| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 20:55 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 20:56 | |
| buď píše, nebo to právě posílá, nebo už bumbá. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 20:56 | |
| psal, že jde na pivo, takže tu není | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 20:58 | |
| le říkal, že nám pošle to xxx. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 21:15 | |
| notebook v hospodě, ještě že je tu wifi zdarma, čepujou tu kozla a heslo je překvapivě kozel, dodělám xxx a rozešlu to _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 21:17 | |
| šikovný hoch toto | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 21:18 | |
| tyjjo to je dobrý, jít do hospody a být tam na notebooku já bych se bála, že si ho poliju. jsem zvědavá! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 21:50 | |
| posláno _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 22:52 | |
| diky | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 22:57 | |
| není zač _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:00 | |
| jen tak mimochodem..... další díl bude zítra? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:05 | |
| xxx nebo normálního? udělám obojí, asi dva díly od každýho _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:09 | |
| samozřejmě že XXX né myslim oba dva. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:10 | |
| muzu taky poprosit o kopii? sem zvedava co si zase stvoril.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:13 | |
| máš to tam _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:15 | |
| dik _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:24 | |
| co ty na to _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:32 | |
| skvělý. další díl. prosííím. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 09 2009, 23:39 | |
| to ti to v pm nestačilo? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 10 2009, 00:02 | |
| já už se ,,uvolnil" takže teď nemam problém | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 10 2009, 17:59 | |
| Vracel jsem ze ze své mise, není důležité jáké. Vracel jsem se Koribaan. „Tady Darth Gryat, vracím ze z mise na planetě Kashyyk.“ nic, zopakoval jsem to dvakrát nikdo se neozíval. Žeby jediové zničili akademii? Nemožné! Přistál jsem o kousek dál od akademie a prozkoumal okolí. Nikde nikdo, ale přítomnost sithů tu byla určitě. Vadal jsem se tedy do akademie. V hale nikdo nebyl, ale z jídelny byl slyšet křik. Spěchal jsem tam ale akorát se zavřely dveře na cvičiště. Tasil jsem meč a otevřel dveře. Viděl jsem dvě řady jak proti sobě stojí. Derk se hádal v jedá ředě s DEH a nasupeně udělal pár kroků směrem k Mandalorianovy. DEH vytrhla pušku Darth Ondrovi a střelila ho do zad, svalil se na zem a zůstal ležet. Udělal jsem pár kroků a uviděl jsem Potana jak přichází a stoupá si vedle Mandaloriana. Schoval jsem se do stínu čekal co se bude dít, chvilku se hádali a pak tasili meče. Po krátkém duelu zůstal Potan bez meče a DEH se dvěma, vyskročil jsem ze stínu a postavil se za DEH. DEH se usmála „Tak to vypadá že vyhraju.“. Za ní jsem se ozval „Ne nezbytně!“. Údivem se Potanovi otevřela pusa. DEH sebou cukla a otočila se. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 10 2009, 19:42 | |
| hmmm, dobrý! Darth Ondra | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 00:29 | |
| O_o děkuji za zasazení do příběhu. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 01:21 | |
| DEH se otočila „Nepleť se do toho a ušetím tvůj život!“ „Tak to ne! DEH, vzdej se a budeš jen vyloučena z řádu! Nikdo tu nechce krveprolití! Řád musí přetrvat!“ „Odejdi!“ Darth Ondra zařval „Ani náhodou!“. Darth Ondra tasil meč a postavil se mezi nás „Gryate, jestli neodejdeš tak budeš mít co dočinění se mnu!“ vybuchnul jsem smíchy, jeho to asi nasralo. Udělal bod přímo na srdce, úder jsem vykryl záštitou a odebral jsem mu meč. „A co mi ukážeš teď ty bantho?“ Utekl ode mě a DEH využila mé nepozornosti a zaútočil na mne, pokusila se mně přepúlit vejpůl. Útok jsem vykryl postavil se do střehu. DEH odstoupila, postavila se do střehu, meče dala před sebe, kolmo na sebe, jeden v úrovni očí a druhý před sebou. Typ postoje kdy zemřete nebo vyhrajete, já učinil to totéž. Jedním mečem udělala útok shora, ten jsem vykryl a druhým se mně pokusila bodnout, zakles jsem se záštitama do ní a kdyby se pokusila o něco tak bych mněl výhodnou pozici jí zabít. „Nikdy mně nedostaneš, všichni do útoku!“ nikdo se nepohnul. Zkusila to znovu „Vy posraní bastardi, my je můžeme zničit a založit nový řád který přetrvá tisíc let!“ nikdo se nehnul, její stoupenci zasunuli neče a Darth Ondra se rozplakal. Derk se pomalu zvedl „To co jsi provedla je hrdelní zločin!“ odkryla se provedla na něj výpad. btw.:píšu to deseti pivech tak se nedivte _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě?
Naposledy upravil Vikinger dne Sun Oct 11 2009, 13:57, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|