| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:38 | |
| teď mi jde tohle, netrhej mi moje spisovatelské střevo _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:38 | |
| Nečekně. Začíná to bejt zajímavý. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:39 | |
| vykucháám tě. D: já nechcu jít ještě spát. a jedno menší xxx tě nezabije. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:39 | |
| zajimavy _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:40 | |
| to jo, Ondra se pěkně ukázal. kdo by to do něj řekl? a to začínal na dotazu, kolik je v galaxii "drathů" | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:41 | |
| jo... kolik bylo a je dráthů v galaxii. | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:55 | |
| jn... škoda že sem ho tu nezažil. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:57 | |
| Já ho ani nepamatuju snad. Ale jo něco mi Ondra řiká. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 22:58 | |
| no já jsem to tu kdysi četl, co napsal. ti dráthové byly stejně nejlepší. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 11 2009, 23:38 | |
| Ten malej blb mi píchnul další stimulant! Sebrala jsem Jaldův meč a vyšla z ošetřovny. Cody si kopnul do Vika a začal se smát. „Kde je ten malej parchant?“ Cody se otočil, hlava od krve mu slušela „Bežel radě vyzvonit co se děje, Ondra běžel za ním. Soudím že půjdeme taky.“ „Jo, to si piš!“ vzala jsem Vikův meč a šla jsem za Codym. Doufám že to Gryat schytá.
„Gryate, ty zpochybňuješ moji autoritu?“ ta otázka mně dostala „Jo! DEH mněla pravdu!“ Elinor se začala smát „Tak, už je to tu zase. Nechcete se navzájem zabít aby byl klid?“ v tom se rozkoply dveře a vběhl dovnitř Ultimate, za ním Ondra s taseným mečem „Mám pro vás řešení, stanu se velmistrem a obnovím řád!“ Elinor se na něj podívala „A ty jsi gej nebo co?“ rada se rozesmála až na mnš a na Potana. Každý chtěl být velmistr, ale Ondra na to mněl právo. Potan sfalšoval výsledky hlasování, ale o tom věděl jenom Potan a já. Podíval jsem se na Ondru. Přiběhla DEH s Codym a postvili se za něj, smích ustal. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 00:07 | |
| snažím se _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 01:23 | |
| 2 veci za prve sem zjistil ze sem mutant mit ledviny na brise,eh za druhe chci taky xxx _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 09:18 | |
| za prve: neumím popisovat souboje, taks to špatně pochopil za druhe: ok _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 12:06 | |
| piš piš.... jsem na tom závislej. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 12:20 | |
| to pm se mi taky líbilo, mělo to i děj. jen nevím jak se ta druhá dostala z těch popruhů. že by jí někdo pomohl? ale tak jako tak, dobrá smrt! jen tak dál. začíná ti to jít! A nezapomen, xxx o mě jen do pm! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 12:30 | |
| Sice jsem nejlepší šermíř řádu, ale tohle si nedám, 8 mistrů versus 3 lidi u kterjch předpokládám že maj falešnou kartu na sabacc v rukávu. Ten Cody mně hodně znepokojuje, za prvé: jak se sem dostal a za druhé: proč má hlavu od krve? Tasili jsme meče, Ondra se zazubil a luskl prsty „Potane, tady ti ani Gryat nepomůže!“ dvacet trénovacích droidů naklusalo dovnitř, udělali dvě řady a začali k nám postupovat. Zapnul jsem komlink „Všichni členové řádu! Rada byla napadena! Do zbrojnice!“ rozeběhl jsem se, použl jsem sílu a proklouzl pod droidama, za druhou řadou jsem vyskočil na nohy, bodnul jsem za sebe a vyrazil proti Codymu. Droidi se pustili do mistrů, asi mi moc nepomůžou, Ultimate vyběhl ven a za ním DEH. Cody udělal rychlý sled seků, které jsem s obtížemy vykryl. Seknul jsem ho zespodu, to vykryl a bodnul jsem ho z vrchu do ramene, naprosto to ignoroval, ustoupil dozadu a rozeběhl se, meč před sebou. Meč jsem mu odklonil stranou a narazil do mě ramenem. Já jsem narazil zády na droida, překulil jsem se přes něj, bodnul jsem ho do oka a sebral mu meč, to si mně ostatní droidi všimli, udělal jsem sithskou smyčku, jednoho jsem vyřadil, ale jeden mně bodl. Nastal čas dělat mrtvýho bantu. Svalil jsem se na zem a čekal jsem co bude dál. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 13:08 | |
| zajimavy...sem zvedava jak to bude pokracovat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 13:42 | |
| Z pohledu Padme:
Skupina sithů co chystala pohřební hranici se zarazila „Všichni členové řádu! Rada byla napadena! Do zbrojnice!“ sakra, Potan má potíže „Tak na co čekáte, do zbrojnice!“ skupiny se rozeběhla a já jsem se zařadil na konec. Když jsme probíhali kolem ošetřovny, tak jsem uviděla mrtvého Mandaloriana a Vika, poklekla jsem u něj „Padme...“ „Ano?“ „Ondra... chce nás pozabíjet... vezmi si tu zbroj a...“ vykašlal krev „Zabi ho...“ vychrchlal další krev. Odtáhla jsem ho na ošetřovnu, rychle mu sundalal zbroj a naložila jsem ho do nádrže kolta, snad to přežije. Navlék jsem si zbroj a vzala jseho meč, tolik síly co do mě najednou vstoupilo. Snad Potana zachráním. Rozeběhla jsem se do jídelny. Nikde nikdo, pokračovala jsem do sálu Sithů. Schovala jsem se do stínu a uviděla jsem dva drojdi drží Elinor a Potana, přednimy stál Ondra a nějakej Jedi. O kousek dál ležel Gryat, otevřel oči a zamrkal na mně, pak je zavřel. Co mám podle něj dělat, útok nemá cenu, půjdu pro posily. Proplížila jsem se kolem sálu a běžela do zbrojnice. U zbrojcice leželi dva mrtví padawani. Šla jsem dovnitř, byla tam spoutaná DEH a zbytek se ozbrojoval. „Dělejte, chtějí zabít Potana a Elinor!“ přidali na rychlosti. Seřadila jsem je a běželi jsme do sálu. Náš vstup vyvolal u Ondry zděšení „Vy se do toho nepleťte!“ stoupla jsem si před něj „To žes mi šáhl na Potana mně nasralo! Takže tě zabiju!“ přivolal tři droidy a spolu s tím jedim se postavil do řady. Gryat se zvadnul a začal bojovat s tím jedim, já se pustila do Ondry. Ultimate se postavil kousek dál s omračovací pistolí a zbytek se sesypal na droidy. Ultimate nejdřív sestřelil Ondru a pak Jediho. Byl konec, možná. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 13:48 | |
| tyjo, všichni bojují a mě nechají spoutanou někde v komoře ale dobrý.. je to napínavý, pokračuj, nekonči! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 13:56 | |
| O chvilku později na nádvoří klečela řada zrádců. Potan stál před nima mlel hovna, nikoho to nazajímalo. „Hej Padme, kolik teda umřelo kvůly to debilovi sithů?“ otočila se „Pět mistrů bylo zabito, DEH zradila, dva padawani, Jald, Mandalorian s Ondrou zradili, Derk a pravděpodobně zemře i Vik. Ale mohlo to být horší...“ odvrátil od mně hlavu. Mohlo, ale nemuselo, sakra, dvacet droidů na sračky. Kdo je teď bude trénovat. Potan zvýšil hlas „A čest popravy zrádců připadne Gryatovi!“ řev byl odpověď „Gryate zabijéé.“ no dík teda. Vytáhl jsem měč a přistoupil k Ondrovi „Ty bastarde, jestli mně zabiješ tak mně pomstí!“ přeťal jsem mu tepnu. Pak jsem si stoupl před Codyho, tan se mi podíval do očí a přikýv, jedním sekem jsem mu uťal hlavu. Pak jsem přistoupil k DEH, mněla sklopenou hlavu, špičkou meče jsem ji zvedl hlavu „Můžu se aspoň zabít sama svým mečem?“ přikývl jsem a pokynul Potanovi, ten luskl prsty a Ultimate přinesl její meč. Sundal jsem jí pouta a podal jsem jí meč. Přejela prstem po ostří a rychle si ho zabodla do srdce. Bylo po všem, ale určitě se zase najde nějakej kokot co to zkusí.
KONEC _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 14:08 | |
| a tím KONEC myslím KONEC _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 14:12 | |
| Uáááá! to bylo dobré. nakonec jsem se popravila sama hmm, zůstala jsem důstojná i v poslední vteřině a padla po boku Codyho a Ondry. jen jsem si představovala, že máme světelné meče a nechápu, jak můžu přejet prstem po jeho ostří. Ale asi jsi myslel nějakou sithskou dýku. No suprový! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 14:13 | |
| příběh je zasazen do dávných dob kdy světelné meče nebyly _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|