| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 18:19 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 18:38 | |
| som zvedavy kto ten sacok otvoril | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 18:43 | |
| otevřel se nárazem do Padme _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 18:49 | |
| něják moc jsem se nezasmal..... | |
|
| |
Ki Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 18:50 | |
| - Darth Gryat napsal:
- něják moc jsem se nezasmal.....
Nikdo tě k tomu nenutil.Mě se to líbilo. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 19:09 | |
| jen říkam že pro mě to není tak super, u minulich dilů jsem se zasmál víc. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 19:51 | |
| Co bude dál?9 P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
Skupina sithů sedí kolem stolu ve frachťáku který havarovala na neznámé planetě... V:Cody je debil. DEH:Codyho sníme jako prvního až nám dojde jídlo. C:Já za to nemůžu, to počítač se zbláznil. V:To sice jo, ale kdo do něj střelil? C:Kdo donesl slimáky? V:A proč jsi do nich musel střílet? C:Bylo mi ještě divně po včerejšku. Pa:Kdo z vás má nějaké vědomosti o elektronice? U:Trochu se vyznám v mikroobvodech. P:Tak se na to podívej, ale rychle! Máme energii na 20 hodin tepla. DEH:Cody je debil. C:Tak se neposer krávo! DEH:Blablabla... P:Klid! Nebo se z toho zcvoknem. U:Jdu se na to podívat. V:(nakloní se k Padme) Kdyby to Potan nepřežil, šla bys se mnou na rande? Pa:(vytřeští oči) V: Klid, jenom hypoteticky... Pa:Hmmm, rozmyslím si to. V:Díky ti. DEH: Půjdu zkontrolovat stav motorů. P:Podívám se do skladu, jestli namáme nějaké jídlo, automat na jídlo je zaseklej. C:Jdu se ožrat. V:(počká až zůstane s Padme osamotě) Víš že máš krásné hluboké oči? Pa:I ty jeden... V:Fakt. A všimla sis jak ladné máš pohyby? Pa:Ale to nemám. V:Máš! Není ti zima? Pa:Jo. V:Pojď blíž ke mně, zahřeju tě.(přitulí se k sobě) P:(přijde)Našel jsem jenom dva pytle gumídků.(všimne si Padme a Vikingera) Ty... V:Není to tak jak to vypadá! C:(přijde Cody s flaškou) Hele! To vypadá na novou mileneckou dvojci! P:Drž hubu Cody! Pa:Byla mi zima, nic nebylo... P:(rudý ve tváři) Tak tohle bude někoho stát koule! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 19:54 | |
| hustýý. ale chtělo by to už jinej název. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 19:56 | |
| no svanda ako des | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:12 | |
| Vždyť je to fikce hlavně se nsmíme prokecnout _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:12 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:23 | |
| co? já jsem to vykecal že? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:28 | |
| ty sketo! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:41 | |
| kristova noho, dejte pokoj oba dva, jinak tu pak Potan bude rozdavat banany _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:42 | |
| jo Ultíku, přestň nebo uvidíš Potanův banán _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:43 | |
| ja už toho nechám. potřebuju se na něčem domluvit s potanem. vik: nechcu. | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:44 | |
| banán v cementu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:47 | |
| fuj. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:50 | |
| no ale ked je zaliati poriadne tak je to dobre, je to zakonzervovane a ked sa to da uchopit potom este do jednej ruky, alebo upravit do tvaru guli tak sa to da pouzit ako municija. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:51 | |
| Vik: Tak na kolik let chceš ban? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|