| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:00 | |
| Potanovi jsem posílal to starý xxx pokračování epic story:
A to doslova, stál za ním někdo o kom kolovaly legendy, byl odpadlý jedi Cody. „Hele hoši, to se mně bojíte že jste na mně dva?“ „Heh, Cody tě zvládne levou zadní.“ otočil se na podpatku a odešel. Cody se usmál, odhodil plášť a tasil meč. „Hele, co tě vede k tomu abys zničil náš řád? Jedi nejsi.“ „Nechci nic ničit, ale chci vytvořit spolu s Ondrou nový řád. Pak pozabíjím tu chásků buzíkůco si myslí že jsou něco víc.“ hmm, tak to je skvělý, další debil. Mezi námy byl stůl, aspoň nějaká výdoda pro obranu. Cody vyskočil na stůl a já udělal salto přez něj, když jsem byl nad ním tak jsem seknul, vykryl to. Přistál jsem a on se na mně rozeběhl, odrazil jsem jeho výpad, kopnul ho do hrudi a běžel jsem ke dveřím. Na pár krocích jsem se ohlédl a uviděl jsem jak Cody uklouzl na svém plášti a spadl na zem. Když jsem dorazil za dveře tak jsem švihl do vládacího mechanismu. To ho zdrží debila. Namířil jsem si to do kovárny, tam byla jako vždy tma, rozsvítil jsem a vydal jsem se do zbrojnice. Přesekl jsem zámek na mříži a sabral Zbroj velmistra, byla lehká a děsivá, pak jsem si vzal ještě jeden meč a vyběhl z kovárny oklikou na cvičiště, nebudu rušit mistry. Nechtěl jsem aby se Ondrovi podařilo přebrat si na svoji stranu další. Moment, na ošetřovně jsou přece Mandalorian a Jald, ti mi pomůžou. Jenže uvýchodu čekal Cody. „Sis myslel že jsem deb... kurva, kdes ukrad to brnění?“ „Tvojí bantí mámě pičo!“ tasil jsem, on taky a udělal krok vzad, já jsem se rozeběhl, sekl mně přes hruď a já do něj narazil. Když už jsme byli u seba tak jes ho praštil helmou do hlavy, na čele jsem mu udělal šrám a krev mu zalila oči, zablokoval jsem mu meč a kopl ho do hlavy. Upad na zam a já mu přišlápl zápěstí, pustil meč a zasténal. „Se mnou si nezahrávej, a dám ti radu, vypadni nebo tě příště zabiju!“ _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:04 | |
| cody to fakt schytal... drsněě. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:06 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:11 | |
| hmm, cody to fakt schytal brutalne _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:14 | |
| Sakra, co bych ti jen proved Viku. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:14 | |
| co bych já proved vikovi za to, že mě hend na začátku vyšachoval. teď ležím na ošetřovně a nic nevím. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:16 | |
| a co mám říkat já děti | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:16 | |
| si to tak neberte.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:17 | |
| Ale rozhodně z vás neudělal nějakýho pitomýho odpadlýho jediho. Teda tim chci říc že jsem čekal něco lepšího, no aspoň nejsem na ošetřovně. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:18 | |
| padme: já si musím postěžovat. cody: njn, štěstí dneska přeje. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:18 | |
| ale no tak koudíku, (od)padlý jedi dobrý jedi | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:20 | |
| No jak se to veme. Hele to jsem defacto jak Revan co? Ten byl taky Jedi a pak odešel. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:21 | |
| hele, další část přinese znovunasazení Ultíka _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:22 | |
| cody: hmm, to by mohlo být, ale ty mi fakt víc sedíš na toho cartha | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:22 | |
| vik: jupííí, zase budu v akcííí. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:25 | |
| to chcu taky vidět, jak to dopadne, ale jsem zvědavej, co provedu já. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:33 | |
| mě se moje postava celkem líbí... no až na to xxx na začátku, tam se chovala trochu hnusně ale jinak dobrá záporačka. cody: tak carth s používáním síly objevl v sobě schopnosti... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:34 | |
| Překročil jsem Codyho a pokračoval k ošetřovně. Mandalorian stál u dveří „Mandaloriane, neviděl jsi Ondru?“ „Jo, před chvilkou šel s Jaldem dovnitř. Kurva, kdes sehnal tu zbroj?“ kurvadrát, tasil jsem meče „Rychle, Ondra za to všechno může, DEH byla loutka!“ tasil meč „A nejenom ona.“ sekl mě do ramene, přmo do spáry mezi brněním. Sykl jsem bolestí, pustil meč z levé ruky a druhým jsem ho seknu, trefil jsem ledviny. Podíval se na mně a svalil se na zem. Já k tomu taky neměl daleko, rozběhl jsem se do ošetřovny, Ondra dorážel Jalda. Ten bastard! DEH seděla na lůžku a vstříkla si nějaké povzbuzováky, Ultimate ležel na vedlejší lůžku přikurtovaný a při plném vědomí. Pomocí síly jsem mu otevřel pouta. Ondra využil mé nepozornosti a sekl mně do nohy, klesl jsem na kolena a vykryl útok mířící na hlavu, síla mně opouštěla. Mezitím se DEH snažila uškrtit Ultimata. Použil jsem sílu a co nejvíc jsem se rozmáchl, vykryl to. Ultimate vrazil nějaku injekci DEH do stehna napral to do ní, zapotácel se, zakopla o ruh postele povalila na zem Ondru. Ultimate přišel ke mně a podla mi ruku, zvedl jsem se, zavěsil se na něj odešli z ošetřovny. Ale Ondra se zvedl rychle, dohonil nás „Ultimate, bež varovat velmistra!“ přikývla a já se Ondrovi postavil. „Neprojdeš lacino.“ „Tak tebe si vychutnám Viku.“ Rozeběhl se na mně a já udělal salto stranou, otočil se a pomocí síly po mně hodil Mandalorianův meč, ten jsem vykryl a Ondra udělal sek přes břicho, ten jsem vykryl, ale dostal se za mně a probodl mi hrudník. Začal jsem se dusit krví, vytáhl meč a skopnul mně na zem. Bastard. Poslední věc co jsem viděl bylo jak si do mě kopnul Cody a začal s smát. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:35 | |
| hej pěkné. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:36 | |
| akorát chudák Jalda a já _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:36 | |
| wow pěkně se o dramatizuje | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:37 | |
| jn.... hle bude další xxx?? když už is hoslíbil. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |