OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Tvorba Darth Eternal Hatred

Goto down 
+21
J.T.Bansbi
Bexi
Darth_Radim
Vikinger
Cody
Ultimate
aandelicekblaznivy
Jaldithas
Derk Yall
Mandalorian
Darth Gryat
Wrait
elinor
Lance Stone
Ruplikon
Darth Kal
Gralen
Potan von Kell
Darth Anyt
Darth Eternal Hatred
Padme von Kell
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorZpráva
Vikinger
Dark Master
Dark Master
Vikinger

Poeet p?íspivku : 4807
Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání
Registration date : 06. 09. 09

Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 20:07

Ywa + Toad Twisted Evil

Proč DEH skončila v popelnici?
Jaký je rebelsko-imperiální taneček?
Je Xavier jednorožec?
Je v Kobyle levné pivo?
Kde je hospoda U mrtvé banthy?
Bylo Vegimu 18?
Kdo TO udělal v Merendě?
Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Enhxk
Návrat nahoru Goto down
http://fantasy-web.net
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:07

No.. už jsem si i v duchu představila koncept kresby...

Spoiler:

ale asi to nenakreslím Crying or Very sad je to na mě moc náročné... no sice takovýhle koncept kreslím cca hodinu a půl, ale tohle bych nezvládla, potřebuji předlohu a nic takového asi nenajdu lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

Poeet p?íspivku : 12786
Vyznamenání : Synek von Hau
Registration date : 16. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:09

no, Shabby Blue ma par obrazku s dianogou tak ruzne omotanou okolo Leiy Smile

Out of mana...
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
nejneobhospodařovávatelnějšími
Návrat nahoru Goto down
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=6196&rate=1
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:18

já bych spíš měla problém vystihnout v obličeji Toada/Raye, jako já všechny ksichty kreslím tak nějak univerzálně... a chlapské ksichty neumím. jednou jsem načmárala sidiouse do sešitu propiskou, ale ten sešit záhadně zmizel...
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:25

Sidius za tim muze byt
ale i rad jedi

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:28

byl to jakoby "dramatický" obrázek, plakát k "temně temné temnotě temné strany síly"... byla tam Ywa Nechiie, vedle ní Maul, čuměli na světelňák co ona držela, za nimi stál Sidious a šklebil se, a vedle něj vader... nevím kam se to podělo, měla jsem tam další dramatické obrázky z harryho pottera (voldy mučí Ywu Nechiie a Luciuse, zdrcený ksichty harryho a spol když ywa nepřemohla smrtijedy...)
- možná se voldy spojil se sidem, sešit mi ukradli a ted kují pykle jak se mi pomstít za ty hrozné kresby
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:30

tak sidovi by stacilo zajit k tobe do prace a nejdrivet te nechat pokopat el. proudem a pak usmazit

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:31

Neví kde pracuji, všude udávám bývalé pracoviště lol!
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:41

mno, tady si to ale vykecala ne? Laughing

Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:42

dostal se k tvemu sesitu
dostat s do tve prace bude mnohem snazsi

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:43

sem sid nechodí, mace windu mu zablokoval přístup lol!
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:47

co
to jako sapdl z nejvysi veze tveho pracoviste?

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 22:50

jo lol! lol! lezl na střechu rektorátu a spadnul lol!
Návrat nahoru Goto down
Mandalorian
Grand Moff
Grand Moff
Mandalorian

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeThu Dec 17 2009, 23:04

a jak padal, tak si o okam urizl ruku Laughing

Out of mana...
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeTue Dec 22 2009, 12:18

TEMNÝ LES

Začala strašná řežba. Nic nebylo vidět, všude byly stromy. Navíc jsme byli pod kopcem a zezhora se na nás valily droideky.
„Uááááá!“ řvala jsem a snažila se sejmout droidy a pokud možno nikomu neublížit.
„Uch, pch.. eche che… co řveš?“ ozvalo se pode mnou. Otočila jsem se hlavou dolů a nohama nahoru – byl tam ten šéfdroid!
„Hele co jsi za divnýho droida? Proč furt tak chrchláš?“ zeptala jsem se a spustila se do normální polohy.
„Jsem Generál Grievous, chrchly chrrr.“
„To chce coldrex.“
„To chce tě zabít. Kucky chrr. Ačkoli tě mám za úkol přivést k šéfovi. A ten tě zabije. Uch uch chrrrchly pch.“ Měla jsem tendenci ho pořádně bouchnout do zad. Doufala jsem, že tady v tom hrozném počasí nic nechytnu plus když na mě nějaký droid chrchlá.
„No nic, když tě chrhcly CHH H H H HHHHH! UCHU UCHU!! Hcrrr… pardon… když tě trochu zmrzačím, tak mu to nebude vadit…“ tasil dva meče.
„Juuu…“ dala jsem se s ním do boje. Ten týpan byl snad cirkulárka nebo co. Kosil nejen stromy ale taky droidy a jedie, co se k nám občas připletli.
„Haaa- ýýýý!“ přiskočila odněkud Adi Galia. A to bylo v pravé chvíli protože někdo usekl strom a ten mě zavalil. Postavila se mezi mě a Grievouse.
„Nikdy nevstupuj mezi CHRchly uuch hu uhu hu… grievouse a jeho kořist!“ znělo to výhrůžně. Já zatím řezala strom a vším silou se zpod něj hrabala.
„Nikdy si netroufej na Ywu nechii!“ pravila zlověstně Adi. Jenže Grievous… ježe Grievous najednou vysunul druhé dvě ruce a těmi meči jí probodl!
„nééééééééééééééééé!“ ječela jsem , odhodila rozpůlený kmen stromu, „to néééé!“
„Jóóóóóó´!“ radoval se Grievous jako by slavil silvestra. Se vší vervou jsem se do něj pustila. Teď to lítalo. Pouštěla jsem blesky, pokoušela se ho zkratovat a sekala do něj jako divá. V obličeji jsem měla plno vody, jak slzy tak déšť. Kolem mě se ozával nářek, střelba a svištění mečů.

Strašná bitva mezi stromy
Stromy se nám stanou hroby
A pod stromy meče sviští
Všude kolem padá listí
Jehličí je jak bodláky
Kdo může, ten jde do války

Grievous se oháněl čtyřmi čepelemi, já taky. Naše síly byly vyrovnané, ale on měl léta výcviku a já jen nadpřirozené schopnosti, které mám čert ví odkud.

Bojujem ve stínu starých stromů
Nikdo neví, kdo živ dostane se domů
Noc se rychle blíží
Meč střele cestu zkříží…
Střely a zvuky meče
Krev proudem teče

Zahlédla jsem Siri, jak bojuje po boku Agena. Siri vypadala vyflusaně, ale Agen se držel a pomáhal jí ze všech sil. Jen doufám, že nikomu nenapadne pomáhat mě.

Bitva zuří mezi stromy
Stromy osvětlují hromy
Kapky deště jsou tak těžké
Listí září rudou barvou
Bojujeme se vší vervou

Bouřka zuřila a osvětlovala bitevní pole blesky. Jednou jsem bleskovala já, jednou nebe… skvěle jsme se doplňovali. Grievous mě několikrát už sekl a tak tak jsem omdlévala. Ještě chvíli a už mě má… sakra… eem.. někdo by mě mohl nakonec pomoci…

Barva krve barva nebe
Barva hromů, kmeny stromů
Stromy přes tu vřavu mlčí
A do výše klidně trčí

Grievous sekl.
„ááááááááááááuuuuuuuuu! Ááááá! Hááááá! Áááííííí! Áááááháááááhh!“ zaječela jsem tak, že snad bitva na malou chvíli i ustála. Svalila jsem se. Koukla se tam, kde kdysi byla moje noha.
Moje noha od kolene dolů byla asi metr ode mě.
„Há há kucky kucky!“ smál se grievous.
„Já ti dám há há!“ ječela jsem, ale bylo to spíš „áááá ti uáááá háááá háááá!“ a taky jsem sekla.
„Há háá… áááááá UCHU UCHU!“ jeho noha od kolene se od něj taky oddělila. To už si mě vzala milosrdná mdloba, ale v poslední vteřině jsem spatřila, jak se na grievouse žene Luminara, Siri, Agen a nějaký mladý padawan.

Strašná bitva mezi stromy
Co staly se našemi hroby
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeTue Dec 22 2009, 14:51

trochu si ho zosmesnila, ale co viem tak greivusovi nevadi ked pride o neho, nomlane pusti jeden par ruk na zem a ide dalej lol!

Inak G. G. mal tiez vicvik, prv ako vojak, kym mal organicke telo a potom ho cvicil este Dooku, a to dost, v suboji s mecom bol dookuovi viac nez rovnocennim superom
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeTue Dec 22 2009, 16:01

to je jasné, ale tohle je parodie lol! tam dělám blba z každého, tudíš i z GG
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeTue Dec 22 2009, 16:25

Když jsem se probrala, ještě se bojovalo. Grievous byl pryč. Bylo mi hrozně. Rozhlédla jsem se, vzala svůj svetelňák, Grievousovu nohu co se válela poblíž a plazila se pryč.
„Ywo Nechiie…“ ozvalo se slabě. Byla to Adi Gallia.
„Adi! Adi proboha…“ Umírala, ale ještě v ní trochu života zbylo.
„Ywo Nechiie… moje učednice… ona přežije, už je skoro připravená na mistrovské zkoušky, ale… mohu se na tebe spolehnout? Dovedeš jí do konce? Dokončíš.. dokončíš její výcvik? Nikdo jiný než ty… nikomu jinému bych jí nesvěřila.“
„Ano, mistryně Adi, udělám tak jak si přejete. Dokončím Siriin výcvik. Polkla jsem naprázdno a ona mě pevně chytla za ruku.
Po chvíli jsem pocítila že je mrtvá.
„Haló, Ywo Nechiie!“ ozvalo se odněkud. Načerpala jsem Síly a vznesla se. K lítaní nohy nepotřebuju.
Byl to bail organa. Jak vidno bylo po bitvě. Pohled na bitevní pole strašný. tedy to co bylo vidět. Protože byla hrozná tma. Bail byl zraněný, držel dva blastery.
„Střílel jsem do toho proklatce Grievouse, ale on utekl… sakra… co to máš s nohou?“
„já… eh…“ zase se mi udělalo nevolno, švihla jsem sebou a víc si nepamatuji.

Probrala jsem se až na ošetřovně. Sakra, můžu já se vzbudit někde jinde než na ošetřovně? Dala jsem se do počítání prstů, očí, uší a končetin ale nemohla jsme se dopočítat nohou. Jedna mi prostě chyběla.
„ale nééé.. je ze mě invalida…“ zaúpěla jsem.
„Dobré zprávy!“ vběhl dovnitř ošetřovatel, „mám hotovou protézu. Dokonce jsi si jednu i přivezla, tak jsme jí předělal na lidskou nohu, nějaké obvody jsem zlepšil a tak…“ vytasil něco, co vypadalo jako spodní část lidské nohy, až na to že to mělo divné prsty.
„Uff.. obávám se že je to useknutá noha toho týpka,co mi usekl mou nohu…. Ta se tam nikde nenašla?“
„Nenašla,“ ozvaly se Siri z vedlejší postele, „protože když Grievous prchal, vzal si jí s sebou jako trofej. Myslel, že jsi mrtvá, ale tvůj meč nezískal. Stačili jsme ho zahnat.“
„Eh… jaká je bilance?“
„No, to se dozvíme až předstoupíme před radu.“ Povzdechla si, „takže hned poté co ti našroubují nohu.“
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General
Kiaayla

Poeet p?íspivku : 3224
Vyznamenání : Master Assassin
Registration date : 28. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 09:07

„takže hned poté co ti našroubují nohu.“

mhe, dobrý
lol! já chcu pokračování
Návrat nahoru Goto down
http://ninykovystranky.roflforum.net/forum.htm
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 10:21

Temný les, dokončení

O našroubování nohy později…
Mohla jsem docela i chodit. I jsem se vznesla. Ale přesto jsme se cítila jako obchod s náhradními součástkami. Oko, noha… bůh ví co bude příště. Ucho? Ruka? Kdyby to byla ruka, nemohla bych pouštět tou rukou blesky. Ach jo… hlava? Nééé…
To už jsme ale předstupovali před radu. Já, Bail, kulhající Agen, Siri, Luminara a několik dalších, co veleli. Bylo mi hrozně.
Mace se tvářil vážně a kysele, jako by posvačil citron. Yoda lišácky. Ostatní… no těžko říct. Kit zasmušile a hologram Aayly smutně poblikával. Agen si šel provinile sednout na své místo. Bylo mu divně, byl předvolán před radu, takže tak nějak podivně byl předvolán sám před sebe. Palpatine tam byl taky, jako hologram.
Mace se dal do řeči. Prý to byl nejkrvavější a nejztrátovější boj od Geonosis. Mohla jsem se propadnout do země. Velím tomu a nechám aby je zmasakrovali.
„Není to tvoje vina generále Ywo Nechiie,“ dodal Mace, „ty jsi jen konala svou povinnost a zachraňovala senátora Organu. Díky tobě máme důležité informace a senátora. Holt ve válce se musí pokládat oběti.“
„No bezva,“ zabublala jsem, „je ze mě kyborg, umřelo mraky jediů a klonů plus Adi Gallia.. a její učednici mám do konce výcviku dovést já.“ Mace se ostře nadechl, ale nahlas řekl: „místo v radě po mistryni Gallii převezme její sestřenice Stass Allie.“ Pokynul směrem k dívce, co se Adi velmi podobala. Já přikývla.
„Jo. Tak dobře. Popravíte mě?“
„Ne, proč bysme to dělali? V další misi můžeš své chyby napravit. Až se zotavíš, tak se mi hlaš. Budeš spolupracovat s A´sharad Hettem…“
Pak se řešily ještě nějaké věci, ale to se mě už netýkalo. Odešla jsem k sobě do pokoje. Po chvíli se vrátil Agen.
„No nějak se nám to temní, přestává se mi to líbit a legrace taky nějak vázne. Končetiny lítají vzduchem a já s nějakým polomutantem jsme si prohodili nohy.“ pravila jsem, „navíc jsem zdědila padawanku.“
„Myslíš Siri? Tak to kam teď s A´sharadem pojedete, tak to bude její zkouška.“
„Proč s námi musí i ten týpan?“
„Nevím přesně, ale jelikož to bude na Tatooinu, tak on odtamtud pochází… neznám ho, ale můj předchůdce, Eeth Koth byl mistrem jeho otce. Najdi si o něm záznamy v archivu.“

Není co dodat – Anakin se vrátil i s padawankou a byli rádi, že jsem relativně v celku, ale separatisti utržili taky těžkou ránu a připravovali se k vrácení úderu. No tak uvidíme, co bude příště…

KONEC
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General
Kiaayla

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 18:34

cheers tleskám tleskám cheers
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 20:24

celkom dobre, len kam da G. G. ti nohu, ak ju neda do ladu tak sa mu po case rozpadne
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General
Kiaayla

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 20:26

rofl mu bude se rozpadat pod rukama
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 20:27

no lol! to byla spíš taková sranda, jak on má ty meče jediů, tak jí vzal nohu, vysuší jí a pak jí u sebe bude nosit jako talisman lol! lol!
takže až bude souboj ynr vs. grievous v ep. 3: "kucky kuchy uchu uchu... mám tady meče jediů co jsem zabil..." - rozhalí plášť.
Ywa: "jééé! Moje noha!"
GG: "och ano, uchu chu uchu, a tvou nohu. Meč nebyl."
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General
Kiaayla

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitimeWed Dec 23 2009, 20:41

rofl rofl rofl rofl padám ze židle lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 37 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tvorba Darth Eternal Hatred
Strana 37 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Tvorba Darth Eternal Hatred
» Darth Gryat(tvorba
» Tvorba Darth Jojo
» Tvorba Darth T-error
» Tvorba Darth Coconuta

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Soukromá sbírka Mitth'raw'nuruoda-