| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 22:52 | |
| ale ja nejduuuu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 23:09 | |
| ok, rozešlu to pak půjdu spát _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 23:13 | |
| fajn, sem zvedava _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 07:33 | |
| uá! mě nic nepřišlo | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 10:41 | |
| z toho si nic nedelej, me taky ne..
asi to vik neposlal.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 14:17 | |
| pošli mi ty dvě a4 | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 22:12 | |
| Potan a létající cirkus U= Ultík, P= Potan, V= Vik, C=Cody, DEH= DEH a Pa= Padme
Obyčejný frachťák plný sithů si letí hyperprostorem. U:(jí u stolu)To je humus tady todlenc to. Héj, Potane! P:CO, je? U:Proč kupuješ ty šmejdy z výprodeje? P:Protože nemáme peníze. U:A proč nemáme peníze? P:PROTOŽE JE NĚJAKEJ DEBIL PROCHLASTAL! V:Za to může DEH. DEH:Co s říkal Viku? V:Nic, vůbec nic. DEH:No proto! P:Viku, proč jsi tam vůbec šel, když jsi věděl že ty peníze nejsou tvoje? V:Právě proto. P:(začne mlátit do stolu) U:(zvedne se a odejde) Mezitím ve skladišti. C:Něco tu chybí. Pa:Co? P:(řev) C:Tohle. Pa:Slímo. C:Masňáku. Pa:Jedáji. C:Tak to jsi přehnala! Přijde Ultík U:Ten Potan je ale trotl. C:To už vím dávno. Pa:Proč se do něj furt musíte navážet!Já být na jeho místě tak půlku zabiju a půlce vyříznu jazyk. C:Proč? Pa:Protože ste jak malý sprostý děcka! U:No tak hele! Já nejsem... C:Seš. U:(sebere se a odejde) V jídelně. V:Já za to nemůžu! Kdybys viděl co umněla s jazykem, tak bys jí taky připlatil! P:Ale já nechodím za děvkama! A už vůbec nesháním rhodianského hermafrodita na orální sex! U:(přijde do místnosti)Ty už jednoho máš. P:COŽE? V:Tak tohle je ale kec... P:Co kdybych tě narval do přechodo vé komory a VYSTŘELIL DO TOHO POSRANÝHO VESMÍRU! U:Poď postiženej! V:Tak tohle musím viďet! DEH, pojď sem, podívaná dne! DEH:(Přiběhne a vidí jak Ultík mizí za roh a za ním jede Potan)Co? V: Tak nic, čekal jsem že ho zabije... P:(vrazí do R5T4)Ty zasraná plechová bandasko!(droid vysune paralyzár a dá mu ránu do koulí)Já se vrátím! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 22:21 | |
| cooo hustý | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 22:39 | |
| Jdu psát "Potan a kybernetické nohy" _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 14 2009, 22:41 | |
| huh, tak to sem zvedava _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 11:02 | |
| inak do toho mozes rutit aj mna, vizera to dobre. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 19:52 | |
| Akademie sithu: Obnovení řádu
Au. Netušil jsem že po smrti bude jenom vlhko. Asi toho zjistím víc když otevřu oči. Ale moc to nejde. Seru na to. „Padme, nemá to smysl. Je v komatu, odpojíme ho.“ „To si zkus Gryate!“. Asi bych se mněl pohnout, jinak mně ten mamlas zabije. Zkusím otevřít oči, tak aspoň oko. Kurva, já sem v nádrži kolta a žiju! Ti parchanti! Chtěl jsem umřít jako hrdina. „Ehm, Gryate. On otevřel oko.“ „Ukaž, fakt...“ ukázal jsem prostředníček a usnul.
„Vzhledem k událostem posledního týdne, kdy byla vyvražděna téměř celá rada, jsem se rozhodl že zbívající členové rady navrhnou nové mistry a zbytek akademie bude o nich hlasovat.“ čili já a Elinor musíme vybrat kandidáty na mistry, z dvaceti aspoň 12, aby z čeho bylo vybírat. „Gryate, kolik vybereme kandidátů?“ „Já bych vybral 12.“ „Souhlasím, začneme hned?“ „Budeme muset“ _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 20:38 | |
| hmm, bude to mit pokracovani? tady mi nejak chybi pointa _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:05 | |
| takový prolog _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:14 | |
| ok, tak sem zvedava na dalsi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:15 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:19 | |
| škoda že se DEH zabila _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:20 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:20 | |
| hmm, zmrtvychvstani? nebo jeji duch muze nekoho posednout, jak marka ragnos tavion _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:27 | |
| posedne Ultíka _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:36 | |
| jooo budu zase zlá. Povstanu z popela! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 21:57 | |
| Téhož večera
„Jak se cítíš Viku?“ „Blbě, asi budu...“ a hodil jsem blitku. Padme se znechuceně otočila a přijel droid, uklidil to a zase odjel. „Už je to pryč Padme.“ „Takže, bude volit rada, je dvanáct kandidátů a bude se hlasovat o tom kdo postoupí, prvních osm získá místo v radě.“ „A co já s tím? Já volit nikoho nebudu.“ „Ani nemůžeš, jsi kandidát.“ „Kurva!“ tak tohle mně nasralo.“A kdo ještě?“ „Já, Gralen, Galen Čtyřprstý, Evader...“ když dopověděla poslední jména, tak jsem nevěděl co říct, schopní bojovníci, rozumněli síle, ale staré mistry plně nahradí až za deset let. „Obleč se, na nádvoří se bude volit.“ tak jo, co jinýho mi zbývá. Padme odešla a já si prohlédl šaty, standartní černé, dokonce jsem tam mněl i meč. Něco mi říkalo že se mi bude brzo hodit.
Vyšel jsem z ošetřovny a zamířil na nádvoří. Byli tu všichni a debatovali v různých skupinkách. Našel jsem si místo a posadil jsem se. Potan promluvil „Klid! Posaďte se na svá místa.“ všichni se posadili na svá místa „Jména kandidátů znáte, takže volby můžou začít. Musím upozornit, že jsou to volby veřejné a nikdo se nesmí zdržet hlasování!“ pak nastalo představování kandidátů a přišla řada na mně, chtělo se mi blít, ale naštěstí nebylo co. „Mé jméno je Vikinger, nakopal jsem prdel Codymu, Ultimatovi a málem mně zabil Darth Ondra. Děkuji za pozornost.“ odešel jsem. Nikdo netleskal, tohle nečekali. Doufám že mi nedaj ani jeden posranej hlas. Gryat se přesunul na Potanovo místo „Kandidát číslo jedna: Galen čtyřprstý, hlasovat můžete teď.“ nikdo nezvednul ruku. Ani se nedivím. Tak hle to pokračovalo dál „Kandidát číslo deset: Padme, hlasovat můžete teď.“ Potan se na všechny zle podíval, dvanáct rukou se zvedlo. „Kandidát číslo jedenáct: Evander, hlasovat můžete teď.“ sedm rukou se zvedlo, Evander se usmál. Teď to přijde „Kandidát číslo dvanáct Vikinger, hlasovat můžete teď.“ deset rukou, prošel jsem. Zatnul jsem pěsti, ti parchanti. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě?
Naposledy upravil Vikinger dne Thu Oct 15 2009, 22:00, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|