|
|
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 12:25 | |
| | |
| | | Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 12:27 | |
| tak toto sa podarilo | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 12:27 | |
| mno jo, vykradla jsme Earla | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 12:31 | |
| je dobry.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 12:49 | |
| Hehe, dobrý. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 15:54 | |
| Fuchsiová chata
„Ne, to není možné!“ zaječela Terenal. „vysvětli to!“ poručil George a nebylo jasné, zda mínil Henryho nebo Luciuse. Henry jen stál a nevěřícně zíral. „Je to jasný jako facka,“ řekl Lucius zlověstně, „naši byli celí pryč z toho, že jim syna odvedli jediové. Pak si pořídili mě. Když ve mně jediové vycítili Sílu, tak mě rodiče odmítli vydat. Byly s tím nějaké tahanice, co říkali, ale nakonec jediové odtáhli s prázdnou. Moje schopnosti rostly, a Síla chtěla tomu, abych se setkal s pravým Luciusem. Jeho rodiče taky nechtěli pustit k Jediům, ale on potkal jednoho vypovězeného mistra a učil se u něj. Ten mistr mě taky začal učit. Pak jsem se dozvěděl, že Luciův strýc je majitelem chaty, kam se jezdí rekreovat jediové, ale nechtěl abych sem s ním jel. Tak jsem vyčkával, a vyptával se ho na jedie, co jsem jezdí. On byl v tomhle sdílný. A tak jsem se dozvěděl o nadějné zabracké dívce Terenal a o rytíři jménem Henry, co s ní často cestuje.“ Na mýtině bylo ticho. Nikdo ani nedutal a všichni poslouchali, co falešný Lucius říká. Anny se pomalu probírala. „Zjistil jsem o Henrym víc a přišel na to, že je to můj bratr. Tak jsem se rozhodl, že se s nimi oběma setkám. Lucius prozradil, že sem jediové jezdí po extra náročných úkolech. Začal jsem tedy Terenal pronásledovat. Ten stín, co tě Terenal na tvých několika posledních misích pronásledoval, jsem byl já. Henry ho taky vnímal ale ne tolik. Nejsi tak nadaný jako ona, Henry. A váš poslední úkol, ten prokletý hrad… Připravoval jsem se na to dlouho. Zamořil jsem ho jak to jen šlo. A tam jsem se pokusil Terenal převést na svou stranu. Ale odolala. Však hodně tě, děvče ta temnota poznamenala. Přesně tolik, jak jsem si přál. No a pak už jen zbývalo odstranil Luciuse, nepatrně si pozměnit podobu a čekat na vás. A teď tě tu konečně mám. I bratra a ostatní. Ty ostatní společně zabijeme a pak můžeme pokračovat dál v plánech.“ Aktivoval meč a přiložil ho k Annině krku.“ „Ty svině,“ zasyčela Terenal, „Ty hajzle.. zapomenu na všechny jedijský zásady a na místě tě zabiju.“ Falešný Lucius se zle usmál a rozmáchl se. Divoká zabracká dívka byla ve vteřině u něj a na poslední chvíli meč odchýlila. Henry jí přispěchal na pomoc a rozhořel se krutý boj. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 16:01 | |
| huh, ty jo, je to napinavy _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 16:19 | |
| přetahuju v práci páč jsem se od tohoto nemohla odtrhnout
Fuchsiová chata
Ostatní jediové a policisti mohli jenom bezmocně přihlížet. Když se Tatransky pokusil vystřelit, silové pole střely pohltilo. Pewit, výborný telepat, silové pole neprorazil ani silou vůle. Všichni tedy sledovali boj na život a na smrt jako v holovizi a mohli se jen modlit. Terenal měla dvojčepelový fialový meč a Henry měl zelený obyčejný. Lucius měl dva, jeden ukradl předtím zabité jedince a druhý Alye. Boje se naučil zřejmě od toho vypovězeného mistra. Byl velice obratný a rychlý. Naštval se ale, když zjistil, že Henryho a Terenal dohromady neporazí. Dívka pro něj byla cennější. Pustil tedy do Henryho blesky a vyhodil ho ven ze silového pole. Pak si to s ním vyřídí. Teď je na řadě Terenal. Boj sílil. Anny se už uplně probrala a byla strachem bez sebe. Pokoušela se na dálku zlého muže oslabit, ale nedařilo se jí to, a vždy si za to vysloužila salvu blesků. Terenal pochopila, že dnes zemře. A v tu chvíli povolila. Lucius jí přesekl meč na dvě půlky. Jedna z polovin zhasla a nefungovala, druhá jakž takž. Terenal tu fungující půlku pevně sevřela a pokračovala v boji. „Vidím, že se jen tak nevzdáš,“ Lucius vypadal ohromeně, „jsi silnější, než jsem předpokládal, ale já tě dostanu. Dostanu tě na svou stranu. A pak se vypořádám se všemi ostatními.“ Všichni ostatní zatím dělali všechno proto, aby bariéru prolomili. Marně. „Hehehehe!“ zasmál se Lucius a pustil do Terenal salvu blesků. Terenal padla na zem a ječela. „Přidej se ke mně, nebudeš litovat! Už dlouho tě obdivuju…“ dívce tekly slzy a myslela, že si vyřve plíce. Lucius pak toho nechal. „To.. ti tak věřím… hajzle…“ vzlykala. Lucius zavrčel a jednou rukou bleskoval znovu Terenal a druhou Anny. Policisti- nadarmo – začali střílet a jediové trochu bariéru prolomili. Al ene natolik, aby se dostali dovnitř. Terenal ležela na zemi a oddychovala. Lucius nad ní stál, a telepaticky jí promítal nějaké vize. Né moc pěkné, protože dívka ječela – ale neprosila o milost. To zřejmě Luciuse velmi udivovalo. „Tak dobře!“ zakřičela nakonec, „tak dobře! Přidám se k tobě, zničím je! Dostal jsi mě!“ pomalu se zvedala. Ostatní jediové zkameněli a nechal všech snah. Anny brečela. „Nedělej to! Nééé! Terenal, prosím!“ volal Henry. „Jsem ráda, že jsi poznala, kde je tvoje strana chleba namazaná máslem,“ usmál se Lucius a pomohl dívce vstát. Chvíli jí objímal, a pak se políbili. Polibek trval asi půl minuty. Silové pole zesílilo, Terenal tomu pomohla. „Tak fajn“, řekla pak, „jako první vyřídíme tuhle Anny.“ „Dobře. Jdi přede mnou!“ zazubil se Lucius. Terenal se ohlédla na Henryho. Ten spatřil v jejích očích nikoli temnotu, ale smutek, rezignaci… a světlo. Velice ho to mátlo. Došli k Anny. Jako první stála Terenal, za ní Lucius a objímal jí. Spatra na malou zabračku koukal. Anny taky spatřila ten podivný sestřin výraz. Nezdálo se, že by se tak tvářil někdo kdo jde zabít svého sourozence… Terenal tasila svou půlku meče. „promiň…“ řekla jen, a pak prudce zarazila meč…. Ale do svého břicha! Meč jí projel skrz naskrz a zasáhl také za ní stojícího Luciuse! | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 17:14 | |
| ty jo, tak takovej konec Luciuse a Terenal bych necekala, dobry!!! _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 18:30 | |
| podobni stil skoncenia pouzil aj Vader, ale tomu to neublizilo, len poskodilo par obvodov. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 18:37 | |
| jo já vím, ale Terenal se chtěla taky zabít.. no ještě to není dopsané | |
| | | Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 20:05 | |
| a pak kdo si libuje v masakrech viď? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | | Darth Eternal Hatred Supersith
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 21:59 | |
| Fuchsiová chata - dokončení
„ÁáááááhháááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁííííííííííííííí!“ ozval se agonický dvojhlasný řev. Terenal vytáhla meč a vypnula ho. Klesla na zem na kolena. Z pusy jí tekla krev a z očí slzy. Zaklonila hlavu a z hrdla se jí vydral přerývaný bolestný vzdech. Všichni zůstali bez hnutí. Silová bariéra padla. Henry a Pewit se hned k Terenal hnali a snažili se zachránit co se dalo. Bee zatím osvobodila Anny a George s Tatranským se chopili Luciuse. „Terenal, proč jsi… to udělala?“ naříkal Henry. Terenal se s námahou usmála. „Ta temnota ve mně… ta nenávist… je daleko silnější… hhh... než světlá strana.. hrozil pád… aaahhhh! Ale přítomnost Anny mě nedovolila… hh... padnout do… temnot… hhh... musela jsem to... udělat... on by vás zničil.. moje smrt mě vykoupila. Henry… postarej se o Anny… Síla.. s vámi…“ To byla její poslední slova. Zabracká mistryně jedi Terenal splynula se Sílou. „NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!“ zakřičel Henry ze všech sil. Anny nebyla schopná cokoli dělat či říkat, byla v šoku a všechno sledovala jako za mléčnou tabulí. Lucius zemřel o pár minut později. Nechali ho pomalu zemřít v bolestech.
Henry poté vystoupil z řádu a zmizel bůh ví kde. Ale hodně dlouho se vyprávělo o zázračném léčiteli co žil na Onderonu a všem pomáhal.
George se stal uznávaným mistrem a zemřel ve vysokém věku.
Bee byla u toho, když byl do chrámu přiveden malý chlapeček, velice nadaný v Síle jménem Yoda. Později zemřela při meziplanetárním konfliktu, který její smrtí uspíšil šťastné vyřešení problému.
Pewit stejně jako George dožil své dny v Chrámě Jediů a dokonce se stal na nějakou dobu hlavou řádu.
Kapitán Tatransky šťastně dožil svoje dny na Alderaanu. Po jeho smrti ho ve funkci kapitána nahradila Aria´nne.
Arex si šel dál svou cestou nájemného lovce.
Správce rezignoval na funkci správce Fuchsiové chaty, tak se jím stal napravený Vikinger.
Z Anny se stala velice schopná mistryně Jedi. Vycvičila několik velice úspěšných padawanů. Byla známá svou odvahou, seběobětováním a Sílou. Není známo kde zemřela, protože 30 let po těchto událostech odešla do Neznámých regionů a už jí nikdy nikdo nespatřil.
KONEC
| |
| | | | Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 22:06 | |
| dobri koniec, myslim ze by si s tim mohla po mensich upravach ist aj na niejaku poviedkovsku sutaz | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 22:09 | |
| Clone Wars - Klaunové války Odehrává se to během klonových válek. Ywa Nechiie, její mistr/láska Agen Kolar a komandér Nemo plní méně či více krkolomné úkoly, ale zcela vždycky se u toho královsky baví. Tetno příběh je o tom, jak se Ywa Nechiie statečně vypořádala s podlými vetřelci z jiné galaxie. Ovšem za vydatné pomoci jejích přátel.
Krok za krokem, bok po boku, postupovali jsme k hlavnímu městu. Královna byla uvězněná v paláci. „Pokud planeta padne, padnu s ní,“ zněly její slova. No, jasně. Udělala bych to samé, pomyslela jsem si, protože jiný citát by v učebnicích zněl hloupě. Tedle je takovej... univerzální. Klonové války zuřily zuřivou zuřivostí a já, Agen a Plo Koon jsme měli za úkol vyčistit hlavní město planety Astalavistawindowsatakdale, zkrácene WD1, od separatistů. Právě jsme napochodovali se svými klony do města. Nemo udělil rozkazy a pak se zeptal, zda má po vymýcení droidů poslat nějaké vojáky rabovat. Přikývla jsem. „Minule jste vzali dobrý víno… hmm, pošli na to rabování klon 205 a 133, ty maj dobrej čuch na víno, tak je moc neposílej do bitvy, aby náhodou neumřeli.“ Nemo přikývl a odhopsal do mobilních garáží. Ve své psychedelicky zabarvené uniformě byl nepřehlédnutelný. „A co my?“ zeptala jsem se Agena, když plo, jeho komandér, a ještě někdo další se rozběhli chránit město. „My to vezmeme přímo do paláce.“ Zazubil se Agen a vypadal krvelačně. Vlastně olejolačně, jde se zabíjet droidy. Došli jsme do garáží a tam stál Nemo. S výkřikem „tadá!“ odhalil plachtu trojmístného spídru s dvěma děly. „Paráááda, tak todle jste celou dobu s Kitem tunili v garáži!“ vydechla jsem obdivně. „Jasně, a Pl o nám moc pomáhal. To víš, jak si vylepšil ten světelňák, tak jsme se rozhodl, že bude lepší si vylepšit ještě nějaký ten povoz.. ale konec debat, pádíme zachránit královnu! Ywo Nechiie, komandére, vy k dělům a já budu řídit! Střílejte na všechno co se hejbe!“
„Je to dobrej nápad?“ zeptala jsem se po chvíli, kdy pod mou palbou padali jak drodi, tak omítka z domů, „než zamířím, popojedeme dál a já kosím baráky, kytky, teď jsem zdemolovala nějakou fontánu…“ „Jipííííííí!“ neodpověděl Agen a řítil se kupředu jako blázen. Nemo si palbu taky očividně užíval, tak jsem pokrčila rameny a systematicky demolovala město, Agen jezdil furt dokola, poznala jsem to podle zdemolovaných ulic. Když mi přestaly docházet náboje, zařadil Agen směr k paláci, co se nepřehlédnutelně tyčil nad městem. „Haheh.“ Zazubila jsem se, „já si celou dobu myslela, že je to muzeum.“ Spídrem jsme rozbili okno, vletěli do trůnního sálu a podle Agenova rozkazu zase všechno demolovali. Agen zabrzdil, že udělal do země rýhu, pak elegantním saltem seskočil a začel ničit všechny droidy a ozdobné vázy. Nemo se vysoukal zpod děla a střílel na to, co Agen minul a já se vznášela ve vzduchu, jednou rukou bleskovala a druhou mydlila s mečem, co jsem tehdá na geonosis uzmula. Pak jsem vytáhla meč druhý, co jsem někde šlohla, ale nevím kde, a zahájila vzdušný útok. Pak se rozhostilo ticho. Agen se zastavil, komandér taky, a já se přidala. Za trůnem se krčila královna. Agen se zatvářil zůčastněně. Já se zmateně rozhlížela. Pak jsme oba současně řekli: „Co se tady děje?“ | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 22:14 | |
| moc ma to nezaujalo, ale je to celkom svanda | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 22:31 | |
| slíbené "zajímavosti" o fuchsiové chatě: -první verzi příběhu jsem napsala, dkyž mi bylo 15 -inspirovala jsem se písní "Jeanny" od Falca, a úryvky z písničky jsou v příběhu použité -Anny se jmenuje právě podle Jeanny. V původní verzi je to ona, co zemře, zatímco její sestra přežije. -původně se příběh odehrává v rakouských Alpách -chata se jmenuje Das Klo (Kadibudka) -majitelem chaty a "šéfem" party hrdinů je Lucas Fuchs, který je v příběhu zobrazen jako George (shoda s Georgem Lucasem je náhodná) -George proto, že potanovo příjmení je Jura, což je slovensky Jiří, anglicky George -Bee je podle padméina příjmení, pewit podle Derkova -terenal je přesmyčka Eternal -Henry je podle Codyho křestního jména -správce je Gryat, proto nemá tvář -twilečky Alya a Aria´nne byly původně sestry Veronica a Anna. Veronica (Aria´nne) žila s cirkusákem, Anna u bohatých rodičů, vídenských hoteliérů. -v původním příběhu byl vrahem architekt (padmé studovala architekturu ) a jmenoval se Uwe Brennecke - to vše, nač si vzpomínám | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 22:53 | |
| Klaunove valky dobry, je to sranda a ty zajimavosti jsou taky dobry _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 23:01 | |
| tohle je jen intro, pak se to rozjede trochu jiným směrem | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 23:05 | |
| jsem zvedava _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 23:10 | |
| Klaunové války
O něco později na Coruscantu...
„A tak jsme zachránili celou planetu a královnu,“ chvástal se Agen před Macem, „a při prohledávání trosek objevil komandér Nemo příbytek nějakého vraha, co zabíjel jedie a kradl jim meče. Ty daroval Ywě Nechii.“ Rada jediů vypadala spokojeně. Hologram Kita Fista na nás mrkal a ukazoval zdvižené palce, Aayla vypadala nadšeně a ostatní taky. „No výborně.“ Uznal Mace, „Ale co mi králova řekla, tak je Ywa tvou pravou učednicí, Agene. Taky nejprve útočí a pak se ptá.. No, budiž. Ty meče jsou tvé, Ywo Nechiie. A ještě pro tebe máme speciální úkol. Ty pro něj budeš jako dělaná. Na planetě Ztohoven sídlí něco, co se nám nechce líbit. Bude dobré, když o tom v převlečení něco zjistíš. Nahraju ti do datapadu mapu. Stačí když nám budeš posílat informace. Máš schopnosti, o kterých se nám ani nesní…“ pak ještě něco žvanil, ale já ho neposlouchala a přemýšlela, co to bude za úkol. Asi mě uklidí někam, abych špehovala starou zbrojovku, co se tam schází pár emo dětí a dělají menší bugr.. anebo se k němu doneslo, jak jsme se minule s Anakinem, Kitem a Bariss sťali nějakým olejem od Nema a udělali hrozný nepořádek v kuchyni, protože jsme si mysleli, že je tam hokejové hřiště.
Po skončení audience u Rady jsem si to zamířila za Plo Koonem. „Poslyš, ten tvůj meč… elektrický rozsudek… mohl bys mi pomoci sestrojit dvojitý? Víš, vyfásla jsem další meče, takže mám ty svoje dva a pak další tři…“ „Jasně, něco si tím provedeme,“ souhlasil Plo a šli jsme do dílny.
„Tak, se ukaž“, řekl když bylo dokonstruováno. Tasila jsem – a místo, aby na koncích rukojeti byly čtyři čepele, co připomínají mixér, tak se tam začaly točit barevné vrtule. „Ajíííí! Co to?“ nechápala jsem, „takhle si něco leda tak useknu!“ „Ou ou ou ou, namontovala jsi tam tu součástku opačně… počkej… přemontuju to…“ najednou začala houkat siréna, což znamenalo pohotovost, a dvacet minut na přípravu. „To nestihneme! Sakra… eh… hele, počkej…“ odmontoval součástky od rukojetě a našel asi metr dlouhou tyč a přidělal je k ní. „Tak.. tady to budeš mít dál od sebe a nic si neuděláš.. rozhodně ti zbývá ještě jeden meč…“ „No dobrý. Budu se po bitevním poli potácet s bidlem.“ No co zbývalo. Asi jsem vymyslela novou formu boje. Ale jelikož já dělám tydle věci pořád, tak si mě nikdo ani nevšímá a nepočítá se to. | |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 23:21 | |
| huh, mno snad si neco neusekne _________________ Vivat Itchy | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Nov 05 2009, 23:27 | |
| Docela dobrý.
Tak takovejhle kone fuchsiové chaty jsem nečekal. Parádní. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
| | | | Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |