| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 18:51 | |
| OYHP, du na to _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 18:52 | |
| díky. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 19:05 | |
| Co bude dál?4 P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
P:Tak, jsme bez dluhů. DEH:A bez peněz. V:(poškrábe se v rozkroku)Ooouuu... Pa:Už ti někdo řekl že seš nechutný prase? V:Jo bejby. P:Teď musíme vymyslet jak přijít k penězům, ale žádnou poctivou prací! Vykradneme nějaké jedijské hrobky. DEH:Ale ty jsou většinou chráněné. V:Zabijeme je! U:A pak je sníme! Pa:Bantho! C:Nemáte někdo něco na prda? V:Ani špetku. C:Hmm.... Pa: A který hrobky vykradnem? P:Na Dantooinu. V:Tam nějaký jsou? P:Jo, ale hluboko. V:Fyzická práce? P:Jo. V:Tak to si naser do gbelu! C:Mmmm, potřebuju HULO! DEH:(ubalí Codymu takouvou že ho omráčí)Neotravuj furt. P:Viku, a jak jinak chceš přijít k takovýmu jmění? V:Tak jo, ale jestli tam bude nějakej mocnej meč, tak si ho vezmu! P:Dobře! U:A co dostanu já? P:Najíst a jenom deset hodin denně budeš kopat tunel. U:Že sem radši nešel k jediům... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 19:07 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 19:10 | |
| plantážník jeden _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:36 | |
| chudák já. musím tam pro vás otročit. | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:46 | |
| já se budu bouřit. nenechám se komandovat. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:52 | |
| Co jsem komu udělal. Čim jsem si to zasloužil. On ze mě udělal fetku. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:55 | |
| Viku už se těšíš na sraz? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:55 | |
| a já xxxka | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:56 | |
| těším se na sraz, ale upozorňuji že za hranice Vyškova chodím vždy ozbrojen _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:57 | |
| ozbrojen čím?? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:57 | |
| Myslim že když nás bude hodně ..... Ne nic proti tobě nemam. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:58 | |
| ruským bajonetem na AK-47 a dvěma kapesnímy nožíky _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 20:59 | |
| No tak ten bajonet si můžu vzít taky, taky ho mam + víc než kapesní nože. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 21:01 | |
| ale u mně má kapesní nožík nový rozměr takový mečík spíš _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 21:01 | |
| DĚLO!!!!!! | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 21:03 | |
| Jo aha, taková nová verze. To si mam vzít tu M4 na soft? Z blízka to docela dost bolí. Ne sranda musí bejt. Můžeš přijít v klidu neozbrojen. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 21:04 | |
| cože? do Práglu neozbrojen? já ale nejsem sebevrah _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon 19 Oct - 21:05 | |
| to jsou správná slova viku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|