| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 11:09 | |
| cože? on už byl druhý díl? BTW: vtom posledním jsem se taky trochu strácel ale jinak dobrý! | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 11:14 | |
| ne, nebyl, ja to jen v patek uz nestihla precist vcera sem vstavala brzy..tak sem chtela jit v patek uz spat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 13:35 | |
| už sou další díly?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 13:59 | |
| musím překládat A4 anglickýho textu do soutěže _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 14:55 | |
| proč ses do tý soutěže hlásil?? nebo tě ta přihlásil někdo jnej?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 15:03 | |
| když projdu tak jedu na 3 dny do Bruselu na další soutěž _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 15:09 | |
| bůůů nikdo se mnou nechce být a ani cody tam není počkej ty jsi napsal ěco dalšího s potanem? pošli mi to na pm... prosím | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 15:11 | |
| nic nemám, za chvilku jdu na to xxx _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 15:42 | |
| super. aspoň bude co číst, až se vrátím z kšeftu. jakmile to bude, tak mě to prosím pošli. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 16:29 | |
| vik: musim řikat že to XXX chci? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 17:15 | |
| a máte to tam _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 17:33 | |
| super jen tak dal. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 17:34 | |
| hmm, docela se ti uz dari to skloubit s detektivkou.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 17:38 | |
| díky pokračování možná večer _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 18:03 | |
| super. čekám na další díly. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 20:50 | |
| Derk se zvedl „To co jsi provedla je hrdelní zločin!“ on se prudce otočila a zasekla mu meč do hlavy. Gryat na nic nečekal říznul ji od pravého ramen k levé hýždi a to samé udělal i s levým ramenem. Z krvavého x jí vystříkla krev, pustila meče, zvehla hlavu k nebi a zařvala jako raněné zvíře. Tak, teď to tu musím vzít do rukou já, než se tu zase někdo zblázní, ukázal jsem na Mandaloriana a Jalda „Vezměte ji na ošetřovnu, pak do cely a hlídejte ji!“ oba naráz odpověděli„Ano mistře!“ a odtáhli vzpouzející se DEH. Klekl jsem si u Derka vytáhl mu můj meč z hlavy „Zemřel za řád, postavte hranici. Mistři, pojďme do sálu, máme hodně práce.“
Ještě že nejsem mistr, asi bych se z něho posral, je to chutta. Odtáhli Derka do márnice a já šel do knihovny, něco mně napadlo. „Hej Viku! Kam deš sakra! Máme udělat pohřební hranici.“ „Musím se jít vysrat!“ takovou odpověď Padme nečekala. Otočila se a odešla s nosem nahoru pomáhat ostatním. Akademie byla prázdná, až na sál Sithů, od tamtud šel hluk hádky. V knihovně jsem cítil přítomnost nekoho, ale to bylo běžné, holocrony co tu jsou mají prý otisky duší. Šel jsem se podívat do loňské kroniky. Vyhledal jsem si datum kdy byl zvolen Potan za velmistra, moje obavy se potvrdily. Darth Ondra prohrál o jeden hlas, Ale proč přišel o tiul mistra a zbláznil se? Nějak to smrdí, ale nejvíc mně sere že sem byl využitej jako děvka, budu muset počkat až se Ultimate uzdraví a pak se tomu podíváme na kloub. Jít sám proti někomu od kterýho můžete očekávat cokoliv... „Tady jsi Viku... Nemáš náhodou pomáhat ostatním?“ tak teď sem se málem posral. „Vím co jsim udělal, řeknu to adě!“ „Zkus si to!“ otočil jsem se, udělal salto dozadu a tasil meč. Byl jsem v prdeli. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 20:57 | |
| dobrý, jen pár otázek...... otázka číslo 1. Kdo to vzal do rukou? č. 2. kdo skočil a tasil meč. Ondra? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 20:58 | |
| taky v tom mam kapku bordel... jinak dobry.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 20:59 | |
| až na ty dvě chyby, o napsal gryat dobrý. kdy bude další spešl díl?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 20:59 | |
| 1: potan 2:já _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě?
Naposledy upravil Vikinger dne Sun Oct 11 2009, 21:01, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 21:00 | |
| - Vikinger napsal:
- Vyhledal jsem si datum kdy byl zvolen Potan za velmistra, moje obavy se potvrdily. Darth Ondra prohrál o jeden hlas.
Shit Prasklo to _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 21:01 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 21:02 | |
| potan: já to věděl. vik: ach ták. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 21:06 | |
| Darth Ondra se mstí! DEH je jenom loutka! Co bude dál? Nevím! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|