí! Je to takovej týpek, docela v pohodě, ale jak řikám… no nic. Prostě je to ták, když se někdo snaží bejt drsnej a nakonec vypadá hrozně trapně, že jó.“ Teatrálně si povzdechla.
„Já ti rozumím“ řekl Lucius, „vím jak se cítíš. Já taky měl bratra co na tom byl líp než já a všcihni ho vychvalovali a měli ho děsně rádi… nakonec se stal prý dokonce jedim… nebo já už nevím jak to bylo, je to dlouho….“
Kdyby byla Anny chytřejší, došlo by jí, že předtím Lucius a Správce říkali něco jiného.. jenže byla ráda, že se s ní někdo baví a poslouchá její blábolení.
Lucius tleskl. „No nic. Lady Jane a hrabě Kalos pořádají zítra večer ve městě ples. Bude v horní kantýně – tam kde se schází lepší společnost. Uvažoval jsem,koho pozvat, ale nakonec jsem si vybral tebe. Co myslíš?“
„Joo tak to je super! Super! Já jsem byla zoufalá že se mnou nikdo nechce jít, George jde s Bee, terenal s Pewitem a Henry s Janinou sestrou, teda nevím co na tý tlustý a uřvaný holce vidí, a tak jsem ráda, že s někým půjdu!“ radovala se a pištěla.
„Ano, připrav se. Můj strýc tam nejde, někdo musí Fuchsiovou chatu hlídat. Nabídl jsme se, že to budu já, aby strýc mohl odejít, ale on nerad větší společnosti. Tak si party řádně užijem!“
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 19:05

Fuchsiová chata... už to bude pomalu...

Terenal seděla v pokoji a snažila se z Fuchsiových krystalů načerpat co nejvíc energie. Věděla o tom, co si o ní její sestra myslí, že je nějaké EMO, co pořád lká nad tím jak jí pohlcuje temnota.. achjo, je to těžký, ona je prostě ignorant a já nemám sílu jí vysvětovat jaký to je. To jednou pozná sama…
Někdo zaklepal. Vstoupil Henry a tvářil se divně.
„Poslyš, nějak se mi to všechno přestává líbit…“ Terenal se usmála. „Co jako? Ten ples? Abys nemusel jít s Anny tak si rychle uháněl k nejbližšímu stolu a oslovil ošklivou sestu lady Jane, že jo? No nic, ještě furt se můžeš hodit marod…“
„Ale o Eli nejde, ta je v pohodě, skvěle se s ní dá diskutovat a je chytrá, ale mám blbej pocit že mě někdo… sleduje? A že ty vraždy nějak souvisí se mnou.. nevím proč, já nevraždím, aby sis to nemyslela… byl jsem s tím za Pewitem, ale ten si nevěděl rady, ani George a tak mě poslali za tebou… ty máš nejvíc temných zkušeností…“ Terenal vstala ze země a přistoupila k Henrymu.
„Temná strana se umí dost dobře skrývat. Slyším jí, ale jenom tak slabě. Ale je to divné.. ten ZVUK se nějak podobá tomu, co pomohl před lety mému úpadku… taky mám dojem že mě pronásleduje, ze všech těch temných nitek je tahle ta nejdivnější… slabá, ale divná… henry je možné že mě, tebe a toho vraha něco spojuje a díky Síle jsme teď tady, aby se to vyřešilo.. ale jediné, čím si můžeme být jistí je, že přežije jen jeden…“

Nastala noc. Tatranskému se služba pěkně protáhla. Několik hostů v kantýně se opilo a pokusilo zabít barmana, tak se to vyšteřovalo. Takže procházka v lese musela počkat na noc. Tatransky si vzal baterku na čelo a běhal.
Když byl docela hluboko, zaslechl nějaký nářek. Zbystřil a připravil policejní blaster. Aktivoval obranný štít a pomalu kráčel směrem, kde brekot slyšel.
A po chvíli našel twilečku, co byla těžce raněná a s ní totálně nahý modrý týpek. Tatranksy zvedl vysílačku a hned volal posily. Našel to, co hledal.
Zjistilo se, že tím naháčem je Vik, známá toť firma, takže se mu dostalo jen pokárání. Twilečka pak upadla do bezvědomí a lékařům trvalo dlouho, než ji stabilizovali. Arex nadšeně konstatoval, že je to právě jeho ztracená společnice. A taky jediný klíč k určení vraha…
Návrat nahoru Goto down
Vikinger
Dark Master
Dark Master
Vikinger

Poeet p?íspivku : 4807
Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání
Registration date : 06. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 20:14

známá toť firma lol! lol! lol! lol!

Proč DEH skončila v popelnici?
Jaký je rebelsko-imperiální taneček?
Je Xavier jednorožec?
Je v Kobyle levné pivo?
Kde je hospoda U mrtvé banthy?
Bylo Vegimu 18?
Kdo TO udělal v Merendě?
Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Enhxk
Návrat nahoru Goto down
http://fantasy-web.net
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 20:18

Wow, sem napnuta Twisted Evil

Jinak to s tim znakem je bozi, taky si to pamatuju lol!
jo a na sithske zpevy se tesim Very Happy

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 20:22

Teď píšu "Vykoupení, tedy epizoda 2 a jedna osmina" Laughing taková vtipnost z clone wars, je tam Ywa atd.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 20:27

Huh, to jsem zvedava Laughing

Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:23

chata je dobra, asi sa to coskoro rozmota
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:27

Už to pomalu bude zatím píšu ten vtipný příběh z clone wars... pak ho sem zase budu házet na pokračování, až bude chata hotová.
Tentokrát s "atypickými" záporáky, se kterými se v clone wars fakt jen tak nesetkáte! Laughing
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:30

Darth Death, lovec odmien G Glock, ......... lol!
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:46

je tam jeden Darth, kterého byste nečekali Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:49

D.E.H abo D.G., D.M.?
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:52

Nene Very Happy Very Happy absolutně ho nečekáte, ani jeho povedeného mistra Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 21:54

tak to netusim potom.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 22:22

Fuchsiová Chata

Jenže Aria ´nne se neprobírala. Kapitán Tatransky u ní chtěl sedět i celou noc, ale to se ve dveřích zjevila jeho žena.
„Martině, vieš, že jsme boli pozvané na ten ples v kantýně! Tak dúfám, žie tu nebudeš sedět celú noc, a žie tam so mnou poideš!“ Kapitán si povzdechl, teď měl tak náladu běhat po plesech, když se v jeho rajonu vraždí. Ale žena byla neoblomná, a kdyby odmlouval, zase začne s tím, že se odstěhuje k mamince…

Jediové se taky připravovali na ples. Anny a Terenal si vzaly obě stejné šaty, z rudého corelianského sametu, Bee si vzala modré, a zbylí jediové si nechali svá roucha. Meče si vzali s sebou, a Terenal s Anny si ho přidělali na jednu nohu pod dlouhou sukní.
„tak připraveni?“ zeptal se Lucius, oblečen v černém lesklém rouchu, co ladilo k jeho černým vlasům a očím. George si pomyslel, že vypadá jako ředitel krematoria, ale dívky jím byly okouzlené.
Anny k němu přistoupila. Vzal jí za ruku.
„Vypadáš… nádherně…“ ohodnotil její až moc namalovaný obličej.
Teda ten ale lže… pomyslela si Terenal, nebo je slepej.
„Děkuju… ty zase vypadáš jako nějaký sithský pán… až a to že nemáš žluté oči,“ vydechla se zatajeným dechem Anny. Lucius se usmál, a v černých očích mu vesele zajiskřilo.
„To je nová móda mezi sithskými pány!“ dodal. Anny jím byla okouzlená. Měl tak temné oči, že nebylo poznat, kde začíná zornička a kde panenka. Do takových očí se dá koukat věky…Anny v duchu proklela své našedlé oči.

Všichni nasedli do aerotaxíku, co nechal Lucius přistavit. Správce jim od vchodu zamával a pak se vrátil do Fuchsiové chaty, co ve večerním šeru mírně zářila.
Dorazili do města. Luxusní kantýna byla rozzářená, honorace města spolu rozprávěla a upíjeli číše vína. Kapitán Tatransky stál zamračeně v rohu a sako ho škrtilo. Twilecká číšnice mu nabídla šampaňské, ale on odmítl. Tušil špatne věci.
Jediové nakráčeli do sálu po dvou. Jako první šel George s Bee, za nimi Terenal s Pewitem, pak Henry a Eli a jako poslední Anny s Luciem.
Usadili se u stolu a rozmlouvali spolu. Působili uvolněně, dokonce i Terenal se usmívala. Pak přišel číšník a dal jim víno.
Bithská kapela vyhrávala nevtíravou hudbu, pak měl starosta proslov, a pak začal ples.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 22:37

Ty jo, napinas Twisted Evil Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 22:41

Fuchsiová chata - a pozor... pozoooor...

I jediové brzy zapoměli na to, čím jsou a dali se do víru tance. Příjemná hudba a lehké víno jim udělalo jedině dobře. Trochu světsky se pobavit přece není ke škodě!
Kapitán Tatransky každých pět minut kontroloval policejní vysílačku. Jeho žena si ho nevšímala, bavila se s několika spolužačkami, a vypadala spokojeně. Kapitán ale ne.
Když tu vysílačka zazvonila.
„No tak, čo sa děje?“
„šéfe, probrala se. A je schopná popsat vraha. Vytvoříme jeho přibližnej portrét a ten vám pošleme přes holofon. Bude to tak za čtvrt hodinky.“
„Oukej. Posilte hlídky…“
„No to bysme museli odvolat bubeníka, zpěváka a hodně chlapů je na plese… co ty jediové?“
„Nemožeme je furt votravovat.. jsou tady a bavěj sa. Potřebovali to… Sakra. Mam dojem, že ten vrah je istě zde.“
„Dobře, zalarmujeme ty co maj volno a nejsou na plese…kdyby tam byl, tak je to jasný...“ souhlasil pobočník a ukončil hovor.

„Uff,je mi trochu vedro,“ řekla Anny, „to asi z toho tance.“
„Otevřu okno,“ řekl Lucius.
„Ne, půjdeme se projít… jestli chceš…“
„Tak dobře.“ Sebrali se a šli ven. Začali blbnout, honit se, smát se. Běhali po městě a pak do zahradní čtvrti. Zastavili se u lesa.
„Nebojíš se?“ provokoval Lucius, „řádí tam vrah, uááá, strašnej zabijáááák…“
„čeho? Jsem jedi!“ pravila Anny hrdě a vešla do lesa.“
„Hej já mám trochu nahnáno, nikdy jsem nebyl statečnej…“ řekl Lucius. Anny se zasmála a provokovala, a´t jde Lucius dál. Oba zmizeli v lese.

Uplynula asi půlhodina. Tatransky koukal z okna. Začalo pršet. No prima… a chapi s portretem sa flakajů bůh ví kde…
Zase zapípal holofon. Ah, přijatý súbor… šel na chodbu a otevřel holofon. Objevil se portrét asi dvaceti- pětadvacetiletého člověka.
„Je hele,“ ozval se najednou za Tatranským hlas. Tatransky se otočil – byl to ten hlavní jedi a jeho padawanka, „toho znám, přece, to je….“
Najednou se ze sálu ozval řev. Všichni ztuhli a hudba dohrála.
Že by vrah udeřil tady? TADY? Kde je polovina policejního sboru???? Tatransky a oba jediové se po sobě podívali a vběhli do sálu.
Terenal seděla na zemi a byla celá bledá. Pewit a čísnice jí utěšovali. Ale Terenal pořád dokola vykřikovala:
„Anny! ANNY! ANNY!!!!!“
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 22:57

Uaaaaa, ja chci dalsi kus Shocked Laughing Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 23:06

Fuchsiová chata

Tatransky, několik policistů a jediové se hnali lesem na policejních spídrech.
„Cítím její strach!“ vykřikovala Terenal, „je silnější než jeho temnota, co se to snaží zamaskovat! K sithu, jak to že nikoho nenapadlo, že tím zabijákem je právě Lucius? Jak to?? Očumovali jsme tam jako debilové!“ vykřikovala a její zabracká krev se bouřila, „jsme nemožný! Ošálil nám smysly! Až ho najdu, udělám z něj sekanou do rodianské svíčkové!“

„Všichni vědí, že jsme šli spolu pryč!“ řekl tiše a zlověstně Lucius, „já je slyším, přicházejí… přícházejí za tvým voláním… ale to je dobře, moc dobře.“ Pomocí síly Anny odpružil že narazila do stromu a v bezvědomí se sesunula na zem. Pak jí připoutal ke stromu, sebral meč, připravil svůj a čekal.
Tak pojďte.. pojď, jen pojď, Terenal, čekal jsem na tebe hodně dlouho. A na tebe, Henry, na tebe taky.

Slyším ho, volá mě… „ řekla Terenal, když se Annyin hlas vytratil, „mělo by to být – tamtudy!“
A skutečně, po chvíli spatřili temnou siluetu, kterou na mýtině ozařovaly blesky.
Jeden z blesků praštil do nedalekého stromu, ten začal hořet a osvítil tak děsivou scenérii.
Jediové seskákali ze spídrů a tasili meče, policisti se za spídry schovali a připravili se k palbě. Terenal saltem doskočila k sestře, co byla v bezvědomí připoutaná u stromu. Ostatní se chtěli vrhnout na Luciuse, ale ten kolem sebe a dvou sester udělal silové pole.
„Tak konečně s vámi můžu zůčtovat.“ Zamračil se, „Anny, ta hloupá holka, byla jenom vějička. Jenom návnada na, no né tak o moc chytřejší sestru. Jsem rád, Terenal, že jsi tu. Promiň mi tu lest se strýcem správcem. Pravého Luciuse jsem zabil a jeho kosti ukryl pod břeh jezírka. Správce je slepý a na nic nepřišel. Ten v tom nejede.
Ale potřeboval jsem tebe, Terenal, a… tebe, Henry. To ty jsi dostal šanci. Ty jsi byl ten lepší, co v tobě vycítili Sílu. Henry… jsem tvůj bratr.“
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 23:28

huh, ja to vedela, ze to byl Lucius, byl mezi mejma tipama Laughing Laughing
sem zvedava jak to dopadne..
ale drsny, henryho bratr Laughing Laughing

Mandalorian Trooper
Cody

Poeet p?íspivku : 7508
Vyznamenání : Poslední svého druhu.
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeMon Nov 02 2009, 23:45

Jo, tak to je drsný. Tohle jsem nečekal.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeTue Nov 03 2009, 07:35

muhehe to tak mělo být, že to nečekáte, kdo to je.
Jou, Lucius byl podezřelý od začátku, ale bylo jich víc podezřelých Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeTue Nov 03 2009, 12:23

no ale moc dobre si ma tam neopisala, co sa tika obleku tak ma neskrti, nemam s nim problem.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitimeTue Nov 03 2009, 12:28

No to taky nejsi ty, ale kapitám tatransky. Jen jsem se tebou inspirovala. Já taky nejsem zabrak a nemám rohy a tam popisuju, že mám. lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 29 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tvorba Darth Eternal Hatred
Strana 29 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Tvorba Darth Eternal Hatred
» Darth Gryat(tvorba
» Tvorba Darth Jojo
» Tvorba Darth T-error
» Tvorba Darth Coconuta

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Soukromá sbírka Mitth'raw'nuruoda-
Přejdi na: